σεξ μασιν; Ο Λουγκοζι;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 00:18εδώ έχεις άδικο .Northern Spirit έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 00:09
O Λουγκοζι εχει μπλεξει τα μπουτια του σε πολλα θεματα αν φτασει και στο σεξουαλικο μαμησε τα..![]()
πέρσι βγήκε ''μιστερ σεξ μασιν σάμερ 2017
όχι εγώ και το πολύ χαλαρό δε το θέλω.Northern Spirit έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 00:09
Κατα τα λοιπα εγω ειμαι φιλελευθερος και στις σχεσεις. Μου αρεσουνε οι αυθορμητες, ελευθερες σχεσεις οχι σχεσεις με βαση κανονες και παιχνιδια. Στο δε σεξ αυτο σημαινει αν ξεκινησεις κατι ολοκληρωσε το. Αυτα τα "ναι θελω αλλα δεν γνωριζομαστε αρκετα" ειναι bullshit.
Αν δεν εισαι ετοιμη μην το ξεκινας καν, ας παμε για σουβλακια.. Και καποιες ξενες το εχουνε αυτο αλλα δεν το τραβανε τοσο...Ουτε στις απαιτησεις..
το αυθόρμητο και το (φιλε)ελευθερο δε πάνε πάντα μαζί!
Καλα να πρασετε ευχομαι..
γιατι το αυθορμητο με το ελευθερο δεν πανε μαζι;
Αν θελουνε και οι δυο να κανουνε σεξ γιατι θα πρπει να το κοψουνε επειδη "ματι θα πει ο κοσμος", "μολις σε γνωρισα ειναι νωρις".
Εγω οσες γνωριζω εδω και καμια 20αρια χρονια και παει να προκυψει κατι τους δινω warning: you can take your time to decide when to have sex but until then no touching no kissing. If you touch or kiss it will go all the way to the end.