εγώ πεθύμησα ενα φρεντοκαποτσίνο με κρέμα απο κοφι αηλαντ τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ
επισης,κατι αλλο σπαστικο και αμηχανο,ειναι να εισαι απο πανω της και ξαφνικα να σε τσιμπήσει κουνούπι στον κώλο και να σε τρώει απιστευτα, αλλα να μη θες και να διακοψεις το Μυστήριο, και να αναγκαζεσαι να ξύνεσαι ταυτόχρονα,και οταν τελειωνετε η άλλη να νομιζει όντως οτι αυτοδαχτυλονώσουν,και να σου κανει σχολιο του τυπου "α δεν μας τα 'χες πει αυτα ε?"!

Μηπως ειναι εδω και προσπαθεις ακομη να την πεισεις;vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 11:08 επισης,κατι αλλο σπαστικο και αμηχανο,ειναι να εισαι απο πανω της και ξαφνικα να σε τσιμπήσει κουνούπι στον κώλο και να σε τρώει απιστευτα, αλλα να μη θες και να διακοψεις το Μυστήριο, και να αναγκαζεσαι να ξύνεσαι ταυτόχρονα,και οταν τελειωνετε η άλλη να νομιζει όντως οτι αυτοδαχτυλονώσουν,και να σου κανει σχολιο του τυπου "α δεν μας τα 'χες πει αυτα ε?"!![]()
![]()
![]()
Αφού δε σου έκοψε τίποτα το ντόπερμαν και ν' αρχίσει να τρέχει καλά είσαι.Lugozzi έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 11:00Τι μου θύμησες τώρα!Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 10:43Είσαι σίγουρος ότι στον έγλειφε η γυναίκα και όχι ο σκύλος σου;vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 10:38 να δαγκώνει τρελά κατα τη διάρκεια του στοματικού,αλλα εσύ για καποιον ηλιθιο λογο να μη θες να της πεις οτι εχεις βελαξει απ τον πόνο, και ενω της τον εχεις προσφέρει καδρόνι, καθεσαι αδιαμαρτύρητα να στον κάνει πριονίδι.![]()
![]()
Είμαι καναπέ καθισμενος γυμνός και η τότε κοπέλα μου γυμνή πανω μου. Ξαφνικα νιώθω στο πέος μου κάτι υγρό να με γλύφει.
Ήταν η Σίρα, το θηλυκό της ντοπερμαν.
Ναι, τώρα που το σκέφτομαι αυτή ήταν η πιο αμήχανη στιγμή μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Eγώ παίρνω με το αφρόγαλο από'κει, αλλά ρε συ, νερομπουλιάζει σε χρόνο dt. Έχει αρχίσει και με ξενερώνει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
εγω δεν το μπορω καθολου το αφρογαλο ούτε απο κόφι ουτε απο πουθενά. Η κρέμα απο κόφι γαμάει ομως.Cecily Anne έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 11:24Eγώ παίρνω με το αφρόγαλο από'κει, αλλά ρε συ, νερομπουλιάζει σε χρόνο dt. Έχει αρχίσει και με ξενερώνει.
- Northern Spirit
Χαοτικός έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 01:00
Το αναρχό μ' άρεσε. Το φιλελεύθερο πως μπορώ να το βγάλω ρε; Να κόψω κάτι ή να αλλάξω;
Μπορεις..Να φροτισεις να πιασει κουβεντα απο την πρωτη συναντηση για μαρξ, παλη ταξεων, σοσιαλισμο κλπ ξερεις εσυ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όταν μπαίνει ιδρώτας στο μάτι και νομίζει ότι παθαίνεις εγκεφαλικό από τις γκριμάτσες 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- vantono
enterprise-psi έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 12:35 Όταν μπαίνει ιδρώτας στο μάτι και νομίζει ότι παθαίνεις εγκεφαλικό από τις γκριμάτσες![]()
και οταν εισαι απο πανω της και στάζει ο ιδρώτας σου στο δικό της μάτι.
Σεξ με περίοδο και όταν σηκώνεσαι να πας να πλυθείς να είναι το κρεβάτι σαν πολύνεκρο στη Σρεμπρένιτσα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Υδράργυρος
Πριν σε δει γυμνο ή μετα;
- Υδράργυρος
Εσυ ποτε τον κανεις;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σκεφτομαι μετα αφου δει ποσο προικισμενος εισαι. 
Υπάρχουν δυο ειδών σταυροκοπήματα στην περίπτωση αυτή
Ένα πριν δει (μακάρι θε' μου)
Ένα μόλις δει (ευχαριστώ θέ' μου)

Ένα πριν δει (μακάρι θε' μου)
Ένα μόλις δει (ευχαριστώ θέ' μου)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
τι προικα εχεις;
τραπαζομαντηλα και σερβιτσια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση