Δεν μπορει να υπαρχει συνυπαρξη, οπως το νομιζουν οι περισσοτεροι, στην καλυτερη οπως εμας στην Θρακη, στην χειροτερο γκετοsharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:29Νομίζω καταλαβαίνεις. Τις σέβεσαι άνευ ουσίας. Δηλ. είτε τις σέβεσαι είτε όχι δεν αλλάζει τίποτε. Και επί πλέον, λες ότι αν συνυπάρξουμε δεν θα τις σεβαστώ όσο έχω το πάνω χέρι. Εκεί δεν το είχα, εδώ το έχω. Δεν διαφωνούμε στις απόψεις και τις τοποθετήσεις, στην Διπλωματία βρίσκεται η διαφορά μας.kameron έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:22Λυπάμαι δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:16
Τις δέχεσαι όσο δεν σε επηρεάζουν, δηλ. δεν τις δέχεσαι, δεν τις θέλεις. Σαν να λέω δεν με πειράζει το μονοξείδιο του άνθρακα, όσο δεν το αναπνέω. Προφανώς.
Νομίζω είναι σαφές αυτό που λέω, έχω ζήσει εκεί για αρκετά χρόνια, προσαρμόστηκα πλήρως σεβόμενος τους κανόνες τους, δεν έχω θέμα με τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά δεν συμφωνώ με αυτές, τις θεωρώ μη συμβατές με τις προσωπικές μου αξίες και ως εκ τούτου δεν θέλω μουσουλμάνους στη χώρα μου. Προφανώς και με επηρεάζουν αρνητικά, εκεί ας κάνουν κουμάντο με τη ψυχασθένειά τους, στον τόπο μου όχι.
Πάντως γενικώς δεν καταλαβαίνω την οξύτητα ορισμένων. Έχω μπει σε σπίτι μουσουλμάνου και αναγκάστηκα να βγάλω τα παπούτσια μου. Αυτό θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να το κάνω μόνον εκτός Ευρώπης, π.χ. στην Σαουδ. Αραβία; Στην Ελλάδα πρέπει να ποδοπατήσω το χαλί του με τη βία; Γιατί μπορεί να είναι το σπίτι του, δεν παύει όμως να είναι Ελλαδικός χώρος και εγώ είμαι Έλλην Χριστιανός και εκείνος ξένος και μουσουλμάνος. Έτσι πάει;
Αμα ειναι καθαρα κατω γιατι να μην τα βγαλεις σε οποιοδηποτε σπιτι ?
Οχι, δε παει ετσι, εμεις σεβομαστε τους νομους του κρατους, το ασυλο της κατοικιας, τα ηθη μας ειναι οταν εισαι στο χωρο του αλλου να τον σεβεσαι αλλιως μην πας
Σε αυτους πανω απο οποιοδηποτε δικαιο, οποιου κρατους, ειναι το ιερο βιβλιο και για αυτο δεν μπορουν να εκ πεποιθησεως να υπακουσουν σε αλλο δικαιο
Και το θεμα ειναι οταν ερθει αυτος στο δικο σου σπιτι, που θα σου πει οτι τον προσβαλεις που φορας τα παπουτσια σου, οχι σαν ελλαδικο χωρο, αλλα στο σπιτι σου και εσυ θα πρεπει να τα βγαλεις επειδη θες να τον σεβεσαι