!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Re: γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:29
kameron έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:22
sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:16

Τις δέχεσαι όσο δεν σε επηρεάζουν, δηλ. δεν τις δέχεσαι, δεν τις θέλεις. Σαν να λέω δεν με πειράζει το μονοξείδιο του άνθρακα, όσο δεν το αναπνέω. Προφανώς.
Λυπάμαι δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.

Νομίζω είναι σαφές αυτό που λέω, έχω ζήσει εκεί για αρκετά χρόνια, προσαρμόστηκα πλήρως σεβόμενος τους κανόνες τους, δεν έχω θέμα με τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά δεν συμφωνώ με αυτές, τις θεωρώ μη συμβατές με τις προσωπικές μου αξίες και ως εκ τούτου δεν θέλω μουσουλμάνους στη χώρα μου. Προφανώς και με επηρεάζουν αρνητικά, εκεί ας κάνουν κουμάντο με τη ψυχασθένειά τους, στον τόπο μου όχι.
Νομίζω καταλαβαίνεις. Τις σέβεσαι άνευ ουσίας. Δηλ. είτε τις σέβεσαι είτε όχι δεν αλλάζει τίποτε. Και επί πλέον, λες ότι αν συνυπάρξουμε δεν θα τις σεβαστώ όσο έχω το πάνω χέρι. Εκεί δεν το είχα, εδώ το έχω. Δεν διαφωνούμε στις απόψεις και τις τοποθετήσεις, στην Διπλωματία βρίσκεται η διαφορά μας.

Πάντως γενικώς δεν καταλαβαίνω την οξύτητα ορισμένων. Έχω μπει σε σπίτι μουσουλμάνου και αναγκάστηκα να βγάλω τα παπούτσια μου. Αυτό θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να το κάνω μόνον εκτός Ευρώπης, π.χ. στην Σαουδ. Αραβία; Στην Ελλάδα πρέπει να ποδοπατήσω το χαλί του με τη βία; Γιατί μπορεί να είναι το σπίτι του, δεν παύει όμως να είναι Ελλαδικός χώρος και εγώ είμαι Έλλην Χριστιανός και εκείνος ξένος και μουσουλμάνος. Έτσι πάει;
Δεν μπορει να υπαρχει συνυπαρξη, οπως το νομιζουν οι περισσοτεροι, στην καλυτερη οπως εμας στην Θρακη, στην χειροτερο γκετο
Αμα ειναι καθαρα κατω γιατι να μην τα βγαλεις σε οποιοδηποτε σπιτι ? :lol:
Οχι, δε παει ετσι, εμεις σεβομαστε τους νομους του κρατους, το ασυλο της κατοικιας, τα ηθη μας ειναι οταν εισαι στο χωρο του αλλου να τον σεβεσαι αλλιως μην πας
Σε αυτους πανω απο οποιοδηποτε δικαιο, οποιου κρατους, ειναι το ιερο βιβλιο και για αυτο δεν μπορουν να εκ πεποιθησεως να υπακουσουν σε αλλο δικαιο
Και το θεμα ειναι οταν ερθει αυτος στο δικο σου σπιτι, που θα σου πει οτι τον προσβαλεις που φορας τα παπουτσια σου, οχι σαν ελλαδικο χωρο, αλλα στο σπιτι σου και εσυ θα πρεπει να τα βγαλεις επειδη θες να τον σεβεσαι :smt005: ή μπορει να εχει κανα μαχαιρι για να κοβει ψωμι παντα ευχαιρο :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pikey25 την 16 Οκτ 2020, 23:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:41
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:34 Έχουν λοιπόν οι χριστιανοί το δικαίωμα να δέρνουν όποιον τρώει κρέας την μεγάλη Παρασκευή δίπλα σε εκκλησία;;; :smt005:
Η μήπως και να τον αποκεφαλίζουν ;
Αν ειχες αθεους, μουσουλμανους η οτιδηποτε αλλους να κανουν προκλητικα τσιμπουσι διπλα σε εκκλησια για να "την πουνε" στους χριστιανους εγω θα ειμουν ολοψυχα με το μερος των χριστιανων που θα τους ξυλοφορτωναν. Ο αποκεφαλισμος φυσικα αποκλειετε. Δεν εχουμε πολεμο να πανυγηριζουμε για τους αποκεφαλισμους Τουρκων οπως καναμε με τον Νικηταρα
Αυτός που σατυριζε τον Άγιο Παστίτσιο θα έπρεπε να φάει ξύλο ;
pikey25

..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pikey25 την 16 Οκτ 2020, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:29 Τον έκαναν σουρωτήρι πάντως, οπότε λύθηκε το θέμα του συγκεκριμένου. Βάστα Μακρόν.
Ναι αλλά ο άλλος πέθανε! Το θέμα είναι η πρόληψη, όχι να πεθαίνουν αθώοι από βλαμμένους.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Στύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:34
Gewponos90 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:29
Στύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:57

40-50 μουσουλμάνους μαθητές πάντως είχα και κλάσε μου μια μάντρα.

Είχες ναι. Φοβήθηκες ποτέ για το αν θα σε αποκεφαλίσουν; Γιατί και εγώ είχα μουσουλμάνους συμμαθητές και δεν μου κύρηξε ούτε ένας τζιχάντ.
'Οχι και ποτέ ,γιατί είμαι αείποτε σκληρός καριόλης.
Ναι. Τόσο σκληρός καριολης που σου είπαν να φοράς ένα κωλοπανο στην μούρη με διαλείμματα ανά 45λεπτο και ξαφνικά μάθαμε όλα τα προβληματα υγείας που έχεις. Μόνο περίοδο δεν μας είπες ότι έχεις. Κατούρηστε και λίγο εσείς οι σκληροί καριολιδες ρε :003:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:37 Σήμερα οι περισσότερες χώρες που ήταν πριν αποικίες έχουν δικά τους ανεξάρτητα κράτη
Και έχουν μπει στον πολιτισμό και αποκτήσει την τεχνολογία των ευρωπαϊκών χωρών χάρη σε αυτή την αποικιοκρατία .
Να σου πουνε οι Herrero και Namaqua την αποψη τους για την δυτικη αποικιοκρατια

https://en.wikipedia.org/wiki/Herero_an ... a_genocide

https://www.bbc.com/news/world-africa-45342586

Ωραιες εποχες ετσι? Οταν οι δυτικοι πηγαιναν στην Αφρικη, κοβαν κεφαλια Αφρικανων και τα φερνανε στην Ευρωπη για "επιστημονικες μελετες" που "εδειχναν" την φυλετικη ανωτερωτητα των Ευρωπαιων
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:40
Το θέμα με την καταπίεση των γυναικών και μένα με ενοχλεί. Αλλά ποια είναι η κοινωνική ψυχασθένεια, το να σκοτώνουν, τι εννοείς; Γιατί αν είναι αυτό, τότε σαν σωστός απόγονος του Διαφωτισμού δεν θα έπρεπε να το δέχεσαι ούτε για τις κοινωνίες τους.
Προφανώς και δεν το δέχομαι, πλην όμως δεν είμαι σταυροφόρος φωταδιστής να θέλω να επιβάλω τις δικές μου αξίες σε κοινωνίες που κινούνται απολύτως πλειοψηφικά σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, αναγνωρίζω το δικαίωμά τους να κάνουν αυτό που θέλουν στις χώρες τους.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Maspoli έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:42
Νταρνάκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:37 Kι εγώ άλλο ήθελα να επισημάνω: Αν βρισκόταν κάποιος μουρλός χριστιανός και αποκεφάλιζε τον εκπαιδευτικό του παραδείγματός σου, εσύ και οι άλλοι που διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας για τους "δήθεν φιλελέδες που πάνε γυρεύοντας καθώς κάνουν κάτι που ξέρουν ότι προσβάλλει τους μουσουλμάνους" θα λέγατε κάτι ανάλογο και σ' αυτήν την περίπτωση ή απλώς θα μιλούσατε για σκοταδιστές χριστιανοταλιμπάν που θέλουν να μας επιβάλουν τον θρησκευτικό τους μεσαίωνα;
Δε νομίζω να έχω δείξει τέτοια δείγματα και σίγουρα κάνεις δε θα τολμούσε να πει ότι όλοι οι Χριστιανοί της χώρας είναι εχθροί επειδή βρέθηκε αυτός ο μουρλός. Δεν απάντησες όμως. Θεωρείς σωστό να λοιδωρεί ο εκπαιδευτικος εν ώρα μαθήματος την θρησκεία ή την αθεΐα έστω και ενός μαθητή του;
Όχι. Ο δάσκαλος δεν μπορεί να διδάσκει τη μισαλλοδοξία. Για τον συγκεκριμένο όμως, δεν ξέρω τι ακριβώς είπε στους μαθητές του ώστε να πω με σιγουριά ότι δίδαξε μισαλλοδοξία. Αν π.χ. τους έδειξε απλά σκίτσα του Μωάμεθ χωρίς κάτι το επιλήψιμο, εσύ το θεωρείς αυτό κήρυγμα μισαλλοδοξίας;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:48
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:37 Σήμερα οι περισσότερες χώρες που ήταν πριν αποικίες έχουν δικά τους ανεξάρτητα κράτη
Και έχουν μπει στον πολιτισμό και αποκτήσει την τεχνολογία των ευρωπαϊκών χωρών χάρη σε αυτή την αποικιοκρατία .
Να σου πουνε οι Herrero και Namaqua την αποψη τους για την δυτικη αποικιοκρατια

https://en.wikipedia.org/wiki/Herero_an ... a_genocide

https://www.bbc.com/news/world-africa-45342586

Ωραιες εποχες ετσι? Οταν οι δυτικοι πηγαιναν στην Αφρικη, κοβαν κεφαλια Αφρικανων και τα φερνανε στην Ευρωπη για "επιστημονικες μελετες" που "εδειχναν" την φυλετικη ανωτερωτητα των Ευρωπαιων
Δεν ήταν γενικά δυτικοί. Ήταν γερμανοί. Κάτσε να θυμηθώ τι άλλο έκαναν οι γερμανοί τον 20ο αιώνα.
Z
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:11
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:10
Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:07

Βεβαια ειμαι τζιχαντιστης το βρηκες. Ας βρουνε τα Γαλλακια τροπο να κερδισουν τους τζιχαντιστες στο Μαλι και μετα ισως μπορεσουμε να μιλησουμε για το πως θα επανασυστασει την ρατσιστικη αυτοκρατορια της. Λοιπαμε βεβαια που στο λεω αλλα το ρολοι της ιστοριας σπανια παει προς τα πισω...
Τελείως άσχετο θέμα με το συμβάν
Σκοτώνει για θρησκευτικούς λόγους ένας φανατικός μουσουλμάνος στο Παρίσι;
Φταίει η Γαλλία γιατί ...είχε αποικιες !!!
Σε Ελλαδα, Ιταλια(κοιτιδα του καθολικισμου)Γερμανια(μεγαλυτερη χρα στην ΕΕ) γιατι δεν υπαρχουν τρομοκρατικες ενεργειες μουσουλμανων? Το 90% γινετε σε Βρετανια, Γαλλια. Μπορεις να μας εξηγησεις γιατι?
στην Γερμανια εχουν γινει και μεγαλο ποσοστο θαναι τουρκοι που ζουνε δεκαετιες
εκεινη την περιοδο τοτε με ΙSIS ειχανε γινει και σε μικροτερες χωρες
Γαλλια-Αγγλια υποθετω παιζει και ρολο οτι ειναι και περισσοτεροι σε αριθμο απο οτι σε αλλες χωρες
pikey25

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:45
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:34 Έχουν λοιπόν οι χριστιανοί το δικαίωμα να δέρνουν όποιον τρώει κρέας την μεγάλη Παρασκευή δίπλα σε εκκλησία;;; :smt005:
Αν ειχες αθεους, μουσουλμανους η οτιδηποτε αλλους να κανουν προκλητικα τσιμπουσι διπλα σε εκκλησια για να "την πουνε" στους χριστιανους εγω θα ειμουν ολοψυχα με το μερος των χριστιανων που θα τους ξυλοφορτωναν. Ο αποκεφαλισμος φυσικα αποκλειετε. Δεν εχουμε πολεμο να πανυγηριζουμε για τους αποκεφαλισμους Τουρκων οπως καναμε με τον Νικηταρα
πολυ light, μια σταυρωση ειναι καλυτερη :lol:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:44
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:40
sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:23

Υπογραμμίζω αυτό που δείχνει πόσο ισοπεδωτική είναι η σκέψη σου. Όλο το Ισλάμ είναι μια ιδέα που ντύθηκε με ιερότητα ξαφνικά. Πόσο άτοπο μπορεί είναι αυτό που λες. Βεβαίως για εσένα, τον Χριστιανό, είναι ξαφνικό. Πλην όμως αποφάσισες να ζήσεις με αυτούς τους ανθρώπους και επί πλέον δηλώνεις ότι σέβεσαι την θρησκεία όλων (ειδικά για εσένα θεωρώ ότι ισχύει και προσωπικά). Και επί πλέον δεν εξήγησες, ποιο το κέρδος της ειρωνίας, λοιδωρίας κλπ; Να δείξω ότι είναι μαλάκες που πιστεύουν σε κάτι τέτοια; Ποιο το κέρδος να ζωγραφίσω τον Χριστό να την παίζει; Δεν πιστεύω να σοκάρεται κανείς με αυτό που έγραψα.
Ξαφνικά εννοώ στο συλλογισμό σου, όχι χρονικά. Επίσης δεν είμαι χριστιανός παρά μόνο πολιτιστικά. Και δεν υπήρχε καν λοιδωρία, το έδειξε ως παράδειγμα περιορισμού της ελευθερίας της έκφρασης. Ο αρχικός σκιτσογράφος ίσως το έκανε για λοιδωρία. Γενικά δεν έχω αντίρρηση στην αυτολογοκρισία για να μην ενοχλείται ο κόσμος, αλλά δε γίνεται να γεμίσουμε θρησκευτική αστυνομία.
Το ότι η ελευθερία μου σταματά εκεί που καταπιέζεται ο δίπλα πρόλαβε να τους το δείξει. Όχι τίποτε άλλο, μην κατουράνε μεθαύριο στην αυλή του γείτονα και πάρει κάνα δίκανο.

Χριστιανός είναι αυτός που πιστεύει στο Χριστό και την Ανάσταση. Χριστιανός πολιτιστικά είναι τρίχες. Τέλος πάντων...
Δεν πρόλαβε γιατί δεν καταπίεσε κανέναν. Και μπορεί να μην πιστεύω στο Χριστό και στην Ανάσταση αλλά πιστεύω ότι είμαι προϊόν του πολιτισμού που διαμόρφωσε η εν λόγω θρησκεία.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:45
Εγω δεν θα τον εδερνα αλλα στα 10 εκατομμυρια Ελληνων υπαρχουν πολλοι που θα εδερναν για μικροτερους λογους. Οποτε, μια συμβουλη, να προσεχεις τι λες. Για αυτο ο καλος θεουλης σε φωτησε με ομιλια και νοηση
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:52 Και μπορεί να μην πιστεύω στο Χριστό και στην Ανάσταση αλλά πιστεύω ότι είμαι προϊόν του πολιτισμού που διαμόρφωσε η εν λόγω θρησκεία.
Εδώ συμφωνούμε. Και να λες και ευχαριστώ

(τον Θεό :lol: )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 16 Οκτ 2020, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”