'Οχι και ποτέ ,γιατί είμαι αείποτε σκληρός καριόλης.Gewponos90 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:29Στύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:5740-50 μουσουλμάνους μαθητές πάντως είχα και κλάσε μου μια μάντρα.Gewponos90 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:51
Ηρωικός δάσκαλος. Τόσα χρόνια στις αίθουσες έχεις συναντήσει πολλούς τζιχαντιστες ε;![]()
Είχες ναι. Φοβήθηκες ποτέ για το αν θα σε αποκεφαλίσουν; Γιατί και εγώ είχα μουσουλμάνους συμμαθητές και δεν μου κύρηξε ούτε ένας τζιχάντ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου
Re: γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου
Θα σας γαμησει.Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:00Στην Ελλαδα η ισλαμοφοβια δεν ειναι πολιτικα mainstream. Ουτε ο Μητσοτακης, ουτε ο Τσιπρας, ουτε ο Σαμαρας λενε πραγματα του τυπου "το ισλαμ εχει προβλημα" και "οι μουσουλμανοι δεν αφομοιωνονται". Αυτα τα λενε μονο κατι Βελοπουλοι. Στην Γαλλια ομως εχεις απο την μια την ακρα δεξια και απο την αλλη τους Μακρον, Ολαντ, Σαρκοζι κτλπ που θα κανουν τετοιου ειδους δηλωσεις για να χαιδεψουν τα αυτακια των ψηφοφορων. Για να μην αναφερω βεβαια για τις επεμβασεις στην Αφρικη. Ο Μακρον καλυτερα θα εκανε να μας εξηγησει ποιο ειναι το σχεδιο της Γαλλιας για τον πολεμο στο Μαλι. Η μηπως δεν υπαρχει σχεδιο ακριβως οπως και στους αλλους πολεμους?Στύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:49 Nα κάτσουν ήσυχα εκεί στην Ξάνθη, μη τους γαμηθεί το μουνί της Σαϊμέ.
Αυτό είναι το σχέδιο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δηλαδή αν ο δάσκαλος εκφράσει αθεες αντιχριστιανικες απόψεις δεν προσβάλει τα θρησκευτικά συναισθήματα των πιστών θρησκευόμενων μαθητών ;Maspoli έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:31Ο δάσκαλος εν ώρα μαθήματος έχει καθήκον να σέβεται το θρησκευτικό συναίσθημα των μαθητών (ή την απουσία αυτού του συναισθήματα). Όχι να προσβάλει, λοιδωρεί. Μιλάμε για δάσκαλο και διδασκαλία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:25Εκφράζεται η ελευθερία του να κριτικάρω οποιαδήποτε θρησκεία και του δικαιώματος να λοιδωρω η και να ειρωνευομαι τις αναχρονιστικες της απόψειςsharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:11 Και επί τέλους, ας πει κάποιος, ποια ελευθερία εκφράζεται σκιτσάροντας τον Μωάμεθ στενοχωρημένο, χαρούμενο κλπ. Την ελευθερία να σκιτσάρω ό,τι γουστάρω; Πρόκειται περί ελευθερίας των ...ζωγράφων; Ή έχει να κάνει με το "ρε πούστηδες, δεν θα μού απαγορέψετε τίποτε!" Γιατί τότε τι διαφορά έχει από τους ψεκ που "καταδυναστεύονται" από τις μάσκες;
Και τι σημαίνει αυτό; Οτι επιτρέπεται να μπαίνει ένας δάσκαλος στο μάθημα και να λοιδωρεί την όποια θρησκεία ή την αθεΐα;
Έτσι γαμανε οι υποσμηναγοίΣτύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:34'Οχι και ποτέ ,γιατί είμαι αείποτε σκληρός καριόλης.Gewponos90 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:29Στύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:57
40-50 μουσουλμάνους μαθητές πάντως είχα και κλάσε μου μια μάντρα.
Είχες ναι. Φοβήθηκες ποτέ για το αν θα σε αποκεφαλίσουν; Γιατί και εγώ είχα μουσουλμάνους συμμαθητές και δεν μου κύρηξε ούτε ένας τζιχάντ.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Κανείς δεν λέει να το απαγορέψεις δια νόμου. Δεν έχει όμως σχέση με ελευθερία της έκφρασης.Καραμελίτσα έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:29Δικαιώνεις τους δολοφόνους αν απαγορεύσεις τα σκίτσα ή τους βάλεις περιορισμό. Δυστυχώς, η μόνο αντίδραση που έχει νόημα μετά το charlie hebdo από τη Γαλλία είναι το "στα μούτρα σας κι αν γουστάρετε".Maspoli έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:26Δεν δικαίωσε ούτε έδωσε κάνεις ελαφρυντικό στο δολοφόνο.Καραμελίτσα έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:23
Μπορεί να έχεις δίκιο. Ίσως ένας καλός νόμος θα ήταν κάποιος που προκαλει άλογα να τρώει ένα πρόστιμο 100 ευρώ. Θέλεις 500, οκ. Ο φόνος όμως είναι κάτι άλλο και αλλάζει το επίπεδο της συζήτησης. Όπως μάλιστα αν έχεις την ιστορία του charlie hebdo να τρέχει. Δεν μπορείς σαν κοινωνία να δικαιώσεις τους δολοφόνους. Το να βάλεις τα σκίτσα στο σχολείο είναι το λιγότερο.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Kι εγώ άλλο ήθελα να επισημάνω: Αν βρισκόταν κάποιος μουρλός χριστιανός και αποκεφάλιζε τον εκπαιδευτικό του παραδείγματός σου, εσύ και οι άλλοι που διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας για τους "δήθεν φιλελέδες που πάνε γυρεύοντας καθώς κάνουν κάτι που ξέρουν ότι προσβάλλει τους μουσουλμάνους" θα λέγατε κάτι ανάλογο και σ' αυτήν την περίπτωση ή απλώς θα μιλούσατε για σκοταδιστές χριστιανοταλιμπάν που θέλουν να μας επιβάλουν τον θρησκευτικό τους μεσαίωνα;Maspoli έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:18Νταρνάκα δεν έψαξε κάνεις να δώσει ελαφρυντικά. Κρίνεται όμως και αυτό που περιγράφηκε ως πράξη του εκπαιδευτικού εν ώρα μαθήματος. Αν ένας εκπαιδευτικούς πήγαινε στο σχολείο και έδειχνε στους μαθητές πχ σκίτσο με τον Ιησού να παρελαύνει στο γκει παρέιντ θα ελεγες "μπράβο, τι καταπληκτικό μάθημα έκανε";Νταρνάκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:09 Δηλαδή όσοι προσπαθούν να βρουν ελαφρυντικά για τον δολοφόνο επικαλούμενοι την προσβολή του θρησκευτικού του συναισθήματος, να υποθέσω ότι έψαχναν για ελαφρυντικά και για τους αγανακτισμένους χριστιανούς, οι οποίοι την εποχή που κυκλοφόρησε ο "Τελευταίος Πειρασμός" του Σκορτσέζε διαδήλωναν έξω απ' τους κινηματογράφους στους οποίους προβαλλόταν, λέγοντας "κι αυτός ο ευλογημένος τι ήθελε και γύρισε τέτοια ταινία; Δεν το ήξερε ότι θα προσβληθούν οι χριστιανοί";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νταρνάκας την 16 Οκτ 2020, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Otto Weininger
Την άποψή του μπορεί να τύχει να την εκφράσει, λοιδωρια ή προσβολή δεν πρέπει να κάνει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:35 Δηλαδή αν ο δάσκαλος εκφράσει αθεες αντιχριστιανικες απόψεις δεν προσβάλει τα θρησκευτικά συναισθήματα των πιστών θρησκευόμενων μαθητών ;
Με συγχωρείς, συγκρίνεις την Θεόσταλτη Εντολή (για τους πιστούς μιας θρησκείας) με τα διατάγματα Συνταγματαρχών. Εγώ έχω ξεφύγει;Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:34νταξ έχεις ξεφύγει εντελώς.sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:32Να όμως που σκότωσε ο βλάσφημος, έστω μόνον τον εαυτό του. Σε άλλες περιπτώσεις σκοτώθηκαν περισσότεροι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:28
Καθόλου άσχετο, ο "βλάσφημος" δεν πειράζει κανέναν, σε αντίθεση με τον ψεκ, ο οποίος μπορεί να σκοτώσει κόσμο. Αυτή είναι η διαφορά που ζήτησες. Σειρά μου.
Ποια η διαφορά με το να δείξει κάποιος ένα βιβλίο και να πει "παιδιά αυτό το είχαν απαγορέψει επί χούντας" και να δείξει μία εικόνα του Μωάμεθ και να πει "παιδιά αυτό το έχουν απαγορέψει στις ισλαμικές χώρες και πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει να απαγορευτεί κι εδώ";
Στο άλλο που ρωτάς ή "ρωτάς" δεν θα σού απαντήσω, διότι IMHO απέχεις πολύ από το να συνειδητοποιήσεις τη διαφορά θρησκείας και πολιτικού συστήματος. Ίσως να γινόταν μόνο σε συζήτηση από κοντά, αδύνατον σε φόρουμ με γράψιμο κλπ.
Πάσα κριτική της θρησκείας θεωρείται βλασφημία
Ακόμη και η άρνηση της πίστης σε αυτή την θρησκεία είναι προσβολή της θρησκείας αυτής
Να ξανάρθει ο νόμος περί βλασφημίας η είναι κάτι το προοδευτικό το ότι έχει καταργηθεί;
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Πρωτον ποιους "εμας", δευτερον αν τα Γαλλακια εχουν προβλημα με το Ισλαμ, ας μην πηγαιναν να επιβαλλουν με την βια τον Γαλλικο πολιτισμο σε μια ντουζινα αφρικανικων χωρων που ειναι μουσουλμανικες και εξαιτιας των Γαλλων, μιλανε Γαλλικα. Τωρα θα τρως στην μαπα τον τζιχαντιστη που σε απταιστα Γαλλικα απο τις ερημους της Αφρικης θα κυρησσει Ισλαμ μεσω internet στο Παρισι. Ας προσεχεςelchav έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:35Θα σας γαμησει.Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:00Στην Ελλαδα η ισλαμοφοβια δεν ειναι πολιτικα mainstream. Ουτε ο Μητσοτακης, ουτε ο Τσιπρας, ουτε ο Σαμαρας λενε πραγματα του τυπου "το ισλαμ εχει προβλημα" και "οι μουσουλμανοι δεν αφομοιωνονται". Αυτα τα λενε μονο κατι Βελοπουλοι. Στην Γαλλια ομως εχεις απο την μια την ακρα δεξια και απο την αλλη τους Μακρον, Ολαντ, Σαρκοζι κτλπ που θα κανουν τετοιου ειδους δηλωσεις για να χαιδεψουν τα αυτακια των ψηφοφορων. Για να μην αναφερω βεβαια για τις επεμβασεις στην Αφρικη. Ο Μακρον καλυτερα θα εκανε να μας εξηγησει ποιο ειναι το σχεδιο της Γαλλιας για τον πολεμο στο Μαλι. Η μηπως δεν υπαρχει σχεδιο ακριβως οπως και στους αλλους πολεμους?Στύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:49 Nα κάτσουν ήσυχα εκεί στην Ξάνθη, μη τους γαμηθεί το μουνί της Σαϊμέ.
Αυτό είναι το σχέδιο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Dwarven Blacksmith
Εσύ και όσοι πιστοί θεωρούν την θεόσταλτη εντολή πάνω από τους νόμους του κράτους.sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:38Με συγχωρείς, συγκρίνεις την Θεόσταλτη Εντολή (για τους πιστούς μιας θρησκείας) με τα διατάγματα Συνταγματαρχών. Εγώ έχω ξεφύγει;Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:34νταξ έχεις ξεφύγει εντελώς.sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:32
Να όμως που σκότωσε ο βλάσφημος, έστω μόνον τον εαυτό του. Σε άλλες περιπτώσεις σκοτώθηκαν περισσότεροι.
Στο άλλο που ρωτάς ή "ρωτάς" δεν θα σού απαντήσω, διότι IMHO απέχεις πολύ από το να συνειδητοποιήσεις τη διαφορά θρησκείας και πολιτικού συστήματος. Ίσως να γινόταν μόνο σε συζήτηση από κοντά, αδύνατον σε φόρουμ με γράψιμο κλπ.
- Καραμελίτσα
Εξαρτάται από το μαθημα. Σε ένα μάθημα για την ελευθερία του λόγου, και στη Γαλλία του 2020 θα ήταν ντροπή να μην αναφερθεί στη σφαγή του Charlie Hebdo. Και δε θα δείξει την αιτία;
Z