!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Re: γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:54
pikey25 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:51
sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:29
Το πας μακριά, στο τι είναι τρομοκρατία, από πού χρηματοδοτείται κλπ. Άλλη συζήτηση. Υπήρξαν και επιθέσεις (και υπάρχουν) για ρατσιστικούς λόγους, βλ. βομβιστική επίθεση στο Μόναχο στην Oktoberfest και προσφάτως στην Γερμανία αυτοί που σκότωναν Τουρκους και ανάμεσά τους και δυο Έλληνες που προφανώς λόγω χρώματος τους μπέρδεψαν. Δεν είναι μόνον οι Μουσουλμάνοι.
προφανως και προκειται για ρατσιστικη επιθεση και αυτη
και το κακο ειναι οτι εχει μια θρησκεια που το δικαιολογει, οι εξτρεμιστες θεωρουν οτι εκανε το σωστο, θυσιαστηκε στο ονομα του Αλλαχ, και εφαγε τον αλλοθρησκο, εκανε το θελημα του
But once the Sacred Months have passed, kill the polytheists ˹who violated their treaties˺ wherever you find them, capture them, besiege them, and lie in wait for them on every way. But if they repent, perform prayers, and pay alms-tax, then set them free. Indeed, Allah is All-Forgiving, Most Merciful.
Dr. Mustafa Khattab, the Clear Quran
https://quran.com/9/5

Η δραση φερνει αντιδραση, προφανως και δεν ειναι μονο οι μουσουλμανοι, και προφανως και τους προκαλουν, γενικα ολοι φονταμελιστες υπο συνθηκες τα ιδια μπορει να κανουν,
Απλα ειδικα στην περιπτωση του ισλαμ ειναι ακομα χειροτερα για πολλους λογους
Δεν διαφωνούμε. Το μόνο βασικό ερώτημα που δεν γνωρίζουμε την απάντηση είναι ποιος πραγματικά τους υποκινεί (χρηματοδοτεί). Όχι τον κάθε τρελλό, αλλά γενικότερα. Αυτό δεν νομίζω ότι μπορούμε να το βρούμε.
Ειναι πολυ ευκολο να το κανεις, οταν μιλαμε για τετοια μυαλα που εχουν υποστει τετοια πλυση εγκεφαλου και ερχεται η ζωη με τα προβληματα της απο πανω
Πολλοι που εχουν συμφεροντα το κανουν, το καναν και θα το κανουν, περα απο τους σαουδαραβες
Θες οι Αμερικανοι ? για να κανουν κανενα νεο πολεμο ?
Θες οι εθνικιστες ευρωπαιοι ? που δεν θελουν μεταναστες?
Θες τον Ερντογαν ? που θελει αλλαγη συνορων και να τους παρει ολους υπο την αιγιδα του ?
Το θεμα ειναι στο φιναλε κανεις δεν μπορει να τους ελεγξει
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Ρατσιστής απέναντι στους μουσουλμάνους σαν να λεμε ρατσιστής απέναντι στους Ναζί !!
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:16

Τις δέχεσαι όσο δεν σε επηρεάζουν, δηλ. δεν τις δέχεσαι, δεν τις θέλεις. Σαν να λέω δεν με πειράζει το μονοξείδιο του άνθρακα, όσο δεν το αναπνέω. Προφανώς.
Λυπάμαι δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.

Νομίζω είναι σαφές αυτό που λέω, έχω ζήσει εκεί για αρκετά χρόνια, προσαρμόστηκα πλήρως σεβόμενος τους κανόνες τους, δεν έχω θέμα με τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά δεν συμφωνώ με αυτές, τις θεωρώ μη συμβατές με τις προσωπικές μου αξίες και ως εκ τούτου δεν θέλω μουσουλμάνους στη χώρα μου. Προφανώς και με επηρεάζουν αρνητικά, εκεί ας κάνουν κουμάντο με τη ψυχασθένειά τους, στον τόπο μου όχι.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:47 Τι προσπαθείς να πεις τέλος πάντων; Ότι αν ντύσεις μια ιδέα με "ιερότητα" ξαφνικά είναι κάτι τελείως διαφορετικό και ακόμα και οι άπιστοι πρέπει να ακολουθούν τις επιταγές της γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί;
Υπογραμμίζω αυτό που δείχνει πόσο ισοπεδωτική είναι η σκέψη σου. Όλο το Ισλάμ είναι μια ιδέα που ντύθηκε με ιερότητα ξαφνικά. Πόσο άτοπο μπορεί είναι αυτό που λες. Βεβαίως για εσένα, τον Χριστιανό, είναι ξαφνικό. Πλην όμως αποφάσισες να ζήσεις με αυτούς τους ανθρώπους και επί πλέον δηλώνεις ότι σέβεσαι την θρησκεία όλων (ειδικά για εσένα θεωρώ ότι ισχύει και προσωπικά). Και επί πλέον δεν εξήγησες, ποιο το κέρδος της ειρωνίας, λοιδωρίας κλπ; Να δείξω ότι είναι μαλάκες που πιστεύουν σε κάτι τέτοια; Ποιο το κέρδος να ζωγραφίσω τον Χριστό να την παίζει; Δεν πιστεύω να σοκάρεται κανείς με αυτό που έγραψα.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

dna replication έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:16
kameron έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:14 Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα αγωνιστώ για το αντίθετο, να μην επικρατήσουν δηλαδή απόψεις όπως η δική σου και της φιλομεταναστευτικής αριστεράς,
με τους φιλομεταναστευτικούς φιλελεύθερους ποια είναι η σχέση σου?
Δεν συμφωνώ.

Αλλά δεν είμαι γενικά κατά της μετανάστευσης, έχω θέμα ειδικά με τους μουσουλμάνους επειδή ξέρω περί τίνος πρόκειται, κατά κανόνα ο πλέον προοδευτικός έχει μικρή σχέση με τις δυτικές και προσωπικές μου αξίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Και τι μαλακίες είναι αυτές περί σεβασμού. Γιατί να σεβαστώ τους καραγκιόζηδες που πιστεύουν τος μαλακίες που πιστεύουν;
Αν το κάνει αυτό τώρα ένας Γάλος σε έναν μετανάστη γιατί έτσι, θα κάνουν πορείες μέχρι και εδώ. Θα είναι για πολλά γιαούρτια.

Τι θα γίνει με αυτήν τη ιδεολογική σαπίλα ρε; με τους πούστηδες που την χρηματοδοτούν. Κι έχουν τσιμπήσει ένα σωρό μαλακισμένα πιστεύοντας ότι αυτό είναι η αριστερή ιδεολογία;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:18 Το θέμα δεν είναι ότι οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό αλλά προσπαθούν να επιβάλουν και στους άλλους την συνήθεια αυτή
Πραγμα που δεν το κάνουν οι Εβραίοι οι οποίοι δεν προσπαθούν να διασώσουν την δική τους θρησκεία
Δεν εχω δει ουτε εναν μουσουλμανο να πηγαινει να επιβαλλει στον χριστιανο να μην τρωει χοιρινο. Εχω δει χριστιανους να προσπαθουν να επιβαλλουν το αντιθετο, να οργανωνουν τσιμπουσια εξω απο προσφυγικους κατακλυσμους και να τρωνε σουβλακαρες κλαιγομενοι οτι καταπιεζονται γιατι δηθεν οι μουσουλμανοι δεν τρωνε χοιρινο.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Χαοτικός έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:19 Γιατί δεν μαζεύονται οι Γάλοι να την πέσουν σε όποιο τζαμί υπάρχει;
Καυλωσες και εσύ με ραφάλ τρελέ μου;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:25
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:18 Το θέμα δεν είναι ότι οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό αλλά προσπαθούν να επιβάλουν και στους άλλους την συνήθεια αυτή
Πραγμα που δεν το κάνουν οι Εβραίοι οι οποίοι δεν προσπαθούν να διασώσουν την δική τους θρησκεία
Δεν εχω δει ουτε εναν μουσουλμανο να πηγαινει να επιβαλλει στον χριστιανο να μην τρωει χοιρινο. Εχω δει χριστιανους να προσπαθουν να επιβαλλουν το αντιθετο, να οργανωνουν τσιμπουσια εξω απο προσφυγικους κατακλυσμους και να τρωνε σουβλακαρες κλαιγομενοι οτι καταπιεζονται γιατι δηθεν οι μουσουλμανοι δεν τρωνε χοιρινο.
Και εγώ έχω δει κάποιους να τρώνε κρέας την Μεγάλη Παρασκευή
Να τους αποκεφαλισουμε γιατί προσβάλουν την θρησκευτική πίστη των πιστών. ;
Στρακαστρουκας

elchav έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:19
Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:07
elchav έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:59 Εσάς, τους τζιχαντιστές

Υπάρχει Francafrique, θα το χωνέψεις
Επίσης, κανείς δεν τους έφερε με το ζόρι
Οποίοι θέλουν θα προσαρμοστούν, οι υπόλοιποι θα βελαξουν
Βεβαια ειμαι τζιχαντιστης το βρηκες. Ας βρουνε τα Γαλλακια τροπο να κερδισουν τους τζιχαντιστες στο Μαλι και μετα ισως μπορεσουμε να μιλησουμε για το πως θα επανασυστασει την ρατσιστικη αυτοκρατορια της. Λοιπαμε βεβαια που στο λεω αλλα το ρολοι της ιστοριας σπανια παει προς τα πισω...
Θα είναι τυχαίο που σε κάθε νήμα τζιχαντιστικης επίθεσης, κάνεις whataboutism. Ναι, έχεις δίκιο.

Δε γυρνάει καμία ιστορία πίσω, η Γαλλία είναι εκεί αιώνες και παραμένει αλλάζοντας μόνο μορφή η παρουσία της.

Και για κακή σου τύχη, θα ενισχυθεί ως μακρύ χέρι της ΕΕ
Γιατι σε καθε νημα αυτου τους ειδους εχεις τους κλασσικους ισλαμοφαγους να κλαιγονται. Δεν θα τους δουμε ομως ποτε να σχολιαζουν τους επιθετικους πολεμους της δυσεως. Μην τυχει και χασουν την ρετσινια οτι δηθεν καταπιεζονται. Αν θελουν να δουνε πραγματικη καταπιεση, ας πανε σε μια απο τις χωρες που κανουν πολεμο οι δυτικοι και μην μας τα πριζουν με τον καθε τρελο που κανει επιθεσεις με μασετες
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Πάλι whataboutism;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

kameron έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:22
sharp έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:16

Τις δέχεσαι όσο δεν σε επηρεάζουν, δηλ. δεν τις δέχεσαι, δεν τις θέλεις. Σαν να λέω δεν με πειράζει το μονοξείδιο του άνθρακα, όσο δεν το αναπνέω. Προφανώς.
Λυπάμαι δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.

Νομίζω είναι σαφές αυτό που λέω, έχω ζήσει εκεί για αρκετά χρόνια, προσαρμόστηκα πλήρως σεβόμενος τους κανόνες τους, δεν έχω θέμα με τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά δεν συμφωνώ με αυτές, τις θεωρώ μη συμβατές με τις προσωπικές μου αξίες και ως εκ τούτου δεν θέλω μουσουλμάνους στη χώρα μου. Προφανώς και με επηρεάζουν αρνητικά, εκεί ας κάνουν κουμάντο με τη ψυχασθένειά τους, στον τόπο μου όχι.
Νομίζω καταλαβαίνεις. Τις σέβεσαι άνευ ουσίας. Δηλ. είτε τις σέβεσαι είτε όχι δεν αλλάζει τίποτε. Και επί πλέον, λες ότι αν συνυπάρξουμε δεν θα τις σεβαστώ όσο έχω το πάνω χέρι. Εκεί δεν το είχα, εδώ το έχω. Δεν διαφωνούμε στις απόψεις και τις τοποθετήσεις, στην Διπλωματία βρίσκεται η διαφορά μας.

Πάντως γενικώς δεν καταλαβαίνω την οξύτητα ορισμένων. Έχω μπει σε σπίτι μουσουλμάνου και αναγκάστηκα να βγάλω τα παπούτσια μου. Αυτό θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να το κάνω μόνον εκτός Ευρώπης, π.χ. στην Σαουδ. Αραβία; Στην Ελλάδα πρέπει να ποδοπατήσω το χαλί του με τη βία; Γιατί μπορεί να είναι το σπίτι του, δεν παύει όμως να είναι Ελλαδικός χώρος και εγώ είμαι Έλλην Χριστιανός και εκείνος ξένος και μουσουλμάνος. Έτσι πάει;
Στρακαστρουκας

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:27
Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:25
Και εγώ έχω δει κάποιους να τρώνε κρέας την Μεγάλη Παρασκευή
Να τους αποκεφαλισουμε γιατί προσβάλουν την θρησκευτική πίστη των πιστών. ;
Αν πανε και οργανωνουνε τσιμπουσια εξω απο εκκλησιες, εχουν δικαιωμα οι εκκλησιαζομενοι να τους σπασουνε στο ξυλο. Αλλα γιατι μιλας για μουσουλμανους οταν μεγαλη παρασκευη εχεις ανοιχτα τα γυραδικα και τα σουβλατζιδικα? Μια χαρα μασαμπουκωνουνε και οι ελληνες εκεινη την μερα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

elchav έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:26
Χαοτικός έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:19 Γιατί δεν μαζεύονται οι Γάλοι να την πέσουν σε όποιο τζαμί υπάρχει;
Καυλωσες και εσύ με ραφάλ τρελέ μου;
Ρε ποιος τα γαμει τα ραφάλ. εδώ πέρα έχουμε μεσαιωνισμό και βλέπω να μιλάνε για σεβασμό κάποιοι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:27
elchav έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:19
Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:07

Βεβαια ειμαι τζιχαντιστης το βρηκες. Ας βρουνε τα Γαλλακια τροπο να κερδισουν τους τζιχαντιστες στο Μαλι και μετα ισως μπορεσουμε να μιλησουμε για το πως θα επανασυστασει την ρατσιστικη αυτοκρατορια της. Λοιπαμε βεβαια που στο λεω αλλα το ρολοι της ιστοριας σπανια παει προς τα πισω...
Θα είναι τυχαίο που σε κάθε νήμα τζιχαντιστικης επίθεσης, κάνεις whataboutism. Ναι, έχεις δίκιο.

Δε γυρνάει καμία ιστορία πίσω, η Γαλλία είναι εκεί αιώνες και παραμένει αλλάζοντας μόνο μορφή η παρουσία της.

Και για κακή σου τύχη, θα ενισχυθεί ως μακρύ χέρι της ΕΕ
Γιατι σε καθε νημα αυτου τους ειδους εχεις τους κλασσικους ισλαμοφαγους να κλαιγονται. Δεν θα τους δουμε ομως ποτε να σχολιαζουν τους επιθετικους πολεμους της δυσεως. Μην τυχει και χασουν την ρετσινια οτι δηθεν καταπιεζονται. Αν θελουν να δουνε πραγματικη καταπιεση, ας πανε σε μια απο τις χωρες που κανουν πολεμο οι δυτικοι και μην μας τα πριζουν με τον καθε τρελο που κανει επιθεσεις με μασετες
Εκτός από τους κατακτητικους πολέμους της Δύσεως οι Άραβες είχαν καταλάβει χώρες από το Μαρόκο ως τις Ινδίες
Και οι μουσουλμάνοι Οθωμανοί μας είχαν υποδουλώσει για τετρακόσια χρόνια
Άσχετα θέματα με το ανωτέρω συμβάν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”