!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:19
vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:16
Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:15

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Απλά γράφεις με άλλο τρόπο ότι οι δημοσιογράφοι ανεξαρτήτως μέσου ή χρώματος είναι άχρηστοι.
Όχι δε γράφω αυτό, άλλωστε η θεματολογία ορίζεται από τους μιντιάρχες.
Ριζοσπάστης, Αυγή, efisyn, documento, και άλλα πολλά ΜΜΕ είναι και αυτά ελεγχόμενα από μιντιαρχες; Ή μήπως ασχολούνται και μας το κρύβουν. Ας είμαστε σοβαροί. Οι δημοσιογράφοι μας είναι άχρηστα μποτ...
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3627729
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9000007
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=4725419
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3757918

Με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εμπεδοκλής

Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:28
Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:19
vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:16

Όχι δε γράφω αυτό, άλλωστε η θεματολογία ορίζεται από τους μιντιάρχες.
Ριζοσπάστης, Αυγή, efisyn, documento, και άλλα πολλά ΜΜΕ είναι και αυτά ελεγχόμενα από μιντιαρχες; Ή μήπως ασχολούνται και μας το κρύβουν. Ας είμαστε σοβαροί. Οι δημοσιογράφοι μας είναι άχρηστα μποτ...
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3627729
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9000007
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=4725419
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3757918

Με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα
1997; Really;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:18
stavmanr έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:17
vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 08:55

Έχεις μπει σε φόρουμ κυνηγών;
Εν τω μεταξύ προχθές κάθισα σε παρέα κυνηγών όπου το 90% διηγούνταν γελώντας ιστορίες στις οποίες πυροβολήθηκαν από άλλο κυνηγό.

Γενικά, υπάρχει ένα θεματάκι...
Nature's autocorrection λέγεται.
:lol: :smt023
Πραγματικά απορώ με κατι τετοιους τύπους, εν ετει 2020 προς '21. Αδυνατώ να κατανοήσω τους σκοπούς αυτού του χόμπι.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Σεπ 2020, 23:30
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Σεπ 2020, 23:04 Ρε παιδιά. Ρε Ζαίοι. Τι φαρμακευτική κάνναβη σας πουλάει ο Καρανίκας και ανεβάζετε «Δεν είναι αθώοι» για τους ΧΑτες που ο υπουργός σας έκανε μαζί τους χάπενινγκ στο Καστελόριζο;
Της μόδας είναι
Εγώ προσωπικά σαν συριζαιος ΔΕΝ το ανεβάσω γιατί δεν θέλω να χαλάσω κάτι ..οικονομικές εμπορικές σχέσεις σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων που έχω με κάτι βλάκες συμπατριώτες μου από την Λαμία , που το παίζουν φασίστες , από τους οποίους αναμένω οικονομικά ωφέλη , αλλά το ανεβάζει η συζηγος μου ώστε να τα έχω καλά και με όσους το παίζουν αντιφασίστες .

Σημασια δεν έχει να πιστεύεις πραγματικά σε αυτές τις ανοησίες του στυλ φασισμός αντιφασισμος κλπ αλλά να τις χρησιμοποιείς προκειμένου να φροντίσεις τα συμφέροντα σου ...
Μιλησε ο αρχιβλακας πασοκος που του λεει καποιος οτι εχει 400 χιλιαρικα στην τραπεζα αντι για καλημερα και οτι ψαχνει γυναικα για σπιτι και εκεινος το πιστευει σαν χανος.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

περαστικος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 14:13
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Σεπ 2020, 23:30
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Σεπ 2020, 23:04 Ρε παιδιά. Ρε Ζαίοι. Τι φαρμακευτική κάνναβη σας πουλάει ο Καρανίκας και ανεβάζετε «Δεν είναι αθώοι» για τους ΧΑτες που ο υπουργός σας έκανε μαζί τους χάπενινγκ στο Καστελόριζο;
Της μόδας είναι
Εγώ προσωπικά σαν συριζαιος ΔΕΝ το ανεβάσω γιατί δεν θέλω να χαλάσω κάτι ..οικονομικές εμπορικές σχέσεις σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων που έχω με κάτι βλάκες συμπατριώτες μου από την Λαμία , που το παίζουν φασίστες , από τους οποίους αναμένω οικονομικά ωφέλη , αλλά το ανεβάζει η συζηγος μου ώστε να τα έχω καλά και με όσους το παίζουν αντιφασίστες .

Σημασια δεν έχει να πιστεύεις πραγματικά σε αυτές τις ανοησίες του στυλ φασισμός αντιφασισμος κλπ αλλά να τις χρησιμοποιείς προκειμένου να φροντίσεις τα συμφέροντα σου ...
Μιλησε ο αρχιβλακας πασοκος που του λεει καποιος οτι εχει 400 χιλιαρικα στην τραπεζα αντι για καλημερα και οτι ψαχνει γυναικα για σπιτι και εκεινος το πιστευει σαν χανος.
Άσχετο το ένα θέμα με το άλλο
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

vatraxos έγραψε: 04 Οκτ 2020, 01:21 Το τι "λέει" η φωτογραφία το ξέρουμε, το αναπαράγετε σταθερά οι υποστηρικτές των νεοναζί εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια που κυκλοφορεί, ως "αντίλογο" για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ.

Το τι συνέβη εκείνη την ημέρα, το τι έκανε ο τύπος που δέρνουνε και κάτω από ποιές συνθήκες, δεν το είπε ποτέ η φωτογραφία.

Όταν λοιπόν υποστείς του λόγου σου μάρμαρα στο κεφάλι και σε κάψουν μολότωφ, πες μου να είμαι εκεί κοντά να σε φωτογραφήσω την ώρα που θα έχεις στα χέρια σου ένα τέτοιο παληκάρι.

Επαναλαμβάνω ότι είμαι κατά της αυτοδικίας. Άλλο όμως η αυτοδικία κι άλλο η στρέβλωση που προσπαθείτε να κάνετε για να δικαιολογήσετε τα εγκλήματα της οργάνωσής σας.
Σταμάτα να δικαιολογείς τα εγκλήματα της οργάνωσής σας. Έχετε κάνει πολλά.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 05 Οκτ 2020, 08:55 Λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι αυτό το ΦΟΡΟΥΜ είναι μακράν το πιο ανορθόγραφο :fp:
Εδώ μέσα ο μόνος ανορθόγραφος είναι ένας κομμουνιστής. Απ' όλους τους άλλους σπανίως θα δεις ορθογραφικό λάθος.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

vantono έγραψε: 05 Οκτ 2020, 14:05
vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:18
stavmanr έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:17

Εν τω μεταξύ προχθές κάθισα σε παρέα κυνηγών όπου το 90% διηγούνταν γελώντας ιστορίες στις οποίες πυροβολήθηκαν από άλλο κυνηγό.

Γενικά, υπάρχει ένα θεματάκι...
Nature's autocorrection λέγεται.
:lol: :smt023
Πραγματικά απορώ με κατι τετοιους τύπους, εν ετει 2020 προς '21. Αδυνατώ να κατανοήσω τους σκοπούς αυτού του χόμπι.
Στον πεθερό σου πέστο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Ποιος ξερει τι θα εκανε αυτο το καθαρμα για να το γρονθοκοπουνε ομαδικα οι παμιτες.Επισης αν και προφανως θα ηταν δικαιολογημενο μερικοι φασιστες ζητησαν ακουσουν ακουσον να τους συλλαβουνε .Το συστημα που παντα πολεμαει το κκε εψαξε στοιχεια για να τους συλλαβει αλλα ευτυχως δεν υπηρχε κανενα βιντεο να δειχνει τα συντροφια
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ρε νάζουλες δε μας είπατε τελικά όμως, είναι ευρύχωρα τα λαγούμια σας;
Εμπεδοκλής

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Οκτ 2020, 14:53 Δεν καταλαβαίνω τι γράφετε ορισμένοι. Έχετε κάποιον υπόψη σας;

:lol:
:smt005:

Εμπρός ένας τύπος να γκαρίζει και πίσω οι συνοπαδοί του να τον γράφουν στα παπάρια τους στήνοντας πηγαδάκια και ανέμελοι περαστικοί να μην ασχολούνται καν να κοιτάξουν.

Είναι κωμικό. Μέχρι και οι Monty Pythons θα ένιωθαν μικροί...
Εμπεδοκλής

Γάταρος έγραψε: 05 Οκτ 2020, 14:38
vatraxos έγραψε: 04 Οκτ 2020, 01:21 Το τι "λέει" η φωτογραφία το ξέρουμε, το αναπαράγετε σταθερά οι υποστηρικτές των νεοναζί εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια που κυκλοφορεί, ως "αντίλογο" για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ.

Το τι συνέβη εκείνη την ημέρα, το τι έκανε ο τύπος που δέρνουνε και κάτω από ποιές συνθήκες, δεν το είπε ποτέ η φωτογραφία.

Όταν λοιπόν υποστείς του λόγου σου μάρμαρα στο κεφάλι και σε κάψουν μολότωφ, πες μου να είμαι εκεί κοντά να σε φωτογραφήσω την ώρα που θα έχεις στα χέρια σου ένα τέτοιο παληκάρι.

Επαναλαμβάνω ότι είμαι κατά της αυτοδικίας. Άλλο όμως η αυτοδικία κι άλλο η στρέβλωση που προσπαθείτε να κάνετε για να δικαιολογήσετε τα εγκλήματα της οργάνωσής σας.
Σταμάτα να δικαιολογείς τα εγκλήματα της οργάνωσής σας. Έχετε κάνει πολλά.

Όταν βρέθηκαν και αυτοί στη θέση του θύματος και οι γροθιές πήγαιναν στην κεφάλα τους έκατσαν σαν τις παρθένες στη γωνία να κλαίνε. Το έπαιζαν αθώοι αφισοκολλητές ενώ ήταν ραντεβού ξεκαθαρίσματος λογαριασμών...
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 11:22 Ας επιβεβαιώσει ο aljawn ότι όλες οι ενδεχόμενες καταδίκες πλημμελημματικού χαρακτήρα, τελικά θα παραγραφούν μέχρι να φτάσει να ολοκληρωθεί το εφετείο.
Αν και όπως είπα δεν είμαι ποινικολόγος, σαφέστατα και τα περισσότερα πλημμελήματα παραγράφονται μέχρι το εφετείο. (παραγραφή εν επιδικία)
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

8 έτη δεν είναι για την παραγραφή εφόσον πάνε σε δίκη;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”