ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Σεπ 2020, 23:04
Ρε παιδιά. Ρε Ζαίοι. Τι φαρμακευτική κάνναβη σας πουλάει ο Καρανίκας και ανεβάζετε «Δεν είναι αθώοι» για τους ΧΑτες που ο υπουργός σας έκανε μαζί τους χάπενινγκ στο Καστελόριζο;
Της μόδας είναι
Εγώ προσωπικά σαν συριζαιος ΔΕΝ το ανεβάσω γιατί δεν θέλω να χαλάσω κάτι ..οικονομικές εμπορικές σχέσεις σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων που έχω με κάτι βλάκες συμπατριώτες μου από την Λαμία , που το παίζουν φασίστες , από τους οποίους αναμένω οικονομικά ωφέλη , αλλά το ανεβάζει η συζηγος μου ώστε να τα έχω καλά και με όσους το παίζουν αντιφασίστες .
Σημασια δεν έχει να πιστεύεις πραγματικά σε αυτές τις ανοησίες του στυλ φασισμός αντιφασισμος κλπ αλλά να τις χρησιμοποιείς προκειμένου να φροντίσεις τα συμφέροντα σου ...
Οσο για το όλο ζήτημα της δίκης της Χρυσής Αυγής , ισχύει η παροιμία
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ....... χτενιζεται !!!
Σημ
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δω τους καραγκιόζηδες αυτού του πολιτικού κόμματος στην φυλακή ..
Που απειλούσαν και φοβεριζαν όλον τον κόσμο και ντουνιά με κρεμάλες ...και όταν έφαγαν κάτι σφαλιάρες από το σύστημα ...έκαναν σαν κλαμενα μ__νια , ούτε αντιεξουσιαστές που τους συνέλαβε η αστυνομία να ήταν ..!!!
Και ο όλος ο βρώμικος ρόλος της χρυσής αυγής κατά την διάρκεια των μνημονίων ήταν ο ρόλος του αντιπερισπασμού
Του στυλ ...μην κοιτάτε τι οικονομικά μέτρα περνάμε
... κινδυνεύουμε από τον φασισμό !!!
Λες και υπήρχε μια στο τρισεκατομμύριο η πιθανότητα η Ελλάδα του 2011 να γίνει ναζιστική Γερμανία του 1934 η ο Μιχαλολιάκος να γίνει Αδόλφος !!!
Η η ναζιστική Ελλάς του 2011 να ξεκινήσει επεκτατικους πολέμους εναντίον των γειτονικών της χώρων. , όπως είχε κάνει η ναζιστική Γερμανία το 1940 !!!
Οι δε βλαμμένοι αντιφασίστες αριστεροί και μη , αν δεν υποκρίνονται λόγω ...μόδας και δημοσίων σχέσεων με το κυρίαρχο ρεύμα , κάνουν σαν φανατικους θρησκευόμενους χριστιανούς που μιλάνε για σατανιστές , όταν μιλούν για φασίστες και ναζί !!!
Σκούζουν για ισόβια αυτοί που με τον νόμο Παρασκευόπουλου έβγαλαν από τις φυλακές στο 1/3 της ποινής κάθε λογής εγκληματικό κατακάθι και που δεν χάνουν αφορμή να μας πρήξουν τα ούμπαλα για τον ''αναχρονιστικό'' χαρακτήρα της φυλακής και την ανάγκη για περισσότερη ''φιλελευθεροποίηση'' της ποινικής νομοθεσίας.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Και κάτι άλλο να μην ξεχάσω να προσθέσω
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτων που ζητούν την καταδίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής , είναι οι ίδιοι που εάν η Χρυσή Αυγή γινόταν εξουσία ..θα τη εγλυφαν και θα την δόξαζαν και υμνούσαν
Σαν όλους τους πρώην χουντικούς που μόλις έπεσε η χούντα το έπαιζαν αντιχουντικοι
Σαν όλους τους σταλινικούς Κομουνιστες που μόλις έπεσε ο κομμουνισμός το έπαιζαν αντικομμουνιστές
Σαν όλους τους Γερμανούς Ναζί που μόλις έπεσε ο Χίτλερ από την εξουσία το έπαιζαν αντιναζιστες .
Scouser έγραψε: 08 Σεπ 2020, 23:57
Σκούζουν για ισόβια αυτοί που με τον νόμο Παρασκευόπουλου έβγαλαν από τις φυλακές στο 1/3 της ποινής κάθε λογής εγκληματικό κατακάθι και που δεν χάνουν αφορμή να μας πρήξουν τα ούμπαλα για τον ''αναχρονιστικό'' χαρακτήρα της φυλακής και την ανάγκη για περισσότερη ''φιλελευθεροποίηση'' της ποινικής νομοθεσίας.
Αυτό ισχύει για τους αντίθετους ιδεολογικα από εμάς , όχι για τους ομοϊδεάτες μας ...
Θέλουμε να βγαίνουν ;που την φυλακή οι δικοι μας αγωνιστές όχι ο ...Κορκονεας και ο Ρουπακιας !!
Ρε παιδιά. Ρε Ζαίοι. Τι φαρμακευτική κάνναβη σας πουλάει ο Καρανίκας και ανεβάζετε «Δεν είναι αθώοι» για τους ΧΑτες που ο υπουργός σας έκανε μαζί τους χάπενινγκ στο Καστελόριζο;
Της μόδας είναι
Εγώ προσωπικά σαν συριζαιος ΔΕΝ το ανεβάσω γιατί δεν θέλω να χαλάσω κάτι ..οικονομικές εμπορικές σχέσεις σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων που έχω με κάτι βλάκες συμπατριώτες μου από την Λαμία , που το παίζουν φασίστες , από τους οποίους αναμένω οικονομικά ωφέλη , αλλά το ανεβάζει η συζηγος μου ώστε να τα έχω καλά και με όσους το παίζουν αντιφασίστες .
Σημασια δεν έχει να πιστεύεις πραγματικά σε αυτές τις ανοησίες του στυλ φασισμός αντιφασισμος κλπ αλλά να τις χρησιμοποιείς προκειμένου να φροντίσεις τα συμφέροντα σου ...
Συμφέρον κάθε ανθρώπου είναι να μην υπάρχει φασισμός. Εκτός κι αν είσαι υπερβολικά κοντόφθαλμος και δεν το καταλαβαίνεις.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Σεπ 2020, 23:38
Και ο όλος ο βρώμικος ρόλος της χρυσής αυγής κατά την διάρκεια των μνημονίων ήταν ο ρόλος του αντιπερισπασμού
Του στυλ ...μην κοιτάτε τι οικονομικά μέτρα περνάμε
... κινδυνεύουμε από τον φασισμό !!!
Λες και υπήρχε μια στο τρισεκατομμύριο η πιθανότητα η Ελλάδα του 2011 να γίνει ναζιστική Γερμανία του 1934 η ο Μιχαλολιάκος να γίνει Αδόλφος !!!
Η η ναζιστική Ελλάς του 2011 να ξεκινήσει επεκτατικους πολέμους εναντίον των γειτονικών της χώρων. , όπως είχε κάνει η ναζιστική Γερμανία το 1940 !!!
Θεωρώ ότι η χα πιθανότατα πριμοδοτήθηκε από κάποια πρόσωπα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως αντίβαρο στην άνοδο της αριστεράς που υπήρξε τα χρόνια της κρίσης και η αντίδραση να πάρει και φασιστική μορφή-η οποία σίγουρα συντηρητικοποίησε την κοινωνία, κανονικοποίησε έως κάποιον βαθμό ακροδεξιές ιδέες και λειτούργησε ως φόβητρο ενάντια στην οργάνωση στην αριστερά.
Το ότι και το 2011 μια χαρά σκατά θα μπορούσε να γίνει η Ελλάδα είναι δεδομένο. Μη ζεις στο συννεφάκι ότι οι κατακτήσεις του 2020 που έχουμε στην Ελλάδα είναι δεδομένες αν δεν τις προασπιστούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 09 Σεπ 2020, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Της μόδας είναι
Συμφέρον κάθε ανθρώπου είναι να μην υπάρχει φασισμός. Εκτός κι αν είσαι υπερβολικά κοντόφθαλμος και δεν το καταλαβαίνεις.
Συμφερον κάθε ανθρώπου είναι να μην υπάρχουν ανορθολογικοι ιδεολογικοί σαν και του λόγου σου οι οποίοι βλέπουν τα πάντα ως άσπρο η μαύρο και δεν βλεπουν τις αποχρώσεις του γκρι , αλλά αυτό είναι άλλο ζητημα ..
Της μόδας είναι
Συμφερον κάθε ανθρώπου είναι να μην υπάρχουν ανορθολογικοι ιδεολογικοί σαν και του λόγου σου οι οποίοι βλέπουν τα πάντα ως άσπρο η μαύρο και δεν βλεπουν τις αποχρώσεις του γκρι , αλλά αυτό είναι άλλο ζητημα ..
Ο φασισμός δεν είναι γκρι, είναι μαύρο.
Συμφέρον κάθε ανθρώπου είναι να ΜΗΝ υπάρχει φασισμός. Εκτός κι αν θεωρείς ότι αν είναι οργανωμένος στη ΧΑ και άρα "θεωρητικά"ασφαλής, δε θα είναι και πάλι βουτηγμένος στα σκατά.
Βασικά έχεις μυωπία και βλέπεις τα πάντα ασπρόμαυρα
Δικό σου πρόβλημα και δεν θα πιάσω προσωπικές κόντρες και συγκρούσεις εδώ μέσα
Σου την έχω στημενη στο ...συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ , οπότε κι εάν αυτό γίνει !!!
Βασικά έχεις μυωπία και βλέπεις τα πάντα ασπρόμαυρα
Δικό σου πρόβλημα και δεν θα πιάσω προσωπικές κόντρες και συγκρούσεις εδώ μέσα
Σου την έχω στημενη στο ...συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ , οπότε κι εάν αυτό γίνει !!!
Όχι, δε βλέπω τα πάντα ασπρόμαυρα. Αλλά το μαύρο το βλέπω μαύρο.
Τσουνάμι που «πνίγει» τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, ένα sticker στο facebook: «Δεν είναι αθώοι»
Το sticker γράφει: «Δεν είναι αθώοι. Οι ναζί στη φυλακή». Και όσο περνάνε οι ώρες όλο και περισσότεροι χρήστες αλλάζουν τη φωτογραφία του προφίλ τους. Όλο αυτό το τεράστιο κύμα μοιάζει περισσότερο σαν διαμαρτυρία όλου του σκεπτόμενου κόσμου (οι ναζί δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν εγκεφαλικά κύτταρα), εν αναμονή μάλιστα της απόφασης του δικαστηρίου για τους ναζί δολοφόνους, στις 7 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τη σελίδα της καμπάνιας στο facebook, αυτή αποτελεί μια πρωτοβουλία ανθρώπων από διαφορετικούς κοινωνικούς, επαγγελματικούς και κινηματικούς χώρους. Έχει σαν στόχο να ασκήσει την μέγιστη δυνατή πίεση για πλήρη ανατροπή της αθωωτικής – κατ ουσία – πρότασης της εισαγγελέως Αδαμαντία Οικονόμου και την βαριά καταδίκη όλων των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής για αυτό που στην πραγματικότητα έχει αποδειχτεί ότι είναι: μια ναζιστική εγκληματική συμμορία που υποδύεται το νόμιμο πολιτικό κόμμα.