Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Απλά γράφεις με άλλο τρόπο ότι οι δημοσιογράφοι ανεξαρτήτως μέσου ή χρώματος είναι άχρηστοι.
Όχι δε γράφω αυτό, άλλωστε η θεματολογία ορίζεται από τους μιντιάρχες.
Ριζοσπάστης, Αυγή, efisyn, documento, και άλλα πολλά ΜΜΕ είναι και αυτά ελεγχόμενα από μιντιαρχες; Ή μήπως ασχολούνται και μας το κρύβουν. Ας είμαστε σοβαροί. Οι δημοσιογράφοι μας είναι άχρηστα μποτ...
Όχι δε γράφω αυτό, άλλωστε η θεματολογία ορίζεται από τους μιντιάρχες.
Ριζοσπάστης, Αυγή, efisyn, documento, και άλλα πολλά ΜΜΕ είναι και αυτά ελεγχόμενα από μιντιαρχες; Ή μήπως ασχολούνται και μας το κρύβουν. Ας είμαστε σοβαροί. Οι δημοσιογράφοι μας είναι άχρηστα μποτ...
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Σεπ 2020, 23:04
Ρε παιδιά. Ρε Ζαίοι. Τι φαρμακευτική κάνναβη σας πουλάει ο Καρανίκας και ανεβάζετε «Δεν είναι αθώοι» για τους ΧΑτες που ο υπουργός σας έκανε μαζί τους χάπενινγκ στο Καστελόριζο;
Της μόδας είναι
Εγώ προσωπικά σαν συριζαιος ΔΕΝ το ανεβάσω γιατί δεν θέλω να χαλάσω κάτι ..οικονομικές εμπορικές σχέσεις σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων που έχω με κάτι βλάκες συμπατριώτες μου από την Λαμία , που το παίζουν φασίστες , από τους οποίους αναμένω οικονομικά ωφέλη , αλλά το ανεβάζει η συζηγος μου ώστε να τα έχω καλά και με όσους το παίζουν αντιφασίστες .
Σημασια δεν έχει να πιστεύεις πραγματικά σε αυτές τις ανοησίες του στυλ φασισμός αντιφασισμος κλπ αλλά να τις χρησιμοποιείς προκειμένου να φροντίσεις τα συμφέροντα σου ...
Μιλησε ο αρχιβλακας πασοκος που του λεει καποιος οτι εχει 400 χιλιαρικα στην τραπεζα αντι για καλημερα και οτι ψαχνει γυναικα για σπιτι και εκεινος το πιστευει σαν χανος.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16
Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Σεπ 2020, 23:04
Ρε παιδιά. Ρε Ζαίοι. Τι φαρμακευτική κάνναβη σας πουλάει ο Καρανίκας και ανεβάζετε «Δεν είναι αθώοι» για τους ΧΑτες που ο υπουργός σας έκανε μαζί τους χάπενινγκ στο Καστελόριζο;
Της μόδας είναι
Εγώ προσωπικά σαν συριζαιος ΔΕΝ το ανεβάσω γιατί δεν θέλω να χαλάσω κάτι ..οικονομικές εμπορικές σχέσεις σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων που έχω με κάτι βλάκες συμπατριώτες μου από την Λαμία , που το παίζουν φασίστες , από τους οποίους αναμένω οικονομικά ωφέλη , αλλά το ανεβάζει η συζηγος μου ώστε να τα έχω καλά και με όσους το παίζουν αντιφασίστες .
Σημασια δεν έχει να πιστεύεις πραγματικά σε αυτές τις ανοησίες του στυλ φασισμός αντιφασισμος κλπ αλλά να τις χρησιμοποιείς προκειμένου να φροντίσεις τα συμφέροντα σου ...
Μιλησε ο αρχιβλακας πασοκος που του λεει καποιος οτι εχει 400 χιλιαρικα στην τραπεζα αντι για καλημερα και οτι ψαχνει γυναικα για σπιτι και εκεινος το πιστευει σαν χανος.
vatraxos έγραψε: 04 Οκτ 2020, 01:21
Το τι "λέει" η φωτογραφία το ξέρουμε, το αναπαράγετε σταθερά οι υποστηρικτές των νεοναζί εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια που κυκλοφορεί, ως "αντίλογο" για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ.
Το τι συνέβη εκείνη την ημέρα, το τι έκανε ο τύπος που δέρνουνε και κάτω από ποιές συνθήκες, δεν το είπε ποτέ η φωτογραφία.
Όταν λοιπόν υποστείς του λόγου σου μάρμαρα στο κεφάλι και σε κάψουν μολότωφ, πες μου να είμαι εκεί κοντά να σε φωτογραφήσω την ώρα που θα έχεις στα χέρια σου ένα τέτοιο παληκάρι.
Επαναλαμβάνω ότι είμαι κατά της αυτοδικίας. Άλλο όμως η αυτοδικία κι άλλο η στρέβλωση που προσπαθείτε να κάνετε για να δικαιολογήσετε τα εγκλήματα της οργάνωσής σας.
Σταμάτα να δικαιολογείς τα εγκλήματα της οργάνωσής σας. Έχετε κάνει πολλά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ποιος ξερει τι θα εκανε αυτο το καθαρμα για να το γρονθοκοπουνε ομαδικα οι παμιτες.Επισης αν και προφανως θα ηταν δικαιολογημενο μερικοι φασιστες ζητησαν ακουσουν ακουσον να τους συλλαβουνε .Το συστημα που παντα πολεμαει το κκε εψαξε στοιχεια για να τους συλλαβει αλλα ευτυχως δεν υπηρχε κανενα βιντεο να δειχνει τα συντροφια
Εμπρός ένας τύπος να γκαρίζει και πίσω οι συνοπαδοί του να τον γράφουν στα παπάρια τους στήνοντας πηγαδάκια και ανέμελοι περαστικοί να μην ασχολούνται καν να κοιτάξουν.
Είναι κωμικό. Μέχρι και οι Monty Pythons θα ένιωθαν μικροί...
vatraxos έγραψε: 04 Οκτ 2020, 01:21
Το τι "λέει" η φωτογραφία το ξέρουμε, το αναπαράγετε σταθερά οι υποστηρικτές των νεοναζί εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια που κυκλοφορεί, ως "αντίλογο" για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ.
Το τι συνέβη εκείνη την ημέρα, το τι έκανε ο τύπος που δέρνουνε και κάτω από ποιές συνθήκες, δεν το είπε ποτέ η φωτογραφία.
Όταν λοιπόν υποστείς του λόγου σου μάρμαρα στο κεφάλι και σε κάψουν μολότωφ, πες μου να είμαι εκεί κοντά να σε φωτογραφήσω την ώρα που θα έχεις στα χέρια σου ένα τέτοιο παληκάρι.
Επαναλαμβάνω ότι είμαι κατά της αυτοδικίας. Άλλο όμως η αυτοδικία κι άλλο η στρέβλωση που προσπαθείτε να κάνετε για να δικαιολογήσετε τα εγκλήματα της οργάνωσής σας.
Σταμάτα να δικαιολογείς τα εγκλήματα της οργάνωσής σας. Έχετε κάνει πολλά.
Όταν βρέθηκαν και αυτοί στη θέση του θύματος και οι γροθιές πήγαιναν στην κεφάλα τους έκατσαν σαν τις παρθένες στη γωνία να κλαίνε. Το έπαιζαν αθώοι αφισοκολλητές ενώ ήταν ραντεβού ξεκαθαρίσματος λογαριασμών...
vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 11:22
Ας επιβεβαιώσει ο aljawn ότι όλες οι ενδεχόμενες καταδίκες πλημμελημματικού χαρακτήρα, τελικά θα παραγραφούν μέχρι να φτάσει να ολοκληρωθεί το εφετείο.
Αν και όπως είπα δεν είμαι ποινικολόγος, σαφέστατα και τα περισσότερα πλημμελήματα παραγράφονται μέχρι το εφετείο. (παραγραφή εν επιδικία)