!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής
Υ.Γ. Μετά παίζει και Άρειος Πάγος που μπορεί να επιστρέψει την υπόθεση πίσω στο εφετείο να δικαστεί από την αρχή.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Εμπεδοκλής
Προφανώς, αν αφορά εμένα οτιδήποτε μου μειώνει την ποινή θα το καταλάβαινα. Απλά σε αυτή την περίπτωση δεν είμαι αντικειμενικός κριτής.vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:03Θα την καταλάβαινες αν είχες κάποια καταδικαστική απόφαση εναντίον σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:00Αυτή τη μαλακία με την έφεση ποτέ δεν την κατάλαβα. Άλλο να υπάρξει έφεση που προσκομίζονται νέα στοιχεία και άλλο έφεση μπας και πέσεις σε άλλο δικαστή ώστε να βγάλει άλλη απόφαση.vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 12:48 Όποια και να είναι η απόφαση θα ασκηθεί έφεση. Δηλαδή η δίκη θα επαναληφθεί.
Αν δεχθούμε την απόφαση της έφεσης σημαίνει ότι οι πρώτοι δικαστές είναι κακοί άρα θα έπρεπε να έχουν κυρώσεις.
Κατάκτηση είναι η επανεξέταση των ποινικών υποθέσεων, στις οποίες μάλιστα δικάζουν ανώτεροι δικαστές (και περισσότεροι).
Δεν έχουν το αλάθητο οι δικαστές για να είναι μονομιάς τελεσίδικες οι αποφάσεις τους.
Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί όταν τι εφετείο έχει διαφορετική απόφαση από την αρχική θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος για τους λόγους που υπήρξε διαφορετική απόφαση αλλά και κυρώσεις...
Δεν το γνωρίζω, πιθανώς σε εξόφθαλμες περιπτώσεις να επιβάλλονται πειθαρχικές κυρώσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:05
Προφανώς, αν αφορά εμένα οτιδήποτε μου μειώνει την ποινή θα το καταλάβαινα. Απλά σε αυτή την περίπτωση δεν είμαι αντικειμενικός κριτής.
Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί όταν τι εφετείο έχει διαφορετική απόφαση από την αρχική θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος για τους λόγους που υπήρξε διαφορετική απόφαση αλλά και κυρώσεις...
-
Εμπεδοκλής
Δυστυχώς δεν φτάνουν στα αυτιά μας συχνά κυρώσεις στους δικαστές. Άλλωστε οι αρχαίοι μας που ήταν σοφοί έλεγαν ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:08Δεν το γνωρίζω, πιθανώς σε εξόφθαλμες περιπτώσεις να επιβάλλονται πειθαρχικές κυρώσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:05
Προφανώς, αν αφορά εμένα οτιδήποτε μου μειώνει την ποινή θα το καταλάβαινα. Απλά σε αυτή την περίπτωση δεν είμαι αντικειμενικός κριτής.
Από πού να φτάσουν στα αυτιά μας; Δεν πετάνε έξω κώλο να γίνουν πρώτη είδηση.
-
Εμπεδοκλής
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Απλά γράφεις με άλλο τρόπο ότι οι δημοσιογράφοι ανεξαρτήτως μέσου ή χρώματος είναι άχρηστοι.vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:11 Από πού να φτάσουν στα αυτιά μας; Δεν πετάνε έξω κώλο να γίνουν πρώτη είδηση.
Οπισθοδρομικός ο κλάδος.vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:11 Από πού να φτάσουν στα αυτιά μας; Δεν πετάνε έξω κώλο να γίνουν πρώτη είδηση.
Πρέπει να αποκομπλεξαριστούν κάποια στιγμή και να ακολουθήσουν τα πρότυπα της τιβί.
Όχι δε γράφω αυτό, άλλωστε η θεματολογία ορίζεται από τους μιντιάρχες.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:15Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Απλά γράφεις με άλλο τρόπο ότι οι δημοσιογράφοι ανεξαρτήτως μέσου ή χρώματος είναι άχρηστοι.vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:11 Από πού να φτάσουν στα αυτιά μας; Δεν πετάνε έξω κώλο να γίνουν πρώτη είδηση.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Εν τω μεταξύ προχθές κάθισα σε παρέα κυνηγών όπου το 90% διηγούνταν γελώντας ιστορίες στις οποίες πυροβολήθηκαν από άλλο κυνηγό.vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 08:55Έχεις μπει σε φόρουμ κυνηγών;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 05 Οκτ 2020, 08:55 Λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι αυτό το ΦΟΡΟΥΜ είναι μακράν το πιο ανορθόγραφο![]()
Κάτι σαν τις ταινίες με το Βιετνάμ στις οποίες οι πρωταγωνιστές δείχνουν τις ουλές τους για να αποδείξουν το μάχιμο της προσωπικότητας.
Γενικά, υπάρχει ένα θεματάκι...
Οπισθοδρομικός δεν ξέρω, αποκομμένος από την κοινωνία, σε γενικές γραμμές (γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις), ναι.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Nature's autocorrection λέγεται.stavmanr έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:17Εν τω μεταξύ προχθές κάθισα σε παρέα κυνηγών όπου το 90% διηγούνταν γελώντας ιστορίες στις οποίες πυροβολήθηκαν από άλλο κυνηγό.vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 08:55Έχεις μπει σε φόρουμ κυνηγών;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 05 Οκτ 2020, 08:55 Λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι αυτό το ΦΟΡΟΥΜ είναι μακράν το πιο ανορθόγραφο![]()
Γενικά, υπάρχει ένα θεματάκι...
-
Εμπεδοκλής
Ριζοσπάστης, Αυγή, efisyn, documento, και άλλα πολλά ΜΜΕ είναι και αυτά ελεγχόμενα από μιντιαρχες; Ή μήπως ασχολούνται και μας το κρύβουν. Ας είμαστε σοβαροί. Οι δημοσιογράφοι μας είναι άχρηστα μποτ...vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:16Όχι δε γράφω αυτό, άλλωστε η θεματολογία ορίζεται από τους μιντιάρχες.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:15Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Απλά γράφεις με άλλο τρόπο ότι οι δημοσιογράφοι ανεξαρτήτως μέσου ή χρώματος είναι άχρηστοι.vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:11 Από πού να φτάσουν στα αυτιά μας; Δεν πετάνε έξω κώλο να γίνουν πρώτη είδηση.
Αυτό λέω. Πρέπει να διώξουν το κόμπλεξ και να απελευθερωθούν. Να σε δικάζει η άλλη μόνο με τα εσώρουχά της κλπ.vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:17Οπισθοδρομικός δεν ξέρω, αποκομμένος από την κοινωνία, σε γενικές γραμμές (γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις), ναι.
Τί κουλά είναι αυτά με τις ευπρέπειες;
Εξεταστηκε απο τι δικαστηριο αν ο μεσηλικας οικογενειαρχης ακουγε τα τραγουδια του "δολοφονου" και ενδεχομενος επηρεαστηκε απο τα τραγουδια μισους που προετρεπαν σε δολοφονιες?
Ακριβώς.Beria έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:14Αυτή η δίκη που τελειώνει μεθαύριο έπρεπε να είναι δίκη του Ρουπακιά και όσων εμπλέκονται στη δολοφονία του Φύσσα.
Η επιλογή του Σαμαρά να την κάνει δική της χρυσής αυγής, προκειμένου να σκυλεψει εκλογικά το πτώμα δημιουργεί πολύ κακό προηγούμενο.
Όσοι από την αριστερά εύχονται συνολική καταδίκη του ναζοκόμματος θα έπρεπε να είναι πολύ επιφυλακτικοί
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-