!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Προβλέψεις για τις ποινές στην δική της Χρυσής Αυγής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Υ.Γ. Μετά παίζει και Άρειος Πάγος που μπορεί να επιστρέψει την υπόθεση πίσω στο εφετείο να δικαστεί από την αρχή.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:03
Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:00
vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 12:48 Όποια και να είναι η απόφαση θα ασκηθεί έφεση. Δηλαδή η δίκη θα επαναληφθεί.
Αυτή τη μαλακία με την έφεση ποτέ δεν την κατάλαβα. Άλλο να υπάρξει έφεση που προσκομίζονται νέα στοιχεία και άλλο έφεση μπας και πέσεις σε άλλο δικαστή ώστε να βγάλει άλλη απόφαση.

Αν δεχθούμε την απόφαση της έφεσης σημαίνει ότι οι πρώτοι δικαστές είναι κακοί άρα θα έπρεπε να έχουν κυρώσεις.
Θα την καταλάβαινες αν είχες κάποια καταδικαστική απόφαση εναντίον σου.

Κατάκτηση είναι η επανεξέταση των ποινικών υποθέσεων, στις οποίες μάλιστα δικάζουν ανώτεροι δικαστές (και περισσότεροι).
Δεν έχουν το αλάθητο οι δικαστές για να είναι μονομιάς τελεσίδικες οι αποφάσεις τους.
Προφανώς, αν αφορά εμένα οτιδήποτε μου μειώνει την ποινή θα το καταλάβαινα. Απλά σε αυτή την περίπτωση δεν είμαι αντικειμενικός κριτής.

Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί όταν τι εφετείο έχει διαφορετική απόφαση από την αρχική θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος για τους λόγους που υπήρξε διαφορετική απόφαση αλλά και κυρώσεις...
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:05
Προφανώς, αν αφορά εμένα οτιδήποτε μου μειώνει την ποινή θα το καταλάβαινα. Απλά σε αυτή την περίπτωση δεν είμαι αντικειμενικός κριτής.

Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί όταν τι εφετείο έχει διαφορετική απόφαση από την αρχική θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος για τους λόγους που υπήρξε διαφορετική απόφαση αλλά και κυρώσεις...
Δεν το γνωρίζω, πιθανώς σε εξόφθαλμες περιπτώσεις να επιβάλλονται πειθαρχικές κυρώσεις.
Εμπεδοκλής

vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:08
Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:05

Δεν το γνωρίζω, πιθανώς σε εξόφθαλμες περιπτώσεις να επιβάλλονται πειθαρχικές κυρώσεις.
Δυστυχώς δεν φτάνουν στα αυτιά μας συχνά κυρώσεις στους δικαστές. Άλλωστε οι αρχαίοι μας που ήταν σοφοί έλεγαν ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Από πού να φτάσουν στα αυτιά μας; Δεν πετάνε έξω κώλο να γίνουν πρώτη είδηση.
Εμπεδοκλής

vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:11 Από πού να φτάσουν στα αυτιά μας; Δεν πετάνε έξω κώλο να γίνουν πρώτη είδηση.
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Απλά γράφεις με άλλο τρόπο ότι οι δημοσιογράφοι ανεξαρτήτως μέσου ή χρώματος είναι άχρηστοι.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:11 Από πού να φτάσουν στα αυτιά μας; Δεν πετάνε έξω κώλο να γίνουν πρώτη είδηση.
Οπισθοδρομικός ο κλάδος.
Πρέπει να αποκομπλεξαριστούν κάποια στιγμή και να ακολουθήσουν τα πρότυπα της τιβί.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:15
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Απλά γράφεις με άλλο τρόπο ότι οι δημοσιογράφοι ανεξαρτήτως μέσου ή χρώματος είναι άχρηστοι.
Όχι δε γράφω αυτό, άλλωστε η θεματολογία ορίζεται από τους μιντιάρχες.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 08:55
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 05 Οκτ 2020, 08:55 Λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι αυτό το ΦΟΡΟΥΜ είναι μακράν το πιο ανορθόγραφο :fp:
Έχεις μπει σε φόρουμ κυνηγών;
Εν τω μεταξύ προχθές κάθισα σε παρέα κυνηγών όπου το 90% διηγούνταν γελώντας ιστορίες στις οποίες πυροβολήθηκαν από άλλο κυνηγό.
Κάτι σαν τις ταινίες με το Βιετνάμ στις οποίες οι πρωταγωνιστές δείχνουν τις ουλές τους για να αποδείξουν το μάχιμο της προσωπικότητας.

Γενικά, υπάρχει ένα θεματάκι...
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

stavmanr έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:15
Οπισθοδρομικός ο κλάδος.
Πρέπει να αποκομπλεξαριστούν κάποια στιγμή και να ακολουθήσουν τα πρότυπα της τιβί.
Οπισθοδρομικός δεν ξέρω, αποκομμένος από την κοινωνία, σε γενικές γραμμές (γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις), ναι.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

stavmanr έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:17
vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 08:55
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 05 Οκτ 2020, 08:55 Λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι αυτό το ΦΟΡΟΥΜ είναι μακράν το πιο ανορθόγραφο :fp:
Έχεις μπει σε φόρουμ κυνηγών;
Εν τω μεταξύ προχθές κάθισα σε παρέα κυνηγών όπου το 90% διηγούνταν γελώντας ιστορίες στις οποίες πυροβολήθηκαν από άλλο κυνηγό.

Γενικά, υπάρχει ένα θεματάκι...
Nature's autocorrection λέγεται.
Εμπεδοκλής

vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:16
Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:15
Όχι δε γράφω αυτό, άλλωστε η θεματολογία ορίζεται από τους μιντιάρχες.
Ριζοσπάστης, Αυγή, efisyn, documento, και άλλα πολλά ΜΜΕ είναι και αυτά ελεγχόμενα από μιντιαρχες; Ή μήπως ασχολούνται και μας το κρύβουν. Ας είμαστε σοβαροί. Οι δημοσιογράφοι μας είναι άχρηστα μποτ...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

vatraxos έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:17
stavmanr έγραψε: 05 Οκτ 2020, 13:15
Οπισθοδρομικός ο κλάδος.
Οπισθοδρομικός δεν ξέρω, αποκομμένος από την κοινωνία, σε γενικές γραμμές (γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις), ναι.
Αυτό λέω. Πρέπει να διώξουν το κόμπλεξ και να απελευθερωθούν. Να σε δικάζει η άλλη μόνο με τα εσώρουχά της κλπ.
Τί κουλά είναι αυτά με τις ευπρέπειες;
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Εξεταστηκε απο τι δικαστηριο αν ο μεσηλικας οικογενειαρχης ακουγε τα τραγουδια του "δολοφονου" και ενδεχομενος επηρεαστηκε απο τα τραγουδια μισους που προετρεπαν σε δολοφονιες?
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Beria έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:14
Αίλουρος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:11
Beria έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:08

Καταδικάστηκε εκτός δικής; Ενδιαφέρον
Νόμιζα ότι είχε ήδη καταδικαστεί ο συγκεκριμένος.Λάθος μου.
Αυτή η δίκη που τελειώνει μεθαύριο έπρεπε να είναι δίκη του Ρουπακιά και όσων εμπλέκονται στη δολοφονία του Φύσσα.

Η επιλογή του Σαμαρά να την κάνει δική της χρυσής αυγής, προκειμένου να σκυλεψει εκλογικά το πτώμα δημιουργεί πολύ κακό προηγούμενο.
Όσοι από την αριστερά εύχονται συνολική καταδίκη του ναζοκόμματος θα έπρεπε να είναι πολύ επιφυλακτικοί
Ακριβώς. :+1:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”