Πέρα από τα αστειάκια, συμφωνώ.Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 23:08 Το πλέξιμο αν το μάθω φτάνει. Θα είναι πολύ ικανοποιητικό. Είναι δημιουργία ρε δεν είναι σκότωμα χρόνου.
Και αυτό ναι, είναι αντρίκια αντιμετώπιση.
Πέρα από τα αστειάκια, συμφωνώ.Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 23:08 Το πλέξιμο αν το μάθω φτάνει. Θα είναι πολύ ικανοποιητικό. Είναι δημιουργία ρε δεν είναι σκότωμα χρόνου.
Eιναι πολύ καλό το πλέξιμο και το κέντημα ,με τις μεγαλες βελόνες δεν τα πάω καλά ,Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 23:08 Το πλέξιμο αν το μάθω φτάνει. Θα είναι πολύ ικανοποιητικό. Είναι δημιουργία ρε δεν είναι σκότωμα χρόνου.
Kiki mat έγραψε: 19 Αύγ 2020, 23:33Eιναι πολύ καλό το πλέξιμο και το κέντημα ,με τις μεγαλες βελόνες δεν τα πάω καλά ,Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 23:08 Το πλέξιμο αν το μάθω φτάνει. Θα είναι πολύ ικανοποιητικό. Είναι δημιουργία ρε δεν είναι σκότωμα χρόνου.
Θέλουν πολύ εργασία με τα δάχτυλα.
Αλλά σκέφτομαι να κάνω τσιγκελάκι μπλούζα καλοκαιρινή το εκείνη έχει σχέδια ... Πάντως σε περίπτωση καραντίνας θα χω τι να κάνω. Ααα έχω ένα κέντημα μισοαρχινημενο και μου τελειωσε η ασημοκλωστή. Βασικά είναι απλό θα πάω να αγοράσω,μπορω να συνεχίσω με το σκούρο μπλε,αλλα ο εγκέφαλος μου κολλάει ,δεν είχα την ασημοκλωστή και κέντησα μία κλωστή προς αντίθετα πλευρά . Αυτό έγινε γιατί μου βγήκε και καλά η παρθένα στο κέντημα . Μωρέ δεν είμαι ειδημωνας απλά έχω κοπιάσει λίγακι .
Θα διόρθωσω το λάθος και δεν θα κάθομαι με το λαθακι στο κέντημα .
Τι λέει σύντροφοι; λαό λακά;Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:10Νάιδα, την ειρωνεία δεν την λες και βία. Νάιδα, εδώ νομίζω πως αν το έλεγε αυτό ένας άνδρας κι εγώ θα του την έλεγα.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51 Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.
Ναίδα, τι πράματα είναι αυτά;![]()
John Brown Gun Club εξακολουθώ να έχω την απορία αν πρέπει οι άνδρες να αντιμετωπίζονται διαφορετικά σε περιπτώσεις τέτοιων αναρτήσεων. Από τους χρήστες πρώτα κι από τον νόμο μετά.
Για τις εκτρώσεις συμφωνώ. Η μοιχεια γιατί;lonelyrider έγραψε: 20 Αύγ 2020, 03:17 Να ποινικοποιηθούν επίσης η μοιχεία και οι εκτρώσεις.
Να τα λέμε όλα.
Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Δικαιοσύνη.
επισης ποσες απο αυτες εγιναν επειδη ηταν γυναικες;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:27και πόσες βίαιες επιθέσεις δέχθηκαν άντρες και αγόρια; μάλλον πολύ περισσότερεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 03:03για το πρωτο, οι καταπιεσεις λειτουργουν συνδυαστικα. Η μια επιβαρυνει την αλλη. Υπαρχουν πολλα σεξουαλικα στερεοτυπα για τις μη λευκες γυναικες για παραδειγμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 02:42
αν θεωρεί πως γυναίκες μουσουλμάνες, μαύρες, εβραίες είναι που δέχονται τις επιθέσεις και όχι οι λευκές αυτό γίνεται όχι για το φύλο αλλά για τη φυλή/θρησκεία τους, προφανώς
ο τύπος που θα επιτεθεί σε γυναίκα απλά και μόνο επειδή είναι γυναίκα και όχι γιατί έχει κάποιο άλλο οποιονδήποτε λόγο (τσακωμός, ρατσιστική επίθεση λόγω φυλής ή σεξουαλικού προσανατολισμού πχ) είναι σπάνιος και οι επιθέσεις τέτοιου είδους πρέπει να είναι μάλλον ελάχιστες
Για το δευτερο, 67000 βιαιες επιθεσεις σε γυναικες και κοριτσια το ετος στη Βρετανια λεει ενα απο τα αρθρα. Φοβαμαι πως δεν ειναι και τοσο σπανιες.
οπότε, where's the point;
Δεν διαφωνώ. Ισχύει για όλους ότι η ψυχική και σωματική κακοποίηση σε "αδρανοποιει".Ασέβαστος έγραψε: 20 Αύγ 2020, 08:55
εχει την ιδια δυνατοτητα να το αποφυγει, που εχει και οποιοσδηποτε αλλος ανθρωπος απεναντι σε οποιαδηποτε μορφη βιας.
ισχυει.Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:34 Η βία στην οικογένεια είναι θέμα οικονομικών σχέσεων. Όποιος πληρώνει γαμάει τον άλλο. Δείτε οικογένειες που ο άντρας είναι 3 χρόνια άνεργος και άπορος, να δείτε βία από τη γυναίκα. Και βία δεν είναι μόνο το ξύλο. Ξυπνάτε. Η κοινωνική ανισότητα γεννά τη βία.
ε, ναι.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:52
Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε σε περίπτωση που κάποιος σηκώσει το χέρι του να με χτυπήσει έτσι;
Αφού είσαι σε άμυνα ρε συ. Καλά όχι να τη θάψεις. Δεν μπορεί η απάντηση στη βια να είναι υπέρμετρη βία. Αλλά εννοείται ότι μπορείς να αμυνθείς.Ασέβαστος έγραψε: 20 Αύγ 2020, 09:24ε, ναι.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:52
Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε σε περίπτωση που κάποιος σηκώσει το χέρι του να με χτυπήσει έτσι;
αμα η γυναικα μου σηκωσει χερι να με χτυπησει, τη θαβω μετα και ολα καλα; δε θα με κετηγορησεις για πατριαρχια μισογυνισμο και ξερογωτι;
Naida έγραψε: 20 Αύγ 2020, 09:27Αφού είσαι σε άμυνα ρε συ. Καλά όχι να τη θάψεις. Δεν μπορεί η απάντηση στη βια να είναι υπέρμετρη βία. Αλλά εννοείται ότι μπορείς να αμυνθείς.Ασέβαστος έγραψε: 20 Αύγ 2020, 09:24ε, ναι.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:52
αμα η γυναικα μου σηκωσει χερι να με χτυπησει, τη θαβω μετα και ολα καλα; δε θα με κετηγορησεις για πατριαρχια μισογυνισμο και ξερογωτι;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν είναι καθόλου για ένα καλύτερο κόσμο αυτοί που ζητούν απαγορεύσεις και ποινικοποιήσεις.Το κάνουν γιατί θέλουν να ακούγονται μόνο αυτοί και ξέρουν ότι αλλιώς δεν μπορούν να πείσουν.AlienWay έγραψε: 20 Αύγ 2020, 09:06 Γενικά υπάρχει η τάση όταν κάποιος οραματίζεται έναν καλύτερο κόσμο, να θέλει να επιβάλλει έναν σκασμό απαγορεύσεις και ποινικοποιήσεις προκειμένου να τον πετύχει.
Αυτό είναι μια ένδειξη ότι ζούμε σε μία κοινωνία τόσο ελεύθερη, ώστε να θεωρούμε την ελευθερία δεδομένη και άνευ ουσίας. Υποτιμούμε την ελευθερία γιατί την έχουμε έτοιμη.
Γι' αυτό και στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ θριαμβεύουν οι προτάσεις για απαγορεύσεις, για ποινικοποιήσεις και για επιβολή λογοκρισίας.