Καιαιαιαι..... μόλις παραδέχτηκε ότι γίνεται βίαιη και επιτίθεται πρώτη.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Επίθεση το δάγκωμα;Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:05Καιαιαιαι..... μόλις παραδέχτηκε ότι γίνεται βίαιη και επιτίθεται πρώτη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νάιδα, την ειρωνεία δεν την λες και βία. Νάιδα, εδώ νομίζω πως αν το έλεγε αυτό ένας άνδρας κι εγώ θα του την έλεγα.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51 Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.
Ναίδα, τι πράματα είναι αυτά;
John Brown Gun Club εξακολουθώ να έχω την απορία αν πρέπει οι άνδρες να αντιμετωπίζονται διαφορετικά σε περιπτώσεις τέτοιων αναρτήσεων. Από τους χρήστες πρώτα κι από τον νόμο μετά.
- Otto Weininger
Ασχολίαστο.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:08Επίθεση το δάγκωμα;Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:05Καιαιαιαι..... μόλις παραδέχτηκε ότι γίνεται βίαιη και επιτίθεται πρώτη.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51
Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κατάλαβα, συνήθως τους σακατεύεις αν και δεν σου' τυχε.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.
Ενιγουέι, είσαι σε καλό δρόμο, το σωστό να λέγεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν διαφωνώfoscilis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51
Ο μηχανισμός της εξάρτησης εξηγεί γιατί δε μπορούμε να κόψουμε εύκολα μια βλαβερή συνήθεια μολονότι αναγνωρίζουμε πως είναι βλαβερή.
Δε μας απαλλάσσει όμως από την ευθύνη να προσπαθήσουμε, ιδιαίτερα στην περίπτωση που υπάρχουν και παιδιά τα οποία υφίστανται το πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο όριο στο πόσα μπορείς να δικαιολογήσεις με το "δεν αισθάνομαι έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα".
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Είναι το δάγκωμα βια. Οκ. Μπορεί και να είναι και να είμαι λάθος παιδιά. Απλά δεν μου εξέφρασε κανείς αυτή την εκδοχή. Συνήθως το κάνουν επίτηδες να με προκαλέσουν για να αντίδρασω έτσι. Κι επειδή κι εγώ δέχομαι και δαγκωσιές και χέρια, δεν το θεώρησα ποτέ ότι ασκω βια. Τώρα που είδα κι αυτή την εκδοχή, δεν θα το ξανακάνω. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι.Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:10Νάιδα, την ειρωνεία δεν την λες και βία. Νάιδα, εδώ νομίζω πως αν το έλεγε αυτό ένας άνδρας κι εγώ θα του την έλεγα.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51 Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.
Ναίδα, τι πράματα είναι αυτά;![]()
John Brown Gun Club εξακολουθώ να έχω την απορία αν πρέπει οι άνδρες να αντιμετωπίζονται διαφορετικά σε περιπτώσεις τέτοιων αναρτήσεων. Από τους χρήστες πρώτα κι από τον νόμο μετά.
Δεν τους σακατευω παιδιά, μη τρελαθούμε τώρα. Δεν βάζω δύναμη πολύ.Αλλά δεν το είχα σκεφτεί ότι ασκω βια ποτέ. Ίσως επειδή κι ο άλλος γέλαγε. Άμα βρεθώ όντως σε άμυνα μπορώ να τον σακατέψω.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:13Κατάλαβα, συνήθως τους σακατεύεις αν και δεν σου' τυχε.![]()
Ενιγουέι, είσαι σε καλό δρόμο, το σωστό να λέγεται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΝΑΙΔΑΚΙΜΟΥ!!!!!!!Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:25
Είναι το δάγκωμα βια. Οκ. Μπορεί και να είναι και να είμαι λάθος παιδιά. Απλά δεν μου εξέφρασε κανείς αυτή την εκδοχή. Συνήθως το κάνουν επίτηδες να με προκαλέσουν για να αντίδρασω έτσι. Κι επειδή κι εγώ δέχομαι και δαγκωσιές και χέρια, δεν το θεώρησα ποτέ ότι ασκω βια. Τώρα που είδα κι αυτή την εκδοχή, δεν θα το ξανακάνω. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι.
Εδώ έλεγες για ιπτάμενα τσόκαρα!Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:25 Δεν τους σακατευω παιδιά, μη τρελαθούμε τώρα. Δεν βάζω δύναμη πολύ.Αλλά δεν το είχα σκεφτεί ότι ασκω βια ποτέ. Ίσως επειδή κι ο άλλος γέλαγε. Άμα βρεθώ όντως σε άμυνα μπορώ να τον σακατέψω.
Το ιπτάμενο τσόκαρο δεν είναι βία;
Τέσπα, δεν ξέρω την σχέση σου, εφόσον ο άλλος γελάει μπορεί να είναι και συναινετικό. Η ερώτηση είναι αν θα κρίναμε έναν άνδρα με παρόμοιο τρόπο, αν έχουμε την τάση να υπερπροστατεύουμε τις γυναίκες κάποιες φορές και, κυρίως, πώς θα τα χειριστεί αυτά ο νόμος στην περίπτωση που θα γίνουν αυτά που έγραψε ο μπλάκι. Χρησιμοποίησα τις αναρτήσεις σου ως παράδειγμα για να μην ψάχνω στο feminist memes.
Να πέσει φωτιά να τους κάψει άμα κάνουν τέτοιο πράγμανύχτα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:29ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΝΑΙΔΑΚΙΜΟΥ!!!!!!!Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:25
Είναι το δάγκωμα βια. Οκ. Μπορεί και να είναι και να είμαι λάθος παιδιά. Απλά δεν μου εξέφρασε κανείς αυτή την εκδοχή. Συνήθως το κάνουν επίτηδες να με προκαλέσουν για να αντίδρασω έτσι. Κι επειδή κι εγώ δέχομαι και δαγκωσιές και χέρια, δεν το θεώρησα ποτέ ότι ασκω βια. Τώρα που είδα κι αυτή την εκδοχή, δεν θα το ξανακάνω. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εξαρτάται που.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:08Επίθεση το δάγκωμα;Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:05Καιαιαιαι..... μόλις παραδέχτηκε ότι γίνεται βίαιη και επιτίθεται πρώτη.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51
Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Οτιδήποτε δεν είναι συναινετικό κατά την διάρκεια του σεξ είναι βία, τίποτα το συναινετικό κατά την διάρκεια του σεξ δεν είναι βία.νύχτα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:29ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΝΑΙΔΑΚΙΜΟΥ!!!!!!!Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:25
Οπότε εξαρτάται σε ποια από τις δύο κατηγορίες εμπίπτουν τα χαστουκάκια που ανέφερες.
θα τους δαγκώσουμε γρυλίζοντας, μην ανησυχείς
βλήμαμας αστειεύτηκα, διάβαζε λίγο πιο ψύχραιμα μπληζ
Είναι. Κι αν τύχει να είναι μπατσίνα αυτή που χαστουκίζεις στο κωλομέρι τότε κάνεις πράξη αυτό που λέμε:νύχτα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:29ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΝΑΙΔΑΚΙΜΟΥ!!!!!!!Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:25
![]()
ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.