Μαρεσουν αυτά τα περιοδικά .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Γαμώ τα περιοδικάκια φαίνεται αυτό. πλάκα πλάκα θέλω να μάθω πλέξιμο. Ήξερα λίγο αλλά ξέχασα. Θέλω να μάθω και στα παιδιά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στηρίζω ολοψύχως.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:59Ο Μπλακι είναι, είναι αααχΧαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:56Βρε μαλάκα. Άει γαμήσου.
Είχα πάει βόλτα με τα κορίτσια κι η γυναίκα μου έκατσε και διάβασε το νήμα. "Τι ωράίοοοος! Τα λέει πολύ ωραία. Οι άλλοι του την πέφτουν έτσι και τους αντιμετωπίζει ωραία.Ψύχραιμος και εύστοχος" κλπ κλπ.
Της λέω τον έχω βρίσει στο παρελθόν. "Ε τι καλύτερο θα έκανες εσύ;" μου λέει. "Για ποιο πράγμα;".
Της λέω έκραζε τους πελάτες που πάνε μπουρδέλα. "Καλά σας έκανε μαλάκες" μου λέει.
Αστοδιάλο![]()
![]()
Και μια και ξεκινήσαμε με Τόλη, συνεχίζουμε στο ίδιο μουντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ κάνω σεμεν με τσιγκελάκι
αφιερωμένο στις σωστές νοικοκυρές σύμφωνα με τα χριστιανικά μα ήθη και τον εθνικοπατριωτισμό μας.
...θέλω...
...θέλω...
Σύμφωνα με τα ήθη χειροτεχνία και φυσιοθεραπεία .
Ούτε το ψαλίδι δεν μπορούσα να δουλεψω κάποτε ...
Ούτε το ψαλίδι δεν μπορούσα να δουλεψω κάποτε ...
Γραμμένη με είχαν από παιδί , όλα μόνη μου ,με παράτουσαν να τα κάνω όλα μόνη μου κιχ δεν εβγαζα.
Φχαριστούμε.Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 22:13 αφιερωμένο στις σωστές νοικοκυρές σύμφωνα με τα χριστιανικά μα ήθη και τον εθνικοπατριωτισμό μας.
...θέλω...
Ανταποδίδουμε στους αριστεροκατιτίς φεμινιστές του σεπτού αυτού χώρου.
https://vimeo.com/16783518
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν το έχω ξανακούσει αυτό η αλήθεια είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 22:08Στηρίζω ολοψύχως.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:59Ο Μπλακι είναι, είναι αααχΧαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:56
Βρε μαλάκα. Άει γαμήσου.
Είχα πάει βόλτα με τα κορίτσια κι η γυναίκα μου έκατσε και διάβασε το νήμα. "Τι ωράίοοοος! Τα λέει πολύ ωραία. Οι άλλοι του την πέφτουν έτσι και τους αντιμετωπίζει ωραία.Ψύχραιμος και εύστοχος" κλπ κλπ.
Της λέω τον έχω βρίσει στο παρελθόν. "Ε τι καλύτερο θα έκανες εσύ;" μου λέει. "Για ποιο πράγμα;".
Της λέω έκραζε τους πελάτες που πάνε μπουρδέλα. "Καλά σας έκανε μαλάκες" μου λέει.
Αστοδιάλο![]()
![]()
![]()
![]()
Και μια και ξεκινήσαμε με Τόλη, συνεχίζουμε στο ίδιο μουντ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ούτε κι εγώ το είχα ακούσει λάιβ, στο γιουτιουμπ το βρήκα πριν κάτι χρόνια. Και το αγάπησα αμέσως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι έγινε; το Metoo μάς τελείωσε;
Ξέρεις πόσα τραγούδια είναι άγνωστα μεγάλων τραγουδιστών; εγώ που έχω αδυναμία στον Μυτιληναίο έμαθα πρόσφατα και αυτό. Τελείως αγνωστο που υποτίθεται έχω ακούσει όλα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 22:52Ούτε κι εγώ το είχα ακούσει λάιβ, στο γιουτιουμπ το βρήκα πριν κάτι χρόνια. Και το αγάπησα αμέσως.![]()
Spoiler
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε, αν το δεις εποικοδομητικά από το να βαράς τις χάντρες του κομπολογιού, είναι πολύ καλύτερο.
Ως εναλλακτικό διάλειμμα θα πρότεινα κάτι σε μαθήματα μπαγλαμά αλλά βαριέμαι να ψάχνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το πλέξιμο αν το μάθω φτάνει. Θα είναι πολύ ικανοποιητικό. Είναι δημιουργία ρε δεν είναι σκότωμα χρόνου.