!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:27
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:25Δηλαδή η γυναίκα που θα υποστεί ενδοοικογενειακή βια, το θέλει η ίδια και το παθαινει. Μάλιστα ωραία και αυτή η άποψη.
Ναι, μια γυναίκα που δέχεται συστηματικά βία και δεν κάνει κάτι, είναι άξια της μοίρας της. Το τηγάνι στο κεφάλι, στην καλύτερη.
αν θέλεις ψάξε να δεις τί είναι η συνεξάρτηση, εάν δεν γνωρίζεις

λύνει πολλές απορίες σχετικά με το θέμα της ανοχης στη βία εντός σχέσης
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

νύχτα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:31αν θέλεις ψάξε να δεις τί είναι η συνεξάρτηση, εάν δεν γνωρίζεις

Το γνωρίζω κάπως.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:23
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:16

Εντάξει δεν παιζει. Θα του είχα κάνει τη μάπα ριγέ. Αφήνω σημάδια κανονικά όχι μαλακιες.. Επίσης κάτι θα έτρωγε στο κεφάλι. Δεν ελεγχομαι άμα μου στρίψει η βίδα.
Κι εγώ το ίδιο αλλά διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το αποτέλεσμα για έναν πολύ απλό λόγο.

Η μυϊκή υπεροχή ισχύει και όταν παίζει αμφότερο σαλτάρισμα της βίδας. :lol:

Ανεξαρτήτως φύλου.
Ναι σε αυτό δεν αντιλέγω, δυστυχώς άμα ο άλλος είναι μυϊκά πιο δυνατός δεν είναι εύκολο να αμυνθείς. Να του αφίξεις κάτι στο κεφάλι όμως είναι πιο εύκολο.
Αν προλάβεις ναι. Αν δεν προλάβεις ή δεν τον αφήσεις αναίσθητο, χαιρετίσματα. :lol:

Έχεις μια μάλλον επική αντίληψη του θέματος και συνιστώ περισσότερη ψυχραιμία.

Με λίγα λόγια Νάιδα, δεν έχεις τις ίδιες δυνατότητες βίαιης άμυνας απέναντι σε έναν άγνωστο ληστή και σε έναν τύπο με τον οποίο έχεις προσωπικές σχέσεις.

Λυπάμαι για την κυνική προσέγγιση αλλά έτσι ακριβώς είναι. Μόνον όταν είσαι με το ένα πόδι έξω από τη φάση, μπορείς να δράσεις εποικοδομητικά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Εντάξει δεν παιζει. Θα του είχα κάνει τη μάπα ριγέ. Αφήνω σημάδια κανονικά όχι μαλακιες.. Επίσης κάτι θα έτρωγε στο κεφάλι. Δεν ελεγχομαι άμα μου στρίψει η βίδα.
Ρίχνεις και τσόκαρα; :-? :roll:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:41
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:23

Κι εγώ το ίδιο αλλά διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το αποτέλεσμα για έναν πολύ απλό λόγο.

Η μυϊκή υπεροχή ισχύει και όταν παίζει αμφότερο σαλτάρισμα της βίδας. :lol:

Ανεξαρτήτως φύλου.
Ναι σε αυτό δεν αντιλέγω, δυστυχώς άμα ο άλλος είναι μυϊκά πιο δυνατός δεν είναι εύκολο να αμυνθείς. Να του αφίξεις κάτι στο κεφάλι όμως είναι πιο εύκολο.
Αν προλάβεις ναι. Αν δεν προλάβεις ή δεν τον αφήσεις αναίσθητο, χαιρετίσματα. :lol:

Έχεις μια μάλλον επική αντίληψη του θέματος και συνιστώ περισσότερη ψυχραιμία.

Με λίγα λόγια Νάιδα, δεν έχεις τις ίδιες δυνατότητες βίαιης άμυνας απέναντι σε έναν άγνωστο ληστή και σε έναν τύπο με τον οποίο έχεις προσωπικές σχέσεις.

Λυπάμαι για την κυνική προσέγγιση αλλά έτσι ακριβώς είναι. Μόνον όταν είσαι με το ένα πόδι έξω από τη φάση, μπορείς να δράσεις εποικοδομητικά. :lol:

Λέω όμως σε περίπτωση που κάποιος σηκώσει το χέρι του δεν πιστεύω η αντίδραση μου θα ήταν ψύχραιμη. Με όποιο κόστος.
Αλλιώς ενοείται εγώ είμαι η ψυχραιμη και όταν βγει ο άλλος εκτός εαυτού δεν μιλάω συνήθως. Μιλάω πριν :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

John Brown Gun Club κάτι τέτοιο
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:16 Εντάξει δεν παιζει. Θα του είχα κάνει τη μάπα ριγέ. Αφήνω σημάδια κανονικά όχι μαλακιες.. Επίσης κάτι θα έτρωγε στο κεφάλι. Δεν ελεγχομαι άμα μου στρίψει η βίδα.
αν το γράψουμε εμείς για τις γυναίκες μας είναι μισογυνισμός και πρέπει να διώκεται;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

νύχτα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:31
Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:27
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:25Δηλαδή η γυναίκα που θα υποστεί ενδοοικογενειακή βια, το θέλει η ίδια και το παθαινει. Μάλιστα ωραία και αυτή η άποψη.
Ναι, μια γυναίκα που δέχεται συστηματικά βία και δεν κάνει κάτι, είναι άξια της μοίρας της. Το τηγάνι στο κεφάλι, στην καλύτερη.
αν θέλεις ψάξε να δεις τί είναι η συνεξάρτηση, εάν δεν γνωρίζεις

Ο μηχανισμός της εξάρτησης εξηγεί γιατί δε μπορούμε να κόψουμε εύκολα μια βλαβερή συνήθεια μολονότι αναγνωρίζουμε πως είναι βλαβερή.

Δε μας απαλλάσσει όμως από την ευθύνη να προσπαθήσουμε, ιδιαίτερα στην περίπτωση που υπάρχουν και παιδιά τα οποία υφίστανται το πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο όριο στο πόσα μπορείς να δικαιολογήσεις με το "δεν αισθάνομαι έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Στύγιος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:43

Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:50 John Brown Gun Club κάτι τέτοιο
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:16 Εντάξει δεν παιζει. Θα του είχα κάνει τη μάπα ριγέ. Αφήνω σημάδια κανονικά όχι μαλακιες.. Επίσης κάτι θα έτρωγε στο κεφάλι. Δεν ελεγχομαι άμα μου στρίψει η βίδα.
αν το γράψουμε εμείς για τις γυναίκες μας είναι μισογυνισμός και πρέπει να διώκεται;
Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε σε περίπτωση που κάποιος σηκώσει το χέρι του να με χτυπήσει έτσι;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ακόμη νομοθετείτε; Επί 35 σελίδες ποινικοποιείτε;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:52
Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε σε περίπτωση που κάποιος σηκώσει το χέρι του να με χτυπήσει έτσι;
Για το ίδιο ακριβώς κόντεξτ μιλάω. Κάποιος που θα πει "αν σηκώσει κάποια το χέρι της να με χτυπήσει θα της κάνω την μούρη κιμά" θα διώκεται ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βλήμα έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:55
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:52

Για το ίδιο ακριβώς κόντεξτ μιλάω. Κάποιος που θα πει "αν σηκώσει κάποια το χέρι της να με χτυπήσει θα της κάνω την μούρη κιμά" θα διώκεται ή όχι;
Λογικό δεν είναι αν σου επιτεθεί να σε χτυπήσει κάποια να αμυνθείς; σου έχει πει κάποιος κάτι διαφορετικό;

Que Sera, Sera...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51

Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.
Είχα γάτα κάποτε ,το τι νυχιές μου είχε "πατήσει" ,όταν την πείραζα ,δε λέγεται. :003:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Στύγιος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:57
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51

Είχα γάτα κάποτε ,το τι νυχιές μου είχε "πατήσει" ,όταν την πείραζα ,δε λέγεται. :003:
Ε όχι να αφήσουμε νυχιές επειδή μας νευρίασε, είπαμε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:57 Λογικό δεν είναι αν σου επιτεθεί να σε χτυπήσει κάποια να αμυνθείς; σου έχει πει κάποιος κάτι διαφορετικό;
Την δικιά σου απάντηση την περίμενα, θέλω όμως να δω και την άποψη του νηματοθέτη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”