Έτσι είναι, το 0 απο το 1 έχει χάος διαφορά. Το 1 από το 2, το 2 από το 3 κοκ μικρή διαφορά.Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:18 Kiki mat καλή επιτυχία ολόψυχα.
Θα σου πρότεινα, αν σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις κομμένο, να κόψεις και τις κάζουαλ συνευρέσεις. Υπάρχει μεγάλος φόβος αν σου τύχει καμιά σοβαρή στραβή -χτύπα ξύλο- να αναζητήσεις εκεί παρηγοριά και το να το κρατήσεις κομμένο να φαντάζει τόσο ασήμαντο που πριν το καλοκαταλάβεις να έχεις γίνει πιο μεγάλη καπνίστρια απ' ότι ήσουν πριν το κόψεις.Naida έγραψε: 16 Αύγ 2020, 01:57 Έκανα κανένα πακέτο την μέρα.Μου είπε ο γιατρός το κόβεις χθες και το έκοψα μια και έξω. Ούτε το ξαναζητήσα, ούτε μου έλειψε, ούτε με ενοχλούσε που καπνιζαν οι άλλοι. Σαν να μην καπνιζα ποτέ.
Μετα απο μηνες πεθυμησα ένα το έκανα και τέλος. Μετά ξαναεκανα στριφτά από τη παρεα. Πλεον κανένα στριφτό πολύ αραιά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eκοψα το τσιγάρο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Winston Smith
Re: Eκοψα το τσιγάρο
Δεν το έκοψα
,τουλάχιστον το περιόρισα στο μισό (8-10 τη μέρα) ,αλλά έχασα και 5 κιλά λόγω δίαιτας 
Επιθυμω σαν δικαίωση μου θα το εξηγήσω κάποια στιγμή τη ν δημιουργία Ανωνύμων Καπνιστών . Ή χώρα μας μπορεί να εξάγει Χριστό στην Ευρώπη
Είμαι υπέρ ευαίσθητη ..
Και χαρμάνα να περάσω δεν θα το καταλάβω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 196 Απαντήσεις
- 3153 Προβολές