!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eκοψα το τσιγάρο

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Re: Eκοψα το τσιγάρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:18 Kiki mat καλή επιτυχία ολόψυχα.
Naida έγραψε: 16 Αύγ 2020, 01:57 Έκανα κανένα πακέτο την μέρα.Μου είπε ο γιατρός το κόβεις χθες και το έκοψα μια και έξω. Ούτε το ξαναζητήσα, ούτε μου έλειψε, ούτε με ενοχλούσε που καπνιζαν οι άλλοι. Σαν να μην καπνιζα ποτέ.
Μετα απο μηνες πεθυμησα ένα το έκανα και τέλος. Μετά ξαναεκανα στριφτά από τη παρεα. Πλεον κανένα στριφτό πολύ αραιά.
Θα σου πρότεινα, αν σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις κομμένο, να κόψεις και τις κάζουαλ συνευρέσεις. Υπάρχει μεγάλος φόβος αν σου τύχει καμιά σοβαρή στραβή -χτύπα ξύλο- να αναζητήσεις εκεί παρηγοριά και το να το κρατήσεις κομμένο να φαντάζει τόσο ασήμαντο που πριν το καλοκαταλάβεις να έχεις γίνει πιο μεγάλη καπνίστρια απ' ότι ήσουν πριν το κόψεις.
Έτσι είναι, το 0 απο το 1 έχει χάος διαφορά. Το 1 από το 2, το 2 από το 3 κοκ μικρή διαφορά.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Δεν το έκοψα :102: ,τουλάχιστον το περιόρισα στο μισό (8-10 τη μέρα) ,αλλά έχασα και 5 κιλά λόγω δίαιτας :g030:
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Επιθυμω σαν δικαίωση μου θα το εξηγήσω κάποια στιγμή τη ν δημιουργία Ανωνύμων Καπνιστών . Ή χώρα μας μπορεί να εξάγει Χριστό στην Ευρώπη
Kiki mat

Είμαι υπέρ ευαίσθητη ..
Kiki mat

Fluffy έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:59 3μηνες και βγαζεις χαρμανα κικουλα;
Και χαρμάνα να περάσω δεν θα το καταλάβω
Απάντηση