!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eκοψα το τσιγάρο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Eκοψα το τσιγάρο
Τρεις μήνες χωρίς τσιγάρο
Τα οφέλη ήδη φανερά
Γνωματευτηκα με ehlers danlos syndrom
και με ρεινο
Μου είπε γιατρός ότι πρέπει να κόψω το τσιγάρο
Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος
Τα οφέλη ήδη φανερά
Γνωματευτηκα με ehlers danlos syndrom
και με ρεινο
Μου είπε γιατρός ότι πρέπει να κόψω το τσιγάρο
Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος
Re: Eκοψα το τσιγάρο
κι εγω, 2 μερες σημερα
Spoiler
ΚΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑ
Για μένα 5-14 μέρα οι πιο δύσκολες
Ένα πακέτο,αλλα το κυκλοφοριακό μου παρά ήταν άθλιο . Ξέρεις έρχομαι αντιμέτωπη και με δυσπιστους,ασθενης είμαι όχι γιατρος
Μελανιαζαν τα άκρα μου με την μία,λιγο δροσερό νεράκι και μου κοβόταν η κυκλοφορία του αίματος.
Έκανα κανένα πακέτο την μέρα.Μου είπε ο γιατρός το κόβεις χθες και το έκοψα μια και έξω. Ούτε το ξαναζητήσα, ούτε μου έλειψε, ούτε με ενοχλούσε που καπνιζαν οι άλλοι. Σαν να μην καπνιζα ποτέ.
Μετα απο μηνες πεθυμησα ένα το έκανα και τέλος. Μετά ξαναεκανα στριφτά από τη παρεα. Πλεον κανένα στριφτό πολύ αραιά.
Μετα απο μηνες πεθυμησα ένα το έκανα και τέλος. Μετά ξαναεκανα στριφτά από τη παρεα. Πλεον κανένα στριφτό πολύ αραιά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το μεγαλείο του ανεθιστουNaida έγραψε: 16 Αύγ 2020, 01:57 Έκανα κανένα πακέτο την μέρα.Μου είπε ο γιατρός το κόβεις χθες και το έκοψα μια και έξω. Ούτε το ξαναζητήσα, ούτε μου έλειψε, ούτε με ενοχλούσε που καπνιζαν οι άλλοι. Σαν να μην καπνιζα ποτέ.
Για μένα το τσιγάρο ήταν πραγματικά ενέργεια μέγας αυτοκαταστροφής. Έλεγα πίπες τύπου μία πολυτέλεια στην ζωή και διάφορα άλλα
Δύσκολα εθίζομαι σε κάτι. Όταν πρέπει και χρειαστεί να κόψω κάτι , το κόβω χωρίς 2η σκέψη και πισωγυρισματα.Kiki mat έγραψε: 16 Αύγ 2020, 01:59
Το μεγαλείο του ανεθιστουNaida έγραψε: 16 Αύγ 2020, 01:57 Έκανα κανένα πακέτο την μέρα.Μου είπε ο γιατρός το κόβεις χθες και το έκοψα μια και έξω. Ούτε το ξαναζητήσα, ούτε μου έλειψε, ούτε με ενοχλούσε που καπνιζαν οι άλλοι. Σαν να μην καπνιζα ποτέ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπράβο σουNaida έγραψε: 16 Αύγ 2020, 02:02Δύσκολα εθίζομαι σε κάτι. Όταν πρέπει και χρειαστεί να κόψω κάτι , το κόβω χωρίς 2η σκέψη και πισωγυρισματα.Kiki mat έγραψε: 16 Αύγ 2020, 01:59
Νομίζω όμως ναιδα ότι κάπως έτσι γεννιέται ο εθισμός
Είμαι ιατρικό αντικείμενο ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 196 Απαντήσεις
- 3152 Προβολές