!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eκοψα το τσιγάρο

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Eκοψα το τσιγάρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Έκοψες το τσιγάρο και άρχισες άλλον τρόπο καπνίσματος;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Ναι ξεκίνησα το ηλεκτρονικό και επαθα κάτι σαν αλλεργία και εκοψα και το ηλεκτρονικό
Kiki mat

Tρεις μήνες χωρίς τσιγάρο
Βελτίωση κυκλοφορικού
Βελτίωση αναπνευστικου
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Kiki mat καλή επιτυχία ολόψυχα.
Naida έγραψε: 16 Αύγ 2020, 01:57 Έκανα κανένα πακέτο την μέρα.Μου είπε ο γιατρός το κόβεις χθες και το έκοψα μια και έξω. Ούτε το ξαναζητήσα, ούτε μου έλειψε, ούτε με ενοχλούσε που καπνιζαν οι άλλοι. Σαν να μην καπνιζα ποτέ.
Μετα απο μηνες πεθυμησα ένα το έκανα και τέλος. Μετά ξαναεκανα στριφτά από τη παρεα. Πλεον κανένα στριφτό πολύ αραιά.
Θα σου πρότεινα, αν σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις κομμένο, να κόψεις και τις κάζουαλ συνευρέσεις. Υπάρχει μεγάλος φόβος αν σου τύχει καμιά σοβαρή στραβή -χτύπα ξύλο- να αναζητήσεις εκεί παρηγοριά και το να το κρατήσεις κομμένο να φαντάζει τόσο ασήμαντο που πριν το καλοκαταλάβεις να έχεις γίνει πιο μεγάλη καπνίστρια απ' ότι ήσουν πριν το κόψεις.
Kiki mat

Βλήμα έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:18 Kiki mat καλή επιτυχία ολόψυχα.
Naida έγραψε: 16 Αύγ 2020, 01:57 Έκανα κανένα πακέτο την μέρα.Μου είπε ο γιατρός το κόβεις χθες και το έκοψα μια και έξω. Ούτε το ξαναζητήσα, ούτε μου έλειψε, ούτε με ενοχλούσε που καπνιζαν οι άλλοι. Σαν να μην καπνιζα ποτέ.
Μετα απο μηνες πεθυμησα ένα το έκανα και τέλος. Μετά ξαναεκανα στριφτά από τη παρεα. Πλεον κανένα στριφτό πολύ αραιά.
Θα σου πρότεινα, αν σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις κομμένο, να κόψεις και τις κάζουαλ συνευρέσεις. Υπάρχει μεγάλος φόβος αν σου τύχει καμιά σοβαρή στραβή -χτύπα ξύλο- να αναζητήσεις εκεί παρηγοριά και το να το κρατήσεις κομμένο να φαντάζει τόσο ασήμαντο που πριν το καλοκαταλάβεις να έχεις γίνει πιο μεγάλη καπνίστρια απ' ότι ήσουν πριν το κόψεις.
Eτσι είναι ... αλλά έχω ενισχυμένο φαρμακείο
Ήμουν σαν παιδί φανατική αντικαπνιστρια . Άρχισα να κανω στον εαυτό μου ότι μου κάναν αγαπημένα πρόσωπα που με ενοχλούσε . Λέγεται αυτόκατοστροφη .
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Kiki mat έγραψε: 16 Αύγ 2020, 02:43 Ναι ξεκίνησα το ηλεκτρονικό και επαθα κάτι σαν αλλεργία και εκοψα και το ηλεκτρονικό
Και εμενα με πειραξε το ηλεκτρονικο . εκανα με νικοτινη βεβαια . Ξυπνουσα το πρωι και το στομα μου ηταν καπως ξερο . Ασε που εβηχα καμια φορα . Με τον καπνο και πιο παλια με το πακετο δεν εχω βηξει ποτε .

Μια φορα δοκιμασα το εκοψα 3 μηνες σχεδον αλλα το ξαναρχισα . τωρα λεω να το ξανακοψω.
Kiki mat

Εικόνα
Είμαι Στεναχωρημενη κατανοείται ότι στάση από πολλές και από πολλούς μου προκαλεί στεναχώρια .
Κάποτε μου πεφταν τούφες τα μαλλιά..
Το να ζω είναι δικαίωμα μου
Το να ζω μία Ησηχη ζωή είναι επιλογη μου
Ακόμα και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι μία ενέργεια αυτόκατοστροφης ..λανθανωβ μεν γιατί στην κοινωνία όλοι έχουν δικαίωμα . Ένας υποτυπώδες κοινωνικός ιστός.
Από την στιγμή που συναντάμε στο δρόμο ειρωνία . Δεν σημαίνει ότι λογω ότι διαθετω ειρωνία πρέπει να τιμωρηθω από την συμπαντική ύπαρξη του φόρουμ.
Kiki mat

Είμαι πολύ καλύτερα κάποτε προσκυναγα τα γόνατά μου .Μαυρίζε ο τόπος ..
Kiki mat

Εγω λέει ή κική και δεν θα λέω και όχι και λέω και ότι γουσταρω να λέω .
Kiki mat

Συγνώμη για την παρένθεση απλά τα χωνω σε κάποιους από άλλο νήμα
Kiki mat

Το τσιγάρο και χρόνιες παθήσεις την ανορεξία στο τσεπακι .
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Fluffy έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:51
Fluffy, αυτό είναι κακία, δεν την βοηθάει καθόλου, θα πρότεινα να το διαγράψεις.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

3μηνες και βγαζεις χαρμανα κικουλα;
Kiki mat

Fluffy έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:59 3μηνες και βγαζεις χαρμανα κικουλα;
Ναι είμαι ο άγιος χαρμανας με πονουσαν τα κόκαλακια από παιδί και επινα πρέζα με ενσυναίσθηση
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”