Ότι δεν περιμέναμε εσένα να μάθομε για το φέρτρέιντ, λέτσοΧαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:20Βλέπω ειδοποίηση που τη σβήσανε. Τι μου έγραψες μωρή Μόνα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:07Αντί ας πούμε να πάει ο Κυριάκος το βράδυ να του ρίξει ζάχαρη στο ντεπόζιτο;perseus έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:01 Γυρισε χθες βραδυ ο αλβανος γείτονας και πριν από λιγο πηρε το μηχανακι να παει για καφε ,η γυναικα του σουπερμαρκετ , μια χαρά ολα ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kino ... gogi-test/hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:20Έχετε πάει σε άλλο σύμπαν παραλογισμού. Αν όντως το τεστ χρειάζεται να γίνει 5 μέρες μετά που κόλλησες για να βγάλει σωστά αποτελέσματα, είναι γενικά άχρηστο ως προβλεπτικός δείκτης.Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:33Μάλιστα, δηλαδή έχει σημασία αν έκανε 10 ή 15 μέρες διακοπές. Και την τελευταία μέρα μπορεί να το κόλλησε και φυσικά και μέσα στο πλοίο. Αλλά για ρώτησε καλύτερα τον Βατόπουλο και τον Εξαδάκτυλο που έλεγαν προχθές οτι δεν έχει νόημα να τους κάνεις τεστ αμέσως μετά την έξοδο τους από το πλοίο. Και αυτοί προβοκάτορες συριζαίοι είναι?
Βατόπουλος : Πότε ο σωστός χρόνος για διεξαγωγή τεστ
Πολλοί άνθρωποι έρχονται σε επαφή με ένα κρούσμα και αλλόφρονες πάνε την άλλη μέρα για τεστ. Υπάρχει ένας χρόνος επωάσεως μιας εβδομάδας μπορεί και περισσότερο. Ο ιός μπορεί να ανιχνευθεί έως και 2-3 μέρες πριν την επώαση, συνεπώς ο κατάλληλος χρόνος για το τεστ είναι 5 με 7 μέρες. Αλλά ας μην βασιζόμαστε στο τεστ. Εάν κάποιος έχει υποψία ότι μπορεί να ήρθε σε επαφή καλό είναι να κρατήσει αυτοπεριορισμό 7-10 ημερών, ώστε να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης, τόνισε
Εντάξει δεν ξέρει ο Βατόπουλος και ξέρει ο Hellegenes που έχει μπακάλικο. Και η πλάκα είναι οτι με αποκαλεί και παράλογο που λέω ακριβώς αυτά που λένε οι ειδικοί που είναι και υπάλληλοι του ΕΟΔΥ.
Ασε μη μιλάς άλλο, μας τα είπες όλα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:20
Παθέτικ προσπάθεια. Το όνειδος του ματιού θα σας κυνηγάει μέχρι το μνήμα και ακόμη παραπέρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αφού είστε του καφενείου ρε που να τα ξέρετε εσείς αυτά;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:24Ότι δεν περιμέναμε εσένα να μάθομε για το φέρτρέιντ, λέτσοΧαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:20Βλέπω ειδοποίηση που τη σβήσανε. Τι μου έγραψες μωρή Μόνα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:07
Αντί ας πούμε να πάει ο Κυριάκος το βράδυ να του ρίξει ζάχαρη στο ντεπόζιτο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θεωρώ καλύτερο να ξαναεφαρμοστεί το πρωί-απόγευμα. Μισό σχολείο, μια εβδομάδα θα πηγαίνει πρωί και την άλλη απόγευμα. Θα χρειαστεί βέβαια πρόσληψη εκπαιδευτικών.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:04 Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε. Το ίδιο μοντέλο καλό θα είναι να συνεχιστεί κι από Σεπτέμβριο.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:20Παθέτικ προσπάθεια. Το όνειδος του ματιού θα σας κυνηγάει μέχρι το μνήμα και ακόμη παραπέραNaida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:09Θυμάμαι που κοπτοσουν για το Μάτι και δήθεν τάχα για τους νεκρούς και τώρα πετάς χαρταετό. Αυτό, αυτό είναι η δεξιά και αυτό διάλεξες να γίνεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:07
Αντί ας πούμε να πάει ο Κυριάκος το βράδυ να του ρίξει ζάχαρη στο ντεπόζιτο;
Δεν χτίσαμε αυθαίρετα εμείς και δεν φράξαμε δρόμους σαν να είναι όλα τσιφλίκι μας. Πούλο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Γλυκό μου αγόρι, δεν κατάλαβες δυο πράγματα:Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:24https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kino ... gogi-test/hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:20Έχετε πάει σε άλλο σύμπαν παραλογισμού. Αν όντως το τεστ χρειάζεται να γίνει 5 μέρες μετά που κόλλησες για να βγάλει σωστά αποτελέσματα, είναι γενικά άχρηστο ως προβλεπτικός δείκτης.Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:33
Μάλιστα, δηλαδή έχει σημασία αν έκανε 10 ή 15 μέρες διακοπές. Και την τελευταία μέρα μπορεί να το κόλλησε και φυσικά και μέσα στο πλοίο. Αλλά για ρώτησε καλύτερα τον Βατόπουλο και τον Εξαδάκτυλο που έλεγαν προχθές οτι δεν έχει νόημα να τους κάνεις τεστ αμέσως μετά την έξοδο τους από το πλοίο. Και αυτοί προβοκάτορες συριζαίοι είναι?
Βατόπουλος : Πότε ο σωστός χρόνος για διεξαγωγή τεστ
Πολλοί άνθρωποι έρχονται σε επαφή με ένα κρούσμα και αλλόφρονες πάνε την άλλη μέρα για τεστ. Υπάρχει ένας χρόνος επωάσεως μιας εβδομάδας μπορεί και περισσότερο. Ο ιός μπορεί να ανιχνευθεί έως και 2-3 μέρες πριν την επώαση, συνεπώς ο κατάλληλος χρόνος για το τεστ είναι 5 με 7 μέρες. Αλλά ας μην βασιζόμαστε στο τεστ. Εάν κάποιος έχει υποψία ότι μπορεί να ήρθε σε επαφή καλό είναι να κρατήσει αυτοπεριορισμό 7-10 ημερών, ώστε να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης, τόνισε
Εντάξει δεν ξέρει ο Βατόπουλος και ξέρει ο Hellegenes που έχει μπακάλικο. Και η πλάκα είναι οτι με αποκαλεί και παράλογο που λέω ακριβώς αυτά που λένε οι ειδικοί που είναι και υπάλληλοι του ΕΟΔΥ.
1. Ο ιός έχει μέσο χρόνο επώασης 3-4 μέρες. Μπορεί να φτάσει και τις 20, sure. Αλλά ο μέσος χρόνος του είναι μικρός. Αυτό που παραθέτεις λέει για τεστ που τον ανιχνεύει ως και 2-3 μέρες πριν την επώαση, άρα υπάρχει διαφορά μόνο μίας μέρας.
2. Το τεστ δεν έχει απολύτως κανένα νόημα αν αποδεχτείς ότι πρέπει να το κάνεις 5 μέρες μετά, εκτός αν ταμπουρωθείς 5 μέρες στο σπίτι σου, δεν αγγίζεις τίποτα και δεν βλέπεις κανέναν. Άρα 5 εκατομμύρια πληθυσμού να μπουν σε εβδομαδιαία καραντίνα για να κάνουν κατόπιν μαζικά ένα τεστ. Δεν βλέπω τίποτα παράλογο σ' αυτό...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ε, ναι. Ας προσλάβουμε άλλους τόσους όσους έχουμε. Άλλωστε έχουμε μπόλικα έξτρα λεφτά φέτος.Maspoli έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:32Θεωρώ καλύτερο να ξαναεφαρμοστεί το πρωί-απόγευμα. Μισό σχολείο, μια εβδομάδα θα πηγαίνει πρωί και την άλλη απόγευμα. Θα χρειαστεί βέβαια πρόσληψη εκπαιδευτικών.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:04 Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε. Το ίδιο μοντέλο καλό θα είναι να συνεχιστεί κι από Σεπτέμβριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Η αληθεια ειναι οτι για νήπιο και δημοτικό είναι pain in the ass το εναλλασσομενο πρωί απόγευμα για γονείς. Παλιά κουτσοδουλευε γιατί ήταν πιο πολλές οι γυναίκες που δεν δούλευαν και υπήρχαν κ παππούδες να φυλάνε τα παιδια. Τώρα οι γυναίκες δουλεύουν και τα παππούδια πρέπει να κρατάνε αποστάσειςhellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:44
Ε, ναι. Ας προσλάβουμε άλλους τόσους όσους έχουμε. Άλλωστε έχουμε μπόλικα έξτρα λεφτά φέτος.
Τι χρησιμότητα θα έχει αυτό; αν αντί για 22 παιδιά έχει 11;μήπως θα τηρούν τα παιδιά αποστάσεις; μάσκες; ή θα απολυμαίνεται το σχολείο στο ενδιάμεσο; δεν πρέπει να ανοιξουν τα σχολεία. Αν πριν τα παιδιά ήταν επικίνδυνοι φορείς 10 τώρα είναι 100.Maspoli έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:32Θεωρώ καλύτερο να ξαναεφαρμοστεί το πρωί-απόγευμα. Μισό σχολείο, μια εβδομάδα θα πηγαίνει πρωί και την άλλη απόγευμα. Θα χρειαστεί βέβαια πρόσληψη εκπαιδευτικών.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:04 Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε. Το ίδιο μοντέλο καλό θα είναι να συνεχιστεί κι από Σεπτέμβριο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Πείτε μου ότι δεν έχουν θεσπίσει να φοράνε μάσκες τα παιδιά του δημοτικού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε ποιο παράλληλο σύμπαν;Maspoli έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:32Θεωρώ καλύτερο να ξαναεφαρμοστεί το πρωί-απόγευμα. Μισό σχολείο, μια εβδομάδα θα πηγαίνει πρωί και την άλλη απόγευμα. Θα χρειαστεί βέβαια πρόσληψη εκπαιδευτικών.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:04 Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε. Το ίδιο μοντέλο καλό θα είναι να συνεχιστεί κι από Σεπτέμβριο.
Από τριών ετών λέει πρέπει να φοράνε.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:56 Πείτε μου ότι δεν έχουν θεσπίσει να φοράνε μάσκες τα παιδιά του δημοτικού.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- hellegennes
Στο σχολείο;hades έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:58Από τριών ετών λέει πρέπει να φοράνε.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:56 Πείτε μου ότι δεν έχουν θεσπίσει να φοράνε μάσκες τα παιδιά του δημοτικού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
υπάρχει πάντως μια ελπίδα αν το κάνουνε στα 40 να μην καταλήξουν τόσο μαλάκες.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:56 Πείτε μου ότι δεν έχουν θεσπίσει να φοράνε μάσκες τα παιδιά του δημοτικού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις