Nαι, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς προτείνεις.Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:27Aυτά πες τα στον Βατόπουλο και τον Εξαδάκτυλο που έλεγαν οτι δεν εχουν νόημα τα τεστ στο πλοίο. Και είναι μέλη του ΕΟΔΥ. Βέβαια τα τεστ γίνονται απο την περιφέρεια Αττικής και τον γίγαντα Πατούλη. Και στα τεστ η συμμετοχή είναι εθελοντική. Δηλαδή χωρίς κριτήρια κτλ. Σιγά δηλαδή μην πάει κανένας νεος που πήγαινε σε πάρτι να κάνει το τεστ. Εντελώς άχρηστα είναι τα τεστ αυτά. Ειναι σαν τα τεστ που έκαναν τον Μαη στο Αγαθονήσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:59Το να γίνει ένα τεστ σε 5, 7 ή 10 μέρες δεν λέει κάτι αν δεν συνδυαστεί με την αντίστοιχη καραντίνα μετά την επιστροφή.Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:51
Oι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Κάνουν τεστ σε αυτούς που γυρίζουν όταν όλοι οι ειδικοί λένε οτι το τεστ πρέπει να γίνει 5 με 7 μέρες μετά την επιστροφή τους γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ψευδώς αρνητικά. Και αυτοί κάνουν τεστ για να δείξουν οτι δεν έχουν κρούσματα προφανώς.
Οπότε, σαφώς και είναι πιο ασφαλής η άμεση διάγνωση ακόμη και αν δεν είναι ακριβής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Το webex ιδέα τι είναι. Αλλά ότι το άλλο κολλούσε το πιστεύω.Maspoli έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:57Κολλούσε πολύ. Και το webex ακόμα περισσότερο.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:48Γιατί τι έχει το e class ; Σοβαρά ρωτάω.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:39
Δεν έχω κανένα πρόβλημα ,τις μαλακίες του webex και της e-class δε θέλω να ξαναδώ![]()
Δε θέλω να ξανακάνω μάθημα με 62!! μαθητές στην Ιστορία.
Προσωπικά πιστεύω ότι το βάρος ως προς την τηλεκπαίδευση πρέπει να πέσει στην εκπαιδευτική τηλεόραση και να αναβαίνουν όλα τα μαθήματα στην υβρυδική (και στο youtube).
Παντού συνέβη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε. Το ίδιο μοντέλο καλό θα είναι να συνεχιστεί κι από Σεπτέμβριο.
Καλά τελείως άσχετο όταν είναι σε προσωπικό επίπεδο. Εδώ μιλάμε για πανδημία και κρατάνε μυστικό το που έχει κρουσματα. Εγκληματικό.πατησιωτης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:52Μπορεί.Αλλά υποτίθεται ότι γνωρίζουν οι γιατροί.Ξέρεις,υπάρχει και ένας ιατρικός μυστικισμός στο τι πρέπει να ξέρουν οι ασθενείς που πολλές φορές εκνευρίζει τους τελευταίους.Εχω περάσει αρρώστιες και οι δικοί μου και τον έχω συναντήσει.Άλλες φορές σου λένε,άλλες δεν σου λένε και σου απαντούν εμείς ξέρουμε.alekhine έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:26 τωρα που αρχιζουν και αυξανονται δεν θα πρεπει να αλλαξει για να μην γινει κανενα μερος μπεργκαμο?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αντί ας πούμε να πάει ο Κυριάκος το βράδυ να του ρίξει ζάχαρη στο ντεπόζιτο;perseus έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:01 Γυρισε χθες βραδυ ο αλβανος γείτονας και πριν από λιγο πηρε το μηχανακι να παει για καφε ,η γυναικα του σουπερμαρκετ , μια χαρά ολα ...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Στο webex ήταν η πλατφόρμα του ζωντανού μαθήματος. Εκεί εντελώς χαμένος κόπος.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:00 Το webex ιδέα τι είναι. Αλλά ότι το άλλο κολλούσε το πιστεύω.
Παντού συνέβη.
Το e-class ήταν για να δίνονται κάποιες ασκήσεις, παραδείγματα κτλ. Κολλούσε, καλύτερα ήταν μέσω email.
Σε ζωντανή παράδοση καλύτερα ήταν μια εφαρμογή zoom που την εφάρμοσε το φροντιστήριο των αγγλικών. Αυτή σε γενικές γραμμές λειτούργησε αλλά ήταν και λιγότεροι οι χρήστες-δεν ξέρω αν θα άντεχε περισσότερους όπως την τάξη του σχολείου.
Η εκπαιδευτική τηλεόραση όμως, με τα μαθήματα που ανεβάζει, μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να θεσμοθετηθεί για το μέλλον ανεξάρτητα από την πορεία του κορωνοϊού.
- Otto Weininger
Αφήνω και αυτό εδώ για να μην τσακωνεστε για το ίδιο θέμα συνεχώς
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=13&t=24218
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=13&t=24218
Let them make the first mistake. We make the last move.
Θυμάμαι που κοπτοσουν για το Μάτι και δήθεν τάχα για τους νεκρούς και τώρα πετάς χαρταετό. Αυτό, αυτό είναι η δεξιά και αυτό διάλεξες να γίνεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:07Αντί ας πούμε να πάει ο Κυριάκος το βράδυ να του ρίξει ζάχαρη στο ντεπόζιτο;perseus έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:01 Γυρισε χθες βραδυ ο αλβανος γείτονας και πριν από λιγο πηρε το μηχανακι να παει για καφε ,η γυναικα του σουπερμαρκετ , μια χαρά ολα ...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η δικιά μας δασκάλα έκανε 4 sessions (τηρώντας φυσικά πλήρως τις διακοπές του Πάσχα, τις αργίες και όλα αυτά). Μετά με το που ανακοίνωσαν ότι σε ένα μήνα ανοίγουν τα σχολεία, σταμάτησε να κάνει sessions μια και "θα ανοίξουν τα σχολεία". Την τελευταία εβδομάδα των σχολείων αποφάσισε να πάρει κανονική άδεια όλες τις μέρες εκτός από την Παρασκευή που έδωσε βαθμούς.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:04 Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε.
Θα είμαι ειλικρινής: θέλω να πεθάνει. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να απολυθεί, οπότε προτιμώ να πεθάνει. Από φυσικά αίτια, μη νομίζετε ότι απειλώ.
- hellegennes
Δες τα στοιχεία για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που ο CDC εκτιμά ότι οφείλεται στον κορωνοϊό.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:22hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 01:30
Οκ, 220-240 χιλιάδες σίγουρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC. Θα φανεί αργότερα αν είναι περισσότεροι.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:13Η δικιά μας δασκάλα έκανε 4 sessions (τηρώντας φυσικά πλήρως τις διακοπές του Πάσχα, τις αργίες και όλα αυτά). Μετά με το που ανακοίνωσαν ότι σε ένα μήνα ανοίγουν τα σχολεία, σταμάτησε να κάνει sessions μια και "θα ανοίξουν τα σχολεία". Την τελευταία εβδομάδα των σχολείων αποφάσισε να πάρει κανονική άδεια όλες τις μέρες εκτός από την Παρασκευή που έδωσε βαθμούς.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:04 Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε.
Θα είμαι ειλικρινής: θέλω να πεθάνει. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να απολυθεί, οπότε προτιμώ να πεθάνει. Από φυσικά αίτια, μη νομίζετε ότι απειλώ.
Μλκ τι να πω, 300 εργασίες πήρα και διόρθωσα στην e class και μάθημα στο webex με 62
Βλέπω ειδοποίηση που τη σβήσανε. Τι μου έγραψες μωρή Μόνα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:07Αντί ας πούμε να πάει ο Κυριάκος το βράδυ να του ρίξει ζάχαρη στο ντεπόζιτο;perseus έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:01 Γυρισε χθες βραδυ ο αλβανος γείτονας και πριν από λιγο πηρε το μηχανακι να παει για καφε ,η γυναικα του σουπερμαρκετ , μια χαρά ολα ...
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Έχετε πάει σε άλλο σύμπαν παραλογισμού. Αν όντως το τεστ χρειάζεται να γίνει 5 μέρες μετά που κόλλησες για να βγάλει σωστά αποτελέσματα, είναι γενικά άχρηστο ως προβλεπτικός δείκτης.Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:33Μάλιστα, δηλαδή έχει σημασία αν έκανε 10 ή 15 μέρες διακοπές. Και την τελευταία μέρα μπορεί να το κόλλησε και φυσικά και μέσα στο πλοίο. Αλλά για ρώτησε καλύτερα τον Βατόπουλο και τον Εξαδάκτυλο που έλεγαν προχθές οτι δεν έχει νόημα να τους κάνεις τεστ αμέσως μετά την έξοδο τους από το πλοίο. Και αυτοί προβοκάτορες συριζαίοι είναι?Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:24Ξέρει ο Arisvilla ποσό καιρό ειναι διακοπές ο καθένας.Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:51
Oι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Κάνουν τεστ σε αυτούς που γυρίζουν όταν όλοι οι ειδικοί λένε οτι το τεστ πρέπει να γίνει 5 με 7 μέρες μετά την επιστροφή τους γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ψευδώς αρνητικά. Και αυτοί κάνουν τεστ για να δείξουν οτι δεν έχουν κρούσματα προφανώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Παθέτικ προσπάθεια. Το όνειδος του ματιού θα σας κυνηγάει μέχρι το μνήμα και ακόμη παραπέραNaida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:09Θυμάμαι που κοπτοσουν για το Μάτι και δήθεν τάχα για τους νεκρούς και τώρα πετάς χαρταετό. Αυτό, αυτό είναι η δεξιά και αυτό διάλεξες να γίνεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:07Αντί ας πούμε να πάει ο Κυριάκος το βράδυ να του ρίξει ζάχαρη στο ντεπόζιτο;perseus έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:01 Γυρισε χθες βραδυ ο αλβανος γείτονας και πριν από λιγο πηρε το μηχανακι να παει για καφε ,η γυναικα του σουπερμαρκετ , μια χαρά ολα ...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές