!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:59
Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:51

Oι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Κάνουν τεστ σε αυτούς που γυρίζουν όταν όλοι οι ειδικοί λένε οτι το τεστ πρέπει να γίνει 5 με 7 μέρες μετά την επιστροφή τους γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ψευδώς αρνητικά. Και αυτοί κάνουν τεστ για να δείξουν οτι δεν έχουν κρούσματα προφανώς.
Το να γίνει ένα τεστ σε 5, 7 ή 10 μέρες δεν λέει κάτι αν δεν συνδυαστεί με την αντίστοιχη καραντίνα μετά την επιστροφή.

Οπότε, σαφώς και είναι πιο ασφαλής η άμεση διάγνωση ακόμη και αν δεν είναι ακριβής.
Aυτά πες τα στον Βατόπουλο και τον Εξαδάκτυλο που έλεγαν οτι δεν εχουν νόημα τα τεστ στο πλοίο. Και είναι μέλη του ΕΟΔΥ. Βέβαια τα τεστ γίνονται απο την περιφέρεια Αττικής και τον γίγαντα Πατούλη. Και στα τεστ η συμμετοχή είναι εθελοντική. Δηλαδή χωρίς κριτήρια κτλ. Σιγά δηλαδή μην πάει κανένας νεος που πήγαινε σε πάρτι να κάνει το τεστ. Εντελώς άχρηστα είναι τα τεστ αυτά. Ειναι σαν τα τεστ που έκαναν τον Μαη στο Αγαθονήσι.
Nαι, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς προτείνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Maspoli έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:57
Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:48
Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:39

Δεν έχω κανένα πρόβλημα ,τις μαλακίες του webex και της e-class δε θέλω να ξαναδώ :smt018
Δε θέλω να ξανακάνω μάθημα με 62!! μαθητές στην Ιστορία.
Γιατί τι έχει το e class ; Σοβαρά ρωτάω.
Κολλούσε πολύ. Και το webex ακόμα περισσότερο.

Προσωπικά πιστεύω ότι το βάρος ως προς την τηλεκπαίδευση πρέπει να πέσει στην εκπαιδευτική τηλεόραση και να αναβαίνουν όλα τα μαθήματα στην υβρυδική (και στο youtube).
Το webex ιδέα τι είναι. Αλλά ότι το άλλο κολλούσε το πιστεύω.
Παντού συνέβη.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε. Το ίδιο μοντέλο καλό θα είναι να συνεχιστεί κι από Σεπτέμβριο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

πατησιωτης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:52
alekhine έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:26 τωρα που αρχιζουν και αυξανονται δεν θα πρεπει να αλλαξει για να μην γινει κανενα μερος μπεργκαμο?
Μπορεί.Αλλά υποτίθεται ότι γνωρίζουν οι γιατροί.Ξέρεις,υπάρχει και ένας ιατρικός μυστικισμός στο τι πρέπει να ξέρουν οι ασθενείς που πολλές φορές εκνευρίζει τους τελευταίους.Εχω περάσει αρρώστιες και οι δικοί μου και τον έχω συναντήσει.Άλλες φορές σου λένε,άλλες δεν σου λένε και σου απαντούν εμείς ξέρουμε.
Καλά τελείως άσχετο όταν είναι σε προσωπικό επίπεδο. Εδώ μιλάμε για πανδημία και κρατάνε μυστικό το που έχει κρουσματα. Εγκληματικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

perseus έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:01 Γυρισε χθες βραδυ ο αλβανος γείτονας και πριν από λιγο πηρε το μηχανακι να παει για καφε ,η γυναικα του σουπερμαρκετ , μια χαρά ολα ...
Αντί ας πούμε να πάει ο Κυριάκος το βράδυ να του ρίξει ζάχαρη στο ντεπόζιτο;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:00 Το webex ιδέα τι είναι. Αλλά ότι το άλλο κολλούσε το πιστεύω.
Παντού συνέβη.
Στο webex ήταν η πλατφόρμα του ζωντανού μαθήματος. Εκεί εντελώς χαμένος κόπος.
Το e-class ήταν για να δίνονται κάποιες ασκήσεις, παραδείγματα κτλ. Κολλούσε, καλύτερα ήταν μέσω email.
Σε ζωντανή παράδοση καλύτερα ήταν μια εφαρμογή zoom που την εφάρμοσε το φροντιστήριο των αγγλικών. Αυτή σε γενικές γραμμές λειτούργησε αλλά ήταν και λιγότεροι οι χρήστες-δεν ξέρω αν θα άντεχε περισσότερους όπως την τάξη του σχολείου.

Η εκπαιδευτική τηλεόραση όμως, με τα μαθήματα που ανεβάζει, μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να θεσμοθετηθεί για το μέλλον ανεξάρτητα από την πορεία του κορωνοϊού.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αφήνω και αυτό εδώ για να μην τσακωνεστε για το ίδιο θέμα συνεχώς

https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=13&t=24218

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:07
perseus έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:01 Γυρισε χθες βραδυ ο αλβανος γείτονας και πριν από λιγο πηρε το μηχανακι να παει για καφε ,η γυναικα του σουπερμαρκετ , μια χαρά ολα ...
Θυμάμαι που κοπτοσουν για το Μάτι και δήθεν τάχα για τους νεκρούς και τώρα πετάς χαρταετό. Αυτό, αυτό είναι η δεξιά και αυτό διάλεξες να γίνεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:04 Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε.
Η δικιά μας δασκάλα έκανε 4 sessions (τηρώντας φυσικά πλήρως τις διακοπές του Πάσχα, τις αργίες και όλα αυτά). Μετά με το που ανακοίνωσαν ότι σε ένα μήνα ανοίγουν τα σχολεία, σταμάτησε να κάνει sessions μια και "θα ανοίξουν τα σχολεία". Την τελευταία εβδομάδα των σχολείων αποφάσισε να πάρει κανονική άδεια όλες τις μέρες εκτός από την Παρασκευή που έδωσε βαθμούς.

Θα είμαι ειλικρινής: θέλω να πεθάνει. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να απολυθεί, οπότε προτιμώ να πεθάνει. Από φυσικά αίτια, μη νομίζετε ότι απειλώ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:22
hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2020, 01:30
Οκ, 220-240 χιλιάδες σίγουρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC. Θα φανεί αργότερα αν είναι περισσότεροι.

Εικόνα
Δες τα στοιχεία για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που ο CDC εκτιμά ότι οφείλεται στον κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:13
Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:04 Η τάξη είναι τάξη και η διά ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ένα μήνα που κάναμε μάθημα με εκ περιτροπής μισά τμήματα και αποστάσεις μια χαρά πήγε.
Η δικιά μας δασκάλα έκανε 4 sessions (τηρώντας φυσικά πλήρως τις διακοπές του Πάσχα, τις αργίες και όλα αυτά). Μετά με το που ανακοίνωσαν ότι σε ένα μήνα ανοίγουν τα σχολεία, σταμάτησε να κάνει sessions μια και "θα ανοίξουν τα σχολεία". Την τελευταία εβδομάδα των σχολείων αποφάσισε να πάρει κανονική άδεια όλες τις μέρες εκτός από την Παρασκευή που έδωσε βαθμούς.

Θα είμαι ειλικρινής: θέλω να πεθάνει. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να απολυθεί, οπότε προτιμώ να πεθάνει. Από φυσικά αίτια, μη νομίζετε ότι απειλώ.
:102:

Μλκ τι να πω, 300 εργασίες πήρα και διόρθωσα στην e class και μάθημα στο webex με 62 :o μαθητές live! στην Ιστορία και 37 στη Γλώσσα . Ο κακός χαμούλης ,άσε ,δε θέλω να τα θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Βλέπω ειδοποίηση που τη σβήσανε. Τι μου έγραψες μωρή Μόνα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:33
Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:24
Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:51

Oι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Κάνουν τεστ σε αυτούς που γυρίζουν όταν όλοι οι ειδικοί λένε οτι το τεστ πρέπει να γίνει 5 με 7 μέρες μετά την επιστροφή τους γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ψευδώς αρνητικά. Και αυτοί κάνουν τεστ για να δείξουν οτι δεν έχουν κρούσματα προφανώς.
Ξέρει ο Arisvilla ποσό καιρό ειναι διακοπές ο καθένας.
Μάλιστα, δηλαδή έχει σημασία αν έκανε 10 ή 15 μέρες διακοπές. Και την τελευταία μέρα μπορεί να το κόλλησε και φυσικά και μέσα στο πλοίο. Αλλά για ρώτησε καλύτερα τον Βατόπουλο και τον Εξαδάκτυλο που έλεγαν προχθές οτι δεν έχει νόημα να τους κάνεις τεστ αμέσως μετά την έξοδο τους από το πλοίο. Και αυτοί προβοκάτορες συριζαίοι είναι?
Έχετε πάει σε άλλο σύμπαν παραλογισμού. Αν όντως το τεστ χρειάζεται να γίνει 5 μέρες μετά που κόλλησες για να βγάλει σωστά αποτελέσματα, είναι γενικά άχρηστο ως προβλεπτικός δείκτης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:09
Θυμάμαι που κοπτοσουν για το Μάτι και δήθεν τάχα για τους νεκρούς και τώρα πετάς χαρταετό. Αυτό, αυτό είναι η δεξιά και αυτό διάλεξες να γίνεις.
Παθέτικ προσπάθεια. Το όνειδος του ματιού θα σας κυνηγάει μέχρι το μνήμα και ακόμη παραπέρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”