!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:49 Και καλά εδώ ο τύπος δεν λέει οτι κρύβουν,λέει απλά δεν τα δημοσιοποιούν πόσα κρούσατα ακριβώς έχει το κάθε νησί κοκ.Για αυτό βλέπαμε πχ τόσα κρόυσματα σε κυκλάδες γενικά και όχι ειδικά.
να πουμε εδω οτι συμφωνα με αυτον τον χαρτη που ανανεωνεται καθημερινως συμφωνα με τα στοιχεια του ΕΟΔΥ απο 1η Αυγουστου μεχρι σημερα ολοκληρη η περιφερεια Ν.Αιγαιου(που εχει μεσα κυκλαδες και δωδεκανησα) εχει συνολικα 50 νεα κρουσματα

για αυτο μου εκανε εντυπωση τα τοσο αυστηρα μετρα στην παρο(που αποκλειεται να εχει και τα 50)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:41 Αν καποιοι έφθασαν στο σημείο να αποκρύψουν κρούσματα, να μην περιμένουν ίχνος ελέους όταν θα έρθει η ώρα των ποινικών ευθυνών. Γιατί θα έρθει η ωρα των ποινικών ευθυνών
Απλά και μετρημένα.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

Ότι μου είπαν... :smt005: , ότι μόλις έστειλαν στην Πάρο, σε κατοίκους το 112 ειδοποίηση για τον κορονοιό.
True Με έβαλαν να το ακούσω κιόλας.
Αλλα μην το πείτε του άλλου και τα πάρει. :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:41
Otto Weininger έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:25 Ο άλλος με covid έκοβε βόλτες.
Στην Αλεξανδρούπολη διέλυσαν γάμο που ήταν ο ένας πάνω στον άλλο.
Στην λαϊκή σήμερα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς όταν τους έκοψαν κλήση που δε φορούσαν μάσκα.

Μόνο με γαμησι καταλαβαινει αυτός ο λαός.
Δε οθοριτέριαν περσονάλιτι
Ερότικ, θα έγραφα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Myrsini

ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:52
Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:12
Αυτό δυστυχώς παθαίνουν τα λεγόμενα κομματικά σκυλάκια.Προσπαθουν να φιμώσουν όσους δεν λένε μόνο ότι θέλουν αυτοί.

Μάθε να σου αρέσει η αλήθεια και όχι η κομματική αλήθεια. :D
Το ότι σε αυτό το φόρουμ θα βρεθεί κάποιος να μου προσάψει κομματικοποίηση στα γραπτά μου αποτελεί από μόνο του γελοιοποίηση σε ύψιστο βαθμό.

Από εκεί και πέρα η τακτική του "άκουσα, μου είπαν, έχω γνωστό..." κλπ είναι χαρακτηριστικό όσων στεγάζονται κάτω από το "ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ".
Και εκεί δεν συναντάμε μόνο τη δική σου φωνή, αλλά και την ακριβώς αντίθετη, που όλως περιέργως θεωρείς ψεκασμένη χωρίς να διανοείσαι ότι είναι ταυτόσημες.
Είναι πάαααααααααρα πολύ μακριά απο μένα αυτό το ''κάτι μας κρύβουν'΄΄όμως και αν έκανες τονν κόπο να δεις τα μηνύματα μου θα το είχες (λέμε τώρα) αντιληφθεί.
Όμως....
Υπάρχει και κάτι που λέγεται λογική και λέει ότι δεν κλείνουν ένα νησί με ένα κρούσμα.
Ψεκασμενιά είναι αυτό;

Υπάρχει και αυτή η δήλωση
Γ. Χατζημάρκος: Κεντρική επιλογή η μη δημοσιοποίηση των κρουσμάτων στα νησιά
https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathm ... iaOOXUeVU8
Ψεκασμενιά και αυτή;

Ίσως βέβαια βολεύει τη δικιά σου λογική.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο.Πολλοί έχουμε γνωστούς που ζουν σε νησιά και οι γιατροί είναι και αυτοί άνθρωποι,αν το έχεις ακουστά. :003: και έχουν και σχέσεις στις οποίες λένε πράγματα απο τη δουλειά τους,Ναι..είναι αλήθεια όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται,οι γιατροί έχουν και αυτοί σχέσεις!!! Και είθισται στη σχέση τους να λένε πράγματα από τη δουλειά! :lol:

Αν και αυτό το θεωρείς ψεκασμενιά,επειγόντως αύριο πάλι ξανακάτσε στα θρανία και ξεκίνα απο την αρχή το διάβασμα διότι κάτι δεν πάει καλά,το λιγότερο βέβαια και πολύ ευγενικά,που μπορώ να πω.Διότι μπορώ να πω και άλλα. :)

Παραπάνω ο φίλος είπε ότι του είπαν κάτι για την Κέρκυρα και τα Γιάννενα και κρούσματα ...δεν σε είδα να του πεις κάτι.
Έγραψε ''μου είπαν'' μα πως το ανέχτηκες και δεν το είπες ανεύθυνο που έγραψε κάτι που του είπαν; :smt005:

Έλα παραδέξου το τα σκάτωσες.Αλλά δεν πειράζει βρε,γω είμαι καλή καρδιά,αλλά απο μακριά. Όχι και πολλά πολλά :smt023
Να ξεχωρίζουμε λίγο τις θεωρίες συνωμοσίας απο πράγματα λογικά που ο καθένας μας τυγχάνει να ακούσει και να τα γράψει.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

alekhine έγραψε: 14 Αύγ 2020, 17:00
Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:49 Και καλά εδώ ο τύπος δεν λέει οτι κρύβουν,λέει απλά δεν τα δημοσιοποιούν πόσα κρούσατα ακριβώς έχει το κάθε νησί κοκ.Για αυτό βλέπαμε πχ τόσα κρόυσματα σε κυκλάδες γενικά και όχι ειδικά.
να πουμε εδω οτι συμφωνα με αυτον τον χαρτη που ανανεωνεται καθημερινως συμφωνα με τα στοιχεια του ΕΟΔΥ απο 1η Αυγουστου μεχρι σημερα ολοκληρη η περιφερεια Ν.Αιγαιου(που εχει μεσα κυκλαδες και δωδεκανησα) εχει συνολικα 50 νεα κρουσματα

για αυτο μου εκανε εντυπωση τα τοσο αυστηρα μετρα στην παρο(που αποκλειεται να εχει και τα 50)
Όχι βέβαια δεν είναι όλα στην πάρο για αυτό και έκλεισαν και μύκονο και σαντορινη αν θυμάμαι καλά,όμως σκέψου Ρόδο δεν έκλεισαν με τόσο τουρισμό!Σε σχέχη όμως με τον πληθυσμό της είναι πάρα πολλά για αυτό και απο σήμερα μπαίνουν σε καθεστώς Πόρου,αυτό είναι ενδεικτικό.

Επίσης έγραψα πριν λίγο ότι μόλις έστειλαν μήνυμα το 112 σε κατοίκους Πάρου που έλεγε ότι έχουν πολύ μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο να τηρούν όλα τα μέτρα , μάσκες παντού κοκ.

Και κάτι άλλο που το είπαν και στην τιβι και είνα και λογικό.Όταν ο άλλος διαθέτει λογική βέβαια.Οι επιδημιολόγοι θορυβήθηκαν πολύ με Πάρο καθώς πάρα πολλά απο τα κρούσματα που καταγράφονται Αθήνα ,είχαν μόλις γυρίσει απο Πάρο καταλαβαίνεις βέβαια τι σημαίνει αυτό ναι;

Όταν ο άλλος γυρνάει Αθήνα και μετά εμφανίζει συμπτώματα και πάει γιατρό και διαπιστώνεται φορέας που θα τον καταγράψουν;Στα κρούσματα Αττικής βέβαια.Οι γιατροί ρωτάνε όμως που πήγατε; Πάρα πολλοί έλεγαν ότι επέστρεψαν απο Πάρο,οπότε καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλά κρούσματα στα νησια καταγράφονται στην Αττική ,γενικά στον τόπο επιστροφής των κρουσμάτων,το ίδιο και απο την Πάρο. :102:

Ψεκασμενιά και αυτό; :smt005:
(Είπαμε στον άλλον πάει αυτό)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Myrsini την 14 Αύγ 2020, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Άλλο ένα κατεβατό επειδή αυτή τη φορά δεν μας βγήκε το βολικό αφήγημα του "κομματόσκυλου".
Ως εκ τούτου, παραμένει η γελοιοποίηση.

Υ.Γ. Είναι δικαίωμα του Alekhine να "μυρσινίζει" με την αναπαραγωγή φημών (γιατί τέτοιες είναι όσο κι αν δεν σας αρέσει, όσο κι αν ένα ποσοστό τους κάποτε επαληθευθεί). Όμως από τη διαδρομή του είμαι σίγουρος πως και διάλογο μπορεί να κάνει αντί γαυγισμάτων κουραστικών και μακροσκελών και δεν θα σπεύσει να ταμπελιάσει το συνομιλητή του ως "κομματόσκυλο".
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Ναι παιδί μου νταξ σε καταλάβαμε ο αλεκ έχει δικαίωμα να λέει 'Εμαθα', ''μου είπαν'' κοκ εμείς δεν έχουμε. :smt005:
Ενώ εσύ έχεις δικαίωμα επειδή εγώ έγραψα ότι μου είπαν για Πάρο ,οτι είμαι ανεύθυνη χωρίς καν να με ξέρεις ναι;
Ρε αντε απο δω. :smt005:
Στα θρανία εσύ να μάθεις τι εστί ψεκασμενιά είπαμε και με την μασκούλα σου καμάρι μου μην μας αρρωστήσεις κιόλας και σε χάσουμε. :D
Το ποιός έγινε ρεζίλι άστο καλύτερα.Έγραψες χτες σε μένα ότι λέω μαλακίες για την Πάρο,καπάκι η δήλωση του άλλου ότι δεν λένε τα κρούσματα στα νησιά. :smt005:
Ακόμα πιο ρεζίλι σήμερα το καπάκι για τα νέα μέτρα σε Πάρο/αντίπαρο.
Δεν σε πάιρνει φιλάρα μαζί μου,άστο. Γω όταν μιλάω ξέρω τι λέω.:wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Myrsini την 14 Αύγ 2020, 18:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Εδώ να πω ότι εάν δείτε τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ κάθε μέρα αναφέρονται στα κρούσματα σε όλη τη χώρα συνολικά.Η μόνη διάκριση που γίνεται αφορά τους τουρίστες.Ολα τα υπόλοιπα είναι ένα.Συνεπώς εάν ο αριθμός των κρουσμάτων είναι σωστός κανείς δεν μπορεί να πει ότι κρύβεται κάτι.Εχει γίνει η επιλογή να μην αναφέρεται το μέρος που εντοπίσθηκε το κρούσμα και αυτό συμβαίνει από την αρχή αυτής της ιστορίας.
Αυτά τα οποία διαρρέουν μετά από μια ώρα από τις ανακοινώσεις κατά περιοχές είναι ανεπίσημα.Δεν αποτελούν επίσημες ανακοινώσεις.Αλλά και σε αυτά αναφέρονται περιφέρειες και όχι πόλεις.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:17 Εδώ να πω ότι εάν δείτε τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ κάθε μέρα αναφέρονται στα κρούσματα σε όλη τη χώρα συνολικά.Η μόνη διάκριση που γίνεται αφορά τους τουρίστες.Ολα τα υπόλοιπα είναι ένα.Συνεπώς εάν ο αριθμός των κρουσμάτων είναι σωστός κανείς δεν μπορεί να πει ότι κρύβεται κάτι.Εχει γίνει η επιλογή να μην αναφέρεται το μέρος που εντοπίσθηκε το κρούσμα και αυτό συμβαίνει από την αρχή αυτής της ιστορίας.
Αυτά τα οποία διαρρέουν μετά από μια ώρα από τις ανακοινώσεις κατά περιοχές είναι ανεπίσημα.Δεν αποτελούν επίσημες ανακοινώσεις.Αλλά και σε αυτά αναφέρονται περιφέρειες και όχι πόλεις.
Ναι για το μέρος έχω πει και γω,δεστο παραπάνω, δεν έχω πει κάτι άλλο ,να τα ακούνε αυτά οι πραγματικά ψεκασμένοι που φαντάζονται διάφορα. :D
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:17 Εδώ να πω ότι εάν δείτε τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ κάθε μέρα αναφέρονται στα κρούσματα σε όλη τη χώρα συνολικά.Η μόνη διάκριση που γίνεται αφορά τους τουρίστες.Ολα τα υπόλοιπα είναι ένα.Συνεπώς εάν ο αριθμός των κρουσμάτων είναι σωστός κανείς δεν μπορεί να πει ότι κρύβεται κάτι.Εχει γίνει η επιλογή να μην αναφέρεται το μέρος που εντοπίσθηκε το κρούσμα και αυτό συμβαίνει από την αρχή αυτής της ιστορίας.
Γιατί δεν το λένε; δεν θα έπρεπε να λέγεται;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Naida έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:21
Τα ΝΔουλάκια λένε όχι δεν πειράζει. :003:
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:11 Άλλο ένα κατεβατό επειδή αυτή τη φορά δεν μας βγήκε το βολικό αφήγημα του "κομματόσκυλου".

Υ.Γ. Είναι δικαίωμα του Alekhine να "μυρσινίζει" με την αναπαραγωγή φημών (γιατί τέτοιες είναι όσο κι αν δεν σας αρέσει, όσο κι αν ένα ποσοστό τους κάποτε επαληθευθεί). Όμως από τη διαδρομή του είμαι σίγουρος πως και διάλογο μπορεί να κάνει αντί γαυγισμάτων κουραστικών και μακροσκελών και δεν θα σπεύσει να ταμπελιάσει το συνομιλητή του ως "κομματόσκυλο".
Η αλήθεια είναι πως άδικα κατηγορήθηκες ως "κομματόσκυλο".
Ωστόσο δεν είναι δύσκολο από την άλλη να έχει κάποιος γνώση από γιατρούς ιδίως του ΕΣΥ ή και νοσηλευτικό προσωπικό.
Σε τελική ανάλυση δεν βλάπτει ως πληροφορία.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Naida έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:21
Δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός.Αυτό συμβαίνει από την αρχή.Δεν μπορείς να πεις ότι τον Μάρτιο ήθελαν να καλύψουν τουριστικά μέρη.Μπορεί να σου πουν ότι δεν θέλουμε να υπάρξει πανικός.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Αρχέλαος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:23
ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 18:11 Άλλο ένα κατεβατό επειδή αυτή τη φορά δεν μας βγήκε το βολικό αφήγημα του "κομματόσκυλου".

Η αλήθεια είναι πως άδικα κατηγορήθηκες ως "κομματόσκυλο".
Ωστόσο δεν είναι δύσκολο από την άλλη να έχει κάποιος γνώση από γιατρούς ιδίως του ΕΣΥ ή και νοσηλευτικό προσωπικό.
Σε τελική ανάλυση δεν βλάπτει ως πληροφορία.
Ενώ πολύ δίκαια βέβαια αυτός μου έγραψε ότι είμαι ανεύθυνη που έγραψα ως πληροφορία τι μου είπε για κρούσματα στην πάρο γιατρός, χωρίς να έχει ιδέα σε τι άτομο μιλάει και που σκοτώνομαι τόσο καιρό να λέω ακούτε τους ειδικούς και φοράω μάσκα απο την ώρα που βγήκαμε απο το κλείδωμα παντού σε εσωτερικό χώρο.Ότι εγώ είμαι η ανεύθυνη! :smt005:
Νταξ το τερμάτισε ρε το τυπάκι,τι να λέμε τώρα; :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”