!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

Είναι φοβερός αυτός ο διαχωρισμός εισαγώμενων και εγχώριων κρουσμάτων. Οι έλεγχοι στις εισόδους δεν είναι καθολικόι, είναι σίγουρο ότι περνούν μέσα φορείς και αυτοί δεν είναι σε γυάλα,έρχονται σε επαφή με κόσμο εδώ στην Ελλάδα ,τον τελωνιακό,τον μανάβη,τον εστιάτορα,τον σερβιτόρο,τον βενζινάκια, τον άγνωστο στην ουρά,στο Σ.μάρκετ κοκ.,οι οποίοι και μετά νοσούν και τους καταγράφουν σαν ''εγχώρια κρούσματα.''

Όλοι μαζι γελάμε τώρα. :smt005:

Αυτό δεν αναιρεί και την ατομική ευθύνη όμως, που αφού ξέρουμε ότι μπάινουν μολυσμένοι, οι περισσότεροι το παίζουν άνετοι και ωραίοι χωρίς μασκούλες χωρίς μέτρα χωρίς τίποτα. :D
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Επειδή ο Μητσοτάκης έχει βαλθεί να πάρει τα μέτρα μας.
Από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ζητείται να δηλωθούν τα μέτρα του καθένα στην γνωστή τηλεφωνική γραμμή με κωδικό 7.
[x] [ονοματεπώνυμο] [Ύψος] [Πλάτος]

Για παράδειγμα:
7 Μπλε Μπουμπυς 2,09 1,12 (*)
κι αποστολή στο 13033

(*): Έχω δώσει 2 cm αέρα επειδή είμαι κλειστοφοβικός...

Κορονοϊός - Μητσοτάκης: Ανακοινώνονται νέα μέτρα από τον Ν. Χαρδαλιά στις 18:00 - Εκκληση προς τους νέους
Spoiler
Τα τελευταία μέτρα θα είναι αυτα που θα τους παρουμε
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Συστάσεις είναι, δηλαδή ένα μεγάλο τιποτα για δεδομένα αγΕλλαδας
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:23
Naida έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:19

Πως βλεπεις την διαχείριση από την κυβέρνηση, βλέπεις λάθη; παραλείψεις; έχεις εμπιστοσύνη;
Απόλυτη εμπιστοσύνη. Τα όποια λάθη που βεβαίως γίνανε θα αντιμετωπισθούν και δεν θα γίνει το ολοκαύτωμα στο οποίο προσμένουν οι εθνολαικιστές. Αξιολογώ δε ως εξαιρετικά θετικό το ότι φαίνεται πάλι να ασχολείται προσωπικά ο Κυριάκος με το ζήτημα

https://www.facebook.com/kyriakosmitsot ... 918357124/
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

t.gr/greece/arthro/6545983/alexandroypoli-apisteytos-synostismos-se-moysoylmaniko-gamo-prosichthisan-o-gampros-kai-o-petheros-toy?utm_medium=onesignal&utm_source=notifica
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ο ΙΟΣ:
Arisvilla έγραψε:

Εικόνα

TO ΕΜΒΟΛΙΟ:

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

Τα κανάλια λένε ότι μεσα στα μέτρα που θα ανακοινωθούν το απόγευμα θα είναι μάλλον και αυτά που θα εφαρμοστούν σε Πάρο και Αντίπαρο όπως Πόρο .
Είναι που σε ένα κομματόσκυλο,όταν έγραψα ότο έχω εσωτερική πληροφόριση για Πάρο ότι έχει πάνω απο 20 κρούσματα( συνολικά) προφανώς του φάνηκαν υπερβολικά και είπε ότι είμαι ανεύθυνη. :smt005:
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:48
Συστάσεις είναι, δηλαδή ένα μεγάλο τιποτα για δεδομένα αγΕλλαδας
Ναι. Παρασκευή που όλοι έχουν σχολάσει από την εργασία τους και βρίσκονται ήδη στο δρόμο για τις διακοπές τους ο τύπος περιμένει να ενημερώσει τον κόσμο για νέα μέτρα. Πιάνουν την καθημερινότητα του Έλληνα και αυτό φαίνεται... :giggle:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:00 Ο ΙΟΣ:
Arisvilla έγραψε:

Εικόνα

TO ΕΜΒΟΛΙΟ:

Εικόνα
Mitsotakis be like

Let them make the first mistake. We make the last move.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Εγώ απορώ πώς βρίσκει το κουράγιο ο κόσμος να ταξιδεύει, ακόμα και Έλληνες ΕΝΤΟΣ Ελλάδας. Οκ άλλο να πας στο χωριό σου να δεις συγγενείς και άλλο να ταξιδέψεις με πλοίο για να πας σε νησί για διασκέδαση. Εγώ σε καφετέρεια πηγαίνω πού και πού και καθαρίζω παντού με αντισηπτικά, καρέκλες τραπέζια. Σε παραλία ούτε καν ξαπλώστρα και όσο γίνεται μακριά (αυτό όταν βγω εκτός της πόλης μου), και επειδή φοβάμαι υπερβολικά με ό,τι ακούω τελευταία δεν θέλω να ξαναπάω. Πως στο καλό τα καταφέρνουν και δεν φοβούνται; Τόσο καιρό είμασταν κλεισμένοι και πλέναμε τα χέρια μας 13 φορές την μέρα και τώρα τα έχουν ξεχάσει όλα; Ανοίγω το instagram και παθαίνω σοκ κάθε φορά που τους βλέπω. Βέβαια το περίμενα πως θα συνέβαινε αυτό.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ο άλλος με covid έκοβε βόλτες.
Στην Αλεξανδρούπολη διέλυσαν γάμο που ήταν ο ένας πάνω στον άλλο.
Στην λαϊκή σήμερα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς όταν τους έκοψαν κλήση που δε φορούσαν μάσκα.

Μόνο με γαμησι καταλαβαινει αυτός ο λαός.

Let them make the first mistake. We make the last move.

ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:16 Τα κανάλια λένε ότι μεσα στα μέτρα που θα ανακοινωθούν το απόγευμα θα είναι μάλλον και αυτά που θα εφαρμοστούν σε Πάρο και Αντίπαρο όπως Πόρο .
Είναι που σε ένα κομματόσκυλο,όταν έγραψα ότο έχω εσωτερική πληροφόριση για Πάρο ότι έχει πάνω απο 20 κρούσματα( συνολικά) προφανώς του φάνηκαν υπερβολικά και είπε ότι είμαι ανεύθυνη. :smt005:
Κυρία μου, γελοιοποείστε όταν το αντεπιχείρημά σας στον ψόγο του "έχω γνωστό εγώ και ξέρω ότι είναι 20 τα κρούσματα" είναι τα περί "κομματόσκυλου".
Βέβαια, δεν χρειάζεστε και μεγάλη προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:30
hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:56 Ε, ακριβώς αυτοί οι τουρίστες έπρεπε να είναι στην τελευταία σειρά επιλεξιμότητας.

Αλλά έπαιξαν ανάποδα οι προτεραιότητες στη λίστα.
Θα τους έβαζαν να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο ή θα τους απέκλειαν λόγω ηλικίας;

-Λυπάμαι, κύριε, δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα.
-Γιατί;
-Γιατί ο ΕΟΤ εξέτασε το instagram σας και είδε ότι σας αρέσει να πίνετε μοχίτο και να χορεύετε όλη νύχτα, σφιχταγκαλιασμένοι.
Κάτι πιο απλό.
Υποχρεωτικά τεστ στη χώρα τους πριν την κάθε είσοδο, τόσο γι' αυτούς που θα αφορούσαν σε κρατήσεις ξενοδοχείων από τουρ οπερέιτορς όσο και για όποιους έκαναν προσωπικές κρατήσεις σε δωμάτια/ξενοδοχεία ή δεν είχαν κάνει καν κράτηση.
Παιδιά, αυτά δεν είναι ρεαλιστικά σχήματα. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν πρακτικά. Το αποδέχεσαι και ή λες δεν θα ανοίξω φέτος για τουρισμό ή θα ανοίξω χωρίς αλλόκοτους όρους. Ο μόνος όρος που μπορεί να λειτουργήσει είναι να τους κάνεις εσύ τεστ αφού εισέλθουν και απλά θα υπάρχουν οδηγίες για αποφυγή επαφών μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:29
Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:16 Τα κανάλια λένε ότι μεσα στα μέτρα που θα ανακοινωθούν το απόγευμα θα είναι μάλλον και αυτά που θα εφαρμοστούν σε Πάρο και Αντίπαρο όπως Πόρο .
Κυρία μου, γελοιοποείστε
Σε ποιους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”