Όλοι μαζι γελάμε τώρα.
Αυτό δεν αναιρεί και την ατομική ευθύνη όμως, που αφού ξέρουμε ότι μπάινουν μολυσμένοι, οι περισσότεροι το παίζουν άνετοι και ωραίοι χωρίς μασκούλες χωρίς μέτρα χωρίς τίποτα.
Συστάσεις είναι, δηλαδή ένα μεγάλο τιποτα για δεδομένα αγΕλλαδας
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:23Απόλυτη εμπιστοσύνη. Τα όποια λάθη που βεβαίως γίνανε θα αντιμετωπισθούν και δεν θα γίνει το ολοκαύτωμα στο οποίο προσμένουν οι εθνολαικιστές. Αξιολογώ δε ως εξαιρετικά θετικό το ότι φαίνεται πάλι να ασχολείται προσωπικά ο Κυριάκος με το ζήτημαNaida έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:19
Πως βλεπεις την διαχείριση από την κυβέρνηση, βλέπεις λάθη; παραλείψεις; έχεις εμπιστοσύνη;
Ναι. Παρασκευή που όλοι έχουν σχολάσει από την εργασία τους και βρίσκονται ήδη στο δρόμο για τις διακοπές τους ο τύπος περιμένει να ενημερώσει τον κόσμο για νέα μέτρα. Πιάνουν την καθημερινότητα του Έλληνα και αυτό φαίνεται...EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Αύγ 2020, 12:48Συστάσεις είναι, δηλαδή ένα μεγάλο τιποτα για δεδομένα αγΕλλαδας
Κυρία μου, γελοιοποείστε όταν το αντεπιχείρημά σας στον ψόγο του "έχω γνωστό εγώ και ξέρω ότι είναι 20 τα κρούσματα" είναι τα περί "κομματόσκυλου".Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:16 Τα κανάλια λένε ότι μεσα στα μέτρα που θα ανακοινωθούν το απόγευμα θα είναι μάλλον και αυτά που θα εφαρμοστούν σε Πάρο και Αντίπαρο όπως Πόρο .
Είναι που σε ένα κομματόσκυλο,όταν έγραψα ότο έχω εσωτερική πληροφόριση για Πάρο ότι έχει πάνω απο 20 κρούσματα( συνολικά) προφανώς του φάνηκαν υπερβολικά και είπε ότι είμαι ανεύθυνη.![]()
Παιδιά, αυτά δεν είναι ρεαλιστικά σχήματα. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν πρακτικά. Το αποδέχεσαι και ή λες δεν θα ανοίξω φέτος για τουρισμό ή θα ανοίξω χωρίς αλλόκοτους όρους. Ο μόνος όρος που μπορεί να λειτουργήσει είναι να τους κάνεις εσύ τεστ αφού εισέλθουν και απλά θα υπάρχουν οδηγίες για αποφυγή επαφών μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 09:30Κάτι πιο απλό.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2020, 22:48Θα τους έβαζαν να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο ή θα τους απέκλειαν λόγω ηλικίας;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 13:56 Ε, ακριβώς αυτοί οι τουρίστες έπρεπε να είναι στην τελευταία σειρά επιλεξιμότητας.
Αλλά έπαιξαν ανάποδα οι προτεραιότητες στη λίστα.
-Λυπάμαι, κύριε, δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα.
-Γιατί;
-Γιατί ο ΕΟΤ εξέτασε το instagram σας και είδε ότι σας αρέσει να πίνετε μοχίτο και να χορεύετε όλη νύχτα, σφιχταγκαλιασμένοι.
Υποχρεωτικά τεστ στη χώρα τους πριν την κάθε είσοδο, τόσο γι' αυτούς που θα αφορούσαν σε κρατήσεις ξενοδοχείων από τουρ οπερέιτορς όσο και για όποιους έκαναν προσωπικές κρατήσεις σε δωμάτια/ξενοδοχεία ή δεν είχαν κάνει καν κράτηση.
Σε ποιους;ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:29Κυρία μου, γελοιοποείστεMyrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:16 Τα κανάλια λένε ότι μεσα στα μέτρα που θα ανακοινωθούν το απόγευμα θα είναι μάλλον και αυτά που θα εφαρμοστούν σε Πάρο και Αντίπαρο όπως Πόρο .
Είναι που σε ένα κομματόσκυλο,όταν έγραψα ότο έχω εσωτερική πληροφόριση για Πάρο ότι έχει πάνω απο 20 κρούσματα( συνολικά) προφανώς του φάνηκαν υπερβολικά και είπε ότι είμαι ανεύθυνη.![]()