ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:52
Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:12
Αυτό δυστυχώς παθαίνουν τα λεγόμενα κομματικά σκυλάκια.Προσπαθουν να φιμώσουν όσους δεν λένε μόνο ότι θέλουν αυτοί.
Μάθε να σου αρέσει η αλήθεια και όχι η κομματική αλήθεια.
Το ότι σε αυτό το φόρουμ θα βρεθεί κάποιος να μου προσάψει κομματικοποίηση στα γραπτά μου αποτελεί από μόνο του γελοιοποίηση σε ύψιστο βαθμό.
Από εκεί και πέρα η τακτική του "
άκουσα, μου είπαν, έχω γνωστό..." κλπ είναι χαρακτηριστικό όσων στεγάζονται κάτω από το "ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ".
Και εκεί δεν συναντάμε μόνο τη δική σου φωνή, αλλά και την ακριβώς αντίθετη, που όλως περιέργως θεωρείς ψεκασμένη χωρίς να διανοείσαι ότι είναι ταυτόσημες.
Είναι πάαααααααααρα πολύ μακριά απο μένα αυτό το ''κάτι μας κρύβουν'΄΄όμως και αν έκανες τονν κόπο να δεις τα μηνύματα μου θα το είχες (λέμε τώρα) αντιληφθεί.
Όμως....
Υπάρχει και κάτι που λέγεται λογική και λέει ότι δεν κλείνουν ένα νησί με ένα κρούσμα.
Ψεκασμενιά είναι αυτό;
Υπάρχει και αυτή η δήλωση
Ψεκασμενιά και αυτή;
Ίσως βέβαια βολεύει τη δικιά σου λογική.
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο.Πολλοί έχουμε γνωστούς που ζουν σε νησιά και οι γιατροί είναι και αυτοί άνθρωποι,αν το έχεις ακουστά.

και έχουν και σχέσεις στις οποίες λένε πράγματα απο τη δουλειά τους,Ναι..είναι αλήθεια όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται,οι γιατροί έχουν και αυτοί σχέσεις!!! Και είθισται στη σχέση τους να λένε πράγματα από τη δουλειά!
Αν και αυτό το θεωρείς ψεκασμενιά,επειγόντως αύριο πάλι ξανακάτσε στα θρανία και ξεκίνα απο την αρχή το διάβασμα διότι κάτι δεν πάει καλά,το λιγότερο βέβαια και πολύ ευγενικά,που μπορώ να πω.Διότι μπορώ να πω και άλλα.
Παραπάνω ο φίλος είπε ότι του είπαν κάτι για την Κέρκυρα και τα Γιάννενα και κρούσματα ...δεν σε είδα να του πεις κάτι.
Έγραψε ''μου είπαν'' μα πως το ανέχτηκες και δεν το είπες ανεύθυνο που έγραψε κάτι που του είπαν;
Έλα παραδέξου το τα σκάτωσες.Αλλά δεν πειράζει βρε,γω είμαι καλή καρδιά,αλλά απο μακριά. Όχι και πολλά πολλά

Να ξεχωρίζουμε λίγο τις θεωρίες συνωμοσίας απο πράγματα λογικά που ο καθένας μας τυγχάνει να ακούσει και να τα γράψει.