!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καπνίζει το πχώρουμ;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Καπνίζει το πχώρουμ;
Κάπνιζα όταν ήμουν 15. Γενικά η μόνη ηλικία που έχει κάποια λογική να καπνίζεις είναι όταν είσαι ανήλικος, ανώριμος, θέλει να το παίξεις μάγκας, και το ότι είναι κρυφό και παρανομο δίνει μια γοητεία. Μετά τα 18 αν καπνίζεις, είσαι μαλακας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιουν 2020, 13:29 Κάπνιζα όταν ήμουν 15. Γενικά η μόνη ηλικία που έχει κάποια λογική να καπνίζεις είναι όταν είσαι ανήλικος, ανώριμος, θέλει να το παίξεις μάγκας, και το ότι είναι κρυφό και παρανομο δίνει μια γοητεία. Μετά τα 18 αν καπνίζεις, είσαι μαλακας.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 12:39 Ε, είχε ανοίξει προσφάτως ένα νηματάκιον, αλλά δεν μας τιμήσατε...
viewtopic.php?f=18&t=21533&p=1266270&hi ... F#p1266270
TZZIIIIZZZZZZ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Φίλε ζητώ συγγνώμη που δεν το είχα δειΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 12:39 Ε, είχε ανοίξει προσφάτως ένα νηματάκιον, αλλά δεν μας τιμήσατε...
viewtopic.php?f=18&t=21533&p=1266270&hi ... F#p1266270
Θα περάσω επίσκεψη να τα πούμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
είσαι διδακτικό πλάσμα κι εσύ, σαν τις γάτεςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2020, 11:09Έρωτας τάχα είναι αυτό
που όλο ζητάω κι απορώ
κι ας λέει ο Αριστοτέλης
σαν τη ρεμπέτικη καρδιά
φόρα παρτίδα η μαχαιριά
που φέγγει θες δε θέλεις…
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ηλεκτρονικό χωρίς άρωμα. 6 νικοτίνη. Προσπαθώ σιγά σιγά να την μειώσω.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Re: Καπνίζει τὸ πχώρουμ;
Κάποτε, μετὰ τὰ 27 μου, κάπνιζα.
Πρὶν 11 χρόνια τὸ ἔκοψα τελείως.
Δὲν μοῦ λείπει.
Πρὶν 11 χρόνια τὸ ἔκοψα τελείως.
Δὲν μοῦ λείπει.
* https://www.phorum.com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
rums to let έγραψε: 01 Ιουν 2020, 23:31νύχτα έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:45 καπνίζω
είμαι αριστερή
έχω τατουάζ και
χαλκά στη μύτη και
είμαι υπανάπτυκτη
πολύ αλητοκυρία η τύπισσα και το σι θρου στην αρχή τρελός έρωτας
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Harisalan13
Όχι κακο πράγμα
Την πήρα σήμεραΕρμής έγραψε: 02 Ιουν 2020, 00:45 Πάρε τη μπλε κασετίνα του Καρέλια και θα με θυμηθείς.
Καρέλια excellence
Καλή είναι αλλά θα συνεχίσω την χρυσή
Το μισό πακέτο πάντως βγήκε προσπαθώντας στο μανατζερ να ανεβάσω Καλαμαριά
Έχει ένα μήνα που το εκοψα . Μου είπε γιατρός να το κόψω ,η αγγειολογος που πήγα ,τέλος πάντων , πήρα λοιπον ηλεκτρονικό τσιγάρο ,καλή φάση αλλά επαθα αλλεργία από το πλαστικό στόμιο που είχε και με την μία εκοψα και αυτό . Είχαν σκιστει τα χείλη μου ,είχαν πρηστεί .Gewponos90 έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:11 Ναι και δυστυχώς αυτή την περίοδο πολυ. Περίπου 2 πακέτα την ημερα
Δλδ αν τρως σε παρτυ τούρτα με πλαστικό κουταλάκι παθαίνεις αλλεργια; Απλά έτυχεKiki mat έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:08Έχει ένα μήνα που το εκοψα . Μου είπε γιατρός να το κόψω ,η αγγειολογος που πήγα ,τέλος πάντων , πήρα λοιπον ηλεκτρονικό τσιγάρο ,καλή φάση αλλά επαθα αλλεργία από το πλαστικό στόμιο που είχε και με την μία εκοψα και αυτό . Είχαν σκιστει τα χείλη μου ,είχαν πρηστεί .Gewponos90 έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:11 Ναι και δυστυχώς αυτή την περίοδο πολυ. Περίπου 2 πακέτα την ημερα
Όταν ήμουν μωρό είχα αλλεργία και στο πλαστικό, και πολλές άλλες ,το οποίο ξεπέρασα έχω την αίσθηση ,που μου κάνει έντυπωση και εμένα την ίδια . Είχα αλλεργία σε οποιοδήποτε κόσμημα πέραν του ατοφιου χρυσού και ασημενιου .jason έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:11Δλδ αν τρως σε παρτυ τούρτα με πλαστικό κουταλάκι παθαίνεις αλλεργια; Απλά έτυχεKiki mat έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:08Έχει ένα μήνα που το εκοψα . Μου είπε γιατρός να το κόψω ,η αγγειολογος που πήγα ,τέλος πάντων , πήρα λοιπον ηλεκτρονικό τσιγάρο ,καλή φάση αλλά επαθα αλλεργία από το πλαστικό στόμιο που είχε και με την μία εκοψα και αυτό . Είχαν σκιστει τα χείλη μου ,είχαν πρηστεί .Gewponos90 έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:11 Ναι και δυστυχώς αυτή την περίοδο πολυ. Περίπου 2 πακέτα την ημερα
Καλή η προσπάθεια, εδώ μέσα οι μισοί χαιρετιόμαστε στου οαεδKiki mat έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:18Όταν ήμουν μωρό είχα αλλεργία και στο πλαστικό, και πολλές άλλες ,το οποίο ξεπέρασα έχω την αίσθηση ,που μου κάνει έντυπωση και εμένα την ίδια . Είχα αλλεργία σε οποιοδήποτε κόσμημα πέραν του ατοφιου χρυσού και ασημενιου .jason έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:11Δλδ αν τρως σε παρτυ τούρτα με πλαστικό κουταλάκι παθαίνεις αλλεργια; Απλά έτυχεKiki mat έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:08
Έχει ένα μήνα που το εκοψα . Μου είπε γιατρός να το κόψω ,η αγγειολογος που πήγα ,τέλος πάντων , πήρα λοιπον ηλεκτρονικό τσιγάρο ,καλή φάση αλλά επαθα αλλεργία από το πλαστικό στόμιο που είχε και με την μία εκοψα και αυτό . Είχαν σκιστει τα χείλη μου ,είχαν πρηστεί .
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Kiki mat έγραψε: 12 Ιουν 2020, 01:08Έχει ένα μήνα που το εκοψα . Μου είπε γιατρός να το κόψω ,η αγγειολογος που πήγα ,τέλος πάντων , πήρα λοιπον ηλεκτρονικό τσιγάρο ,καλή φάση αλλά επαθα αλλεργία από το πλαστικό στόμιο που είχε και με την μία εκοψα και αυτό . Είχαν σκιστει τα χείλη μου ,είχαν πρηστεί .Gewponos90 έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:11 Ναι και δυστυχώς αυτή την περίοδο πολυ. Περίπου 2 πακέτα την ημερα
Όλο προβλήματα βγάζεις..
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση