!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καπνίζει το πχώρουμ;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Καπνίζει το πχώρουμ;
αν καπνίζετε πείτε πόσα τη μέρα και μάρκα/καπνό κτλ
εγώ προσωπικά δεν καπνίζω
όταν ήμουν έφηβος έκανα κάνα τσιγάρο που και που για μαγκιά (κλασσικές μαλακισμένες εφηβικές αντιλήψεις) αλλά κι αυτό πολύ αραιά
πέραν αυτού όμως ποτέ
ίσως κάναν αργιλέ μόνο αν βρεθώ με άραβες φίλους ή κατέβω στο χωριό (στην Αίγυπτο)
εγώ προσωπικά δεν καπνίζω
όταν ήμουν έφηβος έκανα κάνα τσιγάρο που και που για μαγκιά (κλασσικές μαλακισμένες εφηβικές αντιλήψεις) αλλά κι αυτό πολύ αραιά
πέραν αυτού όμως ποτέ
ίσως κάναν αργιλέ μόνο αν βρεθώ με άραβες φίλους ή κατέβω στο χωριό (στην Αίγυπτο)
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: Καπνίζει το πχώρουμ;
Είναι δυο φίλες και συζητάνε
και λέει η μια στην άλλη
- Ρε συ, μετά το σεξ καπνίζεις;
- Τι να σου πω, δεν έχω κοιτάξει
και λέει η μια στην άλλη
- Ρε συ, μετά το σεξ καπνίζεις;
- Τι να σου πω, δεν έχω κοιτάξει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- EKPLIKTIKOS
Οχι αλλα θέλω να το αρχισω
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ναι και δυστυχώς αυτή την περίοδο πολυ. Περίπου 2 πακέτα την ημερα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Φυσικα και καπνίζουμε ειναι υγιεινοτερο απο το να αναπνεουμε.
Gauloises σχεδον τρια πακετα τη μερα, απο βιομηχανικα!
Gauloises σχεδον τρια πακετα τη μερα, απο βιομηχανικα!
Το κάπνισμα ξεκίνησε ως μια συνήθεια υπανάπτυκτων και όσοι καπνίζουν γίνονται κοινωνοί της κουλτούρας αυτών των υπανάπτυκτων. Δεν είναι τυχαίο ότι όσο πιο υπανάπτυκτη είναι μια κοινωνία τόσο μεγαλύτερα ποσοστά καπνιστών έχει, ούτε είναι τυχαίο ότι τα μέλη των υπανάπτυκτων κοινοτήτων (Ρομά) ξεκινούν το κάπνισμα από πολύ μικρή ηλικία.
Τα παιδιά μαθαίνουν να υπακούν τους σεβάσμιους ενήλικες -στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοί είναι οι γονείς τους- και να μιμούνται τις συνήθειές τους χωρίς να έχουν την ικανότητα να ξεχωρίσουν τι είναι καλό και τι κακό. Το παιδί θέλει να ενηλικιωθεί και προσπαθεί να μιμηθεί τους ενηλίκους στα πάντα ,οπότε αφού το κάπνισμα είναι μια συνήθεια που κάνουν οι μεγαλύτεροι, το παιδί αντιγράφει αυτή τη συμπεριφορά ώστε να νιώσει ενήλικος.
Όταν δεν υπήρχε η διαφήμιση το κάπνισμα περνούσε από γενιά σε γενιά εξαιτίας της παντελούς έλλειψης κριτικής σκέψης του παιδικού εγκεφάλου.
Αν ο ενήλικος βρει ποτέ τον χρόνο, τη διάθεση και την πνευματική διαύγεια ώστε να επανεξετάσει και να επαναξιολογήσει όλα όσα του ταΐσανε τον καιρό που η συνείδησή του δεν ήταν ώριμη, τότε ο κόσμος μας θα γίνει πολύ καλύτερος· χωρίς τσιγάρο, χωρίς Θεό, χωρίς κομμουνισμό.
Τα παιδιά μαθαίνουν να υπακούν τους σεβάσμιους ενήλικες -στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοί είναι οι γονείς τους- και να μιμούνται τις συνήθειές τους χωρίς να έχουν την ικανότητα να ξεχωρίσουν τι είναι καλό και τι κακό. Το παιδί θέλει να ενηλικιωθεί και προσπαθεί να μιμηθεί τους ενηλίκους στα πάντα ,οπότε αφού το κάπνισμα είναι μια συνήθεια που κάνουν οι μεγαλύτεροι, το παιδί αντιγράφει αυτή τη συμπεριφορά ώστε να νιώσει ενήλικος.
Όταν δεν υπήρχε η διαφήμιση το κάπνισμα περνούσε από γενιά σε γενιά εξαιτίας της παντελούς έλλειψης κριτικής σκέψης του παιδικού εγκεφάλου.
Αν ο ενήλικος βρει ποτέ τον χρόνο, τη διάθεση και την πνευματική διαύγεια ώστε να επανεξετάσει και να επαναξιολογήσει όλα όσα του ταΐσανε τον καιρό που η συνείδησή του δεν ήταν ώριμη, τότε ο κόσμος μας θα γίνει πολύ καλύτερος· χωρίς τσιγάρο, χωρίς Θεό, χωρίς κομμουνισμό.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
καπνίζω
είμαι αριστερή
έχω τατουάζ και
χαλκά στη μύτη και
είμαι υπανάπτυκτη
είμαι αριστερή
έχω τατουάζ και
χαλκά στη μύτη και
είμαι υπανάπτυκτη
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι. Δεν έχω τραβήξει ούτε καν τζούρα για δοκιμή. Δεν βρήκα τον λόγο αφού βρωμάει.
Είμαι ταλιμπάν κατά του καπνίσματος από μικρό παιδί αλλά μόνο όσον αφορά τον εαυτό μου. Διαφωνώ με την αμερικανόφερτη αντικαπνιστική υστερία.
Είμαι ταλιμπάν κατά του καπνίσματος από μικρό παιδί αλλά μόνο όσον αφορά τον εαυτό μου. Διαφωνώ με την αμερικανόφερτη αντικαπνιστική υστερία.
Καπνιζω εναν καπνο στις 3-4 μερες , μια φορα που δοκιμασα να το κοψω στους σχεδον 3 μηνες το ξαναρχισα . και θελω να το ξανακοψω ( καποια στιγμη )
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είσαι inführeriatingνύχτα έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:45 καπνίζω
είμαι αριστερή
έχω τατουάζ και
χαλκά στη μύτη και
είμαι υπανάπτυκτη
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Στα χωριά παλιά τα αγόρια ξεκινούσαν να καπνίζουν από πολύ μικρά.Γάταρος έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:26 Δεν είναι τυχαίο ότι όσο πιο υπανάπτυκτη είναι μια κοινωνία τόσο μεγαλύτερα ποσοστά καπνιστών έχει, ούτε είναι τυχαίο ότι τα μέλη των υπανάπτυκτων κοινοτήτων (Ρομά) ξεκινούν το κάπνισμα από πολύ μικρή ηλικία.
Εγώ το είχα αρχίσει πριν κλείσω τα 12. Το έχω κόψει απ' το 2001.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Cecily Anne
Είμαι στους 5 μήνες κοψίματος.Νon4me έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:47 Καπνιζω εναν καπνο στις 3-4 μερες , μια φορα που δοκιμασα να το κοψω στους σχεδον 3 μηνες το ξαναρχισα . και θελω να το ξανακοψω ( καποια στιγμη )
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το μαλλακι δε το βάφεις ? μη ξηγιεσαι φλουφλικα .νύχτα έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:45 καπνίζω
είμαι αριστερή
έχω τατουάζ και
χαλκά στη μύτη και
είμαι υπανάπτυκτη
- Highlander
Όχι, δε μου αρέσει καθόλου
Καλα εισαι . απλα εχω καταλαβει η φαση θελει μαχαιρι . Οχι μα μου και δικαιολογιες ( ενα μωρε μονο - ενα τωρα που εγινε αυτο και ειναι ευτυχισμενος - η λυπημενος κλπ )Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:49Είμαι στους 5 μήνες κοψίματος.Νon4me έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:47 Καπνιζω εναν καπνο στις 3-4 μερες , μια φορα που δοκιμασα να το κοψω στους σχεδον 3 μηνες το ξαναρχισα . και θελω να το ξανακοψω ( καποια στιγμη )Και με καραντίνα. Και με πολύ άγχος διότι έκατσαν πολλές ήττες μαζεμένες. Και με το γυμναστήριο κλειστό, να μην μπορώ να ξεδώσω.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση