Δεν είχε. Κουμάντο ο καθένας κανει στο σπίτι του, όχι σε αυτα που παει επισκέψεις. Στο δικο μας απαγορεύεται το καπνισμα μεσα, όποιος θελει ας βγει εξω, αλλα αυτο ειναι κατι που επιβάλουμε εμεις, όχι οι καλεσμένοι
Το θεμα ειναι οτι και ο καπνιστης φερνει τον οικοδεσποτη σε δυσκολη θεση.Μπορει ο οικοδεσποτης να ειναι μη καπνιστης,αλλοι καλεσμενοι να μην ειναι καπνιστες.Θα ελεγα οτι αυτος που εχει αδικο ειναι ο καπνιστης καλεσμενος τελικα.
Εγώ όταν πάω επίσκεψη και θέλω να καπνίσω ψάχνω βεράντα. Και ας μου λένε να καπνίσω μέσα από ευγένεια.
Και στο γραφείο του έχω κόψει, παρά το γεγονός ότι υπάρχει συνεχώς παράθυρο ανοιχτό. Βεράντα και εκεί.
Δεν είχε. Κουμάντο ο καθένας κανει στο σπίτι του, όχι σε αυτα που παει επισκέψεις. Στο δικο μας απαγορεύεται το καπνισμα μεσα, όποιος θελει ας βγει εξω, αλλα αυτο ειναι κατι που επιβάλουμε εμεις, όχι οι καλεσμένοι
Το θεμα ειναι οτι και ο καπνιστης φερνει τον οικοδεσποτη σε δυσκολη θεση.Μπορει ο οικοδεσποτης να ειναι μη καπνιστης,αλλοι καλεσμενοι να μην ειναι καπνιστες.Θα ελεγα οτι αυτος που εχει αδικο ειναι ο καπνιστης καλεσμενος τελικα.
Εγώ όταν πάω επίσκεψη και θέλω να καπνίσω ψάχνω βεράντα. Και ας μου λένε να καπνίσω μέσα από ευγένεια.
Και στο γραφείο του έχω κόψει, παρά το γεγονός ότι υπάρχει συνεχώς παράθυρο ανοιχτό. Βεράντα και εκεί.
Αυτο ειναι το σωστο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ερμής έγραψε: 01 Ιουν 2020, 19:19
Ναι. Καρέλια εξελ. Γύρω στα 5 τσιγάρα τη μέρα από το 2012 μέχρι τώρα. Πιο παλιά έκανα πρινς σκληρό, ένα πακέτο πλας τη μέρα.
Σκληρό ρε μλκ; είναι δυναμόν;
Πρινς μόνον μαλακό.
ΕΛΕΟC
Ποτέ. Δεν μου άρεσε. Η μυρωδιά, να ρουφάω καπνό. Κιτρινίζουν και τα δόντια, μια αηδία και μισή.
Μόνο χάπια κουμπώνω. Αποκλείεται η νικοτίνη να σε ηρεμεί όσο η αλπραζολάμη. Γιατί να έχεις μαύρα
πνευμόνια, βήχες και φλέματα;
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
νύχτα έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:45
καπνίζω
είμαι αριστερή
έχω τατουάζ και
χαλκά στη μύτη και
είμαι υπανάπτυκτη
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59
Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη