!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καπνίζει το πχώρουμ;
Re: Καπνίζει το πχώρουμ;
Double post
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 02 Ιουν 2020, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Με διαφορά, το καλύτερο τσιγάρο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ μια φορά τον μήνα παίρνω μια χρυσή κασετίνα καρέλια για το μπαλκόνι αν δεν την παλεύω αλλά 3 ρουφηξιές είναιΕρμής έγραψε: 02 Ιουν 2020, 00:39 Αυτή τη στιγμή δε παίζει να υπάρχει καλύτερο χαρμάνι από τα Καρέλια εξελ. Ίσως τίποτα σομπρανι μπλακ αλλά άντε να τα βρεις.
Το καλύτερο τσιγάρο που έχω δοκιμάσει ήταν το Μαρλμπορο medium το αμερικανικό , κάπου στο 1996.
Εγώ ήμουν καμελακιας.
Τα στιβενσον, όπως και τα ροθμανς και τα νταβιντοφ, ήταν καλά αλλά δεν με "χορτεναν".
Το Πρινς ήταν χορταστικό τσιγάρο, όπως και τα Καρέλια εξελ που μου τα έμαθε ο Ερμής.
Τα πιο ιδιότροπα ήταν το κλασικό καρελια κασετίνα και το παλιό old navy.
Το χειρότερο τσιγάρο που έχω καπνίσει ήταν τα πρεζιντεντ και κάποια λαθραία Μπρουκς
Το στριφτό δεν μπόρεσα ποτέ να το καπνισω
Εγώ ήμουν καμελακιας.
Τα στιβενσον, όπως και τα ροθμανς και τα νταβιντοφ, ήταν καλά αλλά δεν με "χορτεναν".
Το Πρινς ήταν χορταστικό τσιγάρο, όπως και τα Καρέλια εξελ που μου τα έμαθε ο Ερμής.
Τα πιο ιδιότροπα ήταν το κλασικό καρελια κασετίνα και το παλιό old navy.
Το χειρότερο τσιγάρο που έχω καπνίσει ήταν τα πρεζιντεντ και κάποια λαθραία Μπρουκς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 02 Ιουν 2020, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πάρε τη μπλε κασετίνα του Καρέλια και θα με θυμηθείς.
Καρέλια excellence
Καρέλια excellence
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ντάξει, γούστα είναι αυτά.
Occasio facit furem
Από τα 13 με Καρέλια μικρό, 22, Ασσος Export, Astor, Ασσος φίλτρο, Marlboro red. Το έκοψα το 2012 μαχαίρι. Μαλακισμένη συνήθεια.
ΠρεζιντεντPrepon έγραψε: 02 Ιουν 2020, 00:43 Το καλύτερο τσιγάρο που έχω δοκιμάσει ήταν το Μαρλμπορο medium το αμερικανικό , κάπου στο 1996.
Εγώ ήμουν καμελακιας.
Τα στιβενσον, όπως και τα ροθμανς, ήταν καλά αλλά δεν με "χορτεναν".
Σαλονικαρα στο δώμα, κερασμένο πακέτο 25αρι απ τις γλάστρες, αφήνουμε λίγο το μπουρλότο λέω μπορώ να καπνίσω 10 μαζί, τα πιάνουμε με λαστιχάκι , κλαμα
Πακέτο τριανταριjason έγραψε: 02 Ιουν 2020, 00:49ΠρεζιντεντPrepon έγραψε: 02 Ιουν 2020, 00:43 Το καλύτερο τσιγάρο που έχω δοκιμάσει ήταν το Μαρλμπορο medium το αμερικανικό , κάπου στο 1996.
Εγώ ήμουν καμελακιας.
Τα στιβενσον, όπως και τα ροθμανς, ήταν καλά αλλά δεν με "χορτεναν".
Το στριφτό δεν μπόρεσα ποτέ να το καπνισω![]()
Σαλονικαρα στο δώμα, κερασμένο πακέτο 25αρι απ τις γλάστρες, αφήνουμε λίγο το μπουρλότο λέω μπορώ να καπνίσω 10 μαζί, τα πιάνουμε με λαστιχάκι , κλαμα
Και τα λιντερ, άλλο σκατοτσιγαρο κι αυτό
Πρεζιντεντ 30αρι, στιβενσαντ 25αρι
Τα νεξτ τα θυμάσαι που τα είχαν μια δόση στα 80 λεπτά το πακετο;
Για εμένα ότι χειρότερο είναι το παλ μαλ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι πού να θυμάμαιΕρμής έγραψε: 02 Ιουν 2020, 00:54 Πρεζιντεντ 30αρι, στιβενσαντ 25αρι
Απλά θυμάμαι ότι ενώ το δοκιμάζω το 10αρι μαζί σκάει μύτη ένας στο μαγαζί και λέει 7-0 η γιουβε και τα παρατάμε όλα
Όχι δεν θυμάμαι τσιγάρα νεξτ.Ερμής έγραψε: 02 Ιουν 2020, 00:54 Πρεζιντεντ 30αρι, στιβενσαντ 25αρι
Θυμάμαι more, με άρωμα μέντας. Τα κάπνιζα 1-2 χρόνια στα τέλη του 90
Και θυμάμαι και κάποια που λεγόντουσαν Μπλάκ Ντεθ. Αξιοπρεπή
είχαν βγει πρώτα τα leader στο 1 ευρώ, και έκαναν ρελάνς τα Next με 80 λεπτά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση