!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Lord Brum έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:16
Στύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:12
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:09

Κι αυτά δεν είναι τίποτα. Μπορεί να βγει έξω με 2 παπούτσια από διαφορετικό ζευγαρι.
Γω πήγα κάποτε μια μέρα σχολείο με διαφορετικές κάλτσες :smt005: :lol:
μόνο μία? καλά είσαι
Γούρι που λένε :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Στύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:22
Lord Brum έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:16
Στύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:12

Γω πήγα κάποτε μια μέρα σχολείο με διαφορετικές κάλτσες :smt005: :lol:
μόνο μία? καλά είσαι
Γούρι που λένε :smt005: :smt005:
πλάκα πλάκα το έκανα σε συνέντευξη για δουλειά και μου πήγε γούρι
Ελαφρυντικό ότι είχα ξυπνήσει από τις 6 για να πάρω τρένο να είμαι στη συνεντευξη στις 9
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

under έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:59
Lord Brum έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:53 καλώς ή κακώς επειδή κυλοφορούν πολλά καθίκια κανένα κορίτσι δεν πρέπει να πηγαίνει μόνο του σε μη δημόσιους χώρους με αγνώστους, τουλάχιστον να ξέρουν κάποιοι δικοί της ή φίλες της που και με ποιους είναι.
Μ' αυτήν την έννοια δεν πρέπει να κυκλοφορούν και οι νεαροί. Τα θύματα των καθικιών δεν είναι μόνον γυναίκες.
Ισχυει.Μονο που οι κοπελες ειναι πιο ευαλωτες σε καποιες καταστασεις.
Εγώ νομίζω ότι είναι και πιο ευάλωτες στο να τις χαρακτηρίσουν "εύκολες", μειώνοντας έτσι την ευθύνη του καθικιού.

Αν το λέτε -και το εννοείτε- μόνον προστατευτικά, κανένα πρόβλημα. :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:27 Εγώ νομίζω ότι είναι και πιο ευάλωτες στο να τις χαρακτηρίσουν "εύκολες", μειώνοντας έτσι την ευθύνη του καθικιού.

Για τα δυο καθικια ζηταμε θανατικη ποινη.
Απο εκει και περα,οποιος εχει αμφιβολιες για τον συνομιλητη του ας προτρεπει τις κορες/φιλες/γνωστες του να μην προσεχουν καθολου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Υδράργυρος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:24
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:14Όταν για τη δικαιοσύνη παίζει σημαντικά ο παράγων "αποσυμφόρηση φυλακών" σαφώς και είναι.
Ότι ο Σκέρτσος είπε για τη λαϊκή απογευματινή επειδή είχε στην ατζέντα την αποσυμφόρηση των φυλακών;
Έχει στην ατζέντα του την απαλλαγή των πελατών των ημέτερων μεγαλοδικηγόρων. Ποιός ξέρει ποιός μπορεί αύριο να χρειαστεί τις υπηρεσίες ημέτερου μεγαλοδικηγόρου; Οδεύομεν προς δικαστικόν λαϊκισμόν.
Τελικά, αποδείχθηκε περίτρανα η πρωθυπουργική παρέμβαση. Αν δεν είχε γίνει, ο πλούσιος Ροδίτης θα είχε καταδικαστεί τουλάχιστον δις ισόβια.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μάζεψε και ο Σκέρτσος τις παρεμβάσεις του, δήλωσε πολίτης και όχι δικαστικός, όλα καλά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ολοι αυτοι οι τυποι ειναι θηρευτες ,δεν θα επιτεθουν σε ενα επικινδυνο θηραμα θα διαλεξουν το πιο αδυναμο,για αυτο λεμε οτι οι γυναικες ειναι τα πρωτα θυματα σε αυτη την περιπτωση (γυναικες -παιδια)
τωρα κοιταω κατι στατιστικα και δεν θα το πιστευετε ειμαστε 3οι στον κοσμο σε εγκληματα κατα γυναικων .
παναμας -Πουερτο Ρικο και μετα ελλαδα με 6.6% των εγκληματων να ειναι γυναικες ,σε αντιθεση με την Γερμανια (παρτα Γιαννοπουλε) που βρισκεται στην 193 θεση με το 47.3% των θυματων να ειναι γυναικες.

https://en.wikipedia.org/wiki/Homicide_ ... _by_gender
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 15 Μάιος 2020, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:06

Θυμηθείτε πόσο πείραξαν τον Κατσούλα. Όχι μόνο δεν τον πείραξαν, αλλά τον έτρεμαν στις φυλακές, φημολογείται. Εγώ απλά νομίζω ότι έπεσε πολύ χρήμα για την προστασία του.
Κανείς δεν τον φοβόταν,μαλακίες φημολογούνται από ανθρώπους που δεν ξέρουν που πέφτουν οι φυλακές.
Ρουφιάνος ήταν και είχε τα "προνόμια" των ρουφιάνων.
Ο Δημητροκάλης πάλι ήταν καλό παιδί και έβγαλε καλύτερη φυλακή.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Leporello έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:37
Υδράργυρος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:24
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 13:16

Ότι ο Σκέρτσος είπε για τη λαϊκή απογευματινή επειδή είχε στην ατζέντα την αποσυμφόρηση των φυλακών;
Έχει στην ατζέντα του την απαλλαγή των πελατών των ημέτερων μεγαλοδικηγόρων. Ποιός ξέρει ποιός μπορεί αύριο να χρειαστεί τις υπηρεσίες ημέτερου μεγαλοδικηγόρου; Οδεύομεν προς δικαστικόν λαϊκισμόν.
Τελικά, αποδείχθηκε περίτρανα η πρωθυπουργική παρέμβαση. Αν δεν είχε γίνει, ο πλούσιος Ροδίτης θα είχε καταδικαστεί τουλάχιστον δις ισόβια.
αν είναι κυβέρνηση ο Μητσοτάκης ούτε 300 χρόνια δεν θα εκτίσει
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:18 Εγώ γι'αυτό τις παίρνω ίδιες, για να μην μπερδεύομαι στο να τις ταιριάζω.
το συστημα για το ντυσιμο ειναι απλο. παιρνουμε παντα αυτο που ειναι πανω πανω στο συρταρι, η πρωτο-πρωτο στην τνουλαπα.

αν οι πανω καλτσες με το πανω τισερτ το πανω παντελονι και το πρωτο μπουφαν δεν ταιριαζουν για καποιο λογο, φταιει η γυναικα μας που τα εβαλε με ευτη τη σειρα. :102: :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Στύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:07
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:00
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:56Πρώτη φορά βλέπεις άνθρωπο ο οποίος να είναι άριστος ως επαγγελματίας και καραγκιόζης, φρικιό ή ξέρω γω τι άλλο στην προσωπική του ζωή;
Θα με ρωτήσεις εύλογα τώρα, διαχωρίζονται αυτά; Η ευλογοφανής και λογικοφανής απάντηση είναι πως δεν διαχωρίζονται, όμως η πραγματικότητα συνεχώς φωνάζει και επιβεβαιώνει για το αντίθετο.
Δεν μπορείς να είσαι σε όλα καλός, είναι εξουθενωτικό. :smt005: Αστειεύομαι, αλλά έχω και στο μυαλό ένα αστέρι γιατρό με 3 ειδικότητες, καθηγητή πανεπιστημίου, που δεν μπορεί να ανοίξει κονσέρβα τόνου και αν τον αφήσεις να ντυθεί μόνος θα βάλει μπλε παπούτσια,με πράσινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και καφέ πουκάμισο και θα πάρει και μια πουά ομπρέλα της γυναίκας του.
Ε του πούστη , υπάρχουν και χειρότεροι από μένα :lol: :smt005:
Να τα πάρουμε ένα - ένα τα θέματα, γιατί διαφέρουν:
- Οντως είναι σοβαρή έλλειψη να μη μπορείς να ανοίξεις μία κονσέρβα. Προσωπικά, πειραματίζομαι με διάφορες κονσέρβες και διάφορα μέσα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει.
- Η κονσέρβα τόνου δεν ξέρω πώς ανοίγει, δεν έχω ποτέ δοκιμάσει. Δεν μου αρέσει ο τόνος.
- Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα με μπλε παπούτσια, πράσινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και καφέ πουκάμισο.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Leporello έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:19
Στύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:07
Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:00 Δεν μπορείς να είσαι σε όλα καλός, είναι εξουθενωτικό. :smt005: Αστειεύομαι, αλλά έχω και στο μυαλό ένα αστέρι γιατρό με 3 ειδικότητες, καθηγητή πανεπιστημίου, που δεν μπορεί να ανοίξει κονσέρβα τόνου και αν τον αφήσεις να ντυθεί μόνος θα βάλει μπλε παπούτσια,με πράσινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και καφέ πουκάμισο και θα πάρει και μια πουά ομπρέλα της γυναίκας του.
Ε του πούστη , υπάρχουν και χειρότεροι από μένα :lol: :smt005:
Να τα πάρουμε ένα - ένα τα θέματα, γιατί διαφέρουν:
- Οντως είναι σοβαρή έλλειψη να μη μπορείς να ανοίξεις μία κονσέρβα. Προσωπικά, πειραματίζομαι με διάφορες κονσέρβες και διάφορα μέσα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει.
- Η κονσέρβα τόνου δεν ξέρω πώς ανοίγει, δεν έχω ποτέ δοκιμάσει. Δεν μου αρέσει ο τόνος.
- Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα με μπλε παπούτσια, πράσινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και καφέ πουκάμισο.
Η κονσέρβα τόνου η συγκεκριμένη, ανοίγει σαν τη σπράιτ, έχει το παπαράκι που το σηκώνεις, βάζεις δάχτυλο, το τραβάς και ανοίγει. Ο τύπος σε αυτήν τη κονσέρβα πήρε τη χασαπομαχαίρα και ξεκίνησε να κάνει τρύπες. Και φυσικά δεν έκανε δυο τρύπες και με το ανοιχτήρι να συνεχίσει να κόβει περιμετρικά, όπως τον παλιό καλό καιρό, μόνο γέμισε τη κονσέρβα τρύπες περιμετρικά :lol: Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει τους τοίχους με λάδια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Η εισαγγελέας είχε ζητήσει τη διερεύνηση τυχόν ευθύνης του πατέρα και της γιαγιάς του 23χρονου Ροδίτη, καθώς και της αδελφής του 21χρονου αλβανικής καταγωγής. Παράλληλα, είχε ζητήσει να διερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της ψευδούς βεβαίωσης από τον ιδιώτη ψυχίατρο, κάτι που έκανε δεκτό το δικαστήριο.

Η πολιτική αγωγή, δια στόματος Αλέξη Κούγια, δήλωσε ότι θα μηνύσει για ψευδή κατάθεση τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη, καθώς και δυο μάρτυρες της υπόθεσης. Επίπλεον, δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά δυο ψυχιάτρων για ψευδή βεβαίωση που γνωμάτευσαν για την κατάσταση της υγείας του 23χρονου Ροδίτη.

https://www.sportime.gr/extratime/koino ... ichiatrou/
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Νταξ, τώρα βάλανε τη γιαγιά να καταθέσει. ΓΤΠΚ. Τη γιαγιά μου έπρεπε να'χε να φωνάζει από το προαύλιο κάψτε τον τον αλήτη.

ΕΝΤΙΤ
Jesus christ η γιαγιά λέει έμενε από πάνω από το μέρος που έγινε το συμβάν και "δεν άκουσε τίποτα". It is getting creepier..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 15 Μάιος 2020, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μπεκρής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπεκρής »

under έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:35
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:27 Εγώ νομίζω ότι είναι και πιο ευάλωτες στο να τις χαρακτηρίσουν "εύκολες", μειώνοντας έτσι την ευθύνη του καθικιού.

Για τα δυο καθικια ζηταμε θανατικη ποινη.
Απο εκει και περα,οποιος εχει αμφιβολιες για τον συνομιλητη του ας προτρεπει τις κορες/φιλες/γνωστες του να μην προσεχουν καθολου.
Επειδή θανατική ποινή δεν προβλέπεται στην Ευρώπη, το ποιος και πότε το αποφάσισε αυτό δεν το γνωρίζω, θα πρέπει να ξανααλλαξει ο ποινικός κώδικας, και συγκεκριμένα η συγχώνευση ποινών. Να τις εκτίουν όλες αθροιστικά, δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον 40 χρόνια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”