Σωματικά ειναι πιο ευαίσθητα τα κοριτσια χωρις αυτο να σημαινει πως δεν ισχυει και για αγορια νεαρης ηλικιας που μολις εχουν φυγει απο το σπιτι και σπουδαζουν καπου μακρια.... Ειπαμε υπαρχουν καποιοι απλοι κανονες στη ζωη . δε θα παω το παιδακι μου - κοπελα μου σε αγωνα γηπεδου στο πεταλο και αν μας ποδοπατησουν να πω πως φταιει ο καπιταλισμος .ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:59Μ' αυτήν την έννοια δεν πρέπει να κυκλοφορούν και οι νεαροί. Τα θύματα των καθικιών δεν είναι μόνον γυναίκες.Lord Brum έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:53 καλώς ή κακώς επειδή κυλοφορούν πολλά καθίκια κανένα κορίτσι δεν πρέπει να πηγαίνει μόνο του σε μη δημόσιους χώρους με αγνώστους, τουλάχιστον να ξέρουν κάποιοι δικοί της ή φίλες της που και με ποιους είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη
Ισχυει.Μονο που οι κοπελες ειναι πιο ευαλωτες σε καποιες καταστασεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:59Μ' αυτήν την έννοια δεν πρέπει να κυκλοφορούν και οι νεαροί. Τα θύματα των καθικιών δεν είναι μόνον γυναίκες.Lord Brum έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:53 καλώς ή κακώς επειδή κυλοφορούν πολλά καθίκια κανένα κορίτσι δεν πρέπει να πηγαίνει μόνο του σε μη δημόσιους χώρους με αγνώστους, τουλάχιστον να ξέρουν κάποιοι δικοί της ή φίλες της που και με ποιους είναι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Επειδή εγώ πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε ένα σύστημα που ν' αποδίδει δικαιοσύνη, μπορείς να εξηγήσεις λίγο περισσότερο αυτό το "πρέπει";Highlander έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:47 Σωφρονιστικό σύστημα έχουμε (και πρέπει να έχουμε), όχι εκδικητικό.
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος δολοφονεί ένα μέλος της οικογενείας σου, ή και όλη σου την οικογένεια, αλλά το μετανιώνει αμέσως και δεν σκοπεύει να ξαναβλάψει άνθρωπο. Αν υπήρχε τρόπος να βεβαιωθούμε για την ειλικρινή του μεταμέλεια κι αν υπήρχε τρόπος να βεβαιωθούμε ότι δεν θα ξαναβλάψει άνθρωπο, πιστεύεις ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να κάτσει στη φυλακή ούτε μια μέρα;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
ένα παραπάνω για τα κορίτσια που εκ των πραγμάτων έχουν μειωμένες δυναότητες αυτοάμυνας. Δεν βλάπτει σε τίποτα π.χ. 2 παιδια που γνώρισες σήμερα στον καφέ και σου πρότειναν να πάτε όλοι μαζί με το αμάξι για ποτό να τους κάνεις πρωτα φίλους στο facebook και να ανεβάσεις καμιά κοινή φωτο. Και αγόρι να είσαι το ίδιο ισχύει.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:59Μ' αυτήν την έννοια δεν πρέπει να κυκλοφορούν και οι νεαροί. Τα θύματα των καθικιών δεν είναι μόνον γυναίκες.Lord Brum έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:53 καλώς ή κακώς επειδή κυλοφορούν πολλά καθίκια κανένα κορίτσι δεν πρέπει να πηγαίνει μόνο του σε μη δημόσιους χώρους με αγνώστους, τουλάχιστον να ξέρουν κάποιοι δικοί της ή φίλες της που και με ποιους είναι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
καμμια σχεση ,προσεχουμε για να εχουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:49Αν το βλέπετε έτσι, δικαιώνετε τα δρώμενα τύπου "ο βιαστής είσαι εσύ".perseus έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:47αν δεν εχει την ικανοτητα να κρινει ,ναι ,καλυτερα να τους θεωρει ολους ετσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:44
Τι ακριβώς εννοείτε;
Ότι είναι περισσότερο ασφαλές να θεωρεί κάθε γυναίκα τον κάθε άντρα πιθανό βιαστή και δολοφόνο;
Εγώ ως μητέρα γιου νομίζω ότι αυτή η νοοτροπία είναι απολύτως προσβλητική για το ανδρικό φύλο.
Ε του πούστη , υπάρχουν και χειρότεροι από μέναCecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:00Δεν μπορείς να είσαι σε όλα καλός, είναι εξουθενωτικό.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:56
Πρώτη φορά βλέπεις άνθρωπο ο οποίος να είναι άριστος ως επαγγελματίας και καραγκιόζης, φρικιό ή ξέρω γω τι άλλο στην προσωπική του ζωή;
Θα με ρωτήσεις εύλογα τώρα, διαχωρίζονται αυτά; Η ευλογοφανής και λογικοφανής απάντηση είναι πως δεν διαχωρίζονται, όμως η πραγματικότητα συνεχώς φωνάζει και επιβεβαιώνει για το αντίθετο.Αστειεύομαι, αλλά έχω και στο μυαλό ένα αστέρι γιατρό με 3 ειδικότητες, καθηγητή πανεπιστημίου, που δεν μπορεί να ανοίξει κονσέρβα τόνου και αν τον αφήσεις να ντυθεί μόνος θα βάλει μπλε παπούτσια,με πράσινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και καφέ πουκάμισο και θα πάρει και μια πουά ομπρέλα της γυναίκας του.
Άρα τα ήθελε ο οργανισμός της. Ολοκλήρωνε τις φράσεις σου.under έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:50Νομιζω οτι ηξερε οτι δεν θα πηγαιναν για ενα απλο ποτο.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:48Όντως τώρα; Άμα βγεις και φέρει και έναν φίλο, θα σου ανάψουν τα αλάρμ ότι πάτε για ομαδικό βιασμό και φόνο και οχι για ποτό; Δηλαδή άμα βγω και φέρω και μια φίλη, να υποθέσει αυτός ότι θα τον στραπονιάσουμε και θα του κόψουμε τα καλαμπαλίκια να τα τηγανίσουμε. Έλεος ρε γμτ.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τη ειπε η φιλη της ,προσεχε μην πας.Lord Brum έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:53 καλώς ή κακώς επειδή κυλοφορούν πολλά καθίκια κανένα κορίτσι δεν πρέπει να πηγαίνει μόνο του σε μη δημόσιους χώρους με αγνώστους, τουλάχιστον να ξέρουν κάποιοι δικοί της ή φίλες της που και με ποιους είναι.
- Cecily Anne
Κι αυτά δεν είναι τίποτα. Μπορεί να βγει έξω με 2 παπούτσια από διαφορετικό ζευγαρι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γω πήγα κάποτε μια μέρα σχολείο με διαφορετικές κάλτσεςCecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:09Κι αυτά δεν είναι τίποτα. Μπορεί να βγει έξω με 2 παπούτσια από διαφορετικό ζευγαρι.
λελCecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:00Δεν μπορείς να είσαι σε όλα καλός, είναι εξουθενωτικό.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:56
Πρώτη φορά βλέπεις άνθρωπο ο οποίος να είναι άριστος ως επαγγελματίας και καραγκιόζης, φρικιό ή ξέρω γω τι άλλο στην προσωπική του ζωή;
Θα με ρωτήσεις εύλογα τώρα, διαχωρίζονται αυτά; Η ευλογοφανής και λογικοφανής απάντηση είναι πως δεν διαχωρίζονται, όμως η πραγματικότητα συνεχώς φωνάζει και επιβεβαιώνει για το αντίθετο.Αστειεύομαι, αλλά έχω και στο μυαλό ένα αστέρι γιατρό με 3 ειδικότητες, καθηγητή πανεπιστημίου, που δεν μπορεί να ανοίξει κονσέρβα τόνου και αν τον αφήσεις να ντυθεί μόνος θα βάλει μπλε παπούτσια,με πράσινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και καφέ πουκάμισο και θα πάρει και μια πουά ομπρέλα της γυναίκας του.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
μόνο μία? καλά είσαιΣτύγιος έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:12Γω πήγα κάποτε μια μέρα σχολείο με διαφορετικές κάλτσεςCecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:09Κι αυτά δεν είναι τίποτα. Μπορεί να βγει έξω με 2 παπούτσια από διαφορετικό ζευγαρι.![]()
![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Cecily Anne
Εγώ γι'αυτό τις παίρνω ίδιες, για να μην μπερδεύομαι στο να τις ταιριάζω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγω τις ταιριαζω αλλα να πω την αληθεια πανω σε φούρια εχω φυγει και με οτι εχω πιασει .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 4 Απαντήσεις