αν δεν εχει την ικανοτητα να κρινει ,ναι ,καλυτερα να τους θεωρει ολους ετσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:44Τι ακριβώς εννοείτε;perseus έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:30μεχρι τωρα συμφωνω απολυτα σε οτι εχεις πει,αλλα για εμενα τον πατερα κοριτσιου θα συμφωνησω οτι δεν προσεχε η κοπελλα αυτη ειναι η αληθεια.
Ότι είναι περισσότερο ασφαλές να θεωρεί κάθε γυναίκα τον κάθε άντρα πιθανό βιαστή και δολοφόνο;
Εγώ ως μητέρα γιου νομίζω ότι αυτή η νοοτροπία είναι απολύτως προσβλητική για το ανδρικό φύλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη
- Highlander
Σωφρονιστικό σύστημα έχουμε (και πρέπει να έχουμε), όχι εκδικητικό.SuperRogue έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:42Είμαι σαφέστατα υπέρ. Ο σωφρονισμός είναι μεν σημαντικός αλλά μερικές φορές προέχει να δίνεις ένα αίσθημα δικαιοσύνης στην κοινωνία.under έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:25 Αυτοι οι δυο αξιζαν τη θανατικη ποινη.
Δυστυχως ομως και η μακαριτισα δεν προσεχε οσο επρεπε.
- Highlander
Έχεις περάσει τον σεξισμό σε άλλο λεβελ.Νon4me έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:46στα μουτρα σου ζουδι .Highlander έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:44Νon4me έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:38
τι δουλεια ειχε
να πηγαινει -μονη- της με αλλους 2 αντρες οπουδηποτε .![]()
Και μονοι σας σε ενα σπιτι βραδυ κατι εκατονταδες χιλιομετρα απο τους δικους σου - γνωστους κοκ .under έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:46Τουλαχιστον οταν σου προτεινει ο ενας να φερει και ενα φιλο του μαζι να σου αναψει ενα αλαρμ ως προς τον χαρακτηρα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:44 Τι ακριβώς εννοείτε;
Ότι είναι περισσότερο ασφαλές να θεωρεί κάθε γυναίκα τον κάθε άντρα πιθανό βιαστή και δολοφόνο;
Εγώ ως μητέρα γιου νομίζω ότι αυτή η νοοτροπία είναι απολύτως προσβλητική για το ανδρικό φύλο.
- Cecily Anne
under έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:46Τουλαχιστον οταν σου προτεινει ο ενας να φερει και ενα φιλο του μαζι να σου αναψει ενα αλαρμ ως προς τον χαρακτηρα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:44 Τι ακριβώς εννοείτε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν το βλέπετε έτσι, δικαιώνετε τα δρώμενα τύπου "ο βιαστής είσαι εσύ".perseus έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:47αν δεν εχει την ικανοτητα να κρινει ,ναι ,καλυτερα να τους θεωρει ολους ετσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:44Τι ακριβώς εννοείτε;perseus έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:30
μεχρι τωρα συμφωνω απολυτα σε οτι εχεις πει,αλλα για εμενα τον πατερα κοριτσιου θα συμφωνησω οτι δεν προσεχε η κοπελλα αυτη ειναι η αληθεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα ήθελα να ανοίξεις ένα νήμα σχετικά με το σωφρονιστικό σύστημα της Νορβηγίας.vatraxos έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:17Ακριβώς το αντίθετο.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:09
Να φανταστώ ότι καταδικάστηκαν με τον γελοίο νόμο Σύριζα Παρασκευόπουλου, γι'αυτό και μιλάει για επιεικέστερο νόμο; Μάλλον επειδή χρονικά ίσχυε αυτή η γελοιότητα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Νομιζω οτι ηξερε οτι δεν θα πηγαιναν για ενα απλο ποτο.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:48Όντως τώρα; Άμα βγεις και φέρει και έναν φίλο, θα σου ανάψουν τα αλάρμ ότι πάτε για ομαδικό βιασμό και φόνο και οχι για ποτό; Δηλαδή άμα βγω και φέρω και μια φίλη, να υποθέσει αυτός ότι θα τον στραπονιάσουμε και θα του κόψουμε τα καλαμπαλίκια να τα τηγανίσουμε. Έλεος ρε γμτ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Όχι, πες μου τώρα. Δεν σου είχε λείψει το φορουμάκι;Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:48under έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:46Τουλαχιστον οταν σου προτεινει ο ενας να φερει και ενα φιλο του μαζι να σου αναψει ενα αλαρμ ως προς τον χαρακτηρα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:44 Τι ακριβώς εννοείτε;
Εγώ ως μητέρα γιου νομίζω ότι αυτή η νοοτροπία είναι απολύτως προσβλητική για το ανδρικό φύλο.Όντως τώρα; Άμα βγεις και φέρει και έναν φίλο, θα σου ανάψουν τα αλάρμ ότι πάτε για ομαδικό βιασμό και φόνο και οχι για ποτό; Δηλαδή άμα βγω και φέρω και μια φίλη, να υποθέσει αυτός ότι θα τον στραπονιάσουμε και θα του κόψουμε τα καλαμπαλίκια να τα τηγανίσουμε. Έλεος ρε γμτ.
καλώς ή κακώς επειδή κυλοφορούν πολλά καθίκια κανένα κορίτσι δεν πρέπει να πηγαίνει μόνο του σε μη δημόσιους χώρους με αγνώστους, τουλάχιστον να ξέρουν κάποιοι δικοί της ή φίλες της που και με ποιους είναι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Για το συγκεκριμένο θέμα είχα ανοίξει νήμα με όλα τα links σε άλλο φόρουμ (forums.gr) αλλά δεν το βρίσκω τώρα γιατί το συγκεκριμένο φόρουμ μάλλον έπαψε να λειτουργεί. Μάλιστα εκείνο τον καιρό δεν έγραφα στο phorum και κάποιος είχε αντιγράψει τη δημοσίευσή μου και στο phorum. Τσέκαρε τι λέει ο Αραβαντινός από 1.13.40Last Veteran έγραψε: 15 Μάιος 2020, 10:27Ρε γάτε δώσε κάνα περίεργο λινκ. Το έχω ακούσει και γω κι αν ισχύει μιλάμε για πολύ κρίμα.Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 23:47 Ο Αραβαντινός λέει ότι ο Δουρής -ο οποίος είχε ψυχολογικά προβλήματα- ήταν αθώος και πως ο ένοχος έχει εξομολογηθεί το έγκλημα σε παπά. DNA test υπήρχε εκείνη την εποχή (από τη δεκαετία του '80 υπήρχε) αλλά δεν έγινε.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Πρώτη φορά βλέπεις άνθρωπο ο οποίος να είναι άριστος ως επαγγελματίας και καραγκιόζης, φρικιό ή ξέρω γω τι άλλο στην προσωπική του ζωή;Σενέκας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:36Αυτός ο άνθρωπος έχει κάποια διαταραχή προσωπικότητας ή σύνδρομο του σοφού? Πως μπορεί να φέρεται σαν τον πιο τελευταίο καραγκιόζη σε οποιαδήποτε άλλη πτυχή της ζωής του και μόλις περνάει την πόρτα του δικαστηρίου να γίνεται αμέσως κανονικός, σοβαρός και ευφραδής ποινικολόγος?
Θα με ρωτήσεις εύλογα τώρα, διαχωρίζονται αυτά; Η ευλογοφανής και λογικοφανής απάντηση είναι πως δεν διαχωρίζονται, όμως η πραγματικότητα συνεχώς φωνάζει και επιβεβαιώνει για το αντίθετο.
Μ' αυτήν την έννοια δεν πρέπει να κυκλοφορούν και οι νεαροί. Τα θύματα των καθικιών δεν είναι μόνον γυναίκες.Lord Brum έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:53 καλώς ή κακώς επειδή κυλοφορούν πολλά καθίκια κανένα κορίτσι δεν πρέπει να πηγαίνει μόνο του σε μη δημόσιους χώρους με αγνώστους, τουλάχιστον να ξέρουν κάποιοι δικοί της ή φίλες της που και με ποιους είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δεν μπορείς να είσαι σε όλα καλός, είναι εξουθενωτικό.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:56
Πρώτη φορά βλέπεις άνθρωπο ο οποίος να είναι άριστος ως επαγγελματίας και καραγκιόζης, φρικιό ή ξέρω γω τι άλλο στην προσωπική του ζωή;
Θα με ρωτήσεις εύλογα τώρα, διαχωρίζονται αυτά; Η ευλογοφανής και λογικοφανής απάντηση είναι πως δεν διαχωρίζονται, όμως η πραγματικότητα συνεχώς φωνάζει και επιβεβαιώνει για το αντίθετο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν έχεις παρατηρήσει, γενικώς δεν ανοίγω νήματα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:49Θα ήθελα να ανοίξεις ένα νήμα σχετικά με το σωφρονιστικό σύστημα της Νορβηγίας.vatraxos έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:17Ακριβώς το αντίθετο.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 18:09
Να φανταστώ ότι καταδικάστηκαν με τον γελοίο νόμο Σύριζα Παρασκευόπουλου, γι'αυτό και μιλάει για επιεικέστερο νόμο; Μάλλον επειδή χρονικά ίσχυε αυτή η γελοιότητα.
Μπορώ όμως να προτείνω τη σειρά αυτή
https://www.netflix.com/title/80116922 στην οποία βάζουν ένα άτομο μέσα στη φυλακή για κάποιες ημέρες. Είδα συγκλονιστικά πράγματα, ιδιαίτερα σε κάποιες χώρες που η προφυλάκιση κρατάει πάνω από 6 χρόνια, ενώ φυσικά, σε κάποιες περιπτώσεις όταν γίνεται το δικαστήριο η ετυμηγορία είναι σορρυ λάθος.
Σε ένα επεισόδιο δείχνει και μία φυλακή στη Νορβηγία.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-