Γιατί δεν είμαι μπούμερ να λέω wife bad.elchav έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:09Γιατί το λες για κακο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:24 Εγώ με τη δικιά μου πάντως έχουμε αποκλειστεί σε διαφορετικά σπίτια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- Dwarven Blacksmith
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Δε χρειάζεται να είσαι μπουμερ, αρκεί να φανταστείς να περνάς 240 ώρες συνεχόμενα με μια γυναίκα σε 80τμDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:16Γιατί δεν είμαι μπούμερ να λέω wife bad.elchav έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:09Γιατί το λες για κακο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:24 Εγώ με τη δικιά μου πάντως έχουμε αποκλειστεί σε διαφορετικά σπίτια.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Planis
Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει απαγόρευση τη νύκτα κυρίως για την αντιμετώπιση των κακοποιών στοιχείων τα οποία θα αλωνίζουν...
Οι εργοδότες ή οι εργαζόμενοι ;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:07 Όσοι τους εχουν ανασφαλιστους τα καλα αφεντικα τους,η μιση Ελλαδα δλδη,τον ήπιαν.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πληροφοριακά, το "στο σπίτι με έβαλε να βλέπω κοινωνικές σειρές κύριε αστυνόμε" είναι έγκυρη δικαιολογία ακόμα και αν σε πιάσουν έξω χωρίς χαρτί. Εγώ θα στη χάριζα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Όταν θα ελέγχουν στα διόδια γιατί πας να περάσεις τι είναι;Arisvilla έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:15Που λεει ότι απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός νομού? Δεν το είδα πουθενα.hades έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:10 Πάντως πρέπει να κλείσει και τα μαγαζιά που είχε εξαίρεσει όπως τα συνεργεία Δεν βλέπω πρόβλεψη για λόγω μετακίνησης Και δεν ανέφεραν και βενζινάδικα που λογικά θα ναι στο τρια ως επιλογη
Πάντως περιττο το μέτρο μια και ότι κάναμε θα κάνουμε και τώρα απλώς στέλνοντας sms Αρκεί που έκλεισε τους χώρους συνάθροισης και απαγόρευει την μετακίνηση εκτός νόμου
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Για κηδεία, ή για να δεις τον υπέργηρο πατέρα σου λέω εγώ.vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:16Να πας σε άλλο νομο, για ποιό λόγο πέραν των επιτρεπομένων;Arisvilla έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:15Που λεει ότι απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός νομού? Δεν το είδα πουθενα.hades έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:10 Πάντως πρέπει να κλείσει και τα μαγαζιά που είχε εξαίρεσει όπως τα συνεργεία Δεν βλέπω πρόβλεψη για λόγω μετακίνησης Και δεν ανέφεραν και βενζινάδικα που λογικά θα ναι στο τρια ως επιλογη
Πάντως περιττο το μέτρο μια και ότι κάναμε θα κάνουμε και τώρα απλώς στέλνοντας sms Αρκεί που έκλεισε τους χώρους συνάθροισης και απαγόρευει την μετακίνηση εκτός νόμου
Δεν έχουν οι νομοί όλοι διόδια. Εγώ θέλω να πάω από τα Τρίκαλα πχ στη Λάρισα. Τι θα γίνει θα έχουν μπλόκα στα όρια του νομού?hades έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:20Όταν θα ελέγχουν στα διόδια γιατί πας να περάσεις τι είναι;Arisvilla έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:15Που λεει ότι απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός νομού? Δεν το είδα πουθενα.hades έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:10 Πάντως πρέπει να κλείσει και τα μαγαζιά που είχε εξαίρεσει όπως τα συνεργεία Δεν βλέπω πρόβλεψη για λόγω μετακίνησης Και δεν ανέφεραν και βενζινάδικα που λογικά θα ναι στο τρια ως επιλογη
Θα συμπληρώνεις τη φόρμα και θα αναφέρεις το λόγο. Για κηδεία επιτρέπεται, εφόσον αφορά στενό συγγενή. Για επίσκεψη σε συγγενή θα πρέπει να αφορά παροχή βοήθειας. Όχι δηλαδή κοινωνική επίσκεψη.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Underιαζεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:01Δεν ικανοποιήθηκες από τα μέτρα πολιτικής προστασίας, ζαίε; Δεν συναντάνε τα υψηλά σου στάνδαρντς;Arisvilla έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:55 Ελπίζω οι ανεγκέφαλοι που εμπνεύστηκαν αυτά τα μετρα να έχουν φροντίσει να προσφέρουν μάσκες και γάντια στους αστυνομικούς. Για να μην κολλήσουμε και εμείς και οι αστυνομικοί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έχω την εντύπωση από τις διευκρινήσεις που διάβασα ότι επιτρέπεται μόνο αν δουλεύεις σε άλλο νομό και πάλι θέλεις τύπου Α+Β μαζί. Έχω την εντύπωση πως μόνο με τύπου Β δεν μπορείς να βγεις από το νομό.
Ειπώθηκε ότι θα έχει μπλόκα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Επίσης το πολύ 2 στο αυτοκίνητοvatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:22Θα συμπληρώνεις τη φόρμα και θα αναφέρεις το λόγο. Για κηδεία επιτρέπεται, εφόσον αφορά στενό συγγενή. Για επίσκεψη σε συγγενή θα πρέπει να αφορά παροχή βοήθειας. Όχι δηλαδή κοινωνική επίσκεψη.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πήγα καταδρομική περίπτερο και προμηθεύτηκα άλλη 1 κούτα τσιγάρα και σμ ένα λαρτζ τσίπρο + 2 κρασιά
Οκ λέω εγώ φεύγεις για αυτό τον λόγο. Ποιος σου εγγυάται ότι θα γυρίσει κάποιος πίσω? Και που θα τον βρεις μετά αφού δεν δηλώνει που θα πάει στο έντυπο. Είναι εντελώς προχειρο αυτό που κάνουν.vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:22Θα συμπληρώνεις τη φόρμα και θα αναφέρεις το λόγο. Για κηδεία επιτρέπεται, εφόσον αφορά στενό συγγενή. Για επίσκεψη σε συγγενή θα πρέπει να αφορά παροχή βοήθειας. Όχι δηλαδή κοινωνική επίσκεψη.
Μαλάκια αυτό. Δηλαδή αν ειναι οι γονείς δεν μπορούν να πάρουν το παιδί τους μαζί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-