Τότε κάνε την Γιαπωνέζα. Μην κάνεις την Κινέζα γιατί θα σε βάλουν σε καραντίναΣουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:58Λες να ακούσω να χτυπά κανα κουδούνι?Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:55Μας διαβάζουνΣουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:52 δεν κατάλαβα τί εννοούσες προηγουμέως, δεν έλεγες αυτό, για πες μου πάλι
Spoiler
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
.
Χαλάει το σιφώνι τής φίλης μου.....
Καί ο Υδραυλικός πού θά έχει συγχρωτισθεί μέ άλλους 100......
είναι ασφαλέστερο νά πάει.....παρά εγώ πού θά της τό φτιάξω καί τζάμπα.....
Καλά είπε ο Χάξλευ.....είμαστε ικανότατοι νά κάνουμε τά πάντα μπουρδέλο.....
Μόνοι μας.....χωρίς κανένα Μεγάλο Αδελφό.....
.
Χαλάει το σιφώνι τής φίλης μου.....
Καί ο Υδραυλικός πού θά έχει συγχρωτισθεί μέ άλλους 100......
είναι ασφαλέστερο νά πάει.....παρά εγώ πού θά της τό φτιάξω καί τζάμπα.....
Καλά είπε ο Χάξλευ.....είμαστε ικανότατοι νά κάνουμε τά πάντα μπουρδέλο.....
Μόνοι μας.....χωρίς κανένα Μεγάλο Αδελφό.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν ικανοποιήθηκες από τα μέτρα πολιτικής προστασίας, ζαίε; Δεν συναντάνε τα υψηλά σου στάνδαρντς;Arisvilla έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:55 Ελπίζω οι ανεγκέφαλοι που εμπνεύστηκαν αυτά τα μετρα να έχουν φροντίσει να προσφέρουν μάσκες και γάντια στους αστυνομικούς. Για να μην κολλήσουμε και εμείς και οι αστυνομικοί.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Εμπεδοκλής
Εσύ δίκιο έχεις αλλά εδώ καλά καλά δεν έχουν φροντίσει να προσφέρουν επαρκή αριθμό από μάσκες και γάντια στους νοσηλευτές και γιατρούς...Arisvilla έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:55 Ελπίζω οι ανεγκέφαλοι που εμπνεύστηκαν αυτά τα μετρα να έχουν φροντίσει να προσφέρουν μάσκες και γάντια στους αστυνομικούς. Για να μην κολλήσουμε και εμείς και οι αστυνομικοί.
Τι εννοείς; Δεν έπαψαν να είναι κάτι που μου σπάει τα αρχίδια.
Πάντως δεν ανέφεραν τίποτα για τους λαθρο και τους πρόσφυγες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:00Τότε κάνε την Γιαπωνέζα. Μην κάνεις την Κινέζα γιατί θα σε βάλουν σε καραντίνα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- ΜπλεΜπουμπυς
Κατι πηρε το ματι μου οτι εαν ο μπατσος υποψιαστει οτι λες/γραφεις ψεμματα στο εντυπο ,θα μπορει να σε ακολουθει απο πισω ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Northern Spirit
ΜΙα παρατηρηση: κυκλοφορια στη χωρα δεν σταματησε ουτε με τον πολεμο οταν πεφτανε βομβες, ουτε με την Γερμανικη κατοχη δεν θα σταματησει ουτε τωρα...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Όχι, αν εσύ είσαι ευχαριστημένος πάω πάσο. Αλλά είσαι τόσο κολλημένος που βλέπεις παντού φαντάσματα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:01Δεν ικανοποιήθηκες από τα μέτρα πολιτικής προστασίας, ζαίε; Δεν συναντάνε τα υψηλά σου στάνδαρντς;Arisvilla έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:55 Ελπίζω οι ανεγκέφαλοι που εμπνεύστηκαν αυτά τα μετρα να έχουν φροντίσει να προσφέρουν μάσκες και γάντια στους αστυνομικούς. Για να μην κολλήσουμε και εμείς και οι αστυνομικοί.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μόνο για αυτόν που το όνομα του ξεκινάει από Μ τελειώνει σε ς και έχει συνολικά 12 γράμματα το όνομα του.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:04 Κατι πηρε το ματι μου οτι εαν ο μπατσος υποψιαστει οτι λες/γραφεις ψεμματα στο εντυπο ,θα μπορει να σε ακολουθει απο πισω ;
Έτσι ακούστηκε πριν λίγο.
Γι αυτό αφήνω μήνjυμα στην Κυβέρνηση:
εκτός από τα drones
Κούλη, kanto-opws-sta-synora
βάλε και καναν Αυστριακό, θα πήξουμε στους μελαμψούς σε λίγο
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- ΜπλεΜπουμπυς
Όσοι τους εχουν ανασφαλιστους τα καλα αφεντικα τους,η μιση Ελλαδα δλδη,τον ήπιαν.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Πάντως η Ελλάδα που προηγούνταν στα μέτρα τώρα έχει μείνει πίσω. Εφόσον θέλουμε διακοπή των άσκοπων μετακινήσεων έπρεπε να επιβληθεί απαγόρευση μετακινήσεων τη νύχτα, από τις 20:00-22:00 έως τις 06:00, όπως έχουν κάνει κάποιες χώρες. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει μείνει επιχειρηματική δραστηριότητα τη νύχτα.
Πράγματι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:07 Όσοι τους εχουν ανασφαλιστους τα καλα αφεντικα τους,η μιση Ελλαδα δλδη,τον ήπιαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις