Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:15
Επιτήρηση των δρόμων και με drone.
Ισχύει, από χτες κιόλας, στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι είναι ντρόουν (έχω θέα από το μπαλκόνι μου στους περισσότερους αεροδιαδρόμους, μέρα με την μέρα η αερ. κίνηση έπεφτε αισθητά) , μιλούσα με μια φίλη από ΕΠΑ στο βάημπερ οπότε χρονομέτρησα και την ώρα που έκανε χόβερ, 52~ λεπτά στον αέρα, κανένα συμβατικό ντρόουν δεν κάθεται τόση πολύ ώρα.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Από αύριο το πρωί δεν θα μπορείς να βγαίνεις βόλτα μόνος σου αλλά θα μπορείς να πας να δουλέψεις μαζί με άλλα 50 άτομα αρκεί να υπογράψει ο εργοδότης σου ένα χαρτι. Capitalism at its best!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:17
Παίδες όταν όλα τελειώσουν με το καλό θα διαβάσουμε τα νήματα αυτά από την αρχή.
Θα είναι αποτυπωμένες όλες οι αντιδράσεις μας ανά μέτρο και νέο.
Πολύτιμο υλικό
Σωστός
Τί προτείνεις?
Νομίζω τελευταία ο Καβαλιέρε ή διαβάζει πολύ Daje ή κάτι τρέχει με τον λογαριασμό του και τον Daje, κόψτε του την είσοδο για ένα δίμηνο, ούτε στα σχόλια επισκεπτών δεν θα μπαίνει, θα μας αερογκαστρώσει όλες, διατίθεμαι να ανεβάσω ηχητικό διάγγελμα
Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:20
Έκαναν 217 δειγματοληπτικους έλεγχους σε όσους επαναπατρίστηκαν και όφειλαν να βρίσκονται σε καραντινα. 13 περιπτώσεις πιάστηκαν να σουλατσαρουν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο.
5000€.
Για να σε δω μωρή φόλα, θα ξεμυτίσεις τώρα από το διαμέρισμα που μου κουβαλήθηκες από τις ΗΠΑ;
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι φοιτητές. Λογικό κάποιοι από αυτούς να τα γράψουν όλα στα παπάρια τους.
break έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:23
Άλλαξε το δεινοσαυράκι.
400 Bad Request
openresty/1.15.8.2
Δηλαδή τι περίμεναν ; Ας το έκαναν hosting σε κάποιο cloud όπως το S3 ή το Azure. Το 1/10 θα πλήρωναν από αυτά που έδωσαν σε όποιον τους υποσχέθηκε να μην ανησυχούν και χαλαρά θα αντέξει όλους τους Έλληνες να πάνε να μπουν ταυτόχρονα.
Θα διαχειρίζεται προσωπικά δεδομένα αλλιώς δεν θα το έκαναν hosting εσωτερικά
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:24
Εγώ με τη δικιά μου πάντως έχουμε αποκλειστεί σε διαφορετικά σπίτια. Θα φάτε όλη τη γκρίνια μου στη μάπα.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:24
Εγώ με τη δικιά μου πάντως έχουμε αποκλειστεί σε διαφορετικά σπίτια. Θα φάτε όλη τη γκρίνια μου στη μάπα.