!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Εάν γίνει εδώ, δεν θα ήθελα να ξεμείνω από τσιγάρο και αλκοόλ.
Ordem e Progresso.
Για πόσο είπε; Λίγο αγχωτικό πάντως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Έχουμε παράθυρο στο μέλλον. Υπάρχει επόμενο βήμα και είναι ο τερματισμός μη ζωτικών εργασιών (Ιταλία).Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:13 Όπως ξεκίνησε δεν μου άρεσε. Ότι ο περιορισμός "Είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα μιας οργανωμένης Δημοκρατικής Πολιτείας". Σαν να υπονοεί ότι αν δεν πιάσει.........
Προφανώς εννοεί απλά ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αλλά ήταν πολύ κακογραμμένο διάγγελμα που θα δώσει αφορμές.
Α, δεν ξέρω αν το είπε κανείς εδώ, θα χρειάζεται ταυτότητα για να βγεις.
Από κει και πέρα αυτά έκανε και η Κίνα, δε θα μας βοηθήσει σε κάτι να...αλλάξουμε το πολίτευμα.
Εντάξει άμα υπάρχει κόστος να παν να μαμηθουν. Ας μοιράσουν γραπτες αιτήσεις πόρτα πόρτα .
Εγώ δεν έχω ακόμη απαγόρευση.Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:35Θα πηγαίνεις σ/μ και θα στέκεσαι στην ουρά 4 ώρες κάθε μέρα, θες;Custom_F έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:32 Κ υπάρχει όριο;
Μπορεί κάποιος να βγάζει κάθε μέρα να πηγαίνει στο σμ; κ άμα δε βρει αυτό που θέλει; βγάζει για άλλο σμ την ίδια μέρα;
Αμα βγάζουν όλοι για σμ; κάθε μέρα;
Μπορεί κάποιος που δε θέλει να κάτσει σπίτι, να φτιάξει έναν καφέ, να πάρει κ σκαμνακι κ να τη βγάζει στην ουρά του σμ κ κάνα φίλο πιο μπροστά.
Με παρουσία του στρατού στους δρόμουςDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:37Έχουμε παράθυρο στο μέλλον. Υπάρχει επόμενο βήμα και είναι ο τερματισμός μη ζωτικών εργασιών (Ιταλία).Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:13 Όπως ξεκίνησε δεν μου άρεσε. Ότι ο περιορισμός "Είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα μιας οργανωμένης Δημοκρατικής Πολιτείας". Σαν να υπονοεί ότι αν δεν πιάσει.........
Προφανώς εννοεί απλά ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αλλά ήταν πολύ κακογραμμένο διάγγελμα που θα δώσει αφορμές.
Α, δεν ξέρω αν το είπε κανείς εδώ, θα χρειάζεται ταυτότητα για να βγεις.
Από κει και πέρα αυτά έκανε και η Κίνα, δε θα μας βοηθήσει σε κάτι να...αλλάξουμε το πολίτευμα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:36 Άκουσα ότι μπορείς να βγαίνεις μια φορά τη μέρα. Σε μισή ώρα θα απαντηθούν όλα .
Που θα πας πρώτα; Στη δουλειά; Στο sm; Το σκύλο να χεσει που θέλει θέση τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα; Αποκλείεται να έχει τέτοιο όριο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Παει η μοτοβολτα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Veni Vidi Vici
Έχει!Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:39ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:36 Άκουσα ότι μπορείς να βγαίνεις μια φορά τη μέρα. Σε μισή ώρα θα απαντηθούν όλα .
Που θα πας πρώτα; Στη δουλειά; Στο sm; Το σκύλο να χεσει που θέλει θέση τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα; Αποκλείεται να έχει τέτοιο όριο.
Αlea jacta est
Ερώτηση σημαντική. Θα απαγορευτούν και οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Εδώ, θα κάτσεις να συντονίζεις
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Dwarven Blacksmith
Για το σκύλο θα στείλεις SMS και θα σου αποσταλλεί μέχρι τέλος βδομάδας ένα πακέτο μορφίνης και ένα κυνηγετικό μαχαίρι.Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:39ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:36 Άκουσα ότι μπορείς να βγαίνεις μια φορά τη μέρα. Σε μισή ώρα θα απαντηθούν όλα .
Αμα κυκλοφορείς με τη μηχανή ή το αυτοκίνητο και δεν σταματάς πουθενά ποιον ενοχλεί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:32Άμα θες να περάσεις απ' όλα να ψωνίσεις για όλη τη βδομάδα πρέπει να στέιλεις 5 SMS;Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:29Κι εμένα μίνι μάρκετ, φούρνος, φαρμακείο, κρεοπωλείο είναι στα 100 μετραNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:27
Εγώ είμαι τυπικός. Μήνυμα θέλουν, μήνυμα θα λάβουν.
Βέβαια η απόσταση είναι τόσο μικρη που αμφιβάλλω αν θα χρειαστεί να με σταματήσουν έστω μια φορά.
Αλλά θα είμαι τυπικός
Τεσπα ας είναι κι έτσι. Δε γίνεται αλλιώς.
Η λογική είναι προφανώς μην κάνεις μαγαζοτσαρκα, μαζέψου και πάρε μόνο ο,τι αληθινά χρειάζεσαι. Δεν περιορίζει μόνο τις άσκοπες μετακινήσεις αλλά και τις σκόπιμες αλλά μη ουσιαστικές.
Το Σάββατο στο σούπερ μάρκετ είχε μπροστά μια γριά που είχε έρθει να πάρει ένα κιλό πορτοκάλια και πίσω έναν απόγονο της κατσίκας του Περικλή που πρώτα γκρινιαξε ότι αυτός ήταν πρώτος κι όταν του έδωσα σειρά γιατί κράταγε μόνο ένα ζευγάρι κάλτσες αποδειχτηκε ότι το είχε φέρει για επιστροφή κι έγινε είκοσι άτομα ουρά απέξω όσο πλακωνοτανε με την ταμία που του έλεγε ότι επιστροφή σε εσώρουχα δεν παιζει ενώ αυτός επιχειρηματολογουσε ότι η κάλτσα δεν είναι εσώρουχο.
Αυτοί όλοι βέβαια είναι η αλήθεια μόνο με σφαίρα στον κρόταφο θα κόψουν τις μαλακίες αλλά τέλος πάντων επειδή έχεις δίπλα το σ/Μ ή επειδή ο ψαράς είναι λίγο πιο πέρα δε σημαίνει βγες πεντακόσιες φορές τη μέρα.
Το πορτοφολι σου αν σε σταματησουν.Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:42Αμα κυκλοφορείς με τη μηχανή ή το αυτοκίνητο και δεν σταματάς πουθενά ποιον ενοχλεί;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις