!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 23:18
Bipsco έγραψε: 10 Ιαν 2020, 23:16
hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 23:00

Βιασμός είναι το σεξ με την βία (σωματική, ψυχολογική ή και τα δύο). Αν θέλεις να πλάσεις καινούργιες έννοιες, ξεκίνα να γράφεις λεξικό.
Δίνετε τον ίδιο ορισμό.
Όχι ακριβώς, ο Χέλλης ισχυρίζεται ότι αν βρει μια γυμνή να ροχαλίζει αναίσθητη και της σηκώσει απαλά τα ποδαράκια μπορεί να την πηδήξει νόμιμα και ηθικά, αφού δεν έχει προηγηθεί ούτε σωματική ούτε ψυχολογική βία.
Συμφωνα με το νομο ειναι βιασμος αλλα σχετικα ελαφρυτερης μορφης (τρωει καθειρξη μαξιμουμ 10χρ ενω αν υπαρχει βια τρωει ενδεχομενως περισσοτερα).

Αρθρο 336.5
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

foscilis έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:07 Γυναίκες στα 90s:

Γυναίκες στα '10s:

Εικόνα
ρεντπιλιαστηκε και ο Φος? :smt047
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Χαοτικός έγραψε: 11 Ιαν 2020, 00:15
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 05:08
Χαοτικός έγραψε: 10 Ιαν 2020, 00:31

Τι συζητάς μωρέ, βλαμμένη είσαι;

Σαν έναν άλλον στο παλιό που έλεγε "Μαχαίρι στο μουνί". Τι αναπηριά ρε! Δεν ανατριχιάζετε ποτέ εσείς;
Ποια είναι η αντιδρασή σας όταν τη φάτε στα @@ λέω. Τι γιατί μου σοκάρεσαι έτσι;
Ναι αλλά όταν σας τον γκαρφώνουμε από πίσω πονάτε κι εσείς πολύ. Πάρτα κι εσυ τώρα :8)

Τι μου σοκάρεσαι λέει το βλαμένο! Βρείτε κάτι ωραίο να περιγράψετε ρε! :xena:

:011:

Μπορεί και να
Spoiler
Εικόνα
Βρες άλλο παράδειγμα :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:55
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:37
Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:31
Σε ποιο σημείο σε ενοχλεί να σε τσιμπάνε ;
Σχεδόν παντού.
Εμένα μόνο στα αρχίδια (...)
Α, δεν έχεις δίκιο, δεν ξέρεις τι χάνεις. Δοκίμασε το (τσίμπα ένα αρχίδι).
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 20:01
Κάπως όμως πρέπει να μάθει πως δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω της και πως τα φιρστ γουορλντ προμπλεμς της είναι τόσο ασήμαντα όσο και η ίδια.
ενας ανθρωπος που θα ηθελε το καλο της, να τη διδαξει την αληθεια για τον κοσμο που ζουμε, θα την στριμωχνε νυχτα σε μια σκοτεινη γωνια, θα την ακινητοποιουσε με τη μουρη στον τοιχο, και θα της ψιθυριζε στο αυτι "αν τωρα σου κατεβασω το βρακι και σου χωσω το καβλι μου σε οποια τρυπα βρω προχειρη, αυτο θα ειναι βιασμος" και μετα να την αφησει και να φυγει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιαν 2020, 08:42
Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 20:01
Κάπως όμως πρέπει να μάθει πως δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω της και πως τα φιρστ γουορλντ προμπλεμς της είναι τόσο ασήμαντα όσο και η ίδια.
ενας ανθρωπος που θα ηθελε το καλο της, να τη διδαξει την αληθεια για τον κοσμο που ζουμε, θα την στριμωχνε νυχτα σε μια σκοτεινη γωνια, θα την ακινητοποιουσε με τη μουρη στον τοιχο, και θα της ψιθυριζε στο αυτι "αν τωρα σου κατεβασω το βρακι και σου χωσω το καβλι μου σε οποια τρυπα βρω προχειρη, αυτο θα ειναι βιασμος" και μετα να την αφησει και να φυγει.
Εγώ πάλι θεωρώ πως αν μιλούσε με μια γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό και της έλεγε το περιστατικό, θα της έλεγε μακριά από τον τύπο.

Que Sera, Sera...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

η μαλακία του ήταν που ζήτησε συγνώμη αντί να της ζωγραφίσει μουστάκια να βάλει το ρολόι μια ώρα μπροστά και να την κάνει στις μύτες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 09:20 Εγώ πάλι θεωρώ πως αν μιλούσε με μια γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό και της έλεγε το περιστατικό, θα της έλεγε μακριά από τον τύπο.
Γιατί το θεωρείς αυτό όταν είσαι η μόνη γυναίκα που συμμετέχει στο νήμα με αυτήν την άποψη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2020, 00:26 Προτιμώ να πω ότι της ρούφηξαν το life force οι εξωγήινοι και την έστειλαν πίσω στο χρόνο. Ή ξέρετε να σκέφτεστε αφηρημένα ή δεν ξέρετε.
Μάλλον μπερδεύεις το αφηρημένα με το βλαμμένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 09:50
Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 09:20 Εγώ πάλι θεωρώ πως αν μιλούσε με μια γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό και της έλεγε το περιστατικό, θα της έλεγε μακριά από τον τύπο.
Γιατί το θεωρείς αυτό όταν είσαι η μόνη γυναίκα που συμμετέχει στο νήμα με αυτήν την άποψη;
Κι επειδή είμαι η μοναδική γυναίκα που έχει διαφορετική άποψη πρέπει να συγκλίνω με τις αποψεις σας;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:28
gassim έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:15
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 12:52

Εξαρτάται. Αν όντως νόμιζε ότι κοιμάται μια ανωμαλία την έχει ο τυπακος.
Το πιο πιθανό είναι να σταματούσε όταν αυτή κουνιόταν όχι επειδή την ήθελε κοιμισμένη αλλά επειδή ήξερε ότι όταν ξυπνήσει θα κάνει σαν μαλακισμένη.
Τότε γιατί να της το κάνει αφού ήξερε δεν το ήθελε;
Το αυτονόητο όταν έχεις σχέση με κάποιον είναι να κάνεις και σεξ. Αν δεν θες μπορείς να πεις, δεν θέλω να κάνουμε σεξ ούτε στον ξύπνιο μου, ούτε στον ύπνο μου. Και λογικά θα χωρίσεις.
Αν γενικά ήθελε αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είχε όρεξη, μπορούσε να γυρίσει το κεφάλι και να πει "οχι τώρα, δεν εχω όρεξη" και όχι να προσπαθεί να παρουσιάσει το χούφτωμα της συντρόφου σου σαν καμιά ανωμαλία.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

gassim έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:49
gassim έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:15

Το πιο πιθανό είναι να σταματούσε όταν αυτή κουνιόταν όχι επειδή την ήθελε κοιμισμένη αλλά επειδή ήξερε ότι όταν ξυπνήσει θα κάνει σαν μαλακισμένη.
Το αυτονόητο όταν έχεις σχέση με κάποιον είναι να κάνεις και σεξ. Αν δεν θες μπορείς να πεις, δεν θέλω να κάνουμε σεξ ούτε στον ξύπνιο μου, ούτε στον ύπνο μου. Και λογικά θα χωρίσεις.
Αν γενικά ήθελε αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είχε όρεξη, μπορούσε να γυρίσει το κεφάλι και να πει "οχι τώρα, δεν εχω όρεξη" και όχι να προσπαθεί να παρουσιάσει το χούφτωμα της συντρόφου σου σαν καμιά ανωμαλία.
Με βάσει τα λεγόμενα της και χωρίς δικές μας υποθέσεις στο τι μπορεί να έγινε, όταν έκανε να ξυπνήσει για να συνεχίσουν , αυτός σταματούσε. Δεν ήταν απλώς χούφτωμα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:53

Με βάσει τα λεγόμενα της και χωρίς δικές μας υποθέσεις στο τι μπορεί να έγινε, όταν έκανε να ξυπνήσει για να συνεχίσουν , αυτός σταματούσε. Δεν ήταν απλώς χούφτωμα.
Μπορεί να είχε φαντασίωση με κοιμισμένη.
Αν δεν γούσταρε αυτή έπρεπε να του πει " μην το κάνεις αυτό όταν κοιμάμαι".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

gassim έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:58

Μπορεί να είχε φαντασίωση με κοιμισμένη.
Αν δεν γούσταρε αυτή έπρεπε να του πει " μην το κάνεις αυτό όταν κοιμάμαι".
Πολλά μπορεί. Τις φαντασιώσεις μας, νομίζω ότι τις μοιραζόμαστε με τον άλλο,σίγουρα όχι όλες, αλλα αν θέλει να συμμετέχει. Σωστά;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Aυτό σημαίνει και κάτι άλλο.  

Ότι με βάση τα λεγόμενα της
α) ανεχόταν αυτό που η ίδια θεωρούσε βιασμό, ενώ είχε τη δυνατότητα να το σταματήσει.
β) ο νεαρός δεν είχε πρόθεση άσκησης βίας

Πράγμα που σημαίνει ότι στην υποθετική περίπτωση που ήθελε να καταγγείλει τη γενετήσια προσβολή της αξιοπρέπειας της (γιατί σ' αυτό εντάσσεται το χούφτωμα) θα ήταν στην άχαρη θέση να υποστηρίξει ότι επεδίωκε τη συνέχεια αυτής της προσβολής με δική της πρωτοβουλία για να αποδείξει...τι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”