Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Nero έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:20
Να ρωτήσω: για ποιο λόγο πρέπει όλα τα προσωπικά προβλήματα, τα παράπονα και οι ανησυχίες του καθενός να ανάγονται σε public discourse και να παριστάνουμε ότι είναι προβλήματα όλων που πρέπει να επιλυθούν με δημόσιο διάλογο γιατί είναι τόσο σοβαρά και διαδεδομένα?
Γιατί το προσωπικό είναι πολιτικό
Άνθρωποι με σοβαρά προσωπικά προβλήματα δεν είναι ικανά να αποφασίζουν, δε νομίζεις;
Airman68 έγραψε: 09 Ιαν 2020, 12:31
Μη λέμε βλακείες.
Η κοπέλα "θεωρητικά" κοιμόταν, δεν ήταν ναρκωμένη ούτε λιπόθυμη.
Για αυτό και τα καταλάβαινε όλα.
Αν κάποιος δεν πάσχει από κάποια ασθένεια θα ξυπνήσει όταν ο άλλος περάσει από το απλό χάδι σε άλλο επίπεδο.
Το τι θα κάνει τότε θα καθορίσει αν η συνέχεια θα είναι βιασμός, συναινετικό σεξ ή "παίζουμε τους κοιμισμένους για να δούμε τι θα γίνει"...
Εξαρτάται. Αν όντως νόμιζε ότι κοιμάται μια ανωμαλία την έχει ο τυπακος.
Το πιο πιθανό είναι να σταματούσε όταν αυτή κουνιόταν όχι επειδή την ήθελε κοιμισμένη αλλά επειδή ήξερε ότι όταν ξυπνήσει θα κάνει σαν μαλακισμένη.
τύπε.
Πολύ πιθανόν αν ρωτήσουμε τον τύπο θα πει ότι δεν του καθόταν, είχε κάβλες και αναγκαζόταν να την παίζει στο μπάνιο το βράδυ που κοιμόταν η τύπισσα.
Εσείς βγάλατε τον τύπο νεκρόφιλο κατευθείαν.
Βέβαια, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο πλοτ τουηστ: Δεν υπήρχε ποτέ πραγματικός φίλος, αόρατος εραστής, paranormal activity και λοιπά.
GoBack έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:44
Επειδη θα σκασω απο την περιεργεια,μπορειτε 5-6 απο σας που κοιμαστε με γυναικες να δοκιμασετε σημερα το βραδι αν κοιμουνται τοσο βαρια;
Εγώ αν την βάλω χέρι με γαμησε
Και πού είναι το πρόβλημα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι γυναίκες (και οι άνδρες) γουστάρουν στο κοιμητό ακριβώς τα ίδια που γουστάρουν και στο ξύπνιο.
Εμενα μου αρέσει το μπάνιο αλλά αν μου πετάξεις νερό την ώρα που κοιμάμαι σε γάμησα.
Αν σου πετάξω νερό την ώρα που είσαι ξύπνιος, είσαι οκέι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μη λέμε βλακείες.
Αν κάποιος δεν πάσχει από κάποια ασθένεια θα ξυπνήσει όταν ο άλλος περάσει από το απλό χάδι σε άλλο επίπεδο.
Το τι θα κάνει τότε θα καθορίσει αν η συνέχεια θα είναι βιασμός, συναινετικό σεξ ή "παίζουμε τους κοιμισμένους για να δούμε τι θα γίνει"...
Το πιο πιθανό είναι να σταματούσε όταν αυτή κουνιόταν όχι επειδή την ήθελε κοιμισμένη αλλά επειδή ήξερε ότι όταν ξυπνήσει θα κάνει σαν μαλακισμένη.
Μη λέμε βλακείες.
Τότε γιατί να της το κάνει αφού ήξερε δεν το ήθελε;
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:28
Γιατί το άξιζε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:57
Όταν εισαι όλη μέρα με την άλλη, μπορείς να ξεσκιστείς ότι ώρα θες και περιμένεις να κοιμηθει για να της βάλεις δάκτυλο, είσαι άρρωστος.
αυτό το υποθέτεις αλλά δεν το ξέρεις, δεν προκύπτει απ την ιστορία.
Ούτε καν ότι θα δεχόταν να της βάλει δάχτυλο ξύπνια
Αν περιμένεις να κάνεις στην κοπέλα σου πράγματα που δε θέλει όταν κοιμάται, είσαι επίσης ανώμαλος.
μιά λες για ξεσκίσματα και μιά για κοπέλες που δεν θέλουν πράγματα
άστο.. Τα κορίτσια δυό δυό πήγαιναν πριν 60 χρόνια.
gassim έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:15
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που θα πήγαινε και με μια άλλη γκόμενα χωρίς να της ζητήσει την άδεια.
Χμ ενδιαφέρον.Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά όταν κάνει κάτι με το σώμα μου και όταν κάνει κάτι με το σώμα του;
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:28
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το ήθελε.
Αν ήταν με λεσβία θα ήταν μονόδρομος.
Και αν ο παππούλης μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι. Εκτός κι αν εννοείς ότι σε μια σχέση ο ένας έχει τα χ γούστα επιτρέπεται να τα βγάζει στον άλλο άσχετα αν θέλει ή όχι, εν αγνοία του. Αυτό εννοείς;
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:01
Και αν ο παππούλης μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι. Εκτός κι αν εννοείς ότι σε μια σχέση ο ένας έχει τα χ γούστα επιτρέπεται να τα βγάζει στον άλλο άσχετα αν θέλει ή όχι, εν αγνοία του. Αυτό εννοείς;
εντάξει το δάχτυλο δεν είναι τα χ γούστα μην τρελλαθούμε τελείως τώρα
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:01
εντάξει το δάχτυλο δεν είναι τα χ γούστα μην τρελλαθούμε τελείως τώρα
Εσείς θέσατε το ότι της το έβαζε όσο κοιμόταν γιατί αν ξυπνήσει θα έκανε σαν μαλακισμένη. Και είπα ότι αφού δεν το ήθελε γιατί να το κάνει κτλ κτλ
Α και επίσης το δάχτυλο όταν κοιμάται η άλλη και να μη θες να σε πάρει χαμπάρι ω ναι είναι πολύ χ γούστα.
Εγώ αυτό που διάβασα είναι πως δύο βλαμμένα μαλακιζόντουσαν και κάνανε την τρίχα τριχιά. Και καθόμαστε 18 σελίδες τώρα και ασχολούμαστε για το αν ήταν βιασμός ή όχι. Ε δεν ήταν. Και σιγά τα περίεργα παιχνίδια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.