!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:14
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:11 Μίλησε και ο Men's health.
Ε οχι.
Αν και ανετα έμπαινα εξώφυλλο εκεί πιο παλιά.
Ε ναι, άμα σου λέω εγώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:09 Ναιδα = κοσμοπολιταν με πόδια
:003:
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:14
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:11 Μίλησε και ο Men's health.
Ε οχι.
Αν και ανετα έμπαινα εξώφυλλο εκεί πιο παλιά.
νοκ αουτ ήταν αυτό. Σ'εφαγε
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:04
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:44 Παραλείπεις και το κομμάτι που λέει ότι αυτός παράδεχτηκε ότι νόμιζε ότι όντως κοιμόταν. Κατά τ' άλλα ναι αυτά είναι τα δεδομένα και πάνω στα δεδομένα σχολιάζω χωρίς να κάνω δικές μου μεταφράσεις. Όταν προσθέσατε τα μπορεί να ήταν έτσι,μπορεί αλλιώς πρόσθεσα κι εγώ κι άλλα μπορεί.
Αφού τού έπρηξε τα αρχίδια, αυτός το αρνήθηκε 1000 φορές και όταν είδε ότι την χάνει τότε μόνο παραδέχτηκε αυτά που ήθελε η ηλίθια, 100% καταφανώς για να συνεχίσουν να είναι μαζί.
Συμφωνω με τον χέλι,αλλα εκεί που παραδέχτηκε ότι την πέρασε για κοιμησμένη ,βγαίνει μαλακας σε αυτό το σημείο. Κανονικά εγω εάν ήμουν στην θέση του θα την έκανα με ελαφρά. Πες μου ρε χέλι .... με πασπατευεις μέσα στον ύπνο μου , αρχιζω σου κουνιεμαι ,σταματάς ξανά μένω ασάλευτη ,συνεχιζεις επί του έργου σου ξανά κουνιεμαι σταματάς .Σου λέω γιατί με πείραξες στον ύπνο μου ; Μου λες μου τριβώσουν ,όχι εγώ σου λέω κοιμομουν...να παραδεχτείς ότι με περναγες για κοιμησμένη. Θα σε κάνω και βουκινο ότι τραβήξες και μία μαλακία και ότι εκλαψες κιολας για πάρτυ μου ... ..

Εγώ ψυχολογο δεν έχω, ψυχίατρο έχω ,ας την τράβαγε από τα μαλλιά και να την έλεγε κάνα λογάκι ....
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:00
stargazer έγραψε: 10 Ιαν 2020, 18:58
Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:05

Η τύπισσα κάποια στιγμή θα αποκτήσει εμπειρίες και θα καταλάβει, θέλω να πιστεύω, πως ήταν βλήμα, όταν σκεφτόταν πως την βίασε ο πρώην της.

Σκέψου τώρα, να γνωρίσει κάποιον άλλο και να του πει για την εμπειρία βιασμού που είχε. Έχει να φάει χλέπα που θα πει σύννεφο.
Mα δεν είναι ο βιασμός το θέμα. Είναι η θυματοποίηση και η χειραγώγηση που είπε μια κοπέλα πιο πίσω

Ίσως έχει υπάρξει συναισθηματικη κακοποίηση επίσης, στην παιδική της ηλικία από έναν γονιό, συνήθως την μητέρα. Χαμηλή αυτοεκτίμηση,ίσως άγχος καταδίωξης, αναζήτηση προσοχής, ένα σωρό πράγματα μπορεί να έχει

Για να φτάσει σε αυτά μέσω ψυχοθεραπείας θα πάρει κάποια χρονιά και βασικό είναι να θέλει να δει την αλήθεια. Ε αυτό το τελευταίο δεν γίνεται πολύ συχνά

Σίγουρα θα πει στον επόμενο για τον βιασμό. Θα του το θολώσει για να μην καταλάβει αυτός και να παίξει το δράμα του θύματος. Και αν ο κακομοίρης αρχίσει να ξεδιαλύνει τα πράγματα και τολμήσει να πει καμιά αντίθετη κουβέντα θα του κόψει τα @@ και θα του τα δώσει να τα φάει.
αν είχε τέτοια ζητήματα δεν θα επέμενε στο θέμα; Εδώ σου λέει ότι το ξέχασε εντελώς και της ήρθε φλασιά στις 3 το πρωί μετά απο 1 χρόνο :lol:
Aπό που προκύπτει ότι το ξέχασε; Αυτά τα θέματα δεν "ξεχνιούνται". Απλώς χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για την κάλυψη θεμάτων που δεν είναι λυμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:43
Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:39
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:38

Πες μου πρώτα τι εννοείς "εσθηροποίηση" και μετά θα σου πω αυτό που δεν έχεις καταλάβει.

Όσο αναλυτικά θέλεις.
Αυτό με τα μπολντ που έχεις υιοθετήσει τώρα τελευταία. Γιατί;
Γιατί έτσι γουστάρω.

Το ότι σου δίνει στα νεύρα, το θεωρώ κωμική επισήμανση και τίποτα παραπάνω.
Μια χαρά μόνο που είναι παθέτικ να προσπαθείς να αποδείξεις πως γράφεις κάτι σημαντικό κάνοντας το μπολντ αλλά κάρυ ον.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:51

Γιατί έτσι γουστάρω.

Μια χαρά μόνο που είναι παθέτικ να προσπαθείς να αποδείξεις πως γράφεις κάτι σημαντικό κάνοντας το μπολντ αλλά κάρυ ον.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Ασέβαστος έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:03
Η τύπισσα κάποια στιγμή θα αποκτήσει εμπειρίες και θα καταλάβει, θέλω να πιστεύω, πως ήταν βλήμα, όταν σκεφτόταν πως την βίασε ο πρώην της.

Σκέψου τώρα, να γνωρίσει κάποιον άλλο και να του πει για την εμπειρία βιασμού που είχε. Έχει να φάει χλέπα που θα πει σύννεφο.
σκεψου να γνωρισει γυναικα, βιασμενη, και σε ανυποπτο χρονο (ειτε γνωριζοντας οτι ειναι βιασμενη ειτε οχι) να της εξηγησει πως τη "βιασαν" αυτην.

τι χλεπα, κλωτσες θα φαει.
Κάπως όμως πρέπει να μάθει πως δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω της και πως τα φιρστ γουορλντ προμπλεμς της είναι τόσο ασήμαντα όσο και η ίδια.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Οι απολογητες της κουλτουρας του βιασμου εχουν φτιαξει εναν φανταστικο προτυπο βιασμο, ενα σενάριο στο οποίο μια γυναικα δεχεται ξαφνικη επιθεση απο εναν αγνωστο, την χτυπά, την βιάζει, κι εκεινη το καταγγέλλει αμέσως στην αστυνομία και ζητά την απόδοση δικαιοσύνης. Κάθε φορά που ο απολογητής του βιασμού ακούει ότι μια γυναίκα βιάστηκε, συγκρίνει την εμπειρία του θύματος με το φανταστικό Πρότυπο του Βιασμού που έχει κατασκευασει. Εάν η εμπειρία του θύματος ταιριάζει τότε θεωρείται άξια συμπάθειας και υποστήριξης, αν όχι ο απολογητής του βιασμού θα απορρίψει την εμπειρία της και θα της πει ότι «δεν ήταν βιασμός στη πραγματικότητα».
Ελαχιστο ποσοστό μόνο των βιασμών συμβαδίζει με το σενάριο του Πρότυπου του Βιασμού.
Ο μόνος ορισμός του βιασμού που έχει νόημα είναι αυτός: ο βιασμός είναι σεξ χωρίς συναίνεση. Αυτός μπορεί να μην είναι ο νόμικος ορισμός του βιασμού σε όλα τα μέρη του κόσμου, είναι ομως ο μόνος ηθικά ορθός ορισμός. Οποιος υποστηρίζει ότι βιασμός που ταιριάζει μόνο με το σενάριο του Πρότυπου του Βιασμού είναι «πραγματικός βιασμός» είναι ένας απολογητής του βιασμού, αφού έτσι ακυρωνει και φιμωνει εκατομμύρια θύματα βιασμού.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

stargazer έγραψε: 10 Ιαν 2020, 18:58
stargazer έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:00

Δεν φτιάχνονται με φάρμακα τέτοιου είδους "βλάβες" φίλε μου

Αν ήταν υπαρκτό πρόσωπο η τύπισσα, 99% θα σκέφτεται έτσι μια ζωή

Mα δεν είναι ο βιασμός το θέμα. Είναι η θυματοποίηση και η χειραγώγηση που είπε μια κοπέλα πιο πίσω

Ίσως έχει υπάρξει συναισθηματικη κακοποίηση επίσης, στην παιδική της ηλικία από έναν γονιό, συνήθως την μητέρα. Χαμηλή αυτοεκτίμηση,ίσως άγχος καταδίωξης, αναζήτηση προσοχής, ένα σωρό πράγματα μπορεί να έχει

Για να φτάσει σε αυτά μέσω ψυχοθεραπείας θα πάρει κάποια χρονιά και βασικό είναι να θέλει να δει την αλήθεια. Ε αυτό το τελευταίο δεν γίνεται πολύ συχνά

Σίγουρα θα πει στον επόμενο για τον βιασμό. Θα του το θολώσει για να μην καταλάβει αυτός και να παίξει το δράμα του θύματος. Και αν ο κακομοίρης αρχίσει να ξεδιαλύνει τα πράγματα και τολμήσει να πει καμιά αντίθετη κουβέντα θα του κόψει τα @@ και θα του τα δώσει να τα φάει.
Δε μπορεί, κάποιος θα την βάλει στη θέση της. Με άσχημο τρόπο ίσως αλλά θα συμβεί. Όσο για τα προβλήματά της καλό είναι για την ίδια είναι να τα λύσει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γιατί έτσι γουστάρω.

Τελικά, όντως το' χεις με τις κωμικές ατάκες. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γιατί έτσι γουστάρω.

Το μπολνταρισμα του κειμένου το κάνουμε και για να δείξουμε σε ποιο σημείο του κειμένου αναφερόμαστε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 20:09

Γιατί έτσι γουστάρω.

Τελικά, όντως το' χεις με τις κωμικές ατάκες. :smt023
Δεν γουστάρω να παίξω την κολοκυθιά αλλά μπορώ αν θες.

Όπως και να έχει κάρυ ον.

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 20:10
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:43 Γιατί έτσι γουστάρω.

Το μπολνταρισμα του κειμένου το κάνουμε και για να δείξουμε σε ποιο σημείο του κειμένου αναφερόμαστε.
Γνώμη σου. Διαφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μηδενική ανοχή.

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”