Γυναίκες στα '10s:

Χάρισμα σας όλος ο Χόντος. Εγώ θέλω τα παπούτσια και συγκεκριμένα τις γόβες.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:33Ο κρυφός πόθος όλων των γυναικών.Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:30Μη με ανάβεις μεσημεριάτικο!!Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:28
Και πως το ξέρω ότι είναι spicy? Μπορει να ονειρεύομαι ελευθέρας στα χοντος![]()
Δικές σου όλες. Μόνο τα σταράκια να πάρω και κανένα αρβυλάκιGherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:12Χάρισμα σας όλος ο Χόντος. Εγώ θέλω τα παπούτσια και συγκεκριμένα τις γόβες.![]()
https://ampa.lifo.gr/koinotita/o-filos- ... koimomoyn/
σε ψυχολόγο λέει ότι πήγε, όχι σε ψυχίατρο. Οι ψυχολόγοι δεν είναι, και στην Ελλάδα τουλάχιστον ούτε παριστάνουν τους γιατρούς. Είναι glorified εξομολόγοι και ως τέτοιοι αναγνωρίζονται και απο το κράτος. Συμβουλές δίνουν μόνοΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:33 Παίδες, πέρα από τα αστεία, έχω ένα ερώτημα.
Έστω ότι υπάρχουν κοπελιές που βλέπουν τα πράγματα όπως η υποθετική ή υπαρκτή περσόνα του θέματος.
Έστω ότι όντως κάνει ψυχοθεραπεία.
Τι γίνεται στη φάση που η ψυχοθεραπεία δεν αποδίδει και απλώς λειτουργεί ως πρόσχημα, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Πως πρέπει να αντιδρά το στενό της περιβάλλον, όταν διαπιστώνει ότι όντως υπάρχουν κάποια θέματα που για τον χ ή ψ λόγο η γυναίκα δεν μπορεί ή δεν θέλει να παραδεχθεί ή να αντιμετωπίσει, ακόμη κι αν παίζει ψυχοθεραπεία για ένα χ διάστημα στο πλάνο; Ισχύει και για αντίστοιχες περιπτώσεις ανδρών το ερώτημα.
Δεν έχει κάποια ειρωνική ή περιπαικτική διάθεση το ερώτημα, το διευκρινίζω από τώρα.
Φυσικά και στόχος είν η απόλαυση και των δύο. Αυτό δε σημαίνει ότι απαγορεύεται σε κάποιον να αυτοικανοποιηθει οπότε θέλει (σε λογικά πλαισια) γιατί στόχος είναι η ικανοποίηση και των δυο Παίζει συμβολαιο; Ή μαζί ή καθολου;Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:55 αλλά νόμιζα ότι στόχος είναι η κοινή απόλαυση των δυο. Τώρα να φτιάχνεται ο άλλος να βάζει δάχτυλα την ώρα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα και να πάει να την παίζει ε εμένα μου κάνει ψυχανωμαλο. Ειναί έτσι; Δεν είναι; είμαι υπερβολική; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι δεν θα τον εμπιστευόμουν δευτερόλεπτο.
Δεν ανακατεύονται, δεν είναι δουλειά τουςΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:33
Τι γίνεται στη φάση που η ψυχοθεραπεία δεν αποδίδει και απλώς λειτουργεί ως πρόσχημα, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Πως πρέπει να αντιδρά το στενό της περιβάλλον, όταν διαπιστώνει ότι όντως υπάρχουν κάποια θέματα που για τον χ ή ψ λόγο η γυναίκα δεν μπορεί ή δεν θέλει να παραδεχθεί ή να αντιμετωπίσει, ακόμη κι αν παίζει ψυχοθεραπεία για ένα χ διάστημα στο πλάνο; Ισχύει και για αντίστοιχες περιπτώσεις ανδρών το ερώτημα.
Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:36 Είναι glorified εξομολόγοι και ως τέτοιοι αναγνωρίζονται και απο το κράτος. Συμβουλές δίνουν μόνο
Μπορεις να μου βρεις αυτο που λεει διωξτηνα-διωξτηνα