που παραείναι συγκεκριμένο είπα να ανοίξω ένα άλλο πιο γενικό για τους λάτρεις των καυτερών.
Έστω ότι πετυχαίνετε αυτό εδώ το διαμαντάκι
Carolina Reaper, η πιο καυτερή πιπεριά που υπάρχει στο εμπόριο κι η δεύτερη πιο καυτερή του κόσμου με 1,569,300 μονάδες της κλίμακας scoville. Θα το αγοράζατε; Παρείγγηλα είκοσι σπόρους με 20,50. Μου έχει παραγωρήσει ο πατέρας μου μία έκταση 10*10 στο κτήμα του και περιμένω τις ζέστες να φτιάξω μια συλλογή καυτερών πιπεριών.
Φαντάζομαι το λένε Reaper λογω του τι συμβαίνει μετά στο μπάνιο;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αυτές οι ποικιλίες πιπεριών είναι αρκετά δύσκολο να καλλιεργηθούν στο κλίμα μας.Μόνο ένα γλαστράκι χαλαπένιος κατάφερα να μου δώσει (λίγες) πιπεριές όταν έκανα την απόπειρα.Είχα βάλει και ταμπάσκο,χαμπανέρο και birds eye,αλλά δεν είδα προκοπή.Βέβαια τις είχα σε γλάστρες στο μπαλκόνι και δεν άντεξα να μην κατεβάσω την τέντα οπότε χάσαμε τον ήλιο,χάσαμε και τις πιπεριές.
Πάντως όσο πιό νότια στην Ελλάδα είσαι,τόσο καλύτερες οι πιθανότητες για επιτυχία.
εισαι μερακλής waldorf, μπράβο, πιανουν τα χερια σου σε πολλα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
που παραείναι συγκεκριμένο είπα να ανοίξω ένα άλλο πιο γενικό για τους λάτρεις των καυτερών.
Έστω ότι πετυχαίνετε αυτό εδώ το διαμαντάκι
Carolina Reaper, η πιο καυτερή πιπεριά που υπάρχει στο εμπόριο κι η δεύτερη πιο καυτερή του κόσμου με 1,569,300 μονάδες της κλίμακας scoville. Θα το αγοράζατε; Παρείγγηλα είκοσι σπόρους με 20,50. Μου έχει παραγωρήσει ο πατέρας μου μία έκταση 10*10 στο κτήμα του και περιμένω τις ζέστες να φτιάξω μια συλλογή καυτερών πιπεριών.
.
Σήμερα τό πρωί διάβαζα στό Νάσιοναλ Τζεογράφικ Μαίου 2007
ότι η κινέζικη Τζολόκια μπούτ είναι η καυστικότερη μέ 1.000.000 + shu κλίμακας Σκόβιλ......
Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 14:52
Κάτι τόσο καυτερό δεν προσδίδει νοστιμιά. Έχω δοκιμάσει μέχρι ghost pepper και δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο το κάψιμο.
Μέχρι χαμπανέρο οκ.
.
Τήν κόκκινη Χαμπανέρο 150.000 shu ή τήν καφετιά 301.000 shu ;;;
Σέ τί μορφή ;;; ... ωμή ;;; .διαλυμένη σε νερό ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 14:52
Κάτι τόσο καυτερό δεν προσδίδει νοστιμιά. Έχω δοκιμάσει μέχρι ghost pepper και δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο το κάψιμο.
Μέχρι χαμπανέρο οκ.
.
Τήν κόκκινη Χαμπανέρο 150.000 shu ή τήν καφετιά 301.000 shu ;;;
Σέ τί μορφή ;;; ... ωμή ;;; .διαλυμένη σε νερό ;;;
.
Σε μορφή παστας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
που παραείναι συγκεκριμένο είπα να ανοίξω ένα άλλο πιο γενικό για τους λάτρεις των καυτερών.
Έστω ότι πετυχαίνετε αυτό εδώ το διαμαντάκι
Carolina Reaper, η πιο καυτερή πιπεριά που υπάρχει στο εμπόριο κι η δεύτερη πιο καυτερή του κόσμου με 1,569,300 μονάδες της κλίμακας scoville. Θα το αγοράζατε; Παρείγγηλα είκοσι σπόρους με 20,50. Μου έχει παραγωρήσει ο πατέρας μου μία έκταση 10*10 στο κτήμα του και περιμένω τις ζέστες να φτιάξω μια συλλογή καυτερών πιπεριών.
Εχω καμια 30αρια αποξηραμενες και μισο κιλο σκονη περιπου απο C.reaper, moruga trinitad scorpion και ghost pepper (naga jolokia). Τρως μια αποξηραμενη carolina και κανεις κωλοτουμπες. Μη φανταστεις οτι και οι αλλες πανε πισω.