!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περί ΕΔΗΤ

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Περί ΕΔΗΤ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τιμολόγιο που μας στείλατε δεν εμφανίζεται έως αυτή την στιγμή στην Εφαρμογή Διάθεσης Ηλεκτρονικών Τιμολογίων (ΕΔΗΤ).
Η τιμολόγηση θα πρέπει να είναι ηλεκτρονική για τις Δημόσιες Συμβάσεις B2G.

Επίσης, σύμφωνα με την παρ. 6.3 το άρθρο 6 του παρόντος συμφωνητικού

"Επισημαίνεται ότι, από τις 12.09.2023 εφαρμόζεται το άρθρο 1 της με αριθμό 52445/04.09.2023 ΚΥΑ (Β΄ 2385/12.04.2023) ‘’Υποχρέωση υποβολής ηλεκτρονικών τιμολογίων από τους οικονομικούς φορείς’’. Στην περίπτωση αυτή, ο ανάδοχος συμπληρώνει το πεδίο ΒΤ-11* (Στοιχείο αναφοράς αγαθού/υπηρεσίας/μελέτης/έργου του Εθνικού Μορφότυπου Ηλεκτρονικού Τιμολογίου), σύμφωνα με το άρθρο 3 της με αριθμό 63446/2021 (B’ 2338) ΚΥΑ"
Είχαμε το ηλεκτρονικό τιμολόγιο (το οποίο ειναι θετικότατο, και έπρεπε κάποτε να γίνει επιτέλους), τωρα ηρθε κι αυτη η μαλακία η Εφαρμογή διάθεσης ηλεκτρονικών τιμολογίων.

Το παραπάνω ήρθε ως μέηλ στην εταιρεία μου σημερα, για ενα παραστατικό που εκδόθηκε για σύμβαση με το Δημο Αθηναίων που εγινε καπου μεσα στον Ιούνιο. Σε σύμβαση με άλλο δημοσιο φορέα, που ειχε γίνει καπου μέσα στον Απρίλιο, δεν μας ειχε ζητηθεί τίποτα τέτοιο, στείλαμε το ηλ.τιμολόγιο και πληρωθήκαμε κανονικά. Μου ειπαν οτι απο Ιούνιο και μετά έγινε υποχρεωτικό.

Και επικοινωνώ με τον παροχο ηλ.τιμολόγησης που εχω να δω τι παιζει, και μου εξιστορεί μια διαδικασία ολόκληρη με βήματα που πρέπει να ακολουθησω για να εγγραφώ σε αυτο το ΕΔΗΤ, συν ενα σωρό λεφτά σε άλλες υπηρεσίες παρόχου Β2Β, Β2G κτλ, να μου στειλουν έγγραφα να τα συμπληρώσω, να τα υπογράψω και να τα ξαναστείλω κτλ, και όλο αυτο θα παρει 5-7 εργάσιμες απο τη στιγμη που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σε αυτό το διάστημα, εγω πρέπει να ακυρώσω το τιμολόγιο και να περιμενω έως μια εργάσιμη εβδομάδα για να το εκδώσω ξανά.

ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΜΗΤΣΙΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ??? ΕΕΕ? ΛΙΓΟ, ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ?
Είπαμε να γινουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή και ψηφιακή χώρα ρε άνθρωπε, όχι με πρόφαση αυτό να τρώνε με 100 μασέλες τα λαμόγια με τα οποια εισαι συμβεβλημένος, παλιογουρλομάτη του ελέους.
Άβαταρ μέλους
vantono

Re: Περί ΕΔΗΤ

Καμία gnwmoola, apopsoola πχορουμικης εμπΥριας, συμπαράσταση στο συμπχορουμιτη σας κτλ, τίποτα ε?
Στα δύσκολα τον αφήνετε το βαντονο σας, όταν όμως σας εξιστορεί τις δικές του εμπειρίες με τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ που τραβάει κάθε φορά αλλά τιμάει το αστεφάνωτο στεφάνι του και δεν υποκύπτει με τίποτα, είναι καλά ε? Αμέσως να σπεύσετε να τον χλευασετε.

Αιδώς Αργείοι, κύριοι.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

vantono έγραψε: 21 Σεπ 2024, 00:07 όταν όμως σας εξιστορεί τις δικές του εμπειρίες με τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ που τραβάει κάθε φορά αλλά τιμάει το αστεφάνωτο στεφάνι του και δεν υποκύπτει με τίποτα, είναι καλά ε?
:102:

Έχεις τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μας

Όμως αυτές οι πονηριές που επινόησε ο Κούλαρος για να μας πάρει το τελευταίο σεντ από την τσέπη είναι σατανικής υφής και αδιαπέραστες από την διάνοια μου :oops:

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί dorks που θα σου πουν την γνώμη τους, αλλά είναι αργά, από αύριο

:-?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Μπα.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
vantono

Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος εκ των κυβερνητικων (ή ψηφοφόρων και οπαδων τους), τι έξτρα ασφάλεια και διαφάνεια προσφέρει η παραπάνω γραφειοκρατική μαλακία.
Η ηλεκτρονική έκδοση τιμολογίου οκ, ωραία φασούλα, είχε χρέος να γίνει κάποια στιγμή, μπαίνει επίσημο μαρκ και qr code σε κάθε παραστατικο, καταπολεμηθηκαν τα πλαστά τιμολόγια που οργίαζαν όσο ήταν ακόμα χειρόγραφα η φάση κτλ.

Αλλά τι παραπάνω χρειαζόταν απ' αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω :102:
Και όλο αυτό για να το ενεργοποιήσεις, το αγοράζεις κάμποσα λεφτά, σου βάζει και ένα καπέλο παραπάνω στην ετήσια συνδρομή του ηλ.τιμολογιου, και από έγγραφα και δικαιολογητικά και υπογραφοσφραγίδες, σοβιετικού τύπου γραφειοκρατια για να τρέξει η διαδικασία.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Με το δημόσιο έχεις συμβάσεις ρε γαλαζοκκε;
Άβαταρ μέλους
vantono

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 21 Σεπ 2024, 00:07 Καμία gnwmoola, apopsoola πχορουμικης εμπΥριας, συμπαράσταση στο συμπχορουμιτη σας κτλ, τίποτα ε?
Στα δύσκολα τον αφήνετε το βαντονο σας, όταν όμως σας εξιστορεί τις δικές του εμπειρίες με τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ που τραβάει κάθε φορά αλλά τιμάει το αστεφάνωτο στεφάνι του και δεν υποκύπτει με τίποτα, είναι καλά ε? Αμέσως να σπεύσετε να τον χλευασετε.

Αιδώς Αργείοι, κύριοι.
εχεις δικιο, και η ελ γραφειοκρατια γαμιεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”