!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gouerino 4

Re: Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:05
Gouerino 4 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:44 Αν αυνανιστει μια γυναικα διπλα σου για την παρτι σου ,θα παρεξηγηθεις;
καταρχάς στην είδηση δεν αυνανίστηκε δίπλα της,που από μόνο του αιτία ξυλοδαρμού,έχυσε πάνω της
Αν το εκανε αυτο μια φοιτητρια σε εναν φοιτητη και την ωρα που εχυνε πηγαινε απο πανω του και τον ακουμπουσε τι θα ελεγες;
Αιτια ξυλοδαρμου;
Αιτια φυλακισης;
Η πω ρε πουστη μου να τυχαινε σε μενα;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Τα κακαντρακια στον ΣΚΑΪ που χαμογελούσαν με την είδηση τι φάση;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

Gouerino 4 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:09 Αν το εκανε αυτο μια φοιτητρια σε εναν φοιτητη και την ωρα που εχυνε πηγαινε απο πανω του και τον ακουμπουσε τι θα ελεγες;
Αιτια ξυλοδαρμου;
Αιτια φυλακισης;
αν και δεν είναι ακριβώς το ίδιο,πάλι αυτό θα έλεγα
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Beria έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:16 Τα κακαντρακια στον ΣΚΑΪ που χαμογελούσαν με την είδηση τι φάση;
εδω ειναι η φαση

viewtopic.php?f=24&t=16541&start=45#p941782
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

alekhine έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:22
Beria έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:16 Τα κακαντρακια στον ΣΚΑΪ που χαμογελούσαν με την είδηση τι φάση;
εδω ειναι η φαση

viewtopic.php?f=24&t=16541&start=45#p941782
:+1:
Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:18
Gouerino 4 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:09 Αν το εκανε αυτο μια φοιτητρια σε εναν φοιτητη και την ωρα που εχυνε πηγαινε απο πανω του και τον ακουμπουσε τι θα ελεγες;
Αιτια ξυλοδαρμου;
Αιτια φυλακισης;
αν και δεν είναι ακριβώς το ίδιο,πάλι αυτό θα έλεγα
Καλα ενταξει
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Προφανώς ο τύπος είναι ανώμαλος, έχει ψυχιατρικά προβλήματα και δεν μπορεί να ελένξει τις ορμές του. Σήμερα έχυσε στην πλάτη της φοιτήτριας, αν δεν τον βάλουν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση ή στη φυλακή την επόμενη φορά μπορεί να βιάσει και καμία και να πέφτουν όλοι από τα σύννεφα. Ο λιάγκας και οι συν αυτώ δεν είναι ανώμαλοι, απλά μαλάκες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:lol: :smt005:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:42
bolek έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:26 πρεπει να γινει αποδεκτο απο την κοινωνια, με την βοηθεια ισως ανθρωπολογων φυσιολογων; κτλ οτι οι αντρες εχουν περισσοτερες ορμες που οδηγουν σε τετοιου ειδους συμπεριφορες και πρεπει να αντιμετωπιζονται με επιεικια απο τον νομο οπως ας πουμε και μια μητερα που σκοτωνει το παιδι της η το παρατα εξω απο το περιπτερο κτλ.
αν έρθει κάποιος άντρας που του αρέσουν οι άντρες και χύσει πάνω σου σκουπίσου με ένα μαντηλάκι και πέστου δεν τρέχει μία σε καταλαβαίνω
:102:
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:46
don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:22
Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:16

Κρητική επαρχία, γάμησε τα.
Ο γέρος μπορεί να είχε άνοια αλτσχάιμερ ξέρω γω.
Σαφώς και δεν ήταν ωραίο αυτό που συνέβη, αλλά έχω δει γέρο άνθρωπο με αλτσχάιμερ, που έλεγε διάφορες μαλακίες σεξουαλικού περιεχομένου, βρισιές κλπ, λόγω της ασθένειας. Παλαιότερα ήταν με το σεις και το σας.
Ότι και να είχε, τι θα γίνει τώρα, να βαράμε μαλακία στα λεωφορεία; Μια χαρά ήξερε τι έκανε, καθόταν απέναντι της στην "φυσαρμόνικα",
σηκώθηκε και πήγε δίπλα της! Από το κτελ τον είχε πάρει χαμπάρι ότι την κοίταζε. Εγώ θα του έλεγα να σταματήσει, αν όχι θα τον κατέβαζα σηκωτό στην επόμενη στάση. Και να μην ήξερε τι έκανε πάλι θα τον κατέβαζα αν δεν σταματούσε

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:03

Νομιζω το βασικο προβλημα ειναι οτι εχουν γινει πολλοι οι αντρες στον πλανητη σε σχεση με τις γυναικες.

Δεν γνωρίζω τον λόγο. Πάντως δεν είναι αστείο. Ειδικά όταν έχει γίνει βιασμός και φόνος σε μία περιοχή και εμφανίζεται
τέτοιος τύπος να κυκλοφορεί έχει χαθεί πλέον κάθε περιθώριο να το δει κάποιος χαριτωμένα, κατευθείαν αστυνομία και
ότι άλλο χρειαστεί. Εδώ τον έδιωξαν από το κατάστημα, και φώναζε έξω η μάνα του "τον γιο μου που οι γυναίκες τον
κυνηγάνε από πίσω;;". Αυτό το λέει η μάνα ενός τύπου που χαϊδεύεται μέσα στα σουπερμαρκετ. Δηλαδή άκρη δεν
βγαίνει αλλιώς, ή αστυνομία ή ξύλο.

.
Τί μού θύμισες τώρα....

Οτι εχω απολυθει από στρατό.....εχω πάει Πάτρα....μέ πιάνει φοβερός πονόδοντος τή νύχτα

καί βγαίνω διόδια γιά ωτοστόπ.....μέ παίρνει ένας μέ Ντάτσουν.....

Κάθε 50 μέτρα εμπαινε μιά στιγμιαία ακτίνα φωτός απο τίς λάμπες τής Εθνικής στό σκοτεινό αμάξι.....

Σε μιά στιγμή τόν βλέπω οτι ενώ οδηγάει τόν παίζει τον κύριο.....αμίλητος ο τύπος..... . :fp:

Σάν νάταν μόνος του.....Αθάνατη Ελληνική επαρχία.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:46
Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:46
don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:22
Ο γέρος μπορεί να είχε άνοια αλτσχάιμερ ξέρω γω.
Σαφώς και δεν ήταν ωραίο αυτό που συνέβη, αλλά έχω δει γέρο άνθρωπο με αλτσχάιμερ, που έλεγε διάφορες μαλακίες σεξουαλικού περιεχομένου, βρισιές κλπ, λόγω της ασθένειας. Παλαιότερα ήταν με το σεις και το σας.
Ότι και να είχε, τι θα γίνει τώρα, να βαράμε μαλακία στα λεωφορεία; Μια χαρά ήξερε τι έκανε, καθόταν απέναντι της στην "φυσαρμόνικα",
σηκώθηκε και πήγε δίπλα της! Από το κτελ τον είχε πάρει χαμπάρι ότι την κοίταζε. Εγώ θα του έλεγα να σταματήσει, αν όχι θα τον κατέβαζα σηκωτό στην επόμενη στάση. Και να μην ήξερε τι έκανε πάλι θα τον κατέβαζα αν δεν σταματούσε

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:03

Νομιζω το βασικο προβλημα ειναι οτι εχουν γινει πολλοι οι αντρες στον πλανητη σε σχεση με τις γυναικες.

Δεν γνωρίζω τον λόγο. Πάντως δεν είναι αστείο. Ειδικά όταν έχει γίνει βιασμός και φόνος σε μία περιοχή και εμφανίζεται
τέτοιος τύπος να κυκλοφορεί έχει χαθεί πλέον κάθε περιθώριο να το δει κάποιος χαριτωμένα, κατευθείαν αστυνομία και
ότι άλλο χρειαστεί. Εδώ τον έδιωξαν από το κατάστημα, και φώναζε έξω η μάνα του "τον γιο μου που οι γυναίκες τον
κυνηγάνε από πίσω;;". Αυτό το λέει η μάνα ενός τύπου που χαϊδεύεται μέσα στα σουπερμαρκετ. Δηλαδή άκρη δεν
βγαίνει αλλιώς, ή αστυνομία ή ξύλο.

.
Τί μού θύμισες τώρα....

Οτι εχω απολυθει από στρατό.....εχω πάει Πάτρα....μέ πιάνει φοβερός πονόδοντος τή νύχτα

καί βγαίνω διόδια γιά ωτοστόπ.....μέ παίρνει ένας μέ Ντάτσουν.....

Κάθε 50 μέτρα εμπαινε μιά στιγμιαία ακτίνα φωτός απο τίς λάμπες τής Εθνικής στό σκοτεινό αμάξι.....

Σε μιά στιγμή τόν βλέπω οτι ενώ οδηγάει τόν παίζει τον κύριο.....αμίλητος ο τύπος..... . :fp:

Σάν νάταν μόνος του.....Αθάνατη Ελληνική επαρχία.....

.
Σαν παιδάκι τρίτης δημοτικού μας πήγαινε ο πατέρας ενός φίλου μου σπίτι με το αμάξι, τον σταμάτησε ένας γνωστός του
αγρότης να τον χαιρετήσει, κλασσικός ημι ξεβράκωτος αγρότης με τιράντες, ο τύπος λοιπόν είχε ξεκούμπωτο το φερμουάρ με
τα μαραζωμένα @@ του να κρέμονται υπερήφανα, το είδαμε τα παιδάκια, τα άλλα γελούσαν, ένα έκλαιγε, εγώ σοκαρίστηκα και
έμεινα αμίλητος. Το αντιλήφθηκε και ο πατέρας του φίλου μου, σαστίζει, του φωνάζει τι κάνεις εκεί ρε "ε κάνει πολύ ζέστη
τι να κάνω δηλαδή, τα έχω έξω να δροσίζονται". Στον δρόμο που πάει στο σχολείο όλο αυτό έτσι; Επαρχία indeed.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Lord Brum έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:28 Προφανώς ο τύπος είναι ανώμαλος, έχει ψυχιατρικά προβλήματα και δεν μπορεί να ελένξει τις ορμές του. Σήμερα έχυσε στην πλάτη της φοιτήτριας, αν δεν τον βάλουν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση ή στη φυλακή την επόμενη φορά μπορεί να βιάσει και καμία και να πέφτουν όλοι από τα σύννεφα. Ο λιάγκας και οι συν αυτώ δεν είναι ανώμαλοι, απλά μαλάκες.
Πιστευω οποιος δεν αυνανιζεται ειναι πιθανοτερο να γινει βιαστης
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Gouerino 4 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:51
don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:48
Gouerino 4 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:44 Αν αυνανιστει μια γυναικα διπλα σου για την παρτι σου ,θα παρεξηγηθεις;
Άμα είναι και κακάσχημη;
Οτι και να ητανε θα το ελεγες μια ζωη
Άμα αντί για σπέρμα πέταγε αυτή λίγο αίμα; :smt047
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 20:29
Lord Brum έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:28 Προφανώς ο τύπος είναι ανώμαλος, έχει ψυχιατρικά προβλήματα και δεν μπορεί να ελένξει τις ορμές του. Σήμερα έχυσε στην πλάτη της φοιτήτριας, αν δεν τον βάλουν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση ή στη φυλακή την επόμενη φορά μπορεί να βιάσει και καμία και να πέφτουν όλοι από τα σύννεφα. Ο λιάγκας και οι συν αυτώ δεν είναι ανώμαλοι, απλά μαλάκες.
Πιστευω οποιος δεν αυνανιζεται ειναι πιθανοτερο να γινει βιαστης
Να μαλακιζεσαι,δεν λεμε να μην μαλακιζεσαι,στην πλατη μας ομως να μην τα κολλατε.Ταμαμ;Αντε μπραβο. :smt023
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 21:20
Gouerino 4 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:51
don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:48

Άμα είναι και κακάσχημη;
Οτι και να ητανε θα το ελεγες μια ζωη
Άμα αντί για σπέρμα πέταγε αυτή λίγο αίμα; :smt047
Εικόνα