ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:46
Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:46
don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:22
Ο γέρος μπορεί να είχε άνοια αλτσχάιμερ ξέρω γω.
Σαφώς και δεν ήταν ωραίο αυτό που συνέβη, αλλά έχω δει γέρο άνθρωπο με αλτσχάιμερ, που έλεγε διάφορες μαλακίες σεξουαλικού περιεχομένου, βρισιές κλπ, λόγω της ασθένειας. Παλαιότερα ήταν με το σεις και το σας.
Ότι και να είχε, τι θα γίνει τώρα, να βαράμε μαλακία στα λεωφορεία; Μια χαρά ήξερε τι έκανε, καθόταν απέναντι της στην "φυσαρμόνικα",
σηκώθηκε και πήγε δίπλα της! Από το κτελ τον είχε πάρει χαμπάρι ότι την κοίταζε. Εγώ θα του έλεγα να σταματήσει, αν όχι θα τον κατέβαζα σηκωτό στην επόμενη στάση. Και να μην ήξερε τι έκανε πάλι θα τον κατέβαζα αν δεν σταματούσε
Ορέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:03
Νομιζω το βασικο προβλημα ειναι οτι εχουν γινει πολλοι οι αντρες στον πλανητη σε σχεση με τις γυναικες.
Δεν γνωρίζω τον λόγο. Πάντως δεν είναι αστείο. Ειδικά όταν έχει γίνει βιασμός και φόνος σε μία περιοχή και εμφανίζεται
τέτοιος τύπος να κυκλοφορεί έχει χαθεί πλέον κάθε περιθώριο να το δει κάποιος χαριτωμένα, κατευθείαν αστυνομία και
ότι άλλο χρειαστεί. Εδώ τον έδιωξαν από το κατάστημα, και φώναζε έξω η μάνα του "τον γιο μου που οι γυναίκες τον
κυνηγάνε από πίσω;;". Αυτό το λέει η μάνα ενός τύπου που χαϊδεύεται μέσα στα σουπερμαρκετ. Δηλαδή άκρη δεν
βγαίνει αλλιώς, ή αστυνομία ή ξύλο.
.
Τί μού θύμισες τώρα....
Οτι εχω απολυθει από στρατό.....εχω πάει Πάτρα....μέ πιάνει φοβερός πονόδοντος τή νύχτα
καί βγαίνω διόδια γιά ωτοστόπ.....μέ παίρνει ένας μέ Ντάτσουν.....
Κάθε 50 μέτρα εμπαινε μιά στιγμιαία ακτίνα φωτός απο τίς λάμπες τής Εθνικής στό σκοτεινό αμάξι.....
Σε μιά στιγμή τόν βλέπω οτι ενώ οδηγάει τόν παίζει τον κύριο.....αμίλητος ο τύπος..... .
Σάν νάταν μόνος του.....Αθάνατη Ελληνική επαρχία.....
.
Σαν παιδάκι τρίτης δημοτικού μας πήγαινε ο πατέρας ενός φίλου μου σπίτι με το αμάξι, τον σταμάτησε ένας γνωστός του
αγρότης να τον χαιρετήσει, κλασσικός ημι ξεβράκωτος αγρότης με τιράντες, ο τύπος λοιπόν είχε ξεκούμπωτο το φερμουάρ με
τα μαραζωμένα @@ του να κρέμονται υπερήφανα, το είδαμε τα παιδάκια, τα άλλα γελούσαν, ένα έκλαιγε, εγώ σοκαρίστηκα και
έμεινα αμίλητος. Το αντιλήφθηκε και ο πατέρας του φίλου μου, σαστίζει, του φωνάζει τι κάνεις εκεί ρε "ε κάνει πολύ ζέστη
τι να κάνω δηλαδή, τα έχω έξω να δροσίζονται". Στον δρόμο που πάει στο σχολείο όλο αυτό έτσι; Επαρχία indeed.