!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Re: Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Nero έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:36
don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:30 Μετά σας πειράζει ο δημόσιος θηλασμός :smt005:
και που λες, να πατάς σαν τον βλάκα το φ5 μέχρι να φύγει το "Συγγνώμη αλλά το σύστημα συζητήσεων είναι προσωρινά μη διαθέσιμο" και μόλις φεύγει να διαβάζεις αυτά. Κάπου απογοητεύεσαι :roll:
Σκέφτηκα να κάνω το καλαμπούρι, μωρέ ποιος είπε τελευταία ότι ταξίδεψε, φοιτητής ίσως, αλλά λέω άστο.
Αλήθεια :lol:
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:22
Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:16
parafrwn έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:41

Θα μιλάς για Κρήτη.
Τι στο πούτσο πια.
Κρητική επαρχία, γάμησε τα.
Ο γέρος μπορεί να είχε άνοια αλτσχάιμερ ξέρω γω.
Σαφώς και δεν ήταν ωραίο αυτό που συνέβη, αλλά έχω δει γέρο άνθρωπο με αλτσχάιμερ, που έλεγε διάφορες μαλακίες σεξουαλικού περιεχομένου, βρισιές κλπ, λόγω της ασθένειας. Παλαιότερα ήταν με το σεις και το σας.
Ότι και να είχε, τι θα γίνει τώρα, να βαράμε μαλακία στα λεωφορεία; Μια χαρά ήξερε τι έκανε, καθόταν απέναντι της στην "φυσαρμόνικα",
σηκώθηκε και πήγε δίπλα της! Από το κτελ τον είχε πάρει χαμπάρι ότι την κοίταζε. Εγώ θα του έλεγα να σταματήσει, αν όχι θα τον κατέβαζα σηκωτό στην επόμενη στάση. Και να μην ήξερε τι έκανε πάλι θα τον κατέβαζα αν δεν σταματούσε

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:03

Νομιζω το βασικο προβλημα ειναι οτι εχουν γινει πολλοι οι αντρες στον πλανητη σε σχεση με τις γυναικες.

Δεν γνωρίζω τον λόγο. Πάντως δεν είναι αστείο. Ειδικά όταν έχει γίνει βιασμός και φόνος σε μία περιοχή και εμφανίζεται
τέτοιος τύπος να κυκλοφορεί έχει χαθεί πλέον κάθε περιθώριο να το δει κάποιος χαριτωμένα, κατευθείαν αστυνομία και
ότι άλλο χρειαστεί. Εδώ τον έδιωξαν από το κατάστημα, και φώναζε έξω η μάνα του "τον γιο μου που οι γυναίκες τον
κυνηγάνε από πίσω;;". Αυτό το λέει η μάνα ενός τύπου που χαϊδεύεται μέσα στα σουπερμαρκετ. Δηλαδή άκρη δεν
βγαίνει αλλιώς, ή αστυνομία ή ξύλο.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Nero έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:44
bolek έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:42
vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:35
Ναι βέβαια, μετά την επιλόχεια κατάθλιψη, η επιμαλάκεια. Το ένα και το αυτο.
Μην πετάτε χαζομαρες σε τοσο σοβαρά θεματα μωρέ. Επισης οι αντρες ΔΕΝ εχουν περισσότερες ορμές. Καταβάθος το ξερετε και οι ιδιοι. Δεν μπορει ουτε μια φορά στη ζωη σας να μην εχετε παει με γυναικα που μεχρι να την πάρετε,ειχε κάμποσο καιρο να νιώσει μανιταροκομπρεσέρ στα σκέλια της.
ο μεσος αντρας καθ ολη την διαρκεια της παιδικης εφηβικης ηλικιας και αρκετα χρονια της λεγομενης νεοτητας του ξυπναει νυχτιατικα απο την στυση και δεν μπορει να κοιμηθει η το ξημερωμα για τον ιδιο λογο πριν χτυπησει το ξυπνητιρι του.
κυκλοφορει εξω και το ματι του παιζει σε οτι θηλυκο κινητε οσο μακρια και αν ειναι αυτο αρκει να το βλεπει αρκετα καθαρα,
οταν τα θηλεα περπατανε σαν τα βοδια κοιτοντας κατω μην πεσουν σε καμμια τρυπα.
οι αντρες εχουν περισσοτερες ορμες και για αυτο αυνανιζονται πολυ περισσοτερο απο τις γυναικες κτλ
να σε ρωτήσω, όταν σε πιάσει κατούρημα/χέσιμο, τι κάνεις? Τα αφήνεις όπου σε πιάσει? Φοράς πάνα να υποθέσω?
:o ρε φιλε εδω κανουμε εναν αγωνα για να μην μας βγουνε και απο πανω τα θηλεα και εσυ τα σιγονταρεις
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:46
don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:30 Μετά σας πειράζει ο δημόσιος θηλασμός :smt005:
και που λες, να πατάς σαν τον βλάκα το φ5 μέχρι να φύγει το "Συγγνώμη αλλά το σύστημα συζητήσεων είναι προσωρινά μη διαθέσιμο" και μόλις φεύγει να διαβάζεις αυτά. Κάπου απογοητεύεσαι :roll:
Σκέφτηκα να κάνω το καλαμπούρι, μωρέ ποιος είπε τελευταία ότι ταξίδεψε, φοιτητής ίσως, αλλά λέω άστο.
δεν είμαι φοιτητής πλέον, γι'αυτό ταξίδεψα. :) Άσε που όσο ήμουν φοιτητής, δεν πάτησα κυριολεκτικά ποτέ σε βιβλιοθήκη. Δε χρειάστηκε :102:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:35 .Επισης οι αντρες ΔΕΝ εχουν περισσότερες ορμές.
https://www.psychologytoday.com/us/blog ... -sex-drive

Εχουν
don't speak

Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:46
don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:22
Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:16

Κρητική επαρχία, γάμησε τα.
Ο γέρος μπορεί να είχε άνοια αλτσχάιμερ ξέρω γω.
Σαφώς και δεν ήταν ωραίο αυτό που συνέβη, αλλά έχω δει γέρο άνθρωπο με αλτσχάιμερ, που έλεγε διάφορες μαλακίες σεξουαλικού περιεχομένου, βρισιές κλπ, λόγω της ασθένειας. Παλαιότερα ήταν με το σεις και το σας.
Ότι και να είχε, τι θα γίνει τώρα, να βαράμε μαλακία στα λεωφορεία; Μια χαρά ήξερε τι έκανε, καθόταν απέναντι της στην "φυσαρμόνικα",
σηκώθηκε και πήγε δίπλα της! Από το κτελ τον είχε πάρει χαμπάρι ότι την κοίταζε. Εγώ θα του έλεγα να σταματήσει, αν όχι θα τον κατέβαζα σηκωτό στην επόμενη στάση. Και να μην ήξερε τι έκανε πάλι θα τον κατέβαζα αν δεν σταματούσε

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:03

Νομιζω το βασικο προβλημα ειναι οτι εχουν γινει πολλοι οι αντρες στον πλανητη σε σχεση με τις γυναικες.

Δεν γνωρίζω τον λόγο. Πάντως δεν είναι αστείο. Ειδικά όταν έχει γίνει βιασμός και φόνος σε μία περιοχή και εμφανίζεται
τέτοιος τύπος να κυκλοφορεί έχει χαθεί πλέον κάθε περιθώριο να το δει κάποιος χαριτωμένα, κατευθείαν αστυνομία και
ότι άλλο χρειαστεί. Εδώ τον έδιωξαν από το κατάστημα, και φώναζε έξω η μάνα του "τον γιο μου που οι γυναίκες τον
κυνηγάνε από πίσω;;". Αυτό το λέει η μάνα ενός τύπου που χαϊδεύεται μέσα στα σουπερμαρκετ. Δηλαδή άκρη δεν
βγαίνει αλλιώς, ή αστυνομία ή ξύλο.
Για τον άλλον το είπα στο σούπερ.
Όλα απαράδεκτα είναι και νομίζω πρέπει να επεμβαίνουμε και όσοι τα παίρνουμε χαμπάρι.
Αλλά θυμήθηκα εκείνο το περιστατικό και είπα μην είναι τέτοια περίπτωση. Βέβαια κακώς τον αφήνουν να γυρίζει έξω μόνος του αν έχει άνοια. Φαντάσου να τα έβλεπε αυτά μικρό παιδί.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Γιάννης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:09
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:05 το ακριβως αντιθετο συμβαινει

αυξανεται ο αριθμος των γυναικων και ταυτοχρονα γαλουχεισαι σε ενα περιβαλλον ακραιου γυναικοκεντρισμου και υπερσεξουαλικοτητας με αποτελεσμα να γιγαντωνεται η αξια της μεσης ελληνιολας υπερμετρα στο μυαλο του μεσου γιολαντιαρη

γιαυτο σηκωσαν αμανε και απεκτησαν και υφος μεχρι και οι κωλοχοντρες :g030: :g030: :g030:
Επιτέλους, γάμησες κι εσύ κάτι.

(συγκεκριμένα, τον κανόνα της προσφοράς/ζήτησης, αλλά τέλος πάντων...)
:smt005: :smt005: :smt005:

αληθες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
don't speak

Nero έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:49

δεν είμαι φοιτητής πλέον, γι'αυτό ταξίδεψα. :) Άσε που όσο ήμουν φοιτητής, δεν πάτησα κυριολεκτικά ποτέ σε βιβλιοθήκη. Δε χρειάστηκε :102:
Ήταν Νοέμβριος όμως :lol:
Τεσπα καλαμπούρι ήταν.
Συγνώμη για την απογοήτευση, αλλά ασχέτως που ήταν τυχαία τα ποστ, καλά να πάθεις γιατί με το νήμα που άνοιξες το no nut, δεν περίμενα να απογοητευτώ τόσο γρήγορα :a040:
:lol:
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:21
Alien666 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:19 Ο τύπος είναι φεμινίστρια και μάλιστα γυναίκα και σας δουλεύει ψιλό γαζί.
σας ποναει οτι εχω θηλυκο μυαλο? :smt047

Μόνο θηλυκό μυαλό;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:04
Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:28
aljawn έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:26 Ανέλαβε τον τυρέμπορα, εγώ θέλω Τσουλάκη.
Κάτσε ρε φίλε, κι εγώ θέλω!
Με το θέλω σας θα μείνετε :lol: Αυτού του τύπου οι γκόμενες δεν τα τρώνε πισώπλατα απο ψυχανώμαλους φοιτητάκους(γι'αυτο και τους φανηκε και τοσο παραξενο και χασκογελουσαν ηλιθιωδώς),αλλά εμπροσθόφατσα απο καναλάρχες κι εφοπλιστές. Πρέπει να παράγεις πολλά κιλά καρμπονάρας (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για να τις ταίζεις αυτές :003:
Αυτό είναι αλήθεια, δυστυχώς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Όχι ποτέ
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

don't speak έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:55
Nero έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 17:49

Ήταν Νοέμβριος όμως :lol:
Τεσπα καλαμπούρι ήταν.
Συγνώμη για την απογοήτευση, αλλά ασχέτως που ήταν τυχαία τα ποστ, καλά να πάθεις γιατί με το νήμα που άνοιξες το no nut, δεν περίμενα να απογοητευτώ τόσο γρήγορα :a040:
:lol:
sorry, ήμουν αδύναμος :a040: απο τους αλλους 2 που δήλωσαν συμμετοχή δεν ακούσαμε ποτέ όμως. Κάνε ένα bump, μπορεί να είναι ακόμα μέσα :102:
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Το σεξ πουλάει. Μόλις δείτε παρόμοια είδηση, αμέσως να την διαβάσετε. Είναι υποκριτικό να βρίζετε τον Λιάγκα.
Υ.Γ. Η είδηση είναι αστεία(σουρεαλιστική).
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Πολλή φασαρία για ένα χυσιμο ρε κάνετε
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

LEONAS έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 18:04 Πολλή φασαρία για ένα χυσιμο ρε κάνετε
γυναικουλιστικη υποκριτικη πραγματικοτητα τυπε :g030:

υ.γ. το καλυτερο μαλλι η τσολακη :g030:

ο αλαφουζ ειναι σιγουρα ενεργητικος? :smt017
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”