Βέβαια τίποτα δεν μας εξασφαλίζει πως δεν θα επαναληφθούν τα.....γνωστά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το φως νίκησε το σκοτάδι.Ολοκληρώνεται η Βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ
Το φως νίκησε το σκοτάδι.Ολοκληρώνεται η Βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ
Βέβαια τίποτα δεν μας εξασφαλίζει πως δεν θα επαναληφθούν τα.....γνωστά
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Το φως νίκησε το σκοτάδι.Ολοκληρώνεται η Βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ
Μην τολμήσει το κράτος να αφήσει να την διαλύσουν οι καθυστερημένοι.
Re: Το φως νίκησε το σκοτάδι.Ολοκληρώνεται η Βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το ενδιαφέρον είναι αυτό:
Μου θυμίζει μια προμήθεια υπολογιστών που είχε κάνει μια στρατιωτική μονάδα όταν υπηρετούσα, όπου από την στιγμή της αγοράς μέχρι να τα πάρει στα χέρια της η μονάδα πέρασαν καμμιά 10αριά χρόνια και όταν τα πήραν ήταν εντελώς άχρηστα σαπάκια.
Αλλά επειδή, όπως έχω ξαναπεί, έχω μια μικρή ιδέα από διαγωνισμούς και προμήθειες στον χώρο του Πανεπιστημίου... δεν ήταν δυνατόν να μην ολοκληρωθεί το έργο που προκυρήχθηκε. Θα ολοκληρωνόταν ακόμα κι αν επρόκειτο για προμήθεια floppy disks εν έτει 2025.
ΠΟΣΕΣ πρυτανικές αρχές χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, το οποίο δεν το λες και ακριβώς "πνοής" μια που υπολογίζεται ότι μέσα στα επόμενα 15 χρόνια όλα τα ακαδημαϊκά journals θα υπάρχουν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή και αφού ψηφιοποιηθούν τα πάντα, οι έντυπες εκδόσεις θα καταλήξουν χαρτοπολτός;Το έργο, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε κατά κύριο λόγο από τις προηγούμενες πρυτανικές αρχές
Μου θυμίζει μια προμήθεια υπολογιστών που είχε κάνει μια στρατιωτική μονάδα όταν υπηρετούσα, όπου από την στιγμή της αγοράς μέχρι να τα πάρει στα χέρια της η μονάδα πέρασαν καμμιά 10αριά χρόνια και όταν τα πήραν ήταν εντελώς άχρηστα σαπάκια.
Αλλά επειδή, όπως έχω ξαναπεί, έχω μια μικρή ιδέα από διαγωνισμούς και προμήθειες στον χώρο του Πανεπιστημίου... δεν ήταν δυνατόν να μην ολοκληρωθεί το έργο που προκυρήχθηκε. Θα ολοκληρωνόταν ακόμα κι αν επρόκειτο για προμήθεια floppy disks εν έτει 2025.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Καραμελίτσα
Άλλο ένα νήμα που επιβεβαιώνει ότι οι νεοδημοκράτες είναι τελείως ζώα, ότι προπαγάνδα τους πετάξεις την χάβουν.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση