https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... y-material
Supplementary Appendix[supplements/261159_file03.pdf]
Σελιδα 12
15>14
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... y-material
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Υποθέτω η ομάδα που είχε 0 θανάτους από ιογενή πνευμονία λόγω κορωνοϊού, δηλαδή του πλασίμπο. Η ομάδα του εμβολίου είχε 1 θάνατο από ιογενή πνευμονία λόγω κορωνοϊού.
Εσύ ποιος ηλίθιος είσαι πάλι;Nick890 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 16:26Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις τα στατιστικά νοσοκομείων της ΣουηδίαςOtto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:15hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:56
Ο Αρχέλαος σού έβαλε φωτογραφίες από Black Friday Ελλάδα και Σουηδία. Εθελοτυφλείς, χρησιμοποιώντας κλισέ και στερεότυπα ως επιχειρήματα.![]()
Τι λε ρε παιδί μου; Τόσο πλήθος μαζεμένο στην Σουηδία ε ;
Κάθε μέρα στο Πασαλιμανι, κατά μήκος του πεζόδρομου δίπλα στην θάλασσα, από πλατεία Αλεξάνδρας μέχρι την Ζέα, υπήρχαν 30 με 50 φορές περισσότερα άτομα απο ότι στην φωτο του Αρχελαου.
Κυριολεκτικά χιλιάδες άτομα με τις μάσκες στα σαγόνια, ο ένας δίπλα στον άλλο με ένα καφέ στο χέρι.
Βάλε τώρα και όλες τις άλλες πλατείες, πάρκα κλπ στην Ελλάδα.
Lockdown ήταν μόνο το πρώτο, όπου φάνηκε και η διαφορά.
Συν του ότι όπως σου είπα, θεωρώ ότι οι Σουηδοί μαγειρεύουν νούμερα μετά από ένα σημείο. Ειδικά στους νεκρούς.
Ενδιαφέρον βέβαια είναι ένα άρθρο από τις 30/11 που συνοδεύει την φώτο του Αρχελαου και εξηγεί γιατί λέτε μαλακιες όσοι ζητούσατε στρατηγική Σουηδίας στην Ελλάδα.
Αναφέρει και την Ελλάδα.
https://inredningsvis.se/swedens-corona ... rror-show/.Η Σουηδία είχε τα μέσα να μην κάνει λοκ ντάουν ...η Ελλάδα με 300 ΜΕΘ ζωριζεται
Ποιός βολεύεται από την καραντίνα; Μόνο οι ιντερνετάκηδες, ένα 10% της οικονομίας.πατησιωτης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 10:53 Δη δει χρημάτων.
Τα προηγούμενα εμβόλια παρ όσα λέγονται βγήκαν επειδή άνοιξε το πουγγί ο Τραμπ.Η επιχείρηση Warp Speed έδινε λεφτά με τη σέσουλα στις εταιρίες εγγυώμενη και την απορρόφηση για να βγάλουν όσο γρηγορότερα γίνεται εμβόλια.Ουσιαστικά οι εταιρίες δεν πήραν κάποιο ρίσκο αποτυχίας,αυτό το ανέλαβε ο αμερικανικός προυπολογισμός.Έτσι όλοι άρχισαν να κυνηγάνε τα εμβόλια.
Δεν έχω ακούσει για νέο πρόγραμμα εμβολίων ειδικά για τη Δέλτα από πλευράς κράτους.
Ξέρεις,καμμιά φορά τα φαινόμενα απατούν ή μάλλον άλλο η ηγεσία και άλλο η βάση.Οι αρνητές σε επίπεδο βάσης είναι πακέτο,δηλαδή συνήθως αυτός που λέει ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνη ασθένεια ο ιός είναι ο ίδιος που λέει ότι δεν είναι και σημαντικά ή αποτελεσματικά τα εμβόλια και αντίστροφα.
Σε επίπεδο ηγεσίας όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά επειδή τα συμφέροντα είναι διαφορετικά.
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ και όχι κανένας άλλος.
Επομένως τα πολιτικά συμφέροντα που δεν θέλουν καραντίνα έχουν συμφέρον από ένα αποτελεσματικό εμβόλιο και βιάζονται για αυτό ενώ τα συμφέροντα που βολεύονται από την καραντίνα δεν επείγονται.
Εγώ είμαι αυτός που μπορεί να σου μιλήσει με στοιχεία και όχι αερολογιες του τύπου μαγείρεμα αριθμών, τηγάνισματα κλπOtto Weininger έγραψε: 21 Αύγ 2021, 17:02Εσύ ποιος ηλίθιος είσαι πάλι;Nick890 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 16:26Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις τα στατιστικά νοσοκομείων της ΣουηδίαςOtto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:15
![]()
Τι λε ρε παιδί μου; Τόσο πλήθος μαζεμένο στην Σουηδία ε ;
Κάθε μέρα στο Πασαλιμανι, κατά μήκος του πεζόδρομου δίπλα στην θάλασσα, από πλατεία Αλεξάνδρας μέχρι την Ζέα, υπήρχαν 30 με 50 φορές περισσότερα άτομα απο ότι στην φωτο του Αρχελαου.
Κυριολεκτικά χιλιάδες άτομα με τις μάσκες στα σαγόνια, ο ένας δίπλα στον άλλο με ένα καφέ στο χέρι.
Βάλε τώρα και όλες τις άλλες πλατείες, πάρκα κλπ στην Ελλάδα.
Lockdown ήταν μόνο το πρώτο, όπου φάνηκε και η διαφορά.
Συν του ότι όπως σου είπα, θεωρώ ότι οι Σουηδοί μαγειρεύουν νούμερα μετά από ένα σημείο. Ειδικά στους νεκρούς.
Ενδιαφέρον βέβαια είναι ένα άρθρο από τις 30/11 που συνοδεύει την φώτο του Αρχελαου και εξηγεί γιατί λέτε μαλακιες όσοι ζητούσατε στρατηγική Σουηδίας στην Ελλάδα.
Αναφέρει και την Ελλάδα.
https://inredningsvis.se/swedens-corona ... rror-show/.Η Σουηδία είχε τα μέσα να μην κάνει λοκ ντάουν ...η Ελλάδα με 300 ΜΕΘ ζωριζεται
Σωστα.hellegennes έγραψε: 21 Αύγ 2021, 16:40 Για την ακρίβεια λέει 20 στο εμβόλιο και 14 στην ομάδα πλασίμπο. Οι 2 από τους 20 ήταν στην αρχική ομάδα πλασίμπο και πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν τελικά.
Το πινακακι με το 15-14 ειναι στιγμιοτυπο του Δεκεμβριου.During the blinded, controlled period, 15 BNT162b2 and 14 placebo recipients died; during the open-label period, 3 BNT162b2 and 2 original placebo recipients who received BNT162b2 after unblinding died. None of these deaths were considered related to BNT162b2 by investigators. Causes of death were balanced between BNT162b2 and placebo groups (Table S4).
Επειδή μου μιλάς με στοιχεία μου είπες ότι έχουμε 300 ΜΕΘ ;Nick890 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:29Εγώ είμαι αυτός που μπορεί να σου μιλήσει με στοιχεία και όχι αερολογιες του τύπου μαγείρεμα αριθμών, τηγάνισματα κλπOtto Weininger έγραψε: 21 Αύγ 2021, 17:02Εσύ ποιος ηλίθιος είσαι πάλι;Nick890 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 16:26
Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις τα στατιστικά νοσοκομείων της Σουηδίας.Η Σουηδία είχε τα μέσα να μην κάνει λοκ ντάουν ...η Ελλάδα με 300 ΜΕΘ ζωριζεται
Με αγάπη από FLATOD
Και πράγματι δεν είναι οι 96 που ελεγες οι διασωληνωμενοι, αλλά οι 143 !nik_killthemall έγραψε: 20 Αύγ 2021, 19:47Όχι ακριβώς, στον αριθμο 96 υπαρχει η λεξη מונשמים που το γκουγκλ τρανσλεηΤ μεταφράζει respirators, αρα αυτοι πρεπει να ειναι οι ΜΑΦ (Μοναδες Αυξημενης Φροντιδας).NewModelArmy έγραψε: 20 Αύγ 2021, 19:27 96 είναι οι διασωληνομενοι στο Ισραηλ. Πατήστε και κανα Google translate πριν κανετε και επιδημιολογικη αναλυση.
Στον αριθμο 143 υπαρχει η λεξη מתוכם קריטי που το γκουγκλ τρανσλεητ μεταφράζει of these critical, που πρεπει να είναι οι ΜΕΘ δηλ. οι διασωληνωμενοι.
Αρα οι υπολοιποι 597 - 143 - 96 = 358 πρεπει να είναι serious εκτός ΜΕΘ / ΜΑΦ !
Και το θλιβερο συμπερασμα είναι πως εμεις με 296 καθαρα διασωληνωμενους (ΜΕΘ) είμαστε πολυ χειροτερα από το Ισραηλ σε καθε περιπτωση.
Όχι συγγνώμη λάθος μου .ΜΕΘ γύρο στα 550 έχουμε χοντρα χοντρά .Απλά η Ελλάδα με τους 300 που έχει τώρα στις ΜΕΘ ζωριζεται σε υπερβολικό βαθμό το οποίο θα μας πάρει 8-9μηνες ΛΟΚ ντάουν (το ερχόμενο)Otto Weininger έγραψε: 21 Αύγ 2021, 20:00Επειδή μου μιλάς με στοιχεία μου είπες ότι έχουμε 300 ΜΕΘ ;Nick890 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 18:29Εγώ είμαι αυτός που μπορεί να σου μιλήσει με στοιχεία και όχι αερολογιες του τύπου μαγείρεμα αριθμών, τηγάνισματα κλπ
Με αγάπη από FLATOD

Καλά έκανες και το έβαλες.adon99 έγραψε: 21 Αύγ 2021, 20:31 Διπλασια τα ποσοστα στο Wisconsin απο οτι τα εδωσε εδω ενας ταβερνιαρης στο fb απο την πατρα με ενα μπακαλοτεφτερο που εκανε στο painting
25% των εμβολιασμενων κολλανε τον ιο
Στις νοσηλειες το 22% ηταν εμβολιασμενοι(Ειναι που ναι κολλανε Αλλα δεν πανε νοσοκομειο και το περναν ελαφρια π λενε οι πλασιε)
Σημαντικη σημειωση οτι στην δεξια εικονα συμπεριλαμβανονται εκτος απο ατομα που δεν καναν το εμβολιο και τα ατομα που καναν 1 δοση αλλα και αυτα που καναν 2 δοσεις αλλα δεν περασαν 2 εβδομαδες
Απλώς ακολούθησα την λογική τής πρότασής σου. Και εν πάσει περιπτώσει, όταν δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε κάτι, λεμε και ένα "δεν ξέρω". Δεν αμολάμε την πρώτη ψεκασμένη μαλακία που μας κατέβη.hellegennes έγραψε: 21 Αύγ 2021, 00:55Πολλές μαλακίες μαζεμένες για να μην αποδεχθείς ότι η Pfizer και η Moderna δεν έχουν βγάλει ακόμα update για την Δέλτα, παρότι το εμβόλιο για την Άλφα το κατασκεύασαν σε 2 μέρες.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:26Βλέπω ότι ο ψεκασμός έφθασε στα κύτταρά σου. Ναι, καρτέλ υπάρχει, στο οποίο μετέχουν και οι Glaxo και Sanofi που δεν έχουν βγάλει εμβόλιο μεν, αλλά έχουν πάρει την διαβεβαίωση ότι στην επόμενη πανδημία, θα αφεθούν αυτές να αναπτύξουν τα δικά τους εμβόλια και όχι οι Pfizer και Moderna. Εγγυητής ότι η συμφωνία θα τηρηθεί είναι φυσικά ο Ρότσιλντ. ΜΕτέχουν βεβαίως και οι Κινέζοι. Ολα αυτά γιά να ξεστοκάρει η Pfizer (αλήθεια, έχει σημαντικό stock αδιάθετο; )hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:51 Μ' αρέσει που ξεκινάς από την ντεφάκτο άποψη ότι αποκλείεται να παίζει καρτέλ.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.