Βλέπω ότι ο ψεκασμός έφθασε στα κύτταρά σου. Ναι, καρτέλ υπάρχει, στο οποίο μετέχουν και οι Glaxo και Sanofi που δεν έχουν βγάλει εμβόλιο μεν, αλλά έχουν πάρει την διαβεβαίωση ότι στην επόμενη πανδημία, θα αφεθούν αυτές να αναπτύξουν τα δικά τους εμβόλια και όχι οι Pfizer και Moderna. Εγγυητής ότι η συμφωνία θα τηρηθεί είναι φυσικά ο Ρότσιλντ. ΜΕτέχουν βεβαίως και οι Κινέζοι. Ολα αυτά γιά να ξεστοκάρει η Pfizer (αλήθεια, έχει σημαντικό stock αδιάθετο; )hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:51Μ' αρέσει που ξεκινάς από την ντεφάκτο άποψη ότι αποκλείεται να παίζει καρτέλ.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:56Κλασική ψεκασμένη ατάκα. Ομως αν η Moderna προφθάσει να βγάλει στην αγορά πρώτη εμβόλιο ειδικά γιά την Δ μετάλλαξη, μαύρο φίδι που την έφαγε την Pfizer και τον Μπουρλά προσωπικά. Αυτό θα συμβεί ακόμη και αν αυτή την στιγμή η Pfizer κατέχει το νέο εμβόλιο και δεν το διαθέτει επίτηδες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Highlander
Και σε όλους τους πεζοδρόμους του Θησείου, την Ερμού, την πλατεία Μοναστηρακίου κλπ.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:15hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:56
Ο Αρχέλαος σού έβαλε φωτογραφίες από Black Friday Ελλάδα και Σουηδία. Εθελοτυφλείς, χρησιμοποιώντας κλισέ και στερεότυπα ως επιχειρήματα.![]()
Τι λε ρε παιδί μου; Τόσο πλήθος μαζεμένο στην Σουηδία ε ;
Κάθε μέρα στο Πασαλιμανι, κατά μήκος του πεζόδρομου δίπλα στην θάλασσα, από πλατεία Αλεξάνδρας μέχρι την Ζέα, υπήρχαν 30 με 50 φορές περισσότερα άτομα απο ότι στην φωτο του Αρχελαου.
Κυριολεκτικά χιλιάδες άτομα με τις μάσκες στα σαγόνια, ο ένας δίπλα στον άλλο με ένα καφέ στο χέρι.
Βάλε τώρα και όλες τις άλλες πλατείες, πάρκα κλπ στην Ελλάδα.
- Otto Weininger
Βλέπω ότι μόνο αυτό κράτησες από όλη την απάντηση και έκανες και το άρθρο γαργάρα.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:25 Οι Σουηδοί μαγειρεύουν στοιχεία; Θέλω να δεις το νήμα που άνοιξα με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Ευρώπη για το 2020.
Σε κάθε περίπτωση, σου λέω πως αυτό πιστεύω εγώ, ότι μετά από ένα σημείο μαγειρεύουν στοιχεία ως προς τους θανάτους.
Λες και ξαφνικά έπαψαν να πεθαίνουν εκεί από covid.
Ακόμα και οι Νορβηγοι έχουν πολύ πιο νορμάλ καμπύλη θανάτων.
Μακάρι να είναι έτσι και να μην πεθαίνει ο κόσμος φυσικά, αλλά είμαι δύσπιστος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Προφανώς. Αυτό δεν ήταν lockdown, ήταν κοροϊδία. Ας άφηναν τουλάχιστον τα μαγαζιά ανοιχτά αφού ήταν έτσι.Highlander έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:29Και σε όλους τους πεζοδρόμους του Θησείου, την Ερμού, την πλατεία Μοναστηρακίου κλπ.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:15hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:56
Ο Αρχέλαος σού έβαλε φωτογραφίες από Black Friday Ελλάδα και Σουηδία. Εθελοτυφλείς, χρησιμοποιώντας κλισέ και στερεότυπα ως επιχειρήματα.![]()
Τι λε ρε παιδί μου; Τόσο πλήθος μαζεμένο στην Σουηδία ε ;
Κάθε μέρα στο Πασαλιμανι, κατά μήκος του πεζόδρομου δίπλα στην θάλασσα, από πλατεία Αλεξάνδρας μέχρι την Ζέα, υπήρχαν 30 με 50 φορές περισσότερα άτομα απο ότι στην φωτο του Αρχελαου.
Κυριολεκτικά χιλιάδες άτομα με τις μάσκες στα σαγόνια, ο ένας δίπλα στον άλλο με ένα καφέ στο χέρι.
Βάλε τώρα και όλες τις άλλες πλατείες, πάρκα κλπ στην Ελλάδα.
Απλά δεν αντέχω τις ψευτοκλαψες, μας έκλεισαν μέσα κλαψ λυγμ
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είχε ο φορέας που πήγε γραφείο με συμπτώματα και χωρίς να έχει κάνει τεστ ως όφειλε (γύρισε από άδεια). Κόλλησε μια από το δίπλα γραφείο (άλλος χώρος) και πλήρως εμβολιασμένη, ενώ οι υπόλοιποι στο ίδιο γραφείο με τον φορέα (μεταξύ αυτών και η κοπέλα μου), δεν κόλλησαν, παρόλο που ήταν πολλές ώρες μαζί μέσα με κλειστά παράθυρα και ο φορέας χωρίς μάσκα.. Το γραφείο είχε και εμβολιασμένους και μη.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:53Δεν είχε τελικά κορωνοϊό;Αίγαγρος έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:59updated:Αίγαγρος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 21:26Spoiler
Προσωπική εμπειρία:
Παρασκευή η κοπέλα μου ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, συνάδελφός της στο ίδιο γραφείο, το οποίο μας γνωστοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί (ότι η συνάδελφος της ήταν τελικά θετική). Το κρούσμα, τυπικός αρνητής, δεν φορούσε μάσκα μέσα στο γραφείο, δεν έκανε ποτέ τεστ γιατί όπως έλεγε είναι καρκινογόνα, και φυσικά εμβόλιο ούτε για αστείο καθώς αλλοιώνει το dna.
Μάλιστα τη μέρα που πήγε η συγκεκριμένη στο γραφείο, ήταν εμφανώς άρρωστη, με καταρροή, μπούκωμα και συνάχι. Μάλιστα χωρίς μάσκα και καθώς φτερνιζόταν χαριτολογουσε μήπως έχει κορωνοΐο.
Κάτσανε στον ίδιο χώρο, με κλειστά παράθυρα πολλές ώρες.
Φυσικά απομονωθήκαμε, σε αντίθεση με όσα λέει ΕΟΔΥ για τους πλήρως εμβολιασμένους (είμαστε και οι δύο, και έχουν περάσει άνω των 14 ημερών από τη 2η δόση). Σήμερα κάναμε μοριακό τέστ. Ευτυχώς και οι δύο αρνητικοί. Οι υπόλοιποι στο γραφείο δεν ξέρω ακόμα σε τι κατάσταση είναι, πάντως κανείς τους δεν ήταν πλήρως εμβολιασμένος και ο ένας εξ αυτών με καμία δόση. Αυτοί καραντίνα.
Πάντως μια άλλη συναδέλφος της που ήρθε σε επαφή με το κρούσμα αρκετά λιγότερη ώρα και ήταν πλήρως εμβολιασμένη, εν τέλει κόλλησε. Και φαντάζει οξύμωρο διότι η δικιά μου ήταν πολλές ώρες με την άλλη στον ίδιο χώρο. Τώρα αν το μοριακό δεν μας έδειξε ακομα σωστά δεν το ξέρουμε, θα το παρακολουθούμε.
Πολύ περίεργο πράγμα οι ιοί πάντως.
Κανείς άλλος δεν κόλλησε στο γραφείο, ούτε εμβολισμενοι, ούτε ανεμβολιαστοι. Χαμηλό ιικό φορτίο; Άλλος λόγος; Άγνωστο.
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε δικέ μου;Αίγαγρος έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:42Είχε ο φορέας που πήγε γραφείο με συμπτώματα και χωρίς να έχει κάνει τεστ ως όφειλε (γύρισε από άδεια). Κόλλησε μια από το δίπλα γραφείο (άλλος χώρος) και πλήρως εμβολιασμένη, ενώ οι υπόλοιποι στο ίδιο γραφείο με τον φορέα (μεταξύ αυτών και η κοπέλα μου), δεν κόλλησαν, παρόλο που ήταν πολλές ώρες μαζί μέσα με κλειστά παράθυρα και ο φορέας χωρίς μάσκα.. Το γραφείο είχε και εμβολιασμένους και μη.hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:53Δεν είχε τελικά κορωνοϊό;Αίγαγρος έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:59
updated:
Κανείς άλλος δεν κόλλησε στο γραφείο, ούτε εμβολισμενοι, ούτε ανεμβολιαστοι. Χαμηλό ιικό φορτίο; Άλλος λόγος; Άγνωστο.
Ο τύπος κάνει φάση με την τύπισσα και εκτός γραφείου και δεν συζητάνε για δουλειά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ενω η πλεοναζουσα θνησιμοτητα πηρε την ανηφορα μετα τους εμβολιασμους, συνεχιζουν το κρυψτε τις παρενεργειες
Συνεχιστε ετσι καλα το πατε
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4275599790
https://www.facebook.com/photo?fbid=101 ... 8127103374
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4275599790
https://www.facebook.com/photo?fbid=101 ... 8127103374
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Γυναίκα ήταν ο φορέαςFeindflug έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:49Τι δεν καταλαβαίνεις ρε δικέ μου;Αίγαγρος έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:42Είχε ο φορέας που πήγε γραφείο με συμπτώματα και χωρίς να έχει κάνει τεστ ως όφειλε (γύρισε από άδεια). Κόλλησε μια από το δίπλα γραφείο (άλλος χώρος) και πλήρως εμβολιασμένη, ενώ οι υπόλοιποι στο ίδιο γραφείο με τον φορέα (μεταξύ αυτών και η κοπέλα μου), δεν κόλλησαν, παρόλο που ήταν πολλές ώρες μαζί μέσα με κλειστά παράθυρα και ο φορέας χωρίς μάσκα.. Το γραφείο είχε και εμβολιασμένους και μη.
Ο τύπος κάνει φάση με την τύπισσα και εκτός γραφείου και δεν συζητάνε για δουλειά.
Ε τότε φταίει η πατριαρχία, τύπε.Αίγαγρος έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:53Γυναίκα ήταν ο φορέαςFeindflug έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:49Τι δεν καταλαβαίνεις ρε δικέ μου;Αίγαγρος έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:42
Είχε ο φορέας που πήγε γραφείο με συμπτώματα και χωρίς να έχει κάνει τεστ ως όφειλε (γύρισε από άδεια). Κόλλησε μια από το δίπλα γραφείο (άλλος χώρος) και πλήρως εμβολιασμένη, ενώ οι υπόλοιποι στο ίδιο γραφείο με τον φορέα (μεταξύ αυτών και η κοπέλα μου), δεν κόλλησαν, παρόλο που ήταν πολλές ώρες μαζί μέσα με κλειστά παράθυρα και ο φορέας χωρίς μάσκα.. Το γραφείο είχε και εμβολιασμένους και μη.
Ο τύπος κάνει φάση με την τύπισσα και εκτός γραφείου και δεν συζητάνε για δουλειά.![]()
![]()
Dein Herz, meine Gier
viewtopic.php?f=29&t=33228pikey25 έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:50 Ενω η πλεοναζουσα θνησιμοτητα πηρε την ανηφορα μετα τους εμβολιασμους, συνεχιζουν το κρυψτε τις παρενεργειες
- hellegennes
Πολλές μαλακίες μαζεμένες για να μην αποδεχθείς ότι η Pfizer και η Moderna δεν έχουν βγάλει ακόμα update για την Δέλτα, παρότι το εμβόλιο για την Άλφα το κατασκεύασαν σε 2 μέρες.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:26Βλέπω ότι ο ψεκασμός έφθασε στα κύτταρά σου. Ναι, καρτέλ υπάρχει, στο οποίο μετέχουν και οι Glaxo και Sanofi που δεν έχουν βγάλει εμβόλιο μεν, αλλά έχουν πάρει την διαβεβαίωση ότι στην επόμενη πανδημία, θα αφεθούν αυτές να αναπτύξουν τα δικά τους εμβόλια και όχι οι Pfizer και Moderna. Εγγυητής ότι η συμφωνία θα τηρηθεί είναι φυσικά ο Ρότσιλντ. ΜΕτέχουν βεβαίως και οι Κινέζοι. Ολα αυτά γιά να ξεστοκάρει η Pfizer (αλήθεια, έχει σημαντικό stock αδιάθετο; )hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:51Μ' αρέσει που ξεκινάς από την ντεφάκτο άποψη ότι αποκλείεται να παίζει καρτέλ.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:56Κλασική ψεκασμένη ατάκα. Ομως αν η Moderna προφθάσει να βγάλει στην αγορά πρώτη εμβόλιο ειδικά γιά την Δ μετάλλαξη, μαύρο φίδι που την έφαγε την Pfizer και τον Μπουρλά προσωπικά. Αυτό θα συμβεί ακόμη και αν αυτή την στιγμή η Pfizer κατέχει το νέο εμβόλιο και δεν το διαθέτει επίτηδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οχι, τα παραγγειλατε και θα τα παρετε.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:26Βλέπω ότι ο ψεκασμός έφθασε στα κύτταρά σου. Ναι, καρτέλ υπάρχει, στο οποίο μετέχουν και οι Glaxo και Sanofi που δεν έχουν βγάλει εμβόλιο μεν, αλλά έχουν πάρει την διαβεβαίωση ότι στην επόμενη πανδημία, θα αφεθούν αυτές να αναπτύξουν τα δικά τους εμβόλια και όχι οι Pfizer και Moderna. Εγγυητής ότι η συμφωνία θα τηρηθεί είναι φυσικά ο Ρότσιλντ. ΜΕτέχουν βεβαίως και οι Κινέζοι. Ολα αυτά γιά να ξεστοκάρει η Pfizer (αλήθεια, έχει σημαντικό stock αδιάθετο; )hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:51Μ' αρέσει που ξεκινάς από την ντεφάκτο άποψη ότι αποκλείεται να παίζει καρτέλ.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:56Κλασική ψεκασμένη ατάκα. Ομως αν η Moderna προφθάσει να βγάλει στην αγορά πρώτη εμβόλιο ειδικά γιά την Δ μετάλλαξη, μαύρο φίδι που την έφαγε την Pfizer και τον Μπουρλά προσωπικά. Αυτό θα συμβεί ακόμη και αν αυτή την στιγμή η Pfizer κατέχει το νέο εμβόλιο και δεν το διαθέτει επίτηδες.
Εχμ, μπορει και να τα αργησαμε, δε μας νοιαζει παλι θα τα παρετε.
My administration has been planning for this possibility and this scenario for months. We purchased enough vaccine and vaccine supplies so that when your eight-month mark comes up, you'll be ready to get your vaccination free -- that booster shot free. And we have it available.
“Pfizer’s efforts to develop and manufacture the Product” are “subject to significant risks and uncertainties.”
Even if Pfizer fails to deliver vaccine doses within their estimated delivery period, the purchaser may not cancel the order. Further, Pfizer can make adjustments to the number of contracted doses and their delivery schedule, “based on principles to be determined by Pfizer,” and the country buying the vaccines must “agree to any revision.”
It doesn’t matter if the vaccines are delivered severely late, even at a point when they’re no longer needed, as it’s made clear that “Under no circumstances will Pfizer be subject to or liable for any late delivery penalties.” As you might suspect, the contract also forbids returns “under any circumstances.”
“Purchaser further acknowledges that the long-term effects and efficacy of the Vaccine are not currently known and that there may be adverse effects of the Vaccine that are not currently known.”
“Purchaser hereby agrees to indemnify, defend and hold harmless Pfizer, BioNTech, each of their Affiliates, contractors, sub-contractors, licensors, licensees, sub-licensees, distributors, contract manufacturers, services providers, clinical trial researchers, third parties to whom Pfizer or BioNTech or any of their respective Affiliates may directly or indirectly owe an indemnity based on the research …
“from and against any and all suits, claims, actions, demands, losses, damages, liabilities, settlements, penalties, fines, costs and expenses (including, without limitation, reasonable attorneys’ fees and other expenses of an investigation or litigation … arising out of, relating to, or resulting from the Vaccine …”
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πιστεύεις ότι είναι για να ξεστοκάρουν; Δε νομίζω να έχουν τέτοιο πρόβλημα, αν εξαιρέσεις τις ανεπτυγμένες χώρες ο υπόλοιπος πλανήτης είναι σχεδόν παρθένος από εμβόλια.hellegennes έγραψε: 21 Αύγ 2021, 00:55Πολλές μαλακίες μαζεμένες για να μην αποδεχθείς ότι η Pfizer και η Moderna δεν έχουν βγάλει ακόμα update για την Δέλτα, παρότι το εμβόλιο για την Άλφα το κατασκεύασαν σε 2 μέρες.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 23:26Βλέπω ότι ο ψεκασμός έφθασε στα κύτταρά σου. Ναι, καρτέλ υπάρχει, στο οποίο μετέχουν και οι Glaxo και Sanofi που δεν έχουν βγάλει εμβόλιο μεν, αλλά έχουν πάρει την διαβεβαίωση ότι στην επόμενη πανδημία, θα αφεθούν αυτές να αναπτύξουν τα δικά τους εμβόλια και όχι οι Pfizer και Moderna. Εγγυητής ότι η συμφωνία θα τηρηθεί είναι φυσικά ο Ρότσιλντ. ΜΕτέχουν βεβαίως και οι Κινέζοι. Ολα αυτά γιά να ξεστοκάρει η Pfizer (αλήθεια, έχει σημαντικό stock αδιάθετο; )hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:51 Μ' αρέσει που ξεκινάς από την ντεφάκτο άποψη ότι αποκλείεται να παίζει καρτέλ.
Όντως όμως, γιατί δεν ακούγεται τίποτα για επικαιροποιημένο εμβόλιο; Δεν λέω για παραγωγή αλλά για δοκιμές.
- hellegennes
Ο υπόλοιπος πλανήτης πληρώνει 40 ευρώ για το εμβόλιο, όπως το Ισραήλ; Δεν νομίζω.Green Dragon έγραψε: 21 Αύγ 2021, 08:00 Πιστεύεις ότι είναι για να ξεστοκάρουν; Δε νομίζω να έχουν τέτοιο πρόβλημα, αν εξαιρέσεις τις ανεπτυγμένες χώρες ο υπόλοιπος πλανήτης είναι σχεδόν παρθένος από εμβόλια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δη δει χρημάτων.Green Dragon έγραψε: 21 Αύγ 2021, 08:00 Όντως όμως, γιατί δεν ακούγεται τίποτα για επικαιροποιημένο εμβόλιο; Δεν λέω για παραγωγή αλλά για δοκιμές.
Τα προηγούμενα εμβόλια παρ όσα λέγονται βγήκαν επειδή άνοιξε το πουγγί ο Τραμπ.Η επιχείρηση Warp Speed έδινε λεφτά με τη σέσουλα στις εταιρίες εγγυώμενη και την απορρόφηση για να βγάλουν όσο γρηγορότερα γίνεται εμβόλια.Ουσιαστικά οι εταιρίες δεν πήραν κάποιο ρίσκο αποτυχίας,αυτό το ανέλαβε ο αμερικανικός προυπολογισμός.Έτσι όλοι άρχισαν να κυνηγάνε τα εμβόλια.
Δεν έχω ακούσει για νέο πρόγραμμα εμβολίων ειδικά για τη Δέλτα από πλευράς κράτους.
Ξέρεις,καμμιά φορά τα φαινόμενα απατούν ή μάλλον άλλο η ηγεσία και άλλο η βάση.Οι αρνητές σε επίπεδο βάσης είναι πακέτο,δηλαδή συνήθως αυτός που λέει ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνη ασθένεια ο ιός είναι ο ίδιος που λέει ότι δεν είναι και σημαντικά ή αποτελεσματικά τα εμβόλια και αντίστροφα.
Σε επίπεδο ηγεσίας όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά επειδή τα συμφέροντα είναι διαφορετικά.
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ και όχι κανένας άλλος.
Επομένως τα πολιτικά συμφέροντα που δεν θέλουν καραντίνα έχουν συμφέρον από ένα αποτελεσματικό εμβόλιο και βιάζονται για αυτό ενώ τα συμφέροντα που βολεύονται από την καραντίνα δεν επείγονται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις