!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Συγχαρητηρια σε πολλους που συμμετεχουν σε αυτο το νημα, εξαιρετικες δημοσιευσεις και πολυ καλο επιπεδο συζητησης.
.
.
- nik_killthemall
Όχι ακριβώς, στον αριθμο 96 υπαρχει η λεξη מונשמים που το γκουγκλ τρανσλεηΤ μεταφράζει respirators, αρα αυτοι πρεπει να ειναι οι ΜΑΦ (Μοναδες Αυξημενης Φροντιδας).NewModelArmy έγραψε: 20 Αύγ 2021, 19:27 96 είναι οι διασωληνομενοι στο Ισραηλ. Πατήστε και κανα Google translate πριν κανετε και επιδημιολογικη αναλυση.
Στον αριθμο 143 υπαρχει η λεξη מתוכם קריטי που το γκουγκλ τρανσλεητ μεταφράζει of these critical, που πρεπει να είναι οι ΜΕΘ δηλ. οι διασωληνωμενοι.
Αρα οι υπολοιποι 597 - 143 - 96 = 358 πρεπει να είναι serious εκτός ΜΕΘ / ΜΑΦ !
Και το θλιβερο συμπερασμα είναι πως εμεις με 296 καθαρα διασωληνωμενους (ΜΕΘ) είμαστε πολυ χειροτερα από το Ισραηλ σε καθε περιπτωση.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Βιαιη Προσαγωγη κτηνιατρου για να δωσει εξηγησεις
Τοσο καιρο το λεμε
Τοσο καιρο το λεμε
- MasterofDope
Η μονη λύση ειναι η Γ δόση που μπορει να πολεμησει τις μεταλλάξεις πάντως η κυβέρνηση δεν εχει πάρει σοβαρά μέτρα
Αφησε ανεξέλεγκτο το τουρισμο και ηδη φαινεται το πρόβλημα
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τι μεταλλαξεις να πολεμήσει; Αφου ειναι ιδιο εμβολιο που κατασκευαστηκε με βαση τον αρχικο ιο της γουχαν.MasterofDope έγραψε: 20 Αύγ 2021, 20:12 Η μονη λύση ειναι η Γ δόση που μπορει να πολεμησει τις μεταλλάξεις πάντως η κυβέρνηση δεν εχει πάρει σοβαρά μέτρα
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Άρα μικρό ιικο φορτίο ...σίγουρα οχι η δέλτα και μαλλον οχι στενή επαφη...Αίγαγρος έγραψε: 20 Αύγ 2021, 16:40Δεν ξέρουμε ποια μετάλλαξη ήταν, ούτε σε ποια μέρα ήταν. Είχε κάποια συμπτώματα αλλά ήταν σε θέση να πάει γραφείο.. Πιθανόν να μην ήταν Δ για να έφυγε αναίμακτα. Μια συνάδελφος κόλλησε, η οποία ήταν σε διπλανό γραφείο και ήρθε μεν σε επαφή μαζί της αλλά πολύ λιγότερο. Βέβαια μοιράστηκαν τουαλέτα.
Παρατηρητής...
Εννοείς αν προκαλεί σοβαρότερη νόσο ή όχι; Οντως, δεν είναι ξεκαθαρισμένο. Ωστόσο, αν ακούσεις τους ψεκασμένους, θα σου πούν ότι προκαλεί το 1/10 των θανάτων που προκαλεί η Α μετάλλαξη.sharp έγραψε: 20 Αύγ 2021, 19:24Εκείνο που δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να διαβάσω με βεβαιότητα, είναι αν η Δ είναι ισχυρότερη, ίση ή ελαφρύτερη από την Α.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 12:04Μάλλον έτσι που τα λες είναι, αλλά αυτό είναι καλό νέο και όχι κακό. Σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε νέο εμβόλιο γιά την Δ μετάλλαξη, αλλά απλώς ένα μπούστερ.Green Dragon έγραψε: 20 Αύγ 2021, 08:06Νέα στοιχεία λοιπόν από το Ισραήλ (να ναι καλά οι άνθρωποι για την οργάνωσή τους και την ενημέρωση που μας εξασφαλίζουν). Το συμπέρασμα από αυτά είναι ότι η μειωμένη αποτελεσματικότητα απέναντι στην Δέλτα οφείλεται στην μειωμένη χημική συγγένεια των παλιών αντισωμάτων για αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι τους πρώτους μήνες που έχεις πολλά αντισώματα, ακόμα και αν έχουν μειωμένη χημική συγγένεια θα κάνουν δουλειά λόγω ποσότητας ενώ μετά που μένεις με την ανοσία μνήμης και ένα μικρότερο ποσό κυκλοφορούντων αντισωμάτων γίνεται αβέβαιο (η υπόθεση θεώρησε ότι το ανοσοποιητικό όλων δημιουργεί πανομοιότυπα αντισώματα που φυσικά δεν ισχύει αλλά σαν μέσος όρος είναι σωστή για την εξαγωγή συμπερασμάτων). Με βάση αυτό, η επόμενη μετάλλαξη που θα προκύψει από την Δέλτα σαν παρακλάδι θα απέχει περισσότερο δομικά από τον αρχικό ιό κάνοντας ακόμα λιγότερο αποτελεσματικά τα εμβόλια.
Τελικό συμπέρασμα: Ο κορωνοϊός είναι πιο γρήγορος από εμάς, ο Θεός βοηθός!
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Μ' αρέσει που ξεκινάς από την ντεφάκτο άποψη ότι αποκλείεται να παίζει καρτέλ.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:56Κλασική ψεκασμένη ατάκα. Ομως αν η Moderna προφθάσει να βγάλει στην αγορά πρώτη εμβόλιο ειδικά γιά την Δ μετάλλαξη, μαύρο φίδι που την έφαγε την Pfizer και τον Μπουρλά προσωπικά. Αυτό θα συμβεί ακόμη και αν αυτή την στιγμή η Pfizer κατέχει το νέο εμβόλιο και δεν το διαθέτει επίτηδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είχε τελικά κορωνοϊό;Αίγαγρος έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:59updated:Αίγαγρος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 21:26Spoiler
Προσωπική εμπειρία:
Παρασκευή η κοπέλα μου ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, συνάδελφός της στο ίδιο γραφείο, το οποίο μας γνωστοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί (ότι η συνάδελφος της ήταν τελικά θετική). Το κρούσμα, τυπικός αρνητής, δεν φορούσε μάσκα μέσα στο γραφείο, δεν έκανε ποτέ τεστ γιατί όπως έλεγε είναι καρκινογόνα, και φυσικά εμβόλιο ούτε για αστείο καθώς αλλοιώνει το dna.
Μάλιστα τη μέρα που πήγε η συγκεκριμένη στο γραφείο, ήταν εμφανώς άρρωστη, με καταρροή, μπούκωμα και συνάχι. Μάλιστα χωρίς μάσκα και καθώς φτερνιζόταν χαριτολογουσε μήπως έχει κορωνοΐο.
Κάτσανε στον ίδιο χώρο, με κλειστά παράθυρα πολλές ώρες.
Φυσικά απομονωθήκαμε, σε αντίθεση με όσα λέει ΕΟΔΥ για τους πλήρως εμβολιασμένους (είμαστε και οι δύο, και έχουν περάσει άνω των 14 ημερών από τη 2η δόση). Σήμερα κάναμε μοριακό τέστ. Ευτυχώς και οι δύο αρνητικοί. Οι υπόλοιποι στο γραφείο δεν ξέρω ακόμα σε τι κατάσταση είναι, πάντως κανείς τους δεν ήταν πλήρως εμβολιασμένος και ο ένας εξ αυτών με καμία δόση. Αυτοί καραντίνα.
Πάντως μια άλλη συναδέλφος της που ήρθε σε επαφή με το κρούσμα αρκετά λιγότερη ώρα και ήταν πλήρως εμβολιασμένη, εν τέλει κόλλησε. Και φαντάζει οξύμωρο διότι η δικιά μου ήταν πολλές ώρες με την άλλη στον ίδιο χώρο. Τώρα αν το μοριακό δεν μας έδειξε ακομα σωστά δεν το ξέρουμε, θα το παρακολουθούμε.
Πολύ περίεργο πράγμα οι ιοί πάντως.
Κανείς άλλος δεν κόλλησε στο γραφείο, ούτε εμβολισμενοι, ούτε ανεμβολιαστοι. Χαμηλό ιικό φορτίο; Άλλος λόγος; Άγνωστο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ο Αρχέλαος σού έβαλε φωτογραφίες από Black Friday Ελλάδα και Σουηδία. Εθελοτυφλείς, χρησιμοποιώντας κλισέ και στερεότυπα ως επιχειρήματα.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 17:42hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:16Γιατί έχει να ξεπουλήσει πρώτα αυτά που έχει κατασκευάσει ήδη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Αύγ 2021, 10:04 Δεν ξέρω γιατί κοιμάται ο κτηνίατρος αλλά οι Κινέζοι άρχισαν δοκιμές για Delta-specific εμβόλιο. Θα αργήσει βέβαια λίγους μήνες οπότε μέχρι τότε μπορεί να έχει έρθει η επόμενη.
Όχι, δεν έχω υπόψη τέτοιο πράγμα, παρότι επαναλαμβάνεται σαν καραμέλα.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2021, 11:04 Έχεις υπόψιν σου βέβαια ότι οι Σουηδοί χωρίς lockdown ήταν πολύ λιγότερο έξω και συγκεντρωμένοι από ότι οι Έλληνες με "lockdown" που ήταν κυριολεκτικά ολοι έξω σαν τα τσαμπιά σε παγκάκια, παρκα, πλατείες, πεζόδρομους ή εξω απο τα χιλιάδες take away καφέ που υπάρχουν κάθε 5 μέρα.
![]()
![]()
Έγινε οκ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φοβάμαι ότι είναι ισχυρότερη. Οι λιγώτεροι θάνατοι οφείλονται στο εμβόλιο και ίσως στο ότι αρκετοί από τους αδυνάμους έφυγαν τον περασμένο χειμώνα.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:39Εννοείς αν προκαλεί σοβαρότερη νόσο ή όχι; Οντως, δεν είναι ξεκαθαρισμένο. Ωστόσο, αν ακούσεις τους ψεκασμένους, θα σου πούν ότι προκαλεί το 1/10 των θανάτων που προκαλεί η Α μετάλλαξη.sharp έγραψε: 20 Αύγ 2021, 19:24Εκείνο που δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να διαβάσω με βεβαιότητα, είναι αν η Δ είναι ισχυρότερη, ίση ή ελαφρύτερη από την Α.Leporello έγραψε: 20 Αύγ 2021, 12:04 Μάλλον έτσι που τα λες είναι, αλλά αυτό είναι καλό νέο και όχι κακό. Σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε νέο εμβόλιο γιά την Δ μετάλλαξη, αλλά απλώς ένα μπούστερ.
Η Γερμανία μας βάζει από εβδομάδα σε κόκκινο .... τουρισμός γιοκ
- Otto Weininger
hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2021, 22:56
Ο Αρχέλαος σού έβαλε φωτογραφίες από Black Friday Ελλάδα και Σουηδία. Εθελοτυφλείς, χρησιμοποιώντας κλισέ και στερεότυπα ως επιχειρήματα.
Τι λε ρε παιδί μου; Τόσο πλήθος μαζεμένο στην Σουηδία ε ;
Κάθε μέρα στο Πασαλιμανι, κατά μήκος του πεζόδρομου δίπλα στην θάλασσα, από πλατεία Αλεξάνδρας μέχρι την Ζέα, υπήρχαν 30 με 50 φορές περισσότερα άτομα απο ότι στην φωτο του Αρχελαου.
Κυριολεκτικά χιλιάδες άτομα με τις μάσκες στα σαγόνια, ο ένας δίπλα στον άλλο με ένα καφέ στο χέρι.
Βάλε τώρα και όλες τις άλλες πλατείες, πάρκα κλπ στην Ελλάδα.
Lockdown ήταν μόνο το πρώτο, όπου φάνηκε και η διαφορά.
Συν του ότι όπως σου είπα, θεωρώ ότι οι Σουηδοί μαγειρεύουν νούμερα μετά από ένα σημείο. Ειδικά στους νεκρούς.
Ενδιαφέρον βέβαια είναι ένα άρθρο από τις 30/11 που συνοδεύει την φώτο του Αρχελαου και εξηγεί γιατί λέτε μαλακιες όσοι ζητούσατε στρατηγική Σουηδίας στην Ελλάδα.
Αναφέρει και την Ελλάδα.
https://inredningsvis.se/swedens-corona ... rror-show/
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Οι Σουηδοί μαγειρεύουν στοιχεία; Θέλω να δεις το νήμα που άνοιξα με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Ευρώπη για το 2020.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις