!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξανά στο Νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος> Mε μουτζώνω και με ξαναμουτζώνω που έκανα τα εμβόλια COVID-19

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ξανά στο Νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος> Mε μουτζώνω και με ξαναμουτζώνω που έκανα τα εμβόλια COVID-19

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Μπραβο του που τολμαει να τα πει, αλλοι σελεμπριτις που περασαν διαφορα μοκο.

– Mε μουτζώνω και με ξαναμουτζώνω. Που ενώ είχα μάθει από δικό μου πρόσωπο μέσα από τις φαρμακευτικές ότι τα εμβόλια θα δημιουργήσουν αυτοάνοσα ή εγκεφαλικά και καρδιοπάθειες το έκανα και δεν άκουσα.

-Φάτη τώρα Βασίλειε!!!

Κανένα από τα εμβόλια ΔΕΝ είναι save. Ήδη στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα δυστυχώς και προφανώς αυτό μου έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα!

Θυμηθείτε τις 500άρες πρόστιμα, τις απαγορεύσεις ταξιδιών και τα ξεφτιλίκια στα εστιατόρια λες και ήταν ΛΕΠΡΟΙ όσοι αρνούνταν να κάνουν το εμβόλιο. Τώρα οι πολιτικοί και οι γιατροί που με δικτατορικό ύφος μας τα επέβαλαν και που οι ίδιοι αμφιβάλω εάν ποτέ τα έκαναν…ΚΑΠΝΟΣ!…ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ…ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!

https://kourdistoportocali.com/news-des ... -covid-19/

.
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Re: Ξανά στο Νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος> Mε μουτζώνω και με ξαναμουτζώνω που έκανα τα εμβόλια COVID-19

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Αναγκάστηκε να τον στοχοποιήσει η Νέα Τάξη διότι δεν εσιώπησε.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Re: Ξανά στο Νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος> Mε μουτζώνω και με ξαναμουτζώνω που έκανα τα εμβόλια COVID-19

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Ποσο χρονών είναι ο Κωστετσος; Πληροφορία γέννησης στο ίντερνετ δεν βρισκω αλλά νιατο δεν το λες, 55-60 τον κανω. Επίσης οι κατι τόνοι μποτοξ που έχει γεμίσει το σωμα του δεν φαντάζομαι να βοηθούν στη γενικότερη κατάσταση της υγείας του.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Τελικά μας είπε τι είχε; Όχι. Μια μέρα πρήστηκε η φάτσα του και λέει φτάσει το εμβόλιο μετά από 2 χρόνια. Γελοιοτητες. Αν του βρήκαν κάνα αυτοάνοσο, να καταλάβω. Κι εγώ έχω προβλήματα υγείας μετά το εμβόλιο αλλά τα εμφάνισα μετα τη δεύτερη δόση, όχι μετά από χρόνια. Μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

NewModelArmy έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 15:43 Ποσο χρονών είναι ο Κωστετσος; Πληροφορία γέννησης στο ίντερνετ δεν βρισκω αλλά νιατο δεν το λες, 55-60 τον κανω. Επίσης οι κατι τόνοι μποτοξ που έχει γεμίσει το σωμα του δεν φαντάζομαι να βοηθούν στη γενικότερη κατάσταση της υγείας του.
:g030:
Χέσε μας, με τον καθε πειραγμένο και κουνημένο που δια πάσα νόσον και μαλακία του φταίει το σατανικό μπόλι.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τα λεγαμε για το κατεψυγμενο :102:

ευγε χλιδατε Βασιλειε! :p8:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 25 Ιούλ 2024, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Παρενεργειες με μπολι,οχι απο μπολι :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

GoBack έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:45 Παρενεργειες με μπολι,οχι απο μπολι :102:
μπορει να τους πανε και σε αλλη δοση με το κατεψυγμενο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:29 Τελικά μας είπε τι είχε; Όχι. Μια μέρα πρήστηκε η φάτσα του και λέει φτάσει το εμβόλιο μετά από 2 χρόνια. Γελοιοτητες. Αν του βρήκαν κάνα αυτοάνοσο, να καταλάβω. Κι εγώ έχω προβλήματα υγείας μετά το εμβόλιο αλλά τα εμφάνισα μετα τη δεύτερη δόση, όχι μετά από χρόνια. Μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια.
Τί αυτοάνοσα και πούτσες μπλε μωρέ? Μου μάθανε ολοι τωρα και ριχνουν στο "σατανικο μπόλι" και τα αυτοανοσα.
Δουλευουν 12-15ωρα όλοι τους σαν σκλαβοι ή εχουν επιχειρήσεις τίγκα στα χρέη και που δεν μπορουν να διαχειριστουν, το στρες τους εχει φτάσει στρατόσφαιρα, και κατα τ'αλλα "αποκτουν αυτοάνοσα απο το μπόλι".
Λες και πριν το μπόλι δεν υπηρχαν αυτοάνοσα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

vantono έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:47
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:29 Τελικά μας είπε τι είχε; Όχι. Μια μέρα πρήστηκε η φάτσα του και λέει φτάσει το εμβόλιο μετά από 2 χρόνια. Γελοιοτητες. Αν του βρήκαν κάνα αυτοάνοσο, να καταλάβω. Κι εγώ έχω προβλήματα υγείας μετά το εμβόλιο αλλά τα εμφάνισα μετα τη δεύτερη δόση, όχι μετά από χρόνια. Μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια.
Τί αυτοάνοσα και πούτσες μπλε μωρέ? Μου μάθανε ολοι τωρα και ριχνουν στο "σατανικο μπόλι" και τα αυτοανοσα.
Δουλευουν 12-15ωρα όλοι τους σαν σκλαβοι ή εχουν επιχειρήσεις τίγκα στα χρέη και που δεν μπορουν να διαχειριστουν, το στρες τους εχει φτάσει στρατόσφαιρα, και κατα τ'αλλα "αποκτουν αυτοάνοσα απο το μπόλι".
ποσες δοσεις απο το κατεψυγμενο εκανες ντανε μου? :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:45 τα λεγαμε για το κατεψυγμενο :102:

Και μόνο που αυτοαποκαλείται και (θελει να) τον αποκαλούν "Βασίλειο", καταλάβαμε. Δεν χρειαζονται περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

vantono έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:48
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:45 τα λεγαμε για το κατεψυγμενο :102:

Και μόνο που αυτοαποκαλείται και (θελει να) τον αποκαλούν "Βασίλειο", καταλάβαμε. Δεν χρειαζονται περισσότερα.
brace yourself,ολα καλα θα πανε :p8:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:47
vantono έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:47
ποσες δοσεις απο το κατεψυγμενο εκανες ντανε μου? :102:
Τι εινα αυτο, σφαχτάρι? :smt017
Για ποιο απ'ολα τα σατανικά μπόλια πάει αυτή η νέα δασκαλική αργκώ? :102:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:46
GoBack έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 17:45 Παρενεργειες με μπολι,οχι απο μπολι :102:
μπορει να τους πανε και σε αλλη δοση με το κατεψυγμενο :102:
Λιωμενα τους τα πηγαιναν ετσι κ αλλιως,κοστιζαν πολυ οι καταψυκτες :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”