Δεν είχαν κλείσει μέχρι τώρα και δεν διάβασα κάποια ανακοίνωση ότι κλείνουν. Και η σελίδα τους δεν λέει κάτι.
Τωρα να γράψω ότι πάω για άσκηση με τα χαρτιά στο χέρι είναι κάπως.... Δεν έχουν έναν κωδικό γι αυτά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 23 Μαρ 2020, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:12
Ρε σεις σοβαρά μέχρι και οι φυλακισμένοι δικαιούνται συζυγική επίσκεψη. Έστω μια φορά τη βδομάδα δεν πρέπει να επιτρέπεται;
αδερφε οσο διαρκει η απαγορευση δεν σε βλεπω να μαμας ουτε με αιτηση
Awesomatic έγραψε: 23 Μαρ 2020, 00:01
Εγώ που έχω να πάω στο ταχυδρομείο τι στέλνω ρε παιδιά;
Οτι πας το γραμμα
[/quote]
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:12
Ρε σεις σοβαρά μέχρι και οι φυλακισμένοι δικαιούνται συζυγική επίσκεψη. Έστω μια φορά τη βδομάδα δεν πρέπει να επιτρέπεται;
Ρε φίλε, στα παπάρια μας, εδώ είχαμε περιποίηση μουσιού πριν δέκα μέρες η οποία δεν έγινε ποτέ. Εσύ μπορείς να τον παίξεις, εγώ τί κάνω;
Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 00:27
Αυτό μην χρειαστεί να το εφαρμόσουμε να λες, τώρα στην καραντίνα
Αν στόκαρες αρκετά μακαρόνια υπολόγιζε κατά τον Ιούλιο
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Όχι ρε, ειναι καλλιτέχνης, κανει κατι μαγικα σβησιματα με κανει σαν τραπερ, ασε που εχει κ οπτικο πεδιο. Πώς θα κουρεψω τη μοσχαροκεφαλη μου απο πισου;
Awesomatic έγραψε: 23 Μαρ 2020, 00:01
Εγώ που έχω να πάω στο ταχυδρομείο τι στέλνω ρε παιδιά;
Οτι πας το γραμμα
.
Αν μοιάζεις μέ μοσχάρι αλλάζει τό πράγμα.....βάλε φωτο.....
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 23 Μαρ 2020, 01:04
Κανένας δεν σχολίασε ότι στις ΕΞΙ ο Κούλης εξήγγειλε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις ΕΞΙ το πρωί μέχρι τις ΕΞΙ Απρίλη
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 23 Μαρ 2020, 01:04
Κανένας δεν σχολίασε ότι στις ΕΞΙ ο Κούλης εξήγγειλε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις ΕΞΙ το πρωί μέχρι τις ΕΞΙ Απρίλη
Θέλω να βγω για αγορά φαρμάκων Παναγιώτης Μίχος Γραβιάς 12 Κάτω Πατήσσια
και θα λαμβάνω απάντηση:
Μετακίνηση θελω να βγώ για αγορά φαρμάκων Παναγιώτης Μίχος Γραβιάς 12 Κάτω Πατήσσια
Δεν ζητάν την ώρα στο μήνυμα, στο χειρόγραφο την ζητάνε και τι ώρα να βάλεις; Εξόδου-Εισόδου;
Το Χ είναι από 1 ως 6, δες δήλωση Β. Το φαρμακείο είναι το 1.
Προφανώς είναι η ώρα εξόδου γιατί στο μήνυμα την καταλαβαίνουν όταν το παραλαμβάνουν, είναι σα να την έγραψες.
Δηλαδή στο Χ πρέπει να βαζω νουμερο. οκ!
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
paul25 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:46
Εντάξει, τα είχαν έτοιμα τόσο καιρό όλα αυτά (φόρμες, πλατφόρμες κλπ) και μας κορόιδευαν οτι θα τα εφαρμόζουν ανάλογα την συμπεριφορά μας το ΣΚ, αυτοί είχαν πάρει ήδη την απόφαση οτι θα φτάναμε εδώ και δεν ξέρουμε και μεχρι που έχουν αποφασίσει οτι θα φτάσουν ακόμα. Τρομερό δούλεμα νομίζω τρώμε, απο την αρχή θέλανε να το κάνουν Κίνα μου φαίνεται.
Το ήταν προσχεδιασμένο καιρό δεν το αποδεικνύει μόνο η ετοιμότητα τους αλλά κυκλοφορούσε και κάτι μέρες νωρίτερα.
Αυτό που μου την δίνει είναι οτι προσπαθούν να μας κάνουν ενοχικούς με τις μαλακίες τύπου Το ΣΚ θα κρίνει την απαγόρευση και η συμπεριφορά σας, αφού το έχετε σχεδιάσει καιρό, πείτε ανοιχτά τουλάχιστον τι θέλετε να κάνετε να ξέρουμε.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.