Καμιά γκόμενα να μη μείνει αγάμητη. Δουλέψτε διπλοβάρδιες. Προσφέρατε σπέρμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Ordem e Progresso.
Καράμπαμπα, τα λουλούδια* από μένα!
*
*
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τα νετρόνια δεν μπορούν να κάνουν σβούρα, διότι δεν έχουν φορτίο.Antares έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:12Επιταχυντής νετρονίων του cern. Κάνουν μεγάλη σβούρα, χιλιομέτρων.Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:06
είμαι ασχετίλα με χημείες, από πολύ παλιά όμως δεν ξέρω γιατί μου έχει κάτσει η φάση να λέω: γυρνά σαν το νετρόνιο, κάτι μου κάνει μάλλον η λέξη "νετρόνιο"
το πιο κουφό είναι οτι συνάντησα άνθρωπο στην ζωή μου που επίσης χρησιμοποιούσε την ίδια φράση
Παράξενη η ζωή![]()
![]()
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Dwarven Blacksmith
Ρε σεις σοβαρά μέχρι και οι φυλακισμένοι δικαιούνται συζυγική επίσκεψη. Έστω μια φορά τη βδομάδα δεν πρέπει να επιτρέπεται;
Ναι, αν σου φέρνει τσιγάρα και τσόντες. Πες την, κι ένα Chivas.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:12 Ρε σεις σοβαρά μέχρι και οι φυλακισμένοι δικαιούνται συζυγική επίσκεψη. Έστω μια φορά τη βδομάδα δεν πρέπει να επιτρέπεται;
Ordem e Progresso.
Μη διχάζεις την ανθρωπότητα ρε φιλαράκιDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:12 Ρε σεις σοβαρά μέχρι και οι φυλακισμένοι δικαιούνται συζυγική επίσκεψη. Έστω μια φορά τη βδομάδα δεν πρέπει να επιτρέπεται;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
13033, αιτούμαι ειδικής άδειας να κάνω σκοποβολή πάνω σε όποιον βγει στο μπαλκόνι να παίξει τέτοια
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
Δεν είμαι γεράκι του πολέμου μαν, ένα ταπεινός γύπας είμαι.Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:13Μη διχάζεις την ανθρωπότητα ρε φιλαράκιDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:12 Ρε σεις σοβαρά μέχρι και οι φυλακισμένοι δικαιούνται συζυγική επίσκεψη. Έστω μια φορά τη βδομάδα δεν πρέπει να επιτρέπεται;
Όταν μας είχε με τον Αντρέα κρατούμενους ο Πατακός στον Αστέρα, την καμπάνα που μετά πήρε ο Βοσκόπουλος, είχαμε τα πάντα. Ουίσκι; Ουίσκι. Αστακό; Τι θέλεις; Ε, έτσι και τώρα, αλλά δεν τα πληρώνει ο Ταξίαρχος.
Ordem e Progresso.
Σκέφτομαι πως Πέμπτη βράδυ όταν μου κλείσαν το θέατρο, κοιμήθηκα στης πεθεράς. Να εφαρμοζόταν τότε, θα έμενα με την πενθερά στην καραντίνα.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-