Θέλω να βγω για αγορά φαρμάκων Παναγιώτης Μίχος Γραβιάς 12 Κάτω Πατήσσια
και θα λαμβάνω απάντηση:
Μετακίνηση θελω να βγώ για αγορά φαρμάκων Παναγιώτης Μίχος Γραβιάς 12 Κάτω Πατήσσια
Δεν ζητάν την ώρα στο μήνυμα, στο χειρόγραφο την ζητάνε και τι ώρα να βάλεις; Εξόδου-Εισόδου;
Το Χ είναι από 1 ως 6, δες δήλωση Β. Το φαρμακείο είναι το 1.
Προφανώς είναι η ώρα εξόδου γιατί στο μήνυμα την καταλαβαίνουν όταν το παραλαμβάνουν, είναι σα να την έγραψες.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Θέλω να βγω για αγορά φαρμάκων Παναγιώτης Μίχος Γραβιάς 12 Κάτω Πατήσσια
και θα λαμβάνω απάντηση:
Μετακίνηση θελω να βγώ για αγορά φαρμάκων Παναγιώτης Μίχος Γραβιάς 12 Κάτω Πατήσσια
Δεν ζητάν την ώρα στο μήνυμα, στο χειρόγραφο την ζητάνε και τι ώρα να βάλεις; Εξόδου-Εισόδου;
Χ = νούμερο
Οπότε 6 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 67
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ρε φίλε, στα παπάρια μας, εδώ είχαμε περιποίηση μουσιού πριν δέκα μέρες η οποία δεν έγινε ποτέ. Εσύ μπορείς να τον παίξεις, εγώ τί κάνω;
Άσχετο αλλα με κουρεμα τι κάνετε ρε χλιμιτζουρες; Να βάλω τη γυναικα να με κουρεψει ή θα το μετανιώσω;
Προνοησαμε και κουρευτηκαμε πριν την απαγορευση. Εναλλακτικα θα στειλεις μηνυμα για Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και θα πας στο σπιτι της/του να σε κουρεψει.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:46
Άσχετο αλλα με κουρεμα τι κάνετε ρε χλιμιτζουρες; Να βάλω τη γυναικα να με κουρεψει ή θα το μετανιώσω;
Πρώτα παίρνεις τα μαλλιά με ψαλίδι όσο πιο κοντά μπορείς, αν έχεις και μηχανή ακόμα καλύτερα. Μετά βάζεις αφρό, ή σαπουνόνερο αν δεν έχεις, και τα ξυρίζεις. Τέλος αν έχεις διπλό σύμφωνο στο όνομά σου βγάζεις το ένα από τα δύο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Προνοησαμε και κουρευτηκαμε πριν την απαγορευση. Εναλλακτικα θα στειλεις μηνυμα για Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και θα πας στο σπιτι της/του να σε κουρεψει.
Μωρε κ γω, αλλα περνανε οι μερες, σε λιγο θα είμαι σαν τραγί
Μαζι μένουμε αλλα φοβαμαι μη με κανει σαν μετανάστη απο την Ουκρανία
Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:52
Πρώτα παίρνεις τα μαλλιά με ψαλίδι όσο πιο κοντά μπορείς, αν έχεις και μηχανή ακόμα καλύτερα. Μετά βάζεις αφρό, ή σαπουνόνερο αν δεν έχεις, και τα ξυρίζεις. Τέλος αν έχεις διπλό σύμφωνο στο όνομά σου βγάζεις το ένα από τα δύο.
Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:20
Ερώτημα:
Αν βρεθούν παρέες λαθρομεταναστών (που κυκλοφορούν συχνά σε κοπάδια) να κάνουν βόλτα, τί θα κάνει η αστυνομία? Θα τους επιβάλει κι αυτούς πρόστιμο 150 ευρώ?
ΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ!!!! ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΜΩΣ!!! Τώρα καταλαβαίνεις(;) γιατί πρέπει να δώσουμε ΑΜΚΑ και ΑΦΜ στους συνανθρώπους μας, ΕΤΣΙ θα επιβάλλεται το διοικητικό πρόστιμο. Κατάλαβες φασιστάκο;
E, ναι. Και θα το πληρώσουν βέβαια αυτοί. Γιατί αλλιώς... τί?
Εν τω μεταξύ:
Ο κ. Τσερμενίδης θέτει και το ζήτημα με τις μετακινήσεις των προσφύγων από το camp Διαβατών προς την πόλη και αντιστρόφως. “Τα λεωφορεία σε αυτές τις γραμμές πηγαινοέρχονται γεμάτα ασφυκτικά. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα πρέπει κανονικά οι απαγορεύσεις να ισχύσουν και για εκείνους”, δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδικάτου.
Που σημαίνει οτι μέχρι τούδε τίποτα απ' αυτά που ισχύουν για 'μας δεν ισχύει για κείνους.
elchav έγραψε: 22 Μαρ 2020, 22:16
Ηρέμησε κι εσύ και ο Kauldron.
Απλά, θα φάνε φάπες όμορφα και ωραία, χωρίς να πει κανείς τίποτα γιατί είμαστε σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Όλοι ευχαριστημένοι
Σιγά μη φάνε. Ποιός θα τους τις δώσει? Θα κολλήσει κορωνοϊό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 22 Μαρ 2020, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:46
Πήγα στην μπαρμπέρισσα την τελευταία μέρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:12
Ρε σεις σοβαρά μέχρι και οι φυλακισμένοι δικαιούνται συζυγική επίσκεψη. Έστω μια φορά τη βδομάδα δεν πρέπει να επιτρέπεται;
αδερφε οσο διαρκει η απαγορευση δεν σε βλεπω να μαμας ουτε με αιτηση
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.